Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Oe Testy
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3
pkar
Mam uwagi co do składu Interu. Ogólnie nie do ilości czy "jakości" zawodników ale ich miejsca w składzie. Ogólnie chyba najczęściej używanym składem w tym sezonie będzie:

Julio Cesar ---- Maicon - Cordoba - Materazzi - Chivu ---- Zanetti - Vieira - Stankovic ---- Figo ---- Ibrahimovic - Suazo

Na ławce powinien siedzieć Cesar a nie Coco (on raczej nie zagra nawet minuty w tym sezonie). Adriano ma w tej chwili słabszą pozycje w zespole niż Crespo i Cruz (o Suazo i Zlatanie nie wspominając). Pzdr
karolinho
Chyba burkhardt już nie gra w lechu OE tylko w lechu w ME.
Reiss ma 35 a dymkowski 26 lat Quinteros ma 29.Wzrost Reksia to 178 cm.
T-Mac
Cytat(karolinho @ Sep 5 2007, 19:26:05) [snapback]181778[/snapback]
Chyba burkhardt już nie gra w lechu OE tylko w lechu w ME.
Reiss ma 35 a dymkowski 26 lat Quinteros ma 29.Wzrost Reksia to 178 cm.

wiem ze gra w ME dlatego go przesunolem na koniec tak samo jak czarneckiego
karolinho
Acha cool.gif .
migimaster
Repr Anglii nie powinno byc Andrew Johnson,Bridge,Walcot,Downing,Lennon,Carson - za nich Alan Smith,Wes Brown,Beckham,Dyer,James moze jeszcze Shaun Wright-Phillips np za Garego Nevila

Hiszpania na pewno brakuje Silvy (tego z Valencii wydaje mi sie ze za Reyesa)

Francja brakuje Evra, Clerc, Nasri,Mexes,Anelka ewentualnie Sagna,Benzema,Toulalan (proponuje wyrzucic Sangol,Micoud,Givet,Dhorasso moze chimbonda faubert saha ale to juz ktos kto jest na bierzaco niech zadecyduje)

Phantom
Więc może odniosę się do Legii.
Radović... atak 69, reakcje 61, podania 67, strzał 56!!!, wolne 61 technika 63!!!!! ( dla przykładu Mucha ma... 64...). Co to jest? smile.gif
Chinyama- napastnik i strzał... 58 i w ogóle jest bardzo słaby, lepsze umiejętności ma Grosicki.
Mucha ma tylko jedną "żółtą" umiejętność. Myślę, że to najlepszy bramkarz ligi, oczywiście to tylko moja opinia, ale każdy się zgodzi, iż należy do czołówki.
Vuković powinien mieć lepszą technikę i rzuty wolne. To nie ten Vuković sprzed wyjazdu do Grecji, kiedy był najlepszym rozgrywającym w lidze, ale umiejętności posiada.
Edsom myślę, że powinien mieć większego... powera smile.gif i umiejętność "średnie strzały" ( gwiazdkę).

Oczywiście każdy różnie by dał umiejętności, bo każdy ma swoją opinię, mniej lub bardziej słuszną, lecz takie "nieprawdopodobnie" zaniżone umiejętności trzeba skorygować.
sorex
Puchar polski, pierwszy mecz :

Groclin Gornik 1:0
Gornik Groclin 1:0

czyli w dwumeczu jest 1:1,..
Dogrywka,. w ktorej kazda z druzyn strzela gola w drugiej polowie.

W dogrywce jest 1:1, jednak wynik meczu jest pokazywany jako 2:1 dla mnie biggrin.gif

90 minut 1:0
15 min 0:0
15 1:1
--------
2:1 dla mnie, przechodze do finalu.

Jak widac jest tu blad, gdyz powinny byc rzuty karne. Mecz zostal uznany jako moje zwyciestwo, chociaz kazdy wie, ze powinien byc remis.
Damian.
Gole z meczu + gole z dogrywki = wynik koncowy
1:0 + 1:1 = 2:1
Jesli o to ci chodzi.
Orange_91
Cytat(sorex @ Sep 6 2007, 16:36:52) [snapback]181909[/snapback]
Puchar polski, pierwszy mecz :

Groclin Gornik 1:0
Gornik Groclin 1:0

czyli w dwumeczu jest 1:1,..
Dogrywka,. w ktorej kazda z druzyn strzela gola w drugiej polowie.

