Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Oe Testy
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3
T-Mac
zapodaje of do testow
liga angielska zrobiona w 99,9% ten 0,1% dlatego zze moglem kogos pominac smile.gif
pozostale ligi tak gdzies w 90% skonczone

bede wrzucal of za kazdym razem jak zrobie dana lige smile.gif

http://www.sendspace.com/file/2jan58 - OF

testujcie i mowcie co poprawic
Jacmen
T-Mac w Widzewie nie ma Grzegorza Piechny a powinien być i można by było zwiększyć statystyki Napoleoniemu i Fabiniakowi bo są dobrymi graczami a mają cienkie statystyki. Zaraz poszukam resztę błędów wink.gif
T-Mac
Cytat(jacmen @ Sep 2 2007, 15:36:54) [snapback]180940[/snapback]
T-Mac w Widzewie nie ma Grzegorza Piechny i można by było zwiększyć statystyki Napoleoniemu i Fabiniakowi bo są dobrymi graczami a mają cienkie statystyki. Zaraz poszukam resztę błędów wink.gif

a czy ty nie widzisz co napisalem ??!!
liga angielska kompletna reszta lig tak gdzies po 90% zrobione
wiec nie pisz mi o widzewie bo to dopiero przede mna
Jacmen
Co ty taki wrażliwy jesteś sam napisałeś żeby testować i pisać błędy to testuje i PISZE JAKIE SĄ BŁĘDYYYYYY i to ty nie wiesz co sam napisałeś
Damian.
Jacmen Timakowi chodzi o to zebysmy teraz testowali angielska , bo juz jest skonczona.
Jacmen
No to C.Ronaldo jest pomocnikiem a w Ofie jest jako napastnik może być ??? wink.gif
migimaster
Cytat(jacmen @ Sep 2 2007, 15:44:28) [snapback]180944[/snapback]
Co ty taki wrażliwy jesteś sam napisałeś żeby testować i pisać błędy to testuje i PISZE JAKIE SĄ BŁĘDYYYYYY i to ty nie wiesz co sam napisałeś

Czlowieku naucz sie czytac pisze liga angielska to sprawdzaj angielska.Nie umiesz czytac nie sprawdzaj.
Nie rzucaly mi sie w oczy zadne bledy (sklady aktualne.) nie wiem moze nie jestem na bierzaco ale Chelsea gralo zawsze 4-3-3 (chyba ze formacji jeszcze nie ustawialiscie jak tak to spoko, bo mi sie wydaje ze wujsciowe jedenastki powinny wygladac troche inaczej ale to juz kwestia indywidualnego wyboru - tylko chodzi mi o standardowe ustawienie + najczesciej grajaca 11 )
migimaster
Cytat(jacmen @ Sep 2 2007, 15:56:02) [snapback]180947[/snapback]
No to C.Ronaldo jest pomocnikiem a w Ofie jest jako napastnik może być ??? wink.gif

U mnie jest ustawiony jako prawy pomocnik (chyba ze chodzi ci o pozycje w statach, ale ma dodatkowo pp i cn to nic nie robi)

Sorry ze jeden post pod drugim ale nie wiem jak zrobic zeby zacytowac 2 w jednym.Jakbym wiedzial jak to bym zrobil.
Damian.
- W Manchesterze United nie ma bramkarza Heatona
- Tevez ma napisane na koszulce Tevez a nie Carlitos
- Fabiański ma napisane na koszulce Fabia ski (nie odczytuje ń)

P.S.Sorry Ferdinand ma jednak na koszulce Ferdinand napisane (looknalem na wczorajsze foty)
P.S.2Sorry ze pisze o Barcelonie ale moze sie przyda

http://www.fcbarca.com/index.php?goto=kom&news=18945 <- Zgłoszenie do ligi (prawdilowe numery)
Yaya Toure ma napisane na koszulce Toure Yaya
Maxi w FK Moskwa
T-Mac
Cytat(Damianinho @ Sep 2 2007, 16:12:18) [snapback]180958[/snapback]
- W Manchesterze United nie ma bramkarza Heatona
- Jeśli się niemyle , to Ferinand ma napisane na koszulce RIO (nie jestem pewien)
- Tevez ma napisane na koszulce Tevez a nie Carlitos

P.S.Sorry ze pisze o Barcelonie ale moze sie przyda

http://www.fcbarca.com/index.php?goto=kom&news=18945 <- Zgłoszenie do ligi (prawdilowe numery)
Yaya Toure ma napisane na koszulce Toure Yaya
Maxi w FK moskwa

