Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Face&hair Folder | Wydany | Nowa Wersja
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit
Stron: 1, 2

Oto przygotowana przeze mnie oraz bartka-brt obiecana paczka włosów i twarzy oraz OF na sezon 2008//2009 bazowany na tym od Milanisty. Zawiera ona 2723 twarzy, 2514 włosów.
Staraliśmy się idealnie dopasować kolor włosów do koloru tekstury, wysokość i szerokość głowy oraz usunąłem zarost każdemu piłkarzowi który posada przypisaną mordę z KitServera, gdyż czasem zarost przebijał się przez mordę. Dodatkowo, plik *.exe z polskimi nazwami reprezentacji. Dość już gadania, przejdźmy do pobierania.

Oto potrzebne pliki:
+ Option File
+ Hair Folder
+ Faces Folder

+ Plik *.exe

Myślę, że każdy wie co gdzie powinno się wrzucić i nie będzie z tym żadnych problemów.

Liczymy na wszelkie komentarze, a szczególnie te dotyczące błędów, gdyż jesteśmy tylko ludźmi i takowe na pewno się znajdą.
elotto
licze ze ci sie uda ci sie zrobic to paczke jak najszybciej, mam taka mala prosbe, mianowicie w ManU jest mlody obronca Cathcart (17) ktory obecnie jest wypozyczony do royal antwerp, wiec moglbys w jego miejsce zrobic Fraizera Campbella ktorego nie ma w tym ofie a wystepowal juz w pierwszej druzynie
BoBaN
no alter powiem Ci że robi się ciekawie;) najnowszy of+f&h;) to mi pasuje;)
Czekam z niecierpliwościąwink.gif

PS. dasz rade dopasować włosy takie jak ma teraz Drenthe, albo Davids do mordy Balboy wykonanej przez Mańka? bo Balboa ma teraz długie kłaki, a żadne z edit mode nie pasują bo jest za duży prześwit. Dasz rade?
szołpas
No no ... czekam z niecierpliwością smile.gif
MYSZa7
Z niecierpliwością czekam na download.A możesz powiedzieć jakiego dałeś Robinho??Bo jak coś moge dać poprawionego przeze mnie Robinho by don rxf i Sokół, a także Diarrę by ??
krzyck
Ja tez czekam z niecierpliwoscia. Pozdrawiam, czesc:)

PS. Licze, ze na rozdzialce 1280/1024 bedzie ladnie wszystko wygladalo:) pzdr.
Mortin
moge tylko powiedziec powodzenia wink.gif
reS
Jak już wydasz całość, to na pewno ściągne i stestuje smile.gif tymczasem powodzenia.
.:KUNA:.
Jak bedziesz mial chec i ochote to tez pokombinuj przy wloskach cr7;]Powodzenia, czekam z niecierpliwosca;]
Raffels
Szkoda, ze do milanisty, ktory jest slabszy od rev 4.1. :/
qazwsx
Wiesz Raffels, niektórzy wolą Milaniste [ ja tongue.gif ]
Jak juz pisałem w komentach newsa o Ofie Milanisty bardzo chętnie ściągne.
Taka prośba z góry - Nie wrzucaj na Rapidshare, lepiej na jakiś serwer bez limitów [ FileFront, FileFactory, Sendspace itp. ]
PzdR alter
bilak
moge pomoc w czyms jak chcesz tongue.gif
jakby co to wal na PW
pzdr

Czy jest ktoś w stanie zrobić dla mnie zwykłe herby dla wszystkich zespołów z tego OFa do 0_text?
Loga HD wyglądają nieźle w menu, ale beznadziejnie prezentują się na flagach czy koszulkach w menu, stąd mój wybór.

------------------------------------------------------------------------------

Cytat(Raffels @ Sep 8 2007, 20:32:57) [snapback]182492[/snapback]
Szkoda, ze do milanisty, ktory jest slabszy od rev 4.1. :/

Wybrałem Milaniste, bo ja i wielu moich znajmoch już dość długo gramy właśnie na tym OFie. Osobiście uważam że jest lepszy od Revolution OFa.

