Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Shock3r's Adboards ▬▬▬► 07/08
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4
Hal
Bardzo dobre prace.
.Shock3r
Ktora wersja zwykłych band bardziej sie wam podoba??? smile.gif
_1_

_2_

smile.gif
.Shock3r
Liverpool

*electro version
BIN

perONE
wszystkie bandy spoko
dzieki za download
.Shock3r
Za liczne komenty dziękuje ja.
Bandy nastepne to POLSKA,za 10minut beda one smile.gif
E 9
Świetne te ostatnie bandy rolleyes.gif jak skonczysz tą Polske to może Arsenal?? smile.gif
.Shock3r
Oczywiście E_9 ze zrobię je ja biggrin.gif biggrin.gif

__POLISH NATIONAL ADBOARDS__

part.1.

part.2.

Comments biggrin.gif
^Download-tommorow.
Jak kogoś dziwi ułożenie band,ze nie jest takie jak w realu,to napisze ze po wrzuceniu w bina efekt będzie jak w realu smile.gif
.Shock3r
Zachęcam do komentowania wink.gif
OskaR
Bardzo fajne bandy, tylko troche Tyskie mi sie nie podoba, reszta bdb.
.:KUNA:.
Ladne, postarales sie IMO jestes bdb w te klocki;p
.Shock3r
Dziękować za oceny biggrin.gif smile.gif

.:Next Adboards------>Inter Milan.
Pozniej w planach Aston Villa,Arsenal i pewnie wydam paka smile.gif
ronaldo_9
zajebiste te polskie bandy, moze jakis bin? biggrin.gif
.Shock3r
Inter Milan

OskaR
Bardzo mi sie podobaja te bandy, wszystkie bdb. Banda Nike kapitalna !
.Shock3r
New ad's

It new effects,news templates,more ellectro,totally by me smile.gif
Oceniać biggrin.gif młodzieży!!!:D

DZISIAJ EPL PREMIERSHIP PAKA!!!!!!!

OskaR
Bardzo ładne bandy, czekam na pake.
.Shock3r
Paka juz jest 6 godzin na świeżym powietrzu smile.gif
tylko ze zapomniałem tu wrzucić wink.gif

smile.gif
smile.gif
smile.gif

11A
inter bardzo fajny i arsenal
reszta ok

pozdrawiam
.Shock3r
Again...Z nudów robione zwykłe te poniżej bandy biggrin.gif

smile.gif by me
.Shock3r
zErO oCeN
.Shock3r
.:UEFA CHAMPIONS LEAGUE ADBOARDS:. by .Shock3r

*with UEFA arch on center stadium.

To moje pierwsze bandy UEFA więc proszę o wyrozumiałość w jakichkolwiek niedostrzezonych przeze mnie bledach.

REAL MADRYT

smile.gif
.Shock3r
AC MILAN >_<

New templates wink.gif

*full by me
Bin soon
Hal
Brzydko wygląda template na Sony.
Nie wiem co to. Pixelate / coś tam...Nie wiem.
Milerinho
Zrobisz bandy na stadiony Euro?? to wrzucimy na stadion ktory edytuje. biggrin.gif
Kubbas
Cytat(.Shock3r @ Nov 18 2007, 21:44:22) *
Oczywiście E_9 ze zrobię je ja biggrin.gif biggrin.gif

__POLISH NATIONAL ADBOARDS__

part.1.

part.2.

Comments biggrin.gif
^Download-tommorow.
Jak kogoś dziwi ułożenie band,ze nie jest takie jak w realu,to napisze ze po wrzuceniu w bina efekt będzie jak w realu smile.gif

Do tych band Download dałeś czy ja po prostu go nie widzę? Oczywiście wszystkie prace świetne wink.gif
.Shock3r
Nie Nie dałem.
milerinho jak znajdę czas,oki?
W8 M8s biggrin.gif
Milerinho
Cytat(.Shock3r @ Dec 14 2007, 19:51:51) *
Nie Nie dałem.
milerinho jak znajdę czas,oki?
W8 M8s biggrin.gif

Ok, w między czasie wybierz w temacie edycji stadionu trawke która ustawic bo jest glosowanie biggrin.gif
Kubbas
Cytat(.Shock3r @ Dec 14 2007, 19:51:51) *
Nie Nie dałem.