Heatona jest w rezerwach wiec go nie robilem
co do reszty dzieki

ronaldo_9
Cytat(jacmen @ Sep 2 2007, 15:56:02) [snapback]180947[/snapback]

ja bym powiedzial ze ronaldo jest skrzydlowym, sprawdz dokladniej
chatek
Wszystko chyba ok.
Tylko jednego transferu się nie dopatrzyłem Solano (Newcastle) ---> West Ham
ronaldo_9
znalazlem blad. w of-ie wojciech szczesny ma lat 20 a naprawde 17, ale to malo istotny szczegol
migimaster
Cytat(chatek1 @ Sep 2 2007, 17:09:54) [snapback]180977[/snapback]
Wszystko chyba ok.
Tylko jednego transferu się nie dopatrzyłem Solano (Newcastle) ---> West Ham

A u mnie ten transfer jest.Jest na rezerwie.
elotto
Marcelo Zalayeta nie gra juz w juve tylko w napoli,
Jesli chodzi o Cesara, ktory wystepuje w interze, to on ma 17-19 lat i nie przyszedl z livorno, on jest chyba wychowankiem

nie wiem czy poprawialiscie statsy pilkarzy ale wedlug mnie sa nieaktualne i zanizone, np. C. Ronaldo ma szybkosc okolo 86 a Rooney 91, w rzeczywistosci Ronaldo jest duzo szybszym zawodnikiem niz Rooney, a Dani Alves powinien miec wyszcze statsy, a czy moglibyscie przeniesc Antonio Puerte z Sevilli do zawodnikow bez przypozadkowania, jak narazie to tyle
T-Mac
Cytat(przemeo9 @ Sep 2 2007, 18:12:17) [snapback]180998[/snapback]
Marcelo Zalayeta nie gra juz w juve tylko w napoli,
Jesli chodzi o Cesara, ktory wystepuje w interze, to on ma 17-19 lat i nie przyszedl z livorno, on jest chyba wychowankiem

nie wiem czy poprawialiscie statsy pilkarzy ale wedlug mnie sa nieaktualne i zanizone, np. C. Ronaldo ma szybkosc okolo 86 a Rooney 91, w rzeczywistosci Ronaldo jest duzo szybszym zawodnikiem niz Rooney, a Dani Alves powinien miec wyszcze statsy, a czy moglibyscie przeniesc Antonio Puerte z Sevilli do zawodnikow bez przypozadkowania, jak narazie to tyle

nastepny sie znalazl
wyraznie napisalem ze liga angielska jest kompletna a reszta liga kazda w 90% skonczona
wiec chcial bym zebyscie obecnie sie zajeli Premiership

a co do tego cesara to prosze - http://www.transfermarkt.de/de/spieler/583...nsferdaten.html

co do szybkosci Ronaldo vs Rooney poprawie to
elotto
Cytat(T-Mac @ Sep 2 2007, 18:15:38) [snapback]181000[/snapback]
nastepny sie znalazl
wyraznie napisalem ze liga angielska jest kompletna a reszta liga kazda w 90% skonczona
wiec chcial bym zebyscie obecnie sie zajeli Premiership

a co do tego cesara to prosze - http://www.transfermarkt.de/de/spieler/583...nsferdaten.html

co do szybkosci Ronaldo vs Rooney poprawie to

Sorry, ale sprawdzalem przedtem of milanisty i tam bylo inaczej, ale jak go widzialem na meczach to tak jakos mlodo wygladal
potter
Co do Premiership ja zarzutów nie mam!

ALe w innych ligach i w reprzezentacjach to musicie jeszcze trochę popracować

Dzięki za wersję testową OFa

P.S. Tylko skoro Heatona nie ma w United to co w Arsenalu robi Szczęsny, jak on anwet w rezerwach nie gra , tylko w u-18
P.S.2 Na beniaminkach się nie znam to nie mówie nic tongue.gif
migimaster
Cytat(T-Mac @ Sep 2 2007, 15:25:24) [snapback]180938[/snapback]
ten 0,1% dlatego zze moglem kogos pominac smile.gif