Z tego co pamiętam, tego chyba twoja paczka była pod Revolutiona wink.gif

Cytat(MYSZa7 @ Sep 8 2007, 13:05:28) [snapback]182375[/snapback]
Z niecierpliwością czekam na download.A możesz powiedzieć jakiego dałeś Robinho??Bo jak coś moge dać poprawionego przeze mnie Robinho by don rxf i Sokół, a także Diarrę by ??

Będą te twarze, gdyż na dzień dzisiejszy są najlepszymi na rynku. Diarra jest chyba jaym07.
Powiedz co zmieniłeś w twarzy Robinho?

BoBaN - Postaram się, lecz nie obiecuję wink.gif

bilak - Sprawdź PW.
BoBaN
http://nfaces.awardspace.com/modules.php?n...etit&lid=43

załaduj tego balboe, on jest ze strony Nowitzkiego;)

link do downloadu dałem na górze:)
MYSZa7
Cytat(alter @ Sep 10 2007, 04:15:32) [snapback]182808[/snapback]
Będą te twarze, gdyż na dzień dzisiejszy są najlepszymi na rynku. Diarra jest chyba jaym07.
Powiedz co zmieniłeś w twarzy Robinho?

W Diarze dałem niżej oczy biggrin.gif,a w Robinho poprawiłem mało zauważalnie lewą brew,usta oraz wyżej dałem oczy.Chcesz biny??

Cytat(BoBaN @ Sep 10 2007, 07:32:11) [snapback]182810[/snapback]
http://nfaces.awardspace.com/modules.php?n...etit&lid=43

załaduj tego balboe, on jest ze strony Nowitzkiego;)

link do downloadu dałem na górze:)

Słaby Balboa biggrin.gif
BoBaN
Alter coś co obiecałem
http://www.sendspace.com/file/qvbwv5

Mysza daj lepszego Ty fenomenalny facemakerze. Znajdz lepszego albo zrób to zwróce Ci honor.
qazwsx
Cytat(alter @ Sep 10 2007, 04:15:32) [snapback]182808[/snapback]
Czy jest ktoś w stanie zrobić dla mnie zwykłe herby dla wszystkich zespołów z tego OFa do 0_text?
Loga HD wyglądają nieźle w menu, ale beznadziejnie prezentują się na flagach czy koszulkach w menu, stąd mój wybór.

Jestem ZA dodaniem tych zwykłych herbów.
Moim zdaniem również loga hd nie fajnie się prezentują na flagach.
MYSZa7
Cytat(BoBaN @ Sep 10 2007, 15:27:10) [snapback]182855[/snapback]
Alter coś co obiecałem

Mysza daj lepszego Ty fenomenalny facemakerze. Znajdz lepszego albo zrób to zwróce Ci honor.

Nie bulwersuj się tak wink.gif tongue.gif
Balboa by Mani3k tylko,że stara fryzka biggrin.gif
BoBaN
obejżyj tę twarz w edit mode to będziesz wiedział o co mi chodzi. Zawsze wychwycałes takie szczegóły a co teraz?
przyjzyj się policzkom i przeswitom przy szyji to ta sama twarz co Mańka tylko inne włosy.
MYSZa7
Cytat(BoBaN @ Sep 10 2007, 16:07:23) [snapback]182869[/snapback]
obejżyj tę twarz w edit mode to będziesz wiedział o co mi chodzi. Zawsze wychwycałes takie szczegóły a co teraz?
przyjzyj się policzkom i przeswitom przy szyji to ta sama twarz co Mańka tylko inne włosy.

