Cytat
acha ok. sorry, nie doczytałem, mea culpa (whatever)
w każdym razie obońcy i tak dają strasznie dużo luzu. mam na myśli te bramki strzelany z wolei i ogòlnie z okolic pola karnego.
jakby nie było gratulacje dla volvo
Pieśn o Rolandzie rulEz 8)
to znowu ja i mam problem z frapsem! po pierwsze czy u wszystkich przy zgrywaniu tak wolno chodzi?? po drugie jak robie w virtualdubie to wybieram ostatni kodek na liscie?? a jezeli tak to co i gdzie ustawic i aby bylo 24 klatki??? po trzecie to w virtual.. robi sie aby plynnie chodzilo??? wybaczcie ze nie wiem ale to moje pierwsze kroki pomozcie!!czekam :cry: :cry: :cry:
Cytat
Tu masz wszystko wyjaśnione 8)
JUZ POWOLI LAPIE TYLKO JAK TO ZAPISAC A AVI????
•volvo
Feb 27 2005, 10:53
Już wszystko napisałem w tym wątku i nie chce mi sie pisać tego jeszcze raz ...
Mały UP , bo dawno nikt tu nic nie pisał
Dzisiaj zrobiłem stronke na ktòrej będe umieszczał bramki z PESa - co o niej sądzicie ?? 8)
http://volvo95.w.interia.pl/
no spoko tylko te paski wokolo sa jakies dzwne mieni sie w oczach strasznie ale ogulnie spoko
Pablo_el
Mar 5 2005, 16:30
zmienisz te oczojebne paski i bedzie ok
Pablo_el
Mar 5 2005, 17:28
ciupke lepiej - wylookaj rozwiazanie z
tej stronki
no wszystko aldnie pieknie kompilka zrobiona taka podstawka, czyli polaczenie all bramek w jedno, ale cos mnie denerwuje to ze dziwke sie rwie

jakas rada ??
No i jeszcze jedno, jak zrobic zey on robionek kompilki nie wrzucla do pamieci tylko na dysk, ja dalem mu chace na hdd ale pamieci nie moglem wylacyzc, a to jest brdzo denerwujace chcialem zrobic 11 min filmik to on mi w 70% procetach napislame z nie ma pamieci n a cos tam i ppo robocie

Zmieniłem pare drobiazgòw na stronce 8)
Dreed - ja nie miałem żadnych błędòw - może masz za mały folder Temp, bo filmik 11 minutowy na pewno zajmuje w cholere ... Może masz za mało miejsca na dysku ? :roll:
kompilacja zajela 11 nie cale 400 MB w tym problem zeee on nie burzy sie do dysku (wolnego 12 GB) tylko do pamieCI wirtualnej

, zrobilem kompilacje 11 minutowala i niestety na jakic 19000 framek sie zawiesil twierdzac ze potrzebuje 1kb pamieci a wdostepne jest 0 kb, nie wie zobacz jak masz poustawiane w opcjach Memorry i cos tam

, moze cos jets nie tak, folder temp zrobielm i dalem mu 3 GB filmik 28 minutowy w frapsie zajmuje mi 4 gb i jest OK a tu on nie moze sklecic filmika, zreszta dzwiek sie przycina w niktorych miejscach
robinho
Mar 7 2005, 19:43
jak robic screny i filmiki tym frapsem sciagnolem i niewiem zabardzo o co cho klikam se te f11,f9 i nic sie niedzieje
moze mi to ktos wytlumaczyc pliss
robinho
Mar 7 2005, 20:02
jak zrobic cokolwiek tym frapsem ? klikam te f11,f9 itp i nic
pomuszcie pliss :oops:
kompilacja bomba, ale moglbys zdradzic co przyciskasz podczas walniecia z pierwszej piłki tak jak w pierwszej części filmiku opròcz kwadratu??
volvo95, jak mowisz ze all powinno byc OK to zassaj i looknija na ta czysto amatroska kompilke (moz ekiedy sie wszkole w tym programiku i bede szalal - na razie amatorszczyzna jak nie wiem co) i zobacz jak sie dzwiek lekko przycina, filmik ma 9 min i troszeczke

milego zassysania.
FILMIK POWINIEN BYC OKOLO 23:10
PS: TO moja pierwsa kompilka w tym porgramie i w ogole jest pierwsza, taki maly debiucik