Niejaki Hysen z Sunderland juz tam nie gra wink.gif
Wilson Palacios powinen byc w Birmingham City (ten sam klub Schmitz nie Schumitz,Oji tam nie gra
Derby Nyatanga,Jackson juz nie graja tam (brakuje 4 mlodych ale to drobiazg i tak ich nikt nie zna)
T-Mac
oto chodzilo migimaster thx
potter09 dlatego bo szczesny to polak smile.gif

poprawilem transfery w Ligue One - http://www.sendspace.com/file/b1f5ii

testujcie
elotto
Cytat(T-Mac @ Sep 3 2007, 11:43:14) [snapback]181157[/snapback]
oto chodzilo migimaster thx
potter09 dlatego bo szczesny to polak smile.gif

testujcie

to moze zrobil bys innych naszych mlodych zawodnikow, np. Krol, Bialkowski, Krychowiak
Orange_91
Cytat(przemeo9 @ Sep 3 2007, 12:05:23) [snapback]181164[/snapback]
to moze zrobil bys innych naszych mlodych zawodnikow, np. Krol, Bialkowski, Krychowiak

O ile sie nie myle to sa oni w zawodnikach niezarejestrowanych.
T-Mac
sa oni i nie tylko oni smile.gif
Damian.
Krychowiak jest w Bordeaux

Wyłapałem kilka mało znaczących Błędów:

Białkowskiemu niewyczytuje na koszulce ł
Cisse ma 1,83 wzrostu
Zenden ma 1,76 wzrostu
Bodmer ma 1,88 wrostu
Laurent Lanteri nie ma w AS Monaco
danielos92
Kurde ale wy nie jesteście nienormalni... Zamisat docenic pracę T-mac to wy jeszcze narzekacie ja pier mad.gif ...pisal ze w 99% liga angielska a reszta nie jest pełna.... a jak wam nie pasi to sciagnijcie sobie to: http://issonline.pl/?cmd=pokaz&id=1188712436 a jak chcecie jeszcze tylko OE to sobie sciagnijcie to: http://files.filefront.com/KONAMI+WIN32PES...;/fileinfo.html <------to jest OE + Euro Transfers Option File by Pesman. PASI??????????????????????????????????????????????????????????????? mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif
Damian.
Timak wydał już pełną lige francuską , czytaj uważnie. Obejrzalem wymiary moich ulubionych pilkarzy Ligue 1 i tylko to mi nie pasuje.
Pozdr
danielos92
Cytat(Damianinho @ Sep 3 2007, 13:58:08) [snapback]181222[/snapback]
Timak wydał już pełną lige francuską , czytaj uważnie. Obejrzalem wymiary moich ulubionych pilkarzy Ligue 1 i tylko to mi nie pasuje.
Pozdr

co do ciebie to nie mam nic ale ty amiast docenic prace patchmakerów to jeszcze narzekają
Damian.
Cytat(danielos92 @ Sep 3 2007, 14:03:24) [snapback]181225[/snapback]
co do ciebie to nie mam nic ale ty amiast docenic prace patchmakerów to jeszcze narzekają

Doceniam prace. Timak wydał ofa i dal go w tym temacie, po to aby kazdy znalazl co mu sie nie podoba. Po to sie wrzuca ofa na forum aby udoskonalić go bardziej.

"testujcie i mowcie co poprawic" by Timak

P.S.Sorry za ofttopa
Nie odposuj bo się syf robi

Orange_91
Cytat(Damianinho @ Sep 3 2007, 14:06:55) [snapback]181228[/snapback]
Doceniam prace. Timak wydał ofa i dal go w tym temacie, po to aby kazdy znalazl co mu sie nie podoba. Po to sie wrzuca ofa na forum aby udoskonalić go bardziej.

P.S.Sorry za ofttopa
Nie odposuj bo się syf robi

Mi tez wydaje sie ze ten of jest tu po to zeby znalesc bledy. Wiec prosilbym zeby pisac co jest zle i co nie pasuje.
migimaster
Cytat(T-Mac @ Sep 3 2007, 11:43:14) [snapback]181157[/snapback]

Racing Straßburg brakuje:Mulenga(juniorow tez kilku)
Caen Brakuje: Zubar, nie wiem Jomaa (Jemaa i bez tych haczykow nad a)
Metz brakuje Balde, Owona,Julien Francois(za to Francoise jest w rezerwach)
Nizza Bakary Kone (nie Bakari)
T-Mac
juniorow w ligue one az tak nie dorabialem bo by miejsca mi zabraklo na innych zawodnikow
fafikstreeter
nie mam herbów w orange ekstraklasie :/ na tym OF (na wszystkich innych były) a wy macie?
T-Mac
bo herby sa na binach a nie w of

testujcie Serie A - http://www.sendspace.com/file/xum8op
karolinho
Bo to tylko jes OF aby pomóc w znalezieniu błędów u zawodników.