W dogrywce jest 1:1, jednak wynik meczu jest pokazywany jako 2:1 dla mnie biggrin.gif

90 minut 1:0
15 min 0:0
15 1:1
--------
2:1 dla mnie, przechodze do finalu.

Jak widac jest tu blad, gdyz powinny byc rzuty karne. Mecz zostal uznany jako moje zwyciestwo, chociaz kazdy wie, ze powinien byc remis.

Jesli wolno wiedziec to o co ci chodzi? blink.gif
migimaster
Cytat(Phantom @ Sep 6 2007, 16:30:26) [snapback]181908[/snapback]
Edsom myślę, że powinien mieć większego... powera smile.gif i umiejętność "średnie strzały" ( gwiazdkę).

I tak ma staty przesadzone z takimi moze grac w reprezentacji Brazylii, obrona 50 to i tak dla niego za duzo wink.gif
thmc88
moje skromne opinie o Górniku Zabrze :
#Sławik ma zbyt wysokie umiejętności na bramce 77 w porównaniu do 80 Peskovicia. Dodałbym Peskoviciovi gwiazdke w polu ustawianie się
#Hajto- zbyt mały Team Work, dałbym gwiazke w polu "marking"
#Stachowiak- zbyt niska technika (66), jest to gracz świetny technicznie, odjąłbym mu sporo z team work bo nie podaje biggrin.gif
#Malinowski- zdecydowanie za wolny (86 i 82 przyspieszenia), jeden z najszybszych graczy w OE, jest bardzo zwinny - podnieść body balance
#Bukalski- zdecydowanie za dużo gwiazdek, zbyt wysokie umiejetnosci. Tu trzeba poważnie obniżyć, od 2 lat jest to bardzo słaby gracz.
#Danch- każdy widział jak grał na MŚ, team work, agresja, obrona do podniesienia
#Kizys- statystyki minimalnie do podniesienia, 2 dobre sezony
#Gołoś-za wolny
#Gierczak- doświadczony, potrafi sie ustawiać, jest za szybki wg statystyk,
#Brzęczek- potrafi sie ustawic, typowy rozgrywający, świetne podanie, przytrzymanie piłki, dobra gra zespołowa,
#Moskal jest zdecydowanie słabszy od Jarki, temu drugiemu troche podniósłbym statystyki, jest szybkim graczem z niezłym strzełem. Agresywny i zwinny, dobrze przewiduje gre

w razie jakiś pytań gg 5202852 pozdrawiam
majkelkofi
Bedziecie jeszcze uaktualniać skile zawodników do takich jakie mają naprawde? Bo to co jest teraz to porażka delikatnie mówiąć.

Np. Nasri (Ol.Marsylia) dokladność drygblingu 80!
Kaka drybling 89

albo jeszcze Cleber szybkość i przyspieszenie 63...

Jesli to jest wersja ostateczna skili zawodników, którzy grają w tych ukończonych ligach to porażka.
Co musi umieć grajek zeby miec 90?
migimaster
Cytat([email protected] @ Sep 6 2007, 17:22:02) [snapback]181930[/snapback]
Co musi umieć grajek zeby miec 90?

Na koszulce z tylu napis Ronaldinho biggrin.gif Sorry za off top wink.gif
T-Mac
jakos w ver.2 byly te statystyki i nikomu nie przeszkadzaly LOL
co prawda nie bylem za nie odpowiedzialny do konca, no ale postaram sie teraz to co moge i wiem poprawic
majkelkofi
Cytat(T-Mac @ Sep 6 2007, 18:24:26) [snapback]181955[/snapback]
jakos w ver.2 byly te statystyki i nikomu nie przeszkadzaly LOL
co prawda nie bylem za nie odpowiedzialny do konca, no ale postaram sie teraz to co moge i wiem poprawic

Ja np prawie całkowicie przerobiłem ofa z pierwszej wersji OE bo mi flakami ruszało jak te statystyki widziałem tongue.gif
Jak cos to moge pomóc przy statystykach, duzo meczy ogladam (szczegolnie ligi angielskią, hiszpańską i polską) i staram sie być najknajbardziej obiektywny smile.gif
moge zapodać swojego starego ofa do v.1 OE
Phantom
Cytat(migimaster @ Sep 6 2007, 17:08:44) [snapback]181918[/snapback]
I tak ma staty przesadzone z takimi moze grac w reprezentacji Brazylii, obrona 50 to i tak dla niego za duzo wink.gif