A dasz w najbliższym czasie? wink.gif
I mam małego requesta, fajnie by było jakbyś wykonał bandy Boltonu, jeszcze nikt dobrych dla tego teamu nie wykonał. wink.gif
M19
Shock3r zrobiłbyś nowe bandy dla Górnika Zabrze?
kostek
Fajne te Twoje bandy. wink.gif
Hal
taa szkoda że...

Cytat(Liedson +10;1200787)
ok sucker, now i can easily prove that you are plagiarist.
1st, bwin.com adboard just moved to right, exactly the same font

2nd, sanitas

3rd, nationwide - just resized!
Liams:
Yours ripped shit:
4th, Polska's whole ripped adboards - there were made by kamilinho, you just copied and add some shit effects at it

I dont have kamilinho's ones, but i am sure that you copied it too.
5th, sony ericsson

6th, tottenham - stolen from doyle's ads

and now what, VICTIM? You are SUCKER, not SHOCKER.

Cytat(Kamilinho;1200791)
Yeah..
Shock3r you are very noobish adboards ripper...
Cya..

Liedson - Your Eyes are really very fantastic...

I have more proofs for your plagiarism. Here you are:

Aston Villa by Shock3r.
Made by Doyle

and...

WEST HAM made by Liam

WEST HAH "made by" Shock3r.

Żenada mad.gif

Link do tematu na Evoweb :
ZOBACZ
Kubbas
Nieładnie...dobrze, że ktoś to zauważył. Gdyby nie oni shocker nadal szczycił by się nie swoimi pracami.
Hal
Cytat(.Shock3r @ Nov 12 2007, 18:26:43) *
To co perONE kłamiesz tongue.gif
a co do ocen,to i tak tylko jedna sad.gif
Aha,wprowadzam pewna zasadę,kiedy będzie kitserver smile.gif
Jak wydam band i będzie przynajmniej 5 ocen,to daj bina.
Jesli mniej,bina ni ma biggrin.gif

Pomocy...
To chyba bardziej twoja strata... O_o

EDIT :

Przypomniała mi się pewna sytuacja na forum.
Pamiętacie usera " Lampard_8 " ?
Cytat
Wszystko w swoim czasie smile.gif smile.gif Butki zrobie ,ale na jutro smile.gif smile.gif Co do butów, będę robił dalej. Ale daję
"BbL_8w", czyli ostrzeżenie ,które będzie odpowiadało za buty. Oto legenda :

BbL_8w - BootS by L_8 warning
O - Ostrzeżenie
1,2,3... - liczba ostrzeżeń
---------------------------------
1 O - nie robię tuta
2 O - nie będę robił butów od podstaw
3 O - nie będę personalizował butów
4 O - nie będę wrzucał edytowanych butów
5 O - koniec z butami

Narazie drodzy userzy macie 1 ostrzeżenie z 5. Radzę ,co niektórym uważać co piszą.

Podobnie to wygląda.

Ku#wa blink.gif
seen
o Mój Boże... apokalipsa... Czy to normalne?
PS. Seen się odezwał biggrin.gif:D
Hal
Cytat(seen @ Dec 22 2007, 20:45:17) *
o Mój Boże... apokalipsa... Czy to normalne?
PS. Seen się odezwał biggrin.gif:D

Hmm...Nie, to nie jest normalne, o ile w ogóle chodzi o ten temat.wink.gif
Może chodzi o to, ze seen się odezwał biggrin.gif ;
ComeBack
Jesli podkrada bandy t buciki pewnie tez...
RZAL
POZDRAWIAM;)
E 9
nO to mNie shock3r negatywnie rozczarował ph34r.gif No ale pozytywne jest to że nie wszystkie ukradł.Nikt z zagranicznych oraz polskch patchmakerow nie zrobił band dla Jagi wiec te musiał wykonać sam i wyszły mu znakomicie D; he...

