•volvo
Feb 19 2005, 21:53
Właśnie ukończyłem moją kompilacje bramek 8) Plik zajmuje 26 MB i jest skompresowany kodekiem Xvid MPEG4 Codec. Zapraszam do ściągania i wyrażania opinii na temat tego filmiku. Bramki są takie jakie są, ponieważ nie gram sporo w PES4 na PC, ale ogòlnie jestem zadowolony.
Miłego ściągania i oglądania :wink:
http://volvo95.spymac.net/Filmiki/volvo95pes4.avi
ZeuS22
Feb 19 2005, 22:13
oooo zobaczymy zobaczemy :wink:
Stęga64
Feb 19 2005, 22:25
zaczepista kompilacja
Brawo Volvo 8)
Pablo_el
Feb 19 2005, 22:28
bramki fajne - jak ja lubie patrzec na strzaly z dystansu

Szegolnie mi sie podobal Raul z polowy ze wsteczna rotacja.
Skoro zarzuciles poswiate to mogls przyciac napisy bo psuja one troche caly efekt - przyciagaja wzrok. Mysle tesz ze biala pilka bylaby bardziej na miejscu
Podumowujac udana kompilacja. Czekam na nastepna 8)
Piękne brameczki....
Mi podoba sie ta chyba trezeguet'a co przyjął na klate i z brazylijki walnął....
Aż strach sie przyznać że żadnej bramki niestrzeliłem ktòra mogłaby sie nadawać do takiej kompilacji, no może poza jednom... wspaniałą brameczką ale strzeloną on-line w meczu przegranym ( uwaga wynik szokujący :cry:

) 1-8 ....
Ale kompilacje oceniam - 8/10 bo to druga jaką widziałem więc niewiem jak ocenić ale mi sei podobało
lukasso
Feb 19 2005, 23:38
zajebista komplikacja!!
gratulacje volvo
najlepsza ( moim zdaniem) byla ta bramka trezegueta z woleja po przyjeciu na klatke ( miòd), inne tez sliczne

:twisted:
pozdro
Dj_Dario
Feb 20 2005, 00:51
Wypasik kompilacja, tylko pogratulować!!!
Mam pytanko: jak zrobić zeby filmik bramki chodził szybko, bo u mnie cos muli jak nagram na avi

i jakim programem robiles ta kompilacje, pozdrowka i 3maj sie. elo fani PES4
Szeryf
Feb 20 2005, 00:58
MAM POMYSŁA!
Proponuje zrobic kombinacje bramek made in poland. Chodzi o to aby takiego megaklipa z najlepszymi bramkami jakie macie dostepne w kompie. Przez aklamacje do wykonania tego planu wybierzemy Volvasa (trzeba było sie nie chwalic :wink: ). Jednego czego nam trzeba to adresu mailowego Volva co by mu swoje wyczyny podsylac. Czekam na opinie (tylko bez jazd prosze a jak juz to zeby chociaz smieszne byly) 8)
•volvo
Feb 20 2005, 07:29
Ciesze sie że wam sie spodobała moja kompilacja - oczywiście jak tylko uzbieram jakieś fajne brameczki to zrobie kolejną 8)
Filmik zgrywałem Frapsem 2.0.0 [ 15 FPS, Half Size ]. Każda bramka zajmowała około 50 MB. Wszystkie bramki połączyłem w Adobe After Effects i dodałem kilka efektòw [ z kilku zajebistych musiałem zrezygnować bo wygądały tragicznie przy słabej jakości filmiku ]. W tym programie dodałem muzyke. Zapisałem to bez kompresji i dałem żeby dobrało ilość FPS. AAE zapisało to z 12 FPS [ plik zajmował 1,5GB ]. Potem otworzyłem to w Virtual Dubie i dałem kompresje Xvid MPEG4 Codec. Ustawiłem ilość klatek na sekunde na 24 [ dlatego jest przyspieszone ]. I tak za 1,5 GB zrobiło sie 26 MB :roll:
Czekam na dalsze opinie :wink:
ZeuS22
Feb 20 2005, 08:02
Siemanko !
Kompilacja niezła naprawde niezła a w szczegòlności bramki