Przecież nie pisałem nic o obronie- wiadomo, że jest po prostu słaby w grze obronnej, ale chodziło mi o siłę strzału, np. przy wolnych. Nie widziałeś jakie bramki strzelał? Wszędzie bramki ( w sensie słupki, porzeczka smile.gif ) są takie same, niezależnie czy gra reprezentacja Brazylii, Legia czy Samoa Amerykańskie więc nie można obniżać pewnych umiejętności tylko dlatego, że ktoś gra w słabym klubie, albo słabej lidze, bo to nie ma znaczenia.
kostek
Zagłębie:
*Chałbiński minimalnie za szybki (-1, -2).
*Dawid Plizga jest w rzeczywistości znacznie szybszy od Chałbińskiego. Niestety nękają go ciągłe kontuzje... (ale speed i accel. 1-2 w górę)
*G. Bartczak to boczny obrońca. Staty moim zdaniem zaniżone. Chłopak w orbicie zainteresowań Leo... Obrona (+1,2), Równowaga (+3,4), Technika (+4,5)
*Iwański strzela wolne najlepiej z drużyny Mistrza Polski i na pewno też jest w czołówce polskiej ligi jeżeli chodzi o ten aspekt gry. Podkręcanie i (szczególnie) celność wolnych w górę.
*Pietroń to gracz dość dynamiczny i zwinny. Zwinność na poziomie (77,78), Dryblingi koło (73-76), technika (71,72), szybkość (77,78)
*M. Bartczak jest raczej lepszy w defensywie niż w ofensywie. W grze jest na odwrót. Defensywa (ok 68,70), ofensywa (60,62), gra zespołowa (+2,3)
*Alunderis dokładność dryblingu (-13 -14) i ogólnie reszta statów w dół. Jest to to piłkarz znacznie słabszy od Stasiaka czy Arboledy a w grze tego nie widać.
*Rui Miguel Krótkie podania na poziomie (73-75)
*Arboleda to jeden z najlepszych (o ile nie najlepszy) stoper naszej ligi. Równowaga (+2,3), Obrona (+2,3), prędkość (75-76), przyspieszenie (71-72), Gra głową (84-85 *masa bramek z główki, w destrukcji też świetny)
*Stasiak, przyspieszenie (-1,-2), szybkość (-2,-3)
*Felipe ostatnio głównie gra w rezerwach. Wytrzymałość, przyspieszenie, zwinność (-2,-3)
*Kolendowicz wolniejszy od M. Bartczaka? Kolenda szybkość, przyspieszenie na poziomie (81,82), szybkość dryblingu (+1, +2)
*Łobodziński to pomocnik...
*Vaclavik refleks (+2,3)
*Ptak refleks (-1, -2)

Śląsk:
Klofik - szybkość, przyspieszenie, zwinność na poziomie (76,78) drybling, technika (73-76)
LYJO
GKS KATOWICE

Do wywalenia ze składu: Grychtoł.
Do wklepania do składu: Nikodem, Budka.
Podrasujcie troszkę Polczaka bo to reprezentant młodzieżówki.

Ustawienie zespołu powinno wyglądać tak:

.....................................Gorczyca

Krysiński ...........Kapias ..............Polczak ..............Gajowski

....................Markowski
.................................................Prasnal

Sroka....................................................................Mielnik
.....................H.Jaromin..............Kaliciak

Poniżej aktualna kadra zespołu z nr, pozycjami,wzrostem i wagą:
KADRA GKS Z DANYMI
Klikając na wybranego zawodnika trzymamy szczegółowe dane.

A tutaj do pobrania paczka z twarzami zawodników:
GKS.bin
migimaster
Cytat(Phantom @ Sep 6 2007, 19:02:57) [snapback]181973[/snapback]
Przecież nie pisałem nic o obronie- wiadomo, że jest po prostu słaby w grze obronnej, ale chodziło mi o siłę strzału, np. przy wolnych. Nie widziałeś jakie bramki strzelał? Wszędzie bramki ( w sensie słupki, porzeczka smile.gif ) są takie same, niezależnie czy gra reprezentacja Brazylii, Legia czy Samoa Amerykańskie więc nie można obniżać pewnych umiejętności tylko dlatego, że ktoś gra w słabym klubie, albo słabej lidze, bo to nie ma znaczenia.

