Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Shock3r's Adboards ▬▬▬► 07/08
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4
cnb
ja w żadne zarzuty nie wierzę bandy jak i buty, robi w całości sam..... osobiście widziałem psd....które rozpoczęły moją zabawę z butami, podpatrywanie stylu jest złą rzeczą?? Czyli niech Dos Santos kończy karierę, niech idzie na emeryturę bo podpatruje styl Ronaldinho i stara się grać podobnie... a czy pan *K* na początku majstrowania band nie podglądał innych bandmakerów w celu odnalezienia się w tym temacie?? nie sądzę, ja też może skończę robić buty bo wyglądają podobnie do prac innych butmakerów, chyba logiczne, że jeśli bandy są realistyczne to prace są do siebie podobne....
jestem w 1000% pewny, że kolega Shock3r. nic złego w sprawie band nie robi....

pozdrawiam

p.s. czasem zastanówcie się o co posądzacie człowieka
Kamilinho.... znam/łem VICTIMA, a co on takiego zrobił?? bo nie za bardzo się orientuję??

p.s. 2 Shoc3r. może video jak robisz bandę wyjaśni sprawę
.Shock3r
cnb wink.gif dzięki że mi wierzysz.

Video tutorial?Nie wiem,.psd wrzucę jutro.

Dlaczego raptownie pan Kamilinho sie nei odzywa tutaj?! Na pro-evo.pl przyczynil sie mnie do zbanowania choc pisal ze sie juz nie wtrąca..
Nie lubisz mnie,coś ci zrobilem? Powiedz to w twarz a nie zachowujesz się jak kurewski kibic zajebanej legii.
E 9
Kurewsko dziwna sytuacja...ja to mam podzielone zdanie na ten temat a jedyne co moge napisac to hm...Shock3r sam wykonał nowe bandy Jagi do najnowszej wersji mego stadionu...w ktorych jest wiele takich, których chyba nikt do tej pory nie zrobił...

Tak jak kostek napisał...zrób coś sam...coś oryginalnego czego jeszcze nie było....i się okaże rolleyes.gif .A psd też wrzuć...jeżeli kłamałeś to lama z ciebie...jeżeli nie...zwracam honor ... rolleyes.gif
.Shock3r
Moje .psd
http://www.speedyshare.com/142613686.html
.psd

Kto kumaty będzie umiał porownac sobie i popatrzyć..
Aha na niektorych logach nie ma efektow bo stwarzalem to w jedna calosc.
Ale uzywalem Filtru-Mosaic i potem odpowiednio sharpenowalem.
Hal
Cytat(.Shock3r @ Dec 27 2007, 20:09:51) *

Dlaczego raptownie pan Kamilinho sie nei odzywa tutaj?! Na pro-evo.pl przyczynil sie mnie do zbanowania choc pisal ze sie juz nie wtrąca..
Nie lubisz mnie,coś ci zrobilem? Powiedz to w twarz a nie zachowujesz się jak kurewski kibic zajebanej legii.

Spasuj i wejdź na gg. Przeczytaj to co ci wysłałem.
mój numer 3064591..
Nie mam zamiaru odpowiadać na obelgi co do mojej osoby. Jestem ci tylko winien przeprosiny nic więcej
Zajrzyj na PW na pro-evo
Pozdro

P.s - Dzięki za "pan" biggrin.gif
.Shock3r
Fajnie fajnie tylko ze na evo-web sprawa niewyjasniona :|

Od Ciebie nic nei dostalem na gg tylko coś tam na pw.

Jedynie to co dostalem jak wrocilem z zakupow to to :

Kod
ssd 10:47:32
czesc
ssd 10:47:36
skurwysynu jebany
ssd 10:47:40
zajebana jest twoja matka
ssd 10:47:42
i twoja rodzina
ssd 10:47:50
pierdole twojego ojca ty kurwo pierdolona
ssd 10:47:55
chuj ci w pięty

To ten Liedson??Kamilinho to on?Potwierdz to tylko..,
gavi
Cytat(.Shock3r @ Dec 27 2007, 20:09:51) *

Ja bym temu panu za tę wypowiedź podziękował. Nie chce się tu rozpisywać co kto textury itp. bo się poprostu na tym nie znam ale mieszanie w tę kłotnię czegoś co może urazić inne osoby jest poprostu nie w porządku.
cnb
Cytat(gavi @ Dec 28 2007, 13:54:41) *
Ja bym temu panu za tę wypowiedź podziękował. Nie chce się tu rozpisywać co kto textury itp. bo się poprostu na tym nie znam ale mieszanie w tę kłotnię czegoś co może urazić inne osoby jest poprostu nie w porządku.

ehhhhh sorry, a to to co ??:

Cytat(.Shock3r @ Dec 28 2007, 13:28:12) *

Kod
czesc
skurwysynu jebany
i twoja rodzina
chuj ci w pięty

ehhhhh sorry, a to to co ??
artysta germanista
Cytat(.Shock3r @ Dec 28 2007, 13:28:12) *

Kod
czesc
skurwysynu jebany
i twoja rodzina
chuj ci w pięty

no to podaj może nr tego typa moze ktos ci powie ->RIP RIP RIP xD<-
gavi
Panie "cnb" moze Ciebie to niedotyczy ale mnie to trochę wkurwi*** jak wielmożny ".Shock3r" napisał iż "Powiedz to w twarz a nie zachowujesz się jak kurewski kibic zajebanej legi" Mam to gdzieś, że Shock3r zabrał czy nie zabrał jakieś textury ale po h** takie texty? Co z tego, że masz antylegijne kompleksy nie musisz tego w necie pokazywać! Kłócicie się spoko co kto lubi ale ale takim textem to żal... co z tego,że ja jestem z Wu-Wua? Jestem w czymś gorszy czy coś? Co z tego, że moje życie kręci sie dookoła jednej drużyny w tym jestem gorszy? Walnąleś text nie na miejscu...
Sory za offtop (penie dostane za to % ale musiałem to z siebie wydobyć wink.gif)
.Shock3r
NIE wiesz jakie ja teksty otrzymywalem ; na zagranicznych forach,na pm,lub na GG...

Tez musialem to wydusic z siebie.
gavi
Cytat(.Shock3r @ Dec 29 2007, 09:16:59) *
NIE wiesz jakie ja teksty otrzymywalem ; na zagranicznych forach,na pm,lub na GG...

Tez musialem to wydusic z siebie.

a co ma do tego Legia??
Chyba nic...
Auer
Nie ma tu modów? blink.gif 2 strony jego tematu to OT! Kurde, dajcie mu już spokój! Zachowujecie się jak dzieci! Kłócicie się o byle co i pewnie tylko dlatego, żeby nabić! Podpieprzył te tex czy nie jego sprawa i koniec wink.gif
Siarek
dokladnie dajcie mu juz spokoj.. chlopak nie ripuje wiec niech dalej pokazuje swoje piekne prace x)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.