Jeśli chodzi o oprawe graficzną to nie powala natomiast brameczki to stary wyjęte z prawdziwego meczu --miodzio :twisted:
Pozdrawiam i zycze udanej pracy nad kolejną kompilacją :wink:
•volvo
Feb 20 2005, 08:12
Nad oprawą graficzną popracuje przy następnej części, jak naucze sie coś robić w Adobe After Effects - wczoraj zainstalowałem ten program i tyle co sie nauczyłem to składać i dodawać jakieś efekty. Pod tym względem następna kompilacja będzie na pewno bardziej dopracowana :wink: Inna sprawa że ta kompilacja wyglądała zupełnie inaczej, tylko że mase fajnych bajeròw wygląda słabo przy takiej jakości.
Mam już pomysł na drugą kompilacje, ale nie mam jeszcze bramek :roll:
Przy jednej z bramek mogłem dać slow motion, bo w ogòle nie widać że Rivaldo strzelił z krzyżaka :roll: :wink:
kucharz
Feb 20 2005, 08:12
Szczerze volvo to ta kompilacja powalila mnie z nog :shock: Widac ze uwielbiasz strzelac z dystansu :wink: Najbardziej podobala mi sie akcja Trezegueta co pieknie przyjal na klate i uderzyl z wolejka....pelen prefesjonalizm

GRATULACJE

No naprawde dobra kompilacja nic dodac nic ująć MIODZIO
•volvo
Feb 20 2005, 12:41
Ej no nie mòwcie że wszystkim sie podoba :oops: Na pewno jest ktoś komu sie nie podoba - jak nie ma kogoś takiego to znaczy że za mało osòb ściągnęło ten filmik 8)
pasiak KRK
Feb 20 2005, 12:49
naprawde spoko kompilacja lepsz niz szakiego
Stęga64
Feb 20 2005, 12:52
ktos jest chetny na wspòłprace przy kompilacji??
mam całkiem niezly podkłąd a no i brameczki tez by sie znalazły 8)
piszcie jakby co tutaj lub na gg
dzenda_dzenda
Feb 20 2005, 13:47
Volvo pikna kompilacja. To trza przyznać. Kilka bramek w ktòrych się bramkarze szmacili troszke ale dużo ładnych. Gratulejszons. Prześlę Ci moich kilka brameczek lookniesz może zaimplantujesz w kolejnej kompilacji :wink: ?
Pablo_el
Feb 20 2005, 13:48
Volvo pobaw sie Adobe Premiere - to jest dopiero program !
•volvo
Feb 20 2005, 14:12
Adobe Premiere też mam

Jakoś bardziej przypadł mi do gustu After Effects ...
Cytat
Volvo pikna kompilacja. To trza przyznać. Kilka bramek w ktòrych się bramkarze szmacili troszke ale dużo ładnych. Gratulejszons. Prześlę Ci moich kilka brameczek lookniesz może zaimplantujesz w kolejnej kompilacji :wink: ?

Zanim będzie druga kompilacja to jeszcze ho ho 8) Bramki do tej kompilacji strzelałem podczas ferii, ale teraz potrwa to dłużej głòwnie ze względu na to że nie chce żeby bramki sie powtarzały 8)
Nikt już nie ściąga ?? Coś mało komentarzy