Przepraszam chodzi o te bramki z sezonu 2005/2006 bo wtedy az 3 strzelil, ostatnio dwie a teraz ma juz jedna to chyba norma wyrobiona, przypominam to ma byc OE na sezon 2007/2008.Moze i mial dobre wejscie do klubu, ale obiektywnie patrzac ostatni sezon obnazyl wszystkie jego braki.
s_h_a_r_p
Odnośnie ligi włoskiej poprawiłbym staty Massimo Oddo, jest podstawowym graczem Milanu o dużych umiejętnościach, a w grze ma te staty takie jakieś słabe (tak czy tak sam sobie później je poprawię). I z tego co się orientuję to Serginho odszedł na emeryturkę.

sorex
Cytat(Damianinho @ Sep 6 2007, 16:40:32) [snapback]181910[/snapback]
Gole z meczu + gole z dogrywki = wynik koncowy
1:0 + 1:1 = 2:1
Jesli o to ci chodzi.

Dokladnie smile.gif Gole z meczu(dwumeczu), nie powinny miec znaczenia w dogrywce. Dogrywka to jakby 3ci rozstrzygajacy mecz.

Co do Gornika Zabrze, to Slawik rzeczywiscie jest za dobry. Posiada on taki refleks (*), ze w jednym meczu obornil mi 3 dobitki przeciwnika ze strzalem 80,.. z 5-6m. Jerzym Dudkiem to raczej on nie jest ;p

Danch, bardzo ladnie wypadl w meczach do lat 21en. Z tego co pamietam to wiekszosc jego podan rozpozczynalo akcje Janczyka. Tych dwoch chlopakow, mozna by bylo jakos podrasowac, abysmy mieli jakies "polskie perelki" w grze smile.gif)

Troche tez mnie dziwi, ze kilku pilkarzy ma rozgrywanie grajac w ataku.
T-Mac
liga hiszpanksa poprawiona - http://www.sendspace.com/file/ui91i3

poprawilem takze pare statystyk w OE do tych co sie przyczepiliscie smile.gif
np takiego Edsona to nie mam zamiaru podciagac w gore jedynie w dol mozna
moze brakowac w hiszpaniu paru mlodych graczy ktozy przeszli z rezerw, musze sie ograniczac ze slotami bo mi wkoncu zabraknie miejsca na innych graczy ;/
Damian.
Yaya Toure ma na koszulce Toure Yaya
Guti ma na koszulce Guti.Haz

Numery Barcy:

majkelkofi
Cytat(T-Mac @ Sep 7 2007, 12:45:52) [snapback]182090[/snapback]
liga hiszpanksa poprawiona - http://www.sendspace.com/file/ui91i3

poprawilem takze pare statystyk w OE do tych co sie przyczepiliscie smile.gif
np takiego Edsona to nie mam zamiaru podciagac w gore jedynie w dol mozna
moze brakowac w hiszpaniu paru mlodych graczy ktozy przeszli z rezerw, musze sie ograniczac ze slotami bo mi wkoncu zabraknie miejsca na innych graczy ;/

nie zmieniam zdania co do statystyk - to jeden wielki lipton
jedni mają za wysokie inni za niskie, nawet nie chce mi się wymieniać, którzy zawodnicy, bo była by to przecież większość

mlodzież ewidentnie ma ustawione staty na chybił trafił (np. Sunny i Mata w Valencii)
btw. moja propozycja pomocy w statach jest cały czas aktualna smile.gif
T-Mac
staty tych sunny i mata bralem z zagranicznych of

nie skorzystam z twojej pomocy
wyjdzie uaktualnienie 3.0 to sobie sam poprawisz tyle

ah zapomnialem dodac jedna wazna rzecz
bo wiele osob juz pisalo po co to robimy jak za raz wychodzi pes2008
tlumaczylem ze zamierzam jeszcze grac na nim nawet jak bede mial nowego pes, ale jeszcze jest jedna sprawa
to ostatni patch jaki robie

PS

moze Orange_91 i Torin beda robic cos dalej ale watpie
za duzo to wszystko czasu pochłania
Orange_91
Cytat([email protected] @ Sep 7 2007, 14:49:53) [snapback]182115[/snapback]
nie zmieniam zdania co do statystyk - to jeden wielki lipton
jedni mają za wysokie inni za niskie, nawet nie chce mi się wymieniać, którzy zawodnicy, bo była by to przecież większość

mlodzież ewidentnie ma ustawione staty na chybił trafił (np. Sunny i Mata w Valencii)
btw. moja propozycja pomocy w statach jest cały czas aktualna smile.gif