A tam...wolę tego Mańka tongue.gif
krzyck
Juz nie moge sie doczekac na efekt finalny, na kiedy planujesz premiere??biggrin.gif
jonhio
mam pytanie jaki program jest potrzeby do edycji włosów. i jeszcze jedno chce importowac włosy quaresmy jakiemuś innemu piłkarzowi i pojawia mi sie błąd część twarzy zachodzi na włosy. wiem że nie zawsze to wychodzi ale może wiecie jak to zmienić??
Damian.
Macromedia Fireworks 2004. Musisz w oedicie zmniejszyc banie , skrocic glowe.
Skończona liga holenderska, Inne ligi B oraz kilka reprezentacji.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Cytat(BoBaN @ Sep 10 2007, 15:27:10) [snapback]182855[/snapback]
Alter coś co obiecałem

Dzięki BoBaN.

Balboe sprawdzę, ale nie wiem czy wrzucę bo mi się nie podoba wink.gif

Cytat(krzyck @ Sep 10 2007, 17:25:43) [snapback]182914[/snapback]
Juz nie moge sie doczekac na efekt finalny, na kiedy planujesz premiere??biggrin.gif

Koniec tego tygodnia, początek przyszłego... okazało się że mam bardzo dużo mord do ustawienia, więc to trochę trwa. Staram się jak mogę smile.gif

Cytat(jonhio @ Sep 10 2007, 19:43:35) [snapback]182979[/snapback]
mam pytanie jaki program jest potrzeby do edycji włosów. i jeszcze jedno chce importowac włosy quaresmy jakiemuś innemu piłkarzowi i pojawia mi sie błąd część twarzy zachodzi na włosy. wiem że nie zawsze to wychodzi ale może wiecie jak to zmienić??

Wiesz jak mnie to obchodzi? Nie ten temat!
MYSZa7
Cytat(alter @ Sep 12 2007, 00:01:59) [snapback]183269[/snapback]
Dzięki BoBaN.
Balboe sprawdzę, ale nie wiem czy wrzucę bo mi się nie podoba wink.gif

Mówiłem,że ten Balboy jest słaby BoBan xD

Cytat(alter @ Sep 12 2007, 00:01:59) [snapback]183269[/snapback]
Wiesz jak mnie to obchodzi? Nie ten temat!

Założyłem temat by mogli se dawać te pytania o twarzach do PES,ale jakiś moderator to skasował(norek) mad.gif

To jak Alter,chcesz te twarze Robinho i Diarry?? smile.gif
BoBaN
Mysza nie wymądrzaj się tak bo mnie drażnisz. Wykonaj dobrą morde Balboy i dopiero zacznij się panoszyć o przecudny facemakerze.

Twarze Robinho i Diarry bez twoich poprawek są wystarczająco dobre.

Alter wal na pw jak bedziesz czegoś jeszcze potrzebowałsmile.gif
bilak
kazdy lubi rozne twarze wiec nie pisz takich bzdur ze ten jest gorszy bo o gustach sie nie dyskutuje

sorry Alter ale niestety nie bede mogl pomagac sad.gif
powod : Szkoła :| :/ sad.gif
Pelas
Trzymam kciuki za projekt... bo sam teraz aktualnie używam tego ofa...smile.gif a jako, że jestem po formacie to za bardzo nie chce mi się wgrywać mordek...: dlatego czekam na download...:

a co do Balboy to można wziąść tego od Man3ka a włoski od fjcc92....albo od innego facemekra...smile.gif a zresztą zrobisz jak zechcesz...:
w każdym razie czekam na wyniki twojej pracy:)
Nowa data wydania paczki to przyszły tydzień... w tym już nie dam rady sad.gif

krzyck
sad.gif Szkoda... Co dziennie przegladam te forum i nie moge sie juz doczekac, kiedy wyjdzie ten Twoj "patch". Czekam z niecierpliwoscia sad.gif
.:KUNA:.
I po co tak piszesz?juz na[islaes to w 1 poscie;/Sry za oT
Bartezz
Mozesz zapodac tylko map.txt do twarzy i wloskow.
reS
Cytat(Bartezz @ Sep 18 2007, 18:14:00) [snapback]184783[/snapback]
Mozesz zapodac tylko map.txt do twarzy i wloskow.