:roll:
•volvo
Feb 20 2005, 21:07
Strasznie żałuje że miałem pecha przy dwòch sytuacjach po ktòrych piłka trafiła w poprzeczke - miałbym dwie najładniejsze bramki w historii mojej gry w serie Konami
Mam więc mały niedosyt że ta kompilacja jest niepełna - ale mam nadzieje ż e przy drugiej dam już wszystkie bramki jakie zamierzam :wink:
Szeryf
Feb 20 2005, 21:34
Volvo podaj maila zeby jakby cos fajnego wpadlo podeslac ci pliczek z nagrana bramka. Inni uzytkownicy niechaj tez sie dolacza.
P.S. Taka mała sugestia co by rozne bramki wstawiac do kompilacji (glowki, dryblingi, akcje kombinacyjne itp.) a nie tylko strzaly z daleka (ktore sa super ale jak sie ich obejrzy ilestam pod rzad tez potrafia troche znuzyc)
Pablo_el
Feb 20 2005, 21:43
ja mam inny pomysl - zrobic kompilacje "Golden Eleven"
O co chodzi? Np bramkarz Gianluigi Buffon (jakos go fajnie pokzac, moze zmiksowac z prawdziwego filmiku itp) a potem pare interwencji. Obronca Nesta (przentacja) + kosy jakies konkret, moze jakas bramka/podanie (ogoolnie jakas akcja) itp itd
co wy na to? Mysle ze to niezly pomysl
Bushmen
Feb 20 2005, 21:45
no niezly :!: tylko naprzyklad z Polska Reprezentacja :!: :!: jak dudzio broni itp....
lukasso
Feb 20 2005, 21:51
albo np zidane'a jak robi 360 na lajfie i w grze
gol z wolnego becksem w grze i na live
albo ronaldo jak wszystkich kiwa :shock:
ja mam nagrane jak ronaldo w meczu z barca na 6* biegnie pol boiska a za nim chyba z 7 kolesi i nie moga go dogonic hehe
podajcie maile tez podesle kilka brameczek i filmik opisany wyzej
pozdro
•volvo
Feb 20 2005, 21:51
Będe robił drugą kompilacje w ktòrej będą bardzo zròżnicowane bramki - ta kompilacja powstała "na szybko" z bramek ktòre strzeliłem w ciągu kilku dni. Jak więcej pogram w PESa na PC to może coś ciekawszego ustrzele 8)
Szeryf - nie mam czasu żeby przeglądać bramki i robić inne kompilacje. W tym roku mam mature a gram w 2 ligach PESa więc jak mam czas to wole potrenować a nie bawić sie filmikiem :wink:
Pablo - Niezły pomysł. W sumie można to zrobić na Reprezentacji Polski, bo będzie hardcorowo - nimi sie gra bardzo ciężko ...
Pablo_el
Feb 20 2005, 22:24
wtedy trzebaby bylo zmienic nazwe na Polish Eleven
Mimo wszystko jednak Golden Eleven latwiej
•volvo
Feb 21 2005, 13:56
Ale Polską to będzie jakieś wyzwanie 8)
Stęga64
Feb 21 2005, 18:36
volvo pisze do Ciebie a ty nieodpowiadasz...
zagadaj na 1991561
•volvo
Feb 22 2005, 07:41
No już jedną zajebistą brameczke do drugiej kompilacji strzeliłem 8)
dzenda_dzenda
Feb 23 2005, 23:05
Lukassronaldo mòj mejl:
[email protected] prześlij Ronalda, chętnie oblookam. Z gòry dziękuje.
lukasso
Feb 23 2005, 23:16
oblukaj poczte :shock: :shock:
Szeryf
Feb 24 2005, 01:36
Cytat
Będe robił drugą kompilacje w ktòrej będą bardzo zròżnicowane bramki - ta kompilacja powstała "na szybko" z bramek ktòre strzeliłem w ciągu kilku dni. Jak więcej pogram w PESa na PC to może coś ciekawszego ustrzele 8)
Szeryf - nie mam czasu żeby przeglądać bramki i robić inne kompilacje. W tym roku mam mature a gram w 2 ligach PESa więc jak mam czas to wole potrenować a nie bawić sie filmikiem :wink:
Pablo - Niezły pomysł. W sumie można to zrobić na Reprezentacji Polski, bo będzie hardcorowo - nimi sie gra bardzo ciężko ...
Chyba za duzo czegos tam zazylem bo ni w zab nie trybie tak nielogicznego (bede robil-nie mam czasu-niezly pomysl) posta, no coz starosc nie radosc. Chodzilo mi o podsylanie pliku z nagrana gra (malo zajmuje, ogladniecie zajmuje moze z pol minuty).
Hej na poczatek pozdrawiam wszystkich graczy calej serii pes! Chcialbym sam zrobic kompilacje z pes4 i mam prosbe abu ktos podal mi skad sciagnac programy do tego i mniej wiecej jak w nic sie obslugiwac!! Czekam na odpowiedzi z gory dzieki!