Moglbys sie kolego zastanowic co piszesz? Nie kazdy oglada mecze przecietnych druzyn z francji nikt przeciez nie bedzie sie skupial na statystykach 1 gracza przez pol godziny bo tak patche wychodzilyby co rok. Statystyki brane sa glownie z FM bo skad mozna je wziac aby byly one obiektywne?
FIFINHO9393
Ja wole Pes 6 z OE Patch 3.0.Bardzo się interesuje OE i z niecierpliwością czekam na dodatek
Hedbang
I hope I don't disturb someone of the editors here. I only want to mention that in the last OF test update Fabianski is a lot better than Boruc. I know that they are both good keepers, but I think Boruc is better. Maybe you only make Boruc better cause he is one of the 5 best keepers in the world and a goalkeeping stat of 90 isn't so unrealistic for him.

Here are the stats that I have from a scottish patch:
http://www.sendspace.com/file/bv52t7

Sorry I had to upload the pic with sendspace cause I can't connect to my imageshack accounts in the moment.

Cheers and thx for your work. I really like this patch.
ciapeczek666
Witam, mam jedno pytanko:
Czy to normalne że w tym OF nie ma poprawnych herbów????
A jeśli tak to prosiłbym o wersję z poprawnymi logami bo niemogę się już doczekać najnowszej odsłony OE patch'a i taki OF umiliłby oczekiwanie wielu.
Pozdrawiwm Patchmakerów laugh.gif
Hojrak Red Devil
Cytat(ciapeczek666 @ Sep 7 2007, 17:31:48) [snapback]182170[/snapback]
Witam, mam jedno pytanko:
Czy to normalne że w tym OF nie ma poprawnych herbów????
A jeśli tak to prosiłbym o wersję z poprawnymi logami bo niemogę się już doczekać najnowszej odsłony OE patch'a i taki OF umiliłby oczekiwanie wielu.
Pozdrawiwm Patchmakerów laugh.gif

Normalne bo loga o ile się nie mylę są w 0_text
ciapeczek666
Oki rozumiem ale....
Wrzuciłem tego OFa na do gry z zainstalowanym poprzednim patchem (OE patch v 2.0), więc na moją logikę to powinno działać ??
potter
Moje spostrzeżenia:
- w reprze Polski wywalić Kokoszkę
- w Legii - P Bronowicki i Wawrzyniak ustawić im jako boczni obrońcy bo takich nie mają
-do repry Portugalii wrzucić Pepe

Może coś jeszcze dopiszę później... tongue.gif
majkelkofi
Cytat(Orange_91 @ Sep 7 2007, 15:13:56) [snapback]182128[/snapback]
Moglbys sie kolego zastanowic co piszesz? Nie kazdy oglada mecze przecietnych druzyn z francji nikt przeciez nie bedzie sie skupial na statystykach 1 gracza przez pol godziny bo tak patche wychodzilyby co rok. Statystyki brane sa glownie z FM bo skad mozna je wziac aby byly one obiektywne?

Dlatego oferuję swoją ew pomoc smile.gif
Wcale nie mowie o przeciętnych druzynach z francji. Zajmujecie sie polską ligą a taki Cleber z Wisły (troche wiecej niz przecietna druzyna z polski) ma np szybkosc i przyspieszenie 63 a typ jak Rasiak odpowiednio 74 i 70. Ja nikomu nie chce sie narzucać ani nic wypominać, bo ten patch to świetna sprawa.
Skoro został udostępniony of do testów to mowie/pisze co bym w nim zmienił. Tyle.
T-Mac
Cytat(LYJO @ Sep 6 2007, 22:41:54) [snapback]182059[/snapback]
GKS KATOWICE

Do wywalenia ze składu: Grychtoł.
Do wklepania do składu: Nikodem, Budka.
Podrasujcie troszkę Polczaka bo to reprezentant młodzieżówki.