jak sie naumiem rozne bajerki robic to kompilek bedzie duzo wiecej, o replayow mam troche
PS2: Co do FRAPSA to looknij do katalogu z programem czy nie ma lobrazkow z gry, co do nagrywania to po nacisnieciu F9 liczby w lewym gornym rogu(zalezy gdzie je ustaiwles) zmienia sie z zoltych n czerwone i aby zakoncyzc nagrywanie naciskasz jeszcze raz F9 - program mozesz spokojnie tak skonfigurowac abys wiedzial gdzie beda wrzucane filmiki i lobrazki oraz liczbe klatek, cala czy pl rozdzielczosci i masz mozliwosc nagrywania z dzwiekeim z mikrofonu lub z mixera, czyli to co w glosnikach to na filmie

- powodzenia
Czemu filmik jest w formacie rmvb ??? Nie będe instalował żadnego badziewia żeby zobaczyć jeden filmik ... :roll:
obecnie rmvb jest najlepszy formatem kompresujacym, twoj filmik zajmowaalbym o jakies 60% mniej objetosci

gdybym mial ten filmik wystawic w normlanym kodeku to byscie tego nigdy nie zassali prawie 200 mb, powiedzcie komu by sie chcialo

. Obecnie nie posiadam zadnego filmu z dvixie anie podobnym tego typu8 kodekowi, filmy ktore kiedys zajomowlay 3 CD mam na jednym CD w pieknej jakosci
Ja na twoim miejscu nie mowilbym ze to badziew
KODEK MASZ TU
jakby twoje bramki zajmowały 200MB to by były z dzwiękiem DD5.1 i 640x400 i filmik by trwał koło 30min
moj filmik jest w rozdzialce 620x472, z dzwiekiem standardowym trwaja 9 minut ma chyba 47 goli pokazanych, a co do tej pojemnosci 200 Megowej, to hcyba nie widziales moich meczy gdzie mecz tral chyba ze 20 min byl w rodzialce 400x300 (polowa z 800x600 - ustawienia frapsa) co najlepsze po rozciagnieciu na full ekran bylo dobrze wszystko widac i byl z pelnym dzwiekiem z gry (zadnych zmian) zajmowal on bodajze 100Mb, wiec uwazam kodem RMVB za najlepszy obecnie dostepny kodek !
Proponuje CI abys sam zrobil kopilke z tylu bramek plus 3 utwory muzyczne i powiesz Nam ile zajmowalo to miejsca w formacie AVI zrobionym w programie AAF
•volvo
Mar 12 2005, 17:02
Jak już dawałem posty o stronce tutaj to zamieszcze jeszcze jeden
Mam mały problem. Na stronce zamieściłem plik avi i pod IE działa wszystko ok, ale jak otworze w Firefoxie to filmik można zobaczyć raz, a potem nie ma obrazu ... Czy tylko u mnie źle to wyświetla??? Jak to zmienić?? :wink:
http://volvo95.w.interia.pl
•volvo
Mar 13 2005, 22:25
<UP>
boberto
Mar 14 2005, 08:10
volvo spoko komplikacja bramek . Dreed tez spoko brameczki a ten kodek jest spoko :wink: dzieki :!:
•volvo
Mar 14 2005, 12:26
Do osòb ktòre obejrzały kompilacje - dopiszcie komentarz na mojej stronce 8) :wink:
volvo a kiedy planujesz wydac jakas nowa komplikacje o ile planujesz 8)
•volvo
Mar 14 2005, 12:56
Już mam 10 bramek do nowej kompilacji, ale to potrwa jeszcze spooooro, ponieważ mam zamiar zrobić o wiele lepszą kompilacje. Będzie dłuższa i bardziej rozbudowana

:wink:
to ja juz czekam z niecierpliwoscia bo ta mi sie bardzo bardzo podobala to twoja druga bedzie pewnie jeszcze leepsza :wink:
| QUOTE |
| volvo spoko komplikacja bramek . Dreed tez spoko brameczki a ten kodek jest spoko :wink: dzieki :!: |
nie no ciesze sie ze wrescie ktos docenial wartosc kodeka rmvb, ja mam juz kolejen bramki, jak uzbierem jakies 20 cos wymodze moze wiecej niz tylko polaczenie bramek i muza, ale to jest plan numer 2, na razie zajmuje sie maturka
co za kodek odtwarza .rmvb??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.