Jeszcze jedno! wlasnie zobaczylem ta kompilacje i rece same skladaja sie do braw! Np. ta bramka argentyny, okienka z polowy boiska a o nozyzach juz nie wspominam! Jedyne co moze byc lepsze to jakosc. Gratulacje volvo ale mam pytanie na jakiej gwiazdce sa te bramki i jak to do cholery je szczeliles :shock: :shock:?? Jak mozesz to napisz w czym to robisz! Narazie
•volvo
Feb 24 2005, 06:41
Cytat
Chyba za duzo czegos tam zazylem bo ni w zab nie trybie tak nielogicznego (bede robil-nie mam czasu-niezly pomysl) posta, no coz starosc nie radosc. Chodzilo mi o podsylanie pliku z nagrana gra (malo zajmuje, ogladniecie zajmuje moze z pol minuty).
Napisałeś wcześniej :
Proponuje zrobic kombinacje bramek made in poland. Chodzi o to aby takiego megaklipa z najlepszymi bramkami jakie macie dostepne w kompie. Przez aklamacje do wykonania tego planu wybierzemy Volvasa (trzeba było sie nie chwalic ). Pòźniej napisałeś jeszcze :
Volvo podaj maila zeby jakby cos fajnego wpadlo podeslac ci pliczek z nagrana bramka. Inni uzytkownicy niechaj tez sie dolacza. Zrozumiałem to tak że wy mi podsyłacie bramki, ja je oglądam i robie kompilacje złożoną z bramek ròżnych osòb, a na coś takiego nie mam czasu bo teraz sporo gram online i nawet nie mam czasu na strzelanie ładnych bramek do mojej drugiej kompilacji. Jak masz jakieś fajne brameczki ktòrymi chcesz sie pochwalić to możesz mi podesłać na maila
[email protected]
•volvo
Feb 24 2005, 06:44
Cytat
Jeszcze jedno! wlasnie zobaczylem ta kompilacje i rece same skladaja sie do braw! Np. ta bramka argentyny, okienka z polowy boiska a o nozyzach juz nie wspominam! Jedyne co moze byc lepsze to jakosc. Gratulacje volvo ale mam pytanie na jakiej gwiazdce sa te bramki i jak to do cholery je szczeliles :shock: :shock:?? Jak mozesz to napisz w czym to robisz! Narazie
Wszystkie bramki są strzelone na ******. Bramek strzelonych online nie daje bo mam zapisane w bardzo słabej jakości a poza tym z średnio ciekawych ujęć ... :wink:
To gratulacje volvo! A mozesz podac z kad sciagnac te programy do kompilacji bo tez mam ochote cos zrobic a pare bramek jest moze nie tak ladnych jak twoje ale tez dobre! czekam na te programy! aha jak cos to ja tez sie dolaczam do tej kompilacji ale jak wczesniej pisaliscie fajne bylo by wokorzystanie prawdziwych meczow i polaczyc je z gra to moze naprawde byc ciekawe!! czekam na prog. pozdro
•volvo
Feb 24 2005, 13:48
Cytat
Ciesze sie że wam sie spodobała moja kompilacja - oczywiście jak tylko uzbieram jakieś fajne brameczki to zrobie kolejną 8)
Filmik zgrywałem Frapsem 2.0.0 [ 15 FPS, Half Size ]. Każda bramka zajmowała około 50 MB. Wszystkie bramki połączyłem w Adobe After Effects i dodałem kilka efektòw [ z kilku zajebistych musiałem zrezygnować bo wygądały tragicznie przy słabej jakości filmiku ]. W tym programie dodałem muzyke. Zapisałem to bez kompresji i dałem żeby dobrało ilość FPS. AAE zapisało to z 12 FPS [ plik zajmował 1,5GB ]. Potem otworzyłem to w Virtual Dubie i dałem kompresje Xvid MPEG4 Codec. Ustawiłem ilość klatek na sekunde na 24 [ dlatego jest przyspieszone ]. I tak za 1,5 GB zrobiło sie 26 MB :roll:
Czekam na dalsze opinie :wink:
Wszystki programy ściągam Emulem więc linkòw nie mam.
sciadnelem tego fraps'a i nie wiem co w nim konkretnie zrobic aby stworzyc film! Jak sie w nim poslugiwac i jak cos zgrac z pes4??? Prosze o pomoc i jakies wskazowki!!!!!!! :cry: :cry:
dzenda_dzenda
Feb 25 2005, 14:14
w swoim poscie wspomniałeś o kodeku xVid mpeg 4.0... szukałem w gòglach :wink: takiego kodeka...ale nie znalazłem do virtualduba...
W virtualdubie mam kilka kodekòw...O! (właśnie zobaczyłem że ma tego xvida 4.0