Ustawienie zespołu powinno wyglądać tak:

.....................................Gorczyca

Krysiński ...........Kapias ..............Polczak ..............Gajowski

....................Markowski
.................................................Prasnal

Sroka....................................................................Mielnik
.....................H.Jaromin..............Kaliciak
Poniżej aktualna kadra zespołu z nr, pozycjami,wzrostem i wagą:
KADRA GKS Z DANYMI
Klikając na wybranego zawodnika trzymamy szczegółowe dane.

A tutaj do pobrania paczka z twarzami zawodników:
GKS.bin

mozesz jeszcze napisac kto wykonuje stale fragmenty i jest kapitanem ??!!

[email protected] to napisz co ci sie nie podoba co poprawic a ja to zrobie
potter
Cytat(T-Mac @ Sep 4 2007, 18:57:59) [snapback]181520[/snapback]
i moze byscie pomogli z liga polska
napisali kto odszedl kto przyszedl w danym klubie

Jesli to jeszcze aktualne to ja sie zglaszam do pomocy , najlepiej napisz do mnie na PW badz gg [969793] to chetnie pomoge ze skaldami OE
Jestem przewanzie tylko w weekendy

LYJO
QUOTE(T-Mac @ Sep 7 2007, 19:32:50) [snapback]182245[/snapback]
mozesz jeszcze napisac kto wykonuje stale fragmenty i jest kapitanem ??!!

prosze Cię bardzo:)

kapitan: H.Jaromin
rzut rożny lewa : Lasek
rzut rożny prawa: Sroka
rzut karny: Jaromin, Sierka, Markowski, Gielza, Polczak

jeśli jeszcze jakieś pytania, to chętnie odpowiem smile.gif

lechista_tomek
Nie wiem czy robiliście juz lige niemiecką ale jeżeli nie to kilka porad na przyszłość dotyczących Bayernu. A więc Ribery powinien mieć szybkość w granicach 90 to samo z dośrodkowaniami i strzałami z dystansu bo oglądalem wszystkie mecze Bayernu w tym sezonie i wiem jak gra. Po drugie Altintop siłe strzału i celnosć musi mieć naprawdę dużą tak ok. 91-93. Potem Ze Roberto, powinien mieć gwiazdkę przy wślizgach bo na prawdę świetnie gra wślizgami. I trochę mu zwiekszyć grę w obronie a zmniejszyć np. celność długich podań. Co do Demichelisa to trzeba mu trochę zwiekszyć grę głową i obrone. To by było chyba na tyle
Scooby-Doo
Nie jestem jakimś mega znawcą ale czy David Silva (Valencia) nie powinien mieć nieco lepszych umiejętności? Ostatnimi czasy ten chłopak robi naprawde furorę a umiejętności ma spore. Ale to moje zdanie wiec wy możecie być nieco innego tongue.gif.
migimaster
W Szwecji nie powinno chyba juz byc Larsona.
Damian.
Sklad Hiszpanii (Euro 2008):

Bramkarze: Iker Casillas (Real Madryt), Jose Reina (Liverpool)

Obrońcy:
Mariano Pernia, Pablo Ibanez (obaj Atletico Madryt), Carlos Marchena (Valencia), Sergio Ramos (Real Madryt), Juanito (Real Betis Sewilla), Joan Capdevila, Angel (obaj Villarreal)

Pomocnicy: Francesc Fabregas (Arsenal), Andres Iniesta, Xavi (obaj Barcelona), Xabi Alonso (Liverpool), Miguel Angel Angulo, David Silva, David Albelda, Joaquin (wszyscy Valencia)

Napastnicy: David Villa (Valencia), Fernando Torres (Liverpool), Luis Garcia (Espanyol Barcelona)

____________________________________________--

Kadra Portugalii (Euro 2008):

Bramkarze:
Ricardo Pereira (Betis Sewilla), Quim Silva (Benfica Lizbona);

Obrońcy:
Miguel Monteiro (Valencia), Jorge Andrade (Juventus Turyn), Paulo Ferreira (Chelsea Londyn), Jose Bosingwa (FC Porto), Marco Caneira (Valencia), Fernando Meira (VfB Stuttgart), Bruno Alves (FC Porto);

Pomocnicy: Deco (FC Barcelona), Tiago Mendes (Juventus), Joao Moutinho (Sporting Lizbona), Ricardo Quaresma (FC Porto), Cristiano Ronaldo (Manchester United), Simao Sabrosa (Atletico Madryt), Nani (Manchester United), Maniche (Atletico Madryt), Armando Petit (Benfica);

