Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Face&hair Folder | Wydany | Nowa Wersja
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit
Stron: 1, 2
Bartezz
Błędy: Daj lepszą twarz dla Robinho np.Mystiga
Mortin
Cytat(Bartezz @ Sep 23 2007, 23:53:40) [snapback]186414[/snapback]
Błędy: Daj lepszą twarz dla Robinho np.Mystiga

akurat nie zdarzylem jeszcze przyjzec sie wszystkim twarzom, ale nie spodobala mi sie twarz ronaldinho.. mysle ze jest wiele wiecej lepszych twarzy tego grajka, chociazby poprzednia wersja od mystiqa
jak wroce do domu i odpale pesa to przetestuje do konca te paczke
w sumie pierwsze wrazenie jest dobre, zobaczymy jak bedzie pozniej

pozdro
.:KUNA:.
Hypia nie ma twarzy(moze nikt nie zrobil;/) i ten robinho tez IMo powinnien byc lepszy;](ronaldinho moze by norek??

i moze eagles mystiqa?
szołpas
niespodobał mi sie tylko ryjek Adu lepszy IMo jest Adu by T-mac/don rxf wink.gif i morda Raula chyba powinna być od Norka wink.gif ... reszta w jak najlepszym porządku rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
MYSZa7
Moim zdaniem mógłbyś dać inną twarz Sahy(Nord),Berbatova(hmmm... tongue.gif ),Pepe(Nowitzki) i Raula(Norek) reszta jest w porządku.
jonhio
mam pytanie co trzeba miec żeby zrobić twarz z włosami tzn jakie programy
.:KUNA:.
chyba photoshop;]polaczysz tam te rzeczy;]
jonhio
chyba czy na pewno to różnica jest.a jak bym chciał edytować już istniejące to w czym napewno nie w ph bo sprawdzałem. ale git już wiem ale teraz mam dużą prośbę o napisanie mi czynności które trzeba wyk żeby stworzyć włosy do kogoś tam
Mortin
Cytat(jonhio @ Sep 28 2007, 18:34:51) [snapback]187543[/snapback]
chyba czy na pewno to różnica jest.a jak bym chciał edytować już istniejące to w czym napewno nie w ph bo sprawdzałem. ale git już wiem ale teraz mam dużą prośbę o napisanie mi czynności które trzeba wyk żeby stworzyć włosy do kogoś tam

po primo
to nie jest temat do tego typu prosb czy problemow
po drugie primo
naucz sie szukac.. wszystko na tym forum jest
take_me_bite_me
mógłbym prosić o jakiś inny link do:

+ Plik *.exe

..bo ten już niestety nie działa ;|
Raffels
j.w.
szołpas
a ja mam pytanie czy bedziesz wydawał może jakiś apdejcik wink.gif?
bartek-brt
No widzisz jednak ludzie interesują sięsmile.gifsmile.gif
Nie jestem pewien ale mam wrażenie że będzie update:D:D:D
Czekamy..........
Update będzie, ale nie wiem kiedy tongue.gif ^ biggrin.gif

Raffels, pliki postaram się wrzucić na jutro smile.gif
bartek-brt
of: http://s009.wyslijto.pl/?file_id=00671770133721353297
bilak
mógłby ktoś wrzucić na inny serwer ?? tongue.gif
bartek-brt
CYTAT(alter @ Sep 8 2007, 01:24) *

Oto przygotowana przeze mnie oraz bartka-brt obiecana paczka włosów i twarzy oraz OF na sezon 2008//2009 bazowany na tym od Milanisty. Zawiera ona 2723 twarzy, 2514 włosów.
Staraliśmy się idealnie dopasować kolor włosów do koloru tekstury, wysokość i szerokość głowy oraz usunąłem zarost każdemu piłkarzowi który posada przypisaną mordę z KitServera, gdyż czasem zarost przebijał się przez mordę. Dość już gadania, przejdźmy do pobierania.

Oto potrzebne pliki:
+ Option File
+ Hair Folder
+ Faces Folder

Myślę, że każdy wie co gdzie powinno się wrzucić i nie będzie z tym żadnych problemów.

Liczymy na wszelkie komentarze, a szczególnie te dotyczące błędów, gdyż jesteśmy tylko ludźmi i takowe na pewno się znajdą.

UPDATE!!

Ze swojej strony mogę dodać iż ten Face&Hair jest najlepszy na świecie i mówię to z pełną odpowiedzialnością!
lukasz44
Czemu nie ma Busquetsa w Barcelonie, w reprezentacji Anglii brak w ataku Owena i Rooneya > tyle na pierwszy rzut oka.
A i mógłby ktoś dać plik exe.; bo link wygasł .
Busquets z Barcelony jak i na przykład Bueno z Realu Madryt są, ale w PES Shopie.
W składach ich nie ma, gdyż nie było ich na oficjalnych stronach w czasie tworzenia OFa smile.gif

Skład Anglii... aktualny na jakiś tam sierpniowy mecz, stąd nie ma chłopaków.

Plik *.exe dam później.
lukasz44
No bardzo bym prosił o szybkie wrzucenie exe.
,a co do paki to jest znakomita jedna z najlepszych brawa dla was

P.s - Fajnie by było gdyby ktoś jeszcze zrobił kitsy .
bartek-brt
Kitsy poczęści są zrobione w edit mode:
Angielska 100%
Hiszpańska 100%
Francuska 100%
Reszta to są pojedyńcze zespoły...
A jezeli chodzi ci o kit server to wystarczy sciągnąc dobrego patcha (najlepiej tego niemieckiego) i sobie map'a zmienić.

Paczka z kitsami... może w przyszłości. Na dzień dzisiejszy, nadal zbyt wielu brakuje.
szejk
CYTAT(bartek-brt @ Dec 7 2008, 17:22) *
UPDATE!!

Ze swojej strony mogę dodać iż ten Face&Hair jest najlepszy na świecie i mówię to z pełną odpowiedzialnością!

Potwierdzam fejs i hair kapitalnie dopracowany. Mnóstwo mord i to tych najlepszych. Świetna robota panowie!

czubinho
Face & Hair świetny. Po prostu cud miód pzdr.
Bartolek91
mozecie wstawic plik .exe?
i najlepiej dac jakiegos dobrego kitservera...
lechita1986
a jak dodam je do kitserwera to wszystko bedzie dobrze bo mam zainstalowany najnowszy patch polskiej ekstraklasy??
laszlinho
Niech ktoś wrzuci folder z twarzami jeszcze raz na jakis serwer bo ten z 1 posta został usunięty, please!
siwers99
przydał by się reupload;p
ajax167
Bardzo bym prosił o instrukcje co zrobic by te twraze byly w grze. Przepraszam za takie pytanie ale kompletnie sie na tym nie znam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.