Najbardziej mnie w tym momencie wbił w ziemię 1 cytat:
Cytat
*full by me

unsure.gif
Kubbas
Istnieją tu jacyś moderatorzy czy coś? Chyba ban dla tego pana się należy z tego co orientuje wink.gif
E 9
Cytat(kubbas @ Dec 22 2007, 22:29:54) *
Istnieją tu jacyś moderatorzy czy coś? Chyba ban dla tego pana się należy z tego co orientuje wink.gif

Najpierw dajmy możliwość wypowiedzenia sie winowajcy co ma nam takiego do powiedzenia...Dopiero potem wkroczy do akcji Pes'owska Prokuratura D; D;
sawyer
Od poczatku koles wydawal mi sie dziwny, tylko by chcial zebysmy oceniali mu sigi w temacie "Photoshopowe...", albo myslal ze robi jakies cuda biggrin.gif
Kubbas
Cytat(E 9 @ Dec 22 2007, 22:43:47) *
Najpierw dajmy możliwość wypowiedzenia sie winowajcy co ma nam takiego do powiedzenia...Dopiero potem wkroczy do akcji Pes'owska Prokuratura D; D;

Wierzysz w to, że się na to odważy?tongue.gif
Hal
Cytat(sawyer @ Dec 22 2007, 23:09:05) *
Od poczatku koles wydawal mi sie dziwny, tylko by chcial zebysmy oceniali mu sigi w temacie "Photoshopowe...", albo myslal ze robi jakies cuda biggrin.gif

Dokładnie.
Zawiodłem się na nim, bo zapowiadał się całkiem całkiem.
Ale skończył jak zwyczajny złodziej.
RBK
Cytat(E 9 @ Dec 22 2007, 22:56:48) *
Nikt z zagranicznych oraz polskch patchmakerow nie zrobił band dla Jagi wiec te musiał wykonać sam i wyszły mu znakomicie D; he...

Ja zrobiłem bandy Jagi (widziałeś już je biggrin.gif ), lecz na innym, własnym template więc prawdopodobieństwo rippowania jest znikome. Jeśli te przypuszczenia się sprawdzą to nie jest to na pewno powód chwały dla niego...
.Shock3r
Co ja mam napisać?

Jedynie to ze te ripowanie to nieprawda.Staralem się robić bandy w jak najbardziej zbliżonej jakościowo i stylowo bandy jak znakomitego teamu Evo-Liama.

Nic nie kradlem!W życiu nic nie chciałem ukrasć, ale i tak tego nie udowodnie,bo nie mam jak.Mam tylko wszytkie pliki psd butow i band ktore zrobilem,ale chyba to nie wystarczy...

Kamilinho i Liedson(sadze ze to sa koledzy z Warszawy,ktorzy na pewno sie znaja i nie chca aby w Polsce byl ktos od nich lepszy,po prostu sie trzymaja) na Evo-Web najechali za bardzo na mnie,nie dali mi się wypowiedziec.
Michealowi wsyalem ok.2tyg temu moje psd na ktorych byly wszytkie loga i efekty na nich nalozone.

Wezmy np. ten Nationwide moj i Micheala.

Na moim psd sa normalnie pokazane wszytkie efekty ktore uzylem do tego,chodzi tu o "Outer Glow" z roznymi opcjami.

^ Z Sanitasem podobnie.

Co do log takich jak bwin,i inne co pisaliscie ze bardzo podobne rozmiarowo.- Na pewno poniewaz keidy bralem z google logo i nakladalem na swoje bandy,wczesniej rozmiarem ustawialem takim jak mistrzowie zza granicy.Więc sąmoże w 97% podobne rozmiarowo.

Wszystko staralem sie robic podobne do nich,i efekty i templejt ktory zrobilem zwyczajnie wycinajac z fotki z gettyimages,byl urywek prawdziwych elektronicznych band.Nalozylem to w hptooshopie,pozniej troche "noisu" i to wszytko..