Napastnicy:
Helder Postiga (FC Porto), Hugo Almeida (Werder Brema), Nuno Gomes (Benfica).
T-Mac
of do testow - http://www.sendspace.com/file/nggu2b

bundesligi i 2 ligi PL nie ruszalem poniewaz kluby z tych lig byly robione na dzien przed zamknięciem okna transferowego
wiec jezeli cos wylapiecie to piscie
pkar
A więc troszkę można poprawić Śląsk Wrocław.
Po pierwsze do zespołu doszedł Wojciech Górski z Miedzi Legnica (i z miejsca stał się jednym z lepszych zawodników, duży spokój, dobry odbiór i podania)
Łudziński jest napastnikiem a nie napastnikiem (ma bardzo dobry strzał z dystansu). Chyba najlepszym zawodnikiem w zespole jest Klofik. Dobry drybling, strzał z dystansu, szybkość, waleczność. Co do składu to wygląda on zazwyczaj tak:

Janukiewicz - Wołczek (prawy), Pokorny, Wójcik, Cap (lewy) - Górski, Sztylka - Rosiński (lewy), Klofik (prawy) - Ulatowski, Imeh (Łudziński)

Co do stałych fragmentów gry to rzuty wolne wykonują zazwyczaj Cap (z lewej nogi) albo Wołczek (prawej) a rzuty karne Rosiński.
Scooby-Doo
No to tak z Lens odszedł już Bonaventure Kalou. Był w Lens tylko 6 tygodni i odszedl do Al Jazeera (ZEA) co do Yepes'a już nie mam wątpliwości.Ciągle jest zawodnikiem PSG. A Kalou to juz oficjalnie.
[Edit] Jeszcze jedno. Samson Traore (PSG, wpisany jako Sammy Traore) zostanie wypożyczony do Auxerre na ten sezon. Własciwie to już dzisiaj został wypożyczony.
[Edit2] Znowu mi sie coś przypomniało xD Clarence Seedorf ostatnio w el.Euro2008 grał w podstawowym składzie Oranje przeciwko Bułgarii. Tu w ofi'e nie został uwzględniony ale to w zasadzie każdy może sobie w swoim zakresie zrobić.
Rovix
Panowie głównie to pytanie idzie do tworzących patcha może zgadalibyście się z gościem który wykonuje aktualnie przeniesienie szpakowskiego do Pesa.

Szpakowski wypowiada wiele polskich nazwisk. Podobno zostało mu 10 % konwersacji i moglibyście stworzyć razem coś Ciekawego smile.gif

Czekam na odp Pozdrawiam smile.gif
thmc88
chyba żartujesz ? Szpakowski w fifie był bardziej drewniany od Borka biggrin.gif
co do Ofu, wszystko wygląda ok, statystyki to kwestia indywidualna, każdy sobie poprawi / osłabi te ligi czy zespoły którymi będzie grał. Póki co jest to najlepszy Of jaki widziałem, oczywiscie pod względem treściowym.
OskaR
Cytat(thmc88 @ Sep 10 2007, 23:06:20) [snapback]183050[/snapback]
chyba żartujesz ? Szpakowski w fifie był bardziej drewniany od Borka biggrin.gif

Co jak co ale odnosnie komentarzu to EA zrobila to lepiej niz KONAMI.
Wystarrczy sobie zainstalowac komentarzz FIFY przekonwerterowany przez Hojaraka(za co mu chwala) zeby poczuc rozniece.
Mysle ze nie jestem uosobniony w tym odczuciu.
T-Mac
Cytat(Rovix @ Sep 10 2007, 22:56:53) [snapback]183047[/snapback]
Panowie głównie to pytanie idzie do tworzących patcha może zgadalibyście się z gościem który wykonuje aktualnie przeniesienie szpakowskiego do Pesa.