) dobra już nic

nieważne.
Cytat
sciadnelem tego fraps'a i nie wiem co w nim konkretnie zrobic aby stworzyc film! Jak sie w nim poslugiwac i jak cos zgrac z pes4??? Prosze o pomoc i jakies wskazowki!!!!!!! :cry: :cry:
Przeciez w programie wszystko pisze co i jak sie robi ... :?
hej mam pytanie! jak zgrywam w pes4 fraps'em to troche gra zwalnia i zapisany filmik tez nie jest plynny!! Czego to wina i jak mozna to poprawic!! czekam na odpowiedzi pozdro
•volvo
Feb 26 2005, 07:18
Oscar przeczytaj sobie mojego posta o tym jak robiłem kompilacje ... :roll:
Juz wiem jak wszystko zrobic DZIEKI teraz zostalo mi tylko sciagnac do konca Adobe After Effects i zaczynam cos tworzyc
michau000
Feb 26 2005, 15:41
łoooo ale bramery! w życiu nie uda mi się takich nastrzelać.
mam tylko pytanie (tak z ciekawości), na ktòrej to gwiazdce grane? nie podoba mi się zachowanie obrońcòw
Cytat
łoooo ale bramery! w życiu nie uda mi się takich nastrzelać.
mam tylko pytanie (tak z ciekawości), na ktòrej to gwiazdce grane? nie podoba mi się zachowanie obrońcòw
Cytat
Wszystkie bramki są strzelone na ******. Bramek strzelonych online nie daje bo mam zapisane w bardzo słabej jakości a poza tym z średnio ciekawych ujęć ... Wink
8) Yhm...
michau000
Feb 26 2005, 15:52
acha ok. sorry, nie doczytałem, mea culpa (whatever)
w każdym razie obońcy i tak dają strasznie dużo luzu. mam na myśli te bramki strzelany z wolei i ogòlnie z okolic pola karnego.
jakby nie było gratulacje dla volvo
•volvo
Feb 26 2005, 16:21
Jakby ktoś miał jakieś wątpliwości to moge udostępnić wszystkie replaye 8)
Jeżeli sie wyprowadza kontre to często ma sie dużo luzu - wystarczy pòjść zawodnikiem z piłką do boku i w środku gubią krycie ... Ten poziom jest strasznie słaby i jak sie troche pogra można grać na luzie jak sie komu podoba ...
hej volvo mam jeszcze jedno pytanie. jak skleic wszystko w tym adob after effects bo u mnie z angielskim slabo i gubie sie w tym programie! jak bys mogl to daj jakies wskazowki albo moze masz spolszczenie bo ja nie znalazlem!! czekam na odpowiedz z gory dzieki![/img]
•volvo
Feb 26 2005, 17:28
Tu masz wszystko wyjaśnione 8)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.