A co Ci da sam map ? blink.gif
Czekajcie cierpliwie, alter obiecał, że ukończy wszystko w tym tygodniu i pewnie tak będzie.
Bartezz
Wkleje se map i tylko twarze bedę wklejal do gry.
Nie bede musial sie bawic z mapem, a twarze te se sam dopasuje.
Paczka wydana, pierwszy post został uaktualniony.
Zapraszam do komentowania i wytykania błędów.

Prawdopodobnie w niedalekiej przyszłości paczkę zaktualizuje rychal.

-----------------------------------------------------------

Mapy dla Bartezza
szołpas
Cytat(alter @ Sep 21 2007, 23:21:06) [snapback]185602[/snapback]
Paczka wydana, pierwszy post został uaktualniony.
Zapraszam do komentowania i wytykania błędów.

Prawdopodobnie w niedalekiej przyszłości paczkę zaktualizuje rychal.

-----------------------------------------------------------

Mapy dla Bartezza

Dzieki smile.gif czekałem na to ;]]]] juz sciagam zaraz oblukam i napisze (jak sa biggrin.gif) jakieś błedy ;]]
pozdro;)
krzyck
Znakomita praca, naprawde wielki szacuneczek za trud i wklad w te dzielo:) Dziekuje smile.gif
MYSZa7
Dzięki Wielkie Alter biggrin.gif
qazwsx
Kapitalna robota !! Super składzik mord. Zaskoczyła mnie morda Smolarka smile.gif
Dzieki Bardzo Za Download
sawyer
Świetna robota biggrin.gif, bardzo duuuzo fajnych mordek tongue.gif
Bartezz
A zapoda ktos tylko plikiem map z face i hair.
Proszę
Jamnik
Do czego jest plik.exe potrzebny ?
coley
kozak paka nie ma co
świetne facjaty,bardzo dobre dopasowanie koloru włosów i koloru twarzy do reszty ciała
naprawde dobra robota wink.gif
szkoda jedynie ze paczka wyszła dopiero na 1 miesiac przed premierą pes 2008 sleep.gif
no ale lepiej pożno niz wcale happy.gif
Bartezz przeczytaj mój post na poprzedniej stronie :]

Pliku *.exe zawiera zmienione nazwy klasycznych reprezentacji na U-21, prawdziwe nazwy stadionów, oraz polskie nazwy dla wszystkich reprezentacji.

coley, wydanie paczki zależne było od wydania OFa Milanisty wink.gif
MYSZa7
Alter kogo jest ten Pepe??
Jamnik
Cytat(alter @ Sep 22 2007, 12:58:24) [snapback]185691[/snapback]
Bartezz przeczytaj mój post na poprzedniej stronie :]

Pliku *.exe zawiera zmienione nazwy klasycznych reprezentacji na U-21, prawdziwe nazwy stadionów, oraz polskie nazwy dla wszystkich reprezentacji.
coley, wydanie paczki zależne było od wydania OFa Milanisty wink.gif

Dzięki mistrzu smile.gif
Bartezz
Więlkie dzięki
bartek-brt
Jestem pod wielkim wrażeniem. Teraz zastanawiam sie czy grac w to czy w OEP:)

Pozdro i dzięki!!
Bulwion
Bardzo dobra robota !! Twarze sa extra!!Gratulacje!
Cytat(MYSZa7 @ Sep 22 2007, 13:40:59) [snapback]185703[/snapback]
Alter kogo jest ten Pepe??

Niedawno wróciłem, więc odpowiadam:
Nie pamiętam kto go wykonał, ale uważam go za najlepszego jak do tej pory smile.gif

Piszcie o błędach wink.gif

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.