fafikstreeter
na jakich binach? to jak mam zrobić zeby mieć składe z tego OF od T-maca i mieć herby?
Jacmen
Musisz poczekać na PATCHA !!!
T-Mac
testujac piscie co zmienic w reprezentacjach

i moze byscie pomogli z liga polska
napisali kto odszedl kto przyszedl w danym klubie
bede mial szybciej niz znowu przegladac strony bo np na 90minut.pl Jakub Kaszuba jest w Cracovi a juz na oficjalnej go nie ma ;/
E 9
Przeglądałem tego OF'a i musze stwierdzić ze T-mac dobra robota widać teraz OE Patch już nie bd OF'em ze slabym OF'em lecz bedzie to OF bardzo dobry wink.gif)

Acha:
Alfonso:-->Inter(bramkarz)
Hazard:-->Lille (pomocnik 16 lat,trenuje z I zespołem wink.gif gra jak Quaresma rajd i krzyzak xD ;D )

Pzdr czekam na OE transfery bo to mnie najbarrdziej interesuje xD ;D

Już pomagam z JAGĄ :
Przybyli:
-Rodnei da Lima
-Vahan Geworgian
-Everton
-Truszkowski
-Kwiek
-Radek "Dziadek"
-Sołdecki
-Jarecki
-Niedziela
-Baranowski(nie ma w kadrze na OE ale możesz go dodać bo to wielka gwiazda Podlaskiej Pilki uznany najlepszym pilkarzem na Podlasiu 2006/2007 grając w IV LIDZE !!! pokonał m.in. kilka gwiazd Jagi.Obecnie gra w M.OE ale dorób go.

Z tego co sprawdzałem w OF'ie transferki "z klubu" masz oki

PS:Mam porobione staty tych brazylijczykow jak nic o nich nie wiesz to napisz na gadu podam ci ;] ;] te co zrobilem po oglądaniu meczów ;]
buku
tutaj sa wszystkie transfery z oe klik
Damian.
Zająłem się nazwiskami piłkarzy (wyrywkowo) na koszulkach najlepszych klubów lig:

Źle napisane nazwiska(ew. pseudo) na koszulkach

Hiszpania:

- Krkic ma: Bojan
- Marquez ma : Marquez
- Iniesta ma : Iniesta
- Víctor Valdés ma :Valdes
- Daniel ALves ma :Dani Alves
- Jesus Navas ma :J.Navas
- A.Palop ma: Palop

Anglia:

- Fangzhuo Dong ma : Dong
- Lee Martin ma : Martin

Włochy:

- David Suazo ma : Suazo

P.S.Wszystko co tu napisalem jest potwierdzone fotami z gettyimages
barman_2000
z tego ci się orientuję to Serrginhio czy jakoś tak z Milanu jest obrońcą bądź def, pomocnikiem, a w ofie jest napastnikiem, i Oddo można by też dać do obrony
migimaster
Moze sie nie orientuje ale w Milanie chyba powinien grac Ronaldo w pierwszym skladzie (i raczej nie Seedorf w ataku)
A Inter gra chyba troche innym ustawieniem w pomocy 2 defensywnych pomocnikow (Vieira, Cambiasso) i 2 ofensywnych szeroko ustwionych (Figo, Stankovic) na lewej obronie raczej Chivu, na srodku Materazzi, w ataku za Adriano Suazo. Tam czesto sie wyjsciowa jedenastka zmienia ale wydaje mi sie ze taka bedzie najblizsza tej "zelaznej"
WąSu
Cytat(T-Mac @ Sep 4 2007, 18:57:59) [snapback]181520[/snapback]
testujac piscie co zmienic w reprezentacjach

Nasza repra powinna prezentować się tak: (opierałem się nie na swoim "widzi mi się" a na powołaniach Leo na mecze eleminacyjne)

Skład naszej kadry:

Bramkarze:
Boruc
Kuszczak

Obroncy:
Bąk
Żewłakow
Dudka
Golanski
G.Bronowicki
Wasilewski

Pomocnicy:
Błaszczykowski
Lewandowski
Sobolewski
Kaźmierczak
Garguła
R.Murawski
Krzynówek
Łobodziński

Napastnicy:
Żurawski
Smolarek
Piszczek
Saganowski
Matusiak
Rasiak

to 22 nazwiska które w miare regularnie są wpisywane na liste powoływanych przez Leo.
Zawsze powołuje 25 zawodników ale w PES-ie są tylko 23 miesjca więc sam nie wiem kogo wrzucić na pozycję nr 23.