Staralem sie wszytko robic podobnie,ale nigdy,przenigdy niczego nei zripowalem,ukradlem...Nigdy!!

Tyle mam na swoja obronę,więcej nie moge napsiac bo nie mam co,a klamac nei bede.
Jesli chcecie jakies *psd band i to pomogloby w rozwiazaniu mojej srpawy to na pewno je ukaze na forum.Wszytkim!

Hal
Cytat(.Shock3r @ Dec 23 2007, 14:11:40) *
Kamilinho i Liedson(sadze ze to sa koledzy z Warszawy,ktorzy na pewno sie znaja i nie chca aby w Polsce byl ktos od nich lepszy,po prostu sie trzymaja) na Evo-Web najechali za bardzo na mnie,nie dali mi się wypowiedziec.

:Jedynie to ze te ripowanie to nieprawda: - Ano, i po co coś więcej pisać.

A więc tak. Kolega Liedson, mieszka w Opolu, a ja w Warszawie, i bynajmniej się nie znamy, bo jeszcze za życia w Opolu nie byłem. ( Tylko w Sopocie) ;P
" Nie chcą, żeby w Polsce był ktoś od nich lepszy" - Serio jesteśmy tacy dobrzy ? Dzięki rolleyes.gif
Mylisz się.

:Staralem sie wszytko robic podobnie: - I po huj? . Nikt im nie dorówna. Ja zmieniłem styl, bo gonić za nimi, to bez sensu.

"Nie dali mi się na Evoweb wypowiedzieć" - Słucham? Kto ci zabroni się teraz wypowiedzieć tam?
" Najechali na mnie bardzo" - No chyba nie aż tak bardzo.

" Starałem się robić stylem bardzo podobnym co grupa Liama " - Nie lepiej mieć własny styl, i być uwolnionym od takich podejrzeń i oskarżeń?

Bywa...
Nie chcę się kłócić, więc odpuszczam ten temat.
P.S - Znasz usera o nicku VICTIM, Shock3r?
czarek
Uważam, że wzorowanie się na najlepszych nie jest niczym złym Kamilinho. A że ty zmieniłeś styl to twoja wola. Może on narazie nie chce tego robic. W moim mniemaniu .Shock3r nie jest riperem. A to, że nikt nim nie dorówna to nie do końca się zgodzę.

A pokazanie .psd powinno załatwic sprawę.
.:KUNA:.
Dajta juz spokoj. Niech przeprosi i zakonczy prace jesli ma honor (;D)

Ale to co zrobiles jest troche zenujace;(
sawyer
Zgadzam sie z Kamilinho, .Shock3r powinien miec swoj styl, a nie brac go od innych(lepszych od niego)...nie powiem, ja przy swoich sigach tez staram sie podpatrywac od lepszych, ale nie daje do moich sigow kazdego elementu tak samo jak u kogos blink.gif , daje cos od siebie, jedynie jakis efekcik na czyms i to wszystko...Shock3r sory ale naprawde przesadziles dry.gif
kostek
Koniec offtopu, skoro Shock3r twierdzi, że potrafi robić bandy sam to niech zrobi jakieś kolejne.
.Shock3r
sawyer jak ja mam układać te loga skoro każdy układa je tak samo ponieważ chce aby były realistyczne.One takie są w rzeczywistości!
Więc jak ktoś realistycznie je ułożył to ja mam to robić nierealistycznie??

wrzucę psd band zobaczycie sobie...wszystkie efekty na logach widać przecież na psdkach.

Czekajcie...

Chcę sie tylko oczyścić z zarzutów a dalej nie wiem...Na pewno nie bede patrzyl na glupie,bezsensowne posty *K*.

swoją drogą to pan *k* też kiedyś ukradl czarny templejcik o ile mi się wydaje,bo przeglądałem dzisiaj ten jego temat na evoweb.
Jakoś szumu nie bylo wtedy... rzal

buty też kradlem???Tez chcecie psd?? ... blink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.