Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Oe Testy
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3
Hojrak Red Devil
Cytat(Voitec @ Sep 12 2007, 17:19:29) [snapback]183380[/snapback]
Ok...wszystko pieknie ładnie....tlyko co jest z tymi herbami??? nawet Polskich nie ma;/ wiec kurcze:/ czy u wszystkich tak jest???

Przecież było napisane że to jest OF do testów a w ogóle to te herby są w o_text.
pozdro:)
karolinho
Cytat(Hojrak Red Devil @ Sep 12 2007, 17:21:20) [snapback]183381[/snapback]
Przecież było napisane że to jest OF do testów a w ogóle to te herby są w o_text.
pozdro:)

Nieraz w ofie też sa te herby Np w revolution pstchu.
Voitec
Ok spoko.....tlyko z innymi ofami działa;/
Scooby-Doo
Jak wyjdzie OE 3.0 to wszystko będzie wam działało. Wrzućcie na luz i czekajcie aż wypuszczą go na powietrze biggrin.gif
Oczywiście nie wliczam w to jakichś tam problemów bo takowe zawsze sie pojawiają.
Bulwion
kurde ,a mi cos nie gra bo we wszystkich ligach bieniaminki maja te herby i stroje co te zespoly ktore spadly do 2 ligi np. w lidze angielskiej Sunderland ma logo Watforda i stroje tez ,a liga Holenderska to juz liga Polska i sa herby i stroje te ,ktore maja zespoly z Holandii i tak samo jest z juve i wieloma innymi zespolami. Bardzo prosze o pomoc ,a patcha zainstalowalem poprawnie
Damian.
Herby - znajduja sie w o_texcie a nie w ofie
Stroje - zawsze beda bo byloby za dzuo pracy zeby je pozmieniac(w niczym to przeciez nieprzeszkadza)
Bulwion
to szkoda ,bo glupio grac Juventusem np ze strojami Chievo Verona ;p
OskaR
A kitservera to ty nie posiadasz ?
Sorry za OT
Bulwion
no jasne ,ze posiadam ;p
potter
Lol gościu bo ty se wgrałeś tylko OFa a żeby mieć wszystkie herby i stroje ok , to musisz poczekać na całego patcha
Bulwion
mam calego patcha LOLU
Scooby-Doo
Ale jak bierzesz tego of'a pod v. 3.0 to musisz mieć patcha v. 3.0 a nie 2.0...
OskaR
No pewnie ja tez mam ale w wersji 2.0 a ten OF jest do 3.0
Ale przez ciebie sie syf w tym temacie narobil
P.S.
Jeszcze raz sorry za OT
barman_2000
T-Mac, masz już wszystko od Torina
T-Mac
zostalo mi dodac pare swiezych mord do F&H i zlozyc to w calosc
Scooby-Doo
To super. Jak wyrobisz sie w ten weekend to byloby fajnie ale upload zajmuje dlugo wiec troche pewnie to potrwa. Ja na necie 1 mb 100 mb wrzucam w godzine O_o takze powodzenia w wrzucaniu tongue.gif
Dorin
apropo upload'u myśle że torrent byłby do tego najlepszy....
migimaster
Cytat(Dorin @ Sep 14 2007, 23:25:52) [snapback]183954[/snapback]
apropo upload'u myśle że torrent byłby do tego najlepszy....

Ja mysle ze nie (to ze ty uzywasz nie znaczy ze 100% uzytkownikow uzywa), z reszta team na pewno dolozy wszelkich staran zeby kazdy mogl sciagnac jak najszybciej i bezproblemowo.
Denilson1
a jak z tym komentarzem do tego patcha , będzie ten z fify?
potter
Cytat(migimaster @ Sep 15 2007, 01:22:32) [snapback]183958[/snapback]
Ja mysle ze nie (to ze ty uzywasz nie znaczy ze 100% uzytkownikow uzywa), z reszta team na pewno dolozy wszelkich staran zeby kazdy mogl sciagnac jak najszybciej i bezproblemowo.

Ja tez przeciwko torrentom
Do upania polecam serwery: plikus.pl filefront albo 2xuplaod
Nie radze upac na senspace bo przy wiekszych plikach jest slaby download i trzyma tylko 7 dni
Najlepszy jest rapid tylko jak ktos ma konto PREMIUM
A z wrzucaniem sie spieszyc nie musicie , byleby do przyszlego piatku bylo tongue.gif

P.S. Licze ze w kitserwerze bedzie ogromna ilosc mordek tongue.gif
Hojrak Red Devil
Cytat(Denilson1 @ Sep 15 2007, 08:10:52) [snapback]183964[/snapback]
a jak z tym komentarzem do tego patcha , będzie ten z fify?

Jak skończę to na pewno będzie .
krzychu665
a będzie możliwość pobrania patcha bez komentarza z fify?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.