Często powoływani są również:

Wawrzyniak
Fabiański

A ostatnio:
Goliński
Jop
Głowacki

W kręgu zainteresowania Leo są również zazwyczaj:

Paweł Brożek
Jeleń
Iwański
Dudek
Ujek

Po ostatnim meczu z Rosją najbliżej 23-ójki jest chyba Jop ,ale nie przewidziane są wyroki Leo ,może Głowacki jest bliżej huh.gif
Czołem!
T-Mac
Cytat(migimaster @ Sep 5 2007, 01:21:13) [snapback]181620[/snapback]
Moze sie nie orientuje ale w Milanie chyba powinien grac Ronaldo w pierwszym skladzie (i raczej nie Seedorf w ataku)
A Inter gra chyba troche innym ustawieniem w pomocy 2 defensywnych pomocnikow (Vieira, Cambiasso) i 2 ofensywnych szeroko ustwionych (Figo, Stankovic) na lewej obronie raczej Chivu, na srodku Materazzi, w ataku za Adriano Suazo. Tam czesto sie wyjsciowa jedenastka zmienia ale wydaje mi sie ze taka bedzie najblizsza tej "zelaznej"

formacje ligi wloskiej ustawialem wedlug "La gazetta de la sport"
migimaster
Cytat(T-Mac @ Sep 5 2007, 08:53:39) [snapback]181628[/snapback]
formacje ligi wloskiej ustawialem wedlug "La gazetta de la sport"

Ja nie chce sie klucic.Ale to sa chyba formacje na nastepny mecz, nie znam dobrze wloskiego, ale jak juz robisz na podstawie tamtego serwisu to w przypadku milanu wyglada to inaczej.seedorf gra of pomocnika w systemie "choinka" 4-3-2-1
T-Mac
rozpisz ta formcje
no i jak sa jakies inne uwagi do formacji piscie ale tych tylko naprawde silnych ekip wink.gif
Damian.
Zmiany w Reprezentacji Poslki wg.mnie:

Piszczek -> Fabiański lub Brożek
23 pilkarzem moze zostac np. Głowacki

Taktyka:

Phantom
Więc ja odniosę się do 3 drużyny Serie A i uczestnika LM- Lazio Rzym.

Nie ma bramkarza.
Fernando Muslera, Urugwaj, 21 lat, 190 cm. Uważany za jeden z największych talentów w Ameryce Płd. od kilku lat. Spisywał się świetnie w Copa Libertadores grając we wszystkich meczach wielokrotnie był uznawany za piłkarza meczu. Starały się o niego takie kluby jak: Inter, Juventus, Arsenal i wiele innych.

Del Nero ( ofensywny pomocnik/napastnik) ma technikę- 52!!!!! ( chyba jakaś pomyłka) On jest dobrze wyszkolony technicznie. Meghni- 70 a np. Igli Tare aż 78.

Pandev- najlepszy piłkarz Lazio generalnie ma za słabe umiejętności tj. szybkość- 82, przyspieszenie 84, strzał 77 (!!!), zwinność, szybkość dryblingu po 80 a to jest bardzo dynamiczny z dobrym dryblingiem piłkarz.

Ledesma powinien mieć lepszy strzał z dystansu. Tj. siłę strzału i gwiazdkę. Sam strzał też powinien być lepszy, bo ma 69. Oraz technikę troszkę wyższą (82).

Mudingayi jest jakiś za słaby. Jest dynamiczny, silny, waleczny nie najgorsze podanie i drybling a przede wszystkim świetny odbiór piłki.
migimaster
Co do Brazylii do dziwi mnie brak Vagnera Love i Baptisty za to dziwi takze obecnosc Rafaela Sobisa i D Carvalho (Alex powinien sie chyba nazwyac Alex Silva,a Alexa z Chelsea wstawibym za jakiegos bramkarza)
Ja mam ten OF z Seria A to nie wiem czy tam uz sa reprezentacje zrobione czy tylko tak propozycje (bo u mnie jest Bosacki jeszcze)
T-Mac
oki wiekszosc tego co juz wypisaliscie poprawilem

testujcie OE - http://www.sendspace.com/file/hu28yd
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.