Szpakowski wypowiada wiele polskich nazwisk. Podobno zostało mu 10 % konwersacji i moglibyście stworzyć razem coś Ciekawego smile.gif

Czekam na odp Pozdrawiam smile.gif

jakbys byl w temacie to bys wiedzial ze ten komentarz powstaje pod OE
migimaster
Cytat(pkar @ Sep 10 2007, 14:48:18) [snapback]182839[/snapback]
Łudziński jest napastnikiem a nie napastnikiem laugh.gif

Napisalem kilka propozycji aktualizujacych sklady reprezentacji glownie Anglii i Francji i nie zostaly one zmienione sad.gif Wydaje mi sie ze sa one "przestarzale".Za to kilka innych zmieniono wink.gif Wydaje mi sie ze sa to na tyle wazne i mocne reprezentacje ze wazne zeby byly zrobione dokladnie.Proponuje 2 zmiany w skladzie brazylii za Freda Alfonso Alves, za Edmilsona - Elano.Podaje sklady reprezenatcji z ostatnich meczow zeby mozna je porownac z obecnymi w OF-e

Brazylia: Doni - Maicon (64, Daniel Alves), Lucio, Juan (46, Edu Dracena), Gilberto - Mineiro, Gilberto Silva, Kaka (70, Julio Baptista), Ronaldinho (85, Diego), Afonso (64, Vagner Love), Robinho (78, Elano).

Brazylia(mecz towarzyski z Algeria): Doni (46-Julio Cesar) - Maicon (67-Dani Alves), Alex, Naldo, Kleber - Mineiro (63-Lucas), Elano (46-Kaka), Josue (46-Fernando), Julio Baptista (46-Ronaldinho) - Vagner Love, Robinho (70-Diego);

Niemcy: Jens Lehmann - Marcell Jansen, Christoph Metzelder, Per Mertesacker, Arne Friedrich - Roberto Hilbert, Bastian Schweinsteiger, Thomas Hitzlsperger, Christian Pander (46-Piotr Trochowski) - Miroslav Klose (87-Patrick Helmes), Kevin Kuranyi (72-Lukas Poldolski).

Niemcy(mecz towarzyski z Anglia): Jens Lehmann - Arne Friedrich, Per Mertesacker, Christoph Metzelder, Christian Pander - Philipp Lahm - David Odonkor (54-Roberto Hilbert), Piotr Trochowski (72-Simon Rolfes), Bernd Schneider (90-Gonzalo Castro), Thomas Hitzlsperger - Kevin Kuranyi.

Włochy: Gianluigi Buffon - Massimo Oddo, Fabio Cannavaro, Andrea Barzagli, Gianluca Zambrotta - Daniele De Rossi, Mauro Camoranesi (58-Simone Perrotta), Gennaro Gattuso, Andrea Pirlo - Alessandro Del Piero (83-Antonio Di Natale), Filippo Inzaghi (65-Cristiano Lucarelli).

Francja: Mickael Landreau - Julien Escude, Lilian Thuram, Eric Abidal, Lassana Diarra - Franck Ribery (86-Jeremy Toulalan), Patrick Vieira, Claude Makelele, Florent Malouda - Thierry Henry, Nicolas Anelka.

Francja(towarzyski mecz ze Słowacja): Mickael Landreau - Patrice Evra, Eric Abidal, Philippe Mexes (88-Jean-Alain Boumsong), Vincent Clerc (63-Bakary Sagna), Florent Malouda, Claude Makelele, Patrick Vieira (59-Jeremy Toulalan), Franck Ribery (73-Samir Nasri), Nicolas Anelka, Thierry Henry (85-Karim Benzema).

Anglia: Paul Robinson - Micah Richards, Rio Ferdinand, John Terry, Ashley Cole - Gareth Barry, Steven Gerrard (70-Phil Neville), Shaun Wright-Phillips (83-David Bentley), Joe Cole - Michael Owen, Emile Heskey (70-Andy Johnson).

Anglia(towarzyski mecz z Niemcami): Paul Robinson (46-David James) - Micah Richards, Rio Ferdinand (46-Wes Brown), John Terry, Nicky Shorey - David Beckham, Michael Carrick (55-Gareth Barry), Frank Lampard, Joe Cole (70-Shaun Wright-Phillips) - Michael Owen (57-Kieron Dyer), Alan Smith (57-Peter Crouch);
potter
W Werderze brakuje 19 letniej nadziei niemieckiej pilki - Kevina Schindlera, to zawodnik , o ktorym mowi sie ze moze zastapic Klosego , gral juz kilka razy w pierwszej druzynie

W Hansie brakuje nigeryjskiego napastnika - Victora Agaliego , bylego gracza m in Schalke 04 i Olympique Marsylia
Voitec
Ok...wszystko pieknie ładnie....tlyko co jest z tymi herbami??? nawet Polskich nie ma;/ wiec kurcze:/ czy u wszystkich tak jest???
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.