Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Shady's League Edycja 2
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Turnieje WE2002 online
Stron: 1, 2, 3
esqape
Lol... matii jak ty przegrywasz to zwalasz tylko na lagii , albo na to że nie chciało ci się grać!! a prawda jest taka że ja z aemem jak gralem to miałem też duże lagi to po 10 minutach gry zmienilismy server na inny i juz nie było lagów... to samo z lukaszem...
shady1990
Cytat(esqape @ Sep 5 2007, 13:26:12) [snapback]181646[/snapback]
Lol... matii jak ty przegrywasz to zwalasz tylko na lagii , albo na to że nie chciało ci się grać!! a prawda jest taka że ja z aemem jak gralem to miałem też duże lagi to po 10 minutach gry zmienilismy server na inny i juz nie było lagów... to samo z lukaszem...

tu sie trzeba zgodzic blink.gif alboo lagiii albo ze słąba forma albo nie chce mu sie grac to ze wdupiłęs to nie oznacza ze zaraz sie wycofujesz dry.gif tez przegrałęm emcz z lukaszem były lagi jak cholera aleg ram dalej wielki mistrz z tamteje dycji sie poddaje bo przegral pare meczy ZAL

nie no matiii wkurzyłes mnie po tobie sie tego nie spodziewałem....
tyran
Kolejka 10

boleks 3 : 2 cristiano17
Matiii
Cytat(esqape @ Sep 5 2007, 13:26:12) [snapback]181646[/snapback]

Cytat(shady1990 @ Sep 5 2007, 16:25:33) [snapback]181699[/snapback]
tu sie trzeba zgodzic blink.gif alboo lagiii albo ze słąba forma albo nie chce mu sie grac to ze wdupiłęs to nie oznacza ze zaraz sie wycofujesz dry.gif tez przegrałęm emcz z lukaszem były lagi jak cholera aleg ram dalej wielki mistrz z tamteje dycji sie poddaje bo przegral pare meczy ZAL
nie no matiii wkurzyłes mnie po tobie sie tego nie spodziewałem....

To nie jest tak.Gram czasem ranking i gra sie super, a nie raz gram SL i gra sie słabo.Nie powiem z niektórymi gra się ok ale jest paru z którymi grać się nie da.Straciłem przez to conajmniej 6 ptk więc jak dla mnie dalsza rywalizacja nie ma sensu.Nie jest to żadne poddawanie się z powodu słabych wyników w grze.Tylko po prostu wycofanie się z powodu słabej technicznie grze.

EDIT:Aha co do lagów to występowały one nie zależnie od serwera.A do tego nie mam czasu aby rozgrywać z kimś jeden mecz 1 godzinę,bo zanim się zacznie ten mecz 10 razy zanim znajdzie się odpowiedni serwer,mija trochę czasu.
shady1990
''Nie powiem z niektórymi gra się ok ale jest paru z którymi grać się nie da.Straciłem przez to conajmniej 6 ptk więc jak dla mnie dalsza rywalizacja nie ma sensu.Nie jest to żadne poddawanie się z powodu słabych wyników w grze.Tylko po prostu wycofanie się z powodu słabej technicznie grze.''

nie bd sie kłocił o to bo nei widze sensu tylkow peirwszeje dycji tez kazdy miał lagii ale jak wygrywałęs wszsytkie meczeto bylo super cud miód i powidło i narzekałęs na poziom dry.gif a teraz pare przegrałęs no ale cóż kazdy ma swoje zdanie myslie ze inni gracze tez nie bd zatrzymywał cie na siłe bo chyba o to wtym nie chodzi jak sie zastanowisz i zmienisz zdanie to napisz masz czas do 22 potem zaczynamy puchar

NIE SZTUKA JEST WYGRAC , SZTUKA JEST PRZEGRAC Z HONOREM !!

i tymi słowami koncze moje wypowiedzi w stosunku odejscia matiiego dry.gif
Matiii
Cytat(shady1990 @ Sep 5 2007, 17:33:43) [snapback]181737[/snapback]
''Nie powiem z niektórymi gra się ok ale jest paru z którymi grać się nie da.Straciłem przez to conajmniej 6 ptk więc jak dla mnie dalsza rywalizacja nie ma sensu.Nie jest to żadne poddawanie się z powodu słabych wyników w grze.Tylko po prostu wycofanie się z powodu słabej technicznie grze.''
nie bd sie kłocił o to bo nei widze sensu tylkow peirwszeje dycji tez kazdy miał lagii ale jak wygrywałęs wszsytkie meczeto bylo super cud miód i powidło i narzekałęs na poziom dry.gif a teraz pare przegrałęs no ale cóż kazdy ma swoje zdanie myslie ze inni gracze tez nie bd zatrzymywał cie na siłe bo chyba o to wtym nie chodzi jak sie zastanowisz i zmienisz zdanie to napisz masz czas do 22 potem zaczynamy puchar
NIE SZTUKA JEST WYGRAC , SZTUKA JEST PRZEGRAC Z HONOREM !!

i tymi słowami koncze moje wypowiedzi w stosunku odejscia matiiego dry.gif

Nie to nie jest tak,chodzi mi tylko i wyłącznie o te lagi.Chyba nikt nie lubi jak gra haczy a mecz rozgrywa się 30 minut.Mnie to wręcz irytuje.Co do pierwszej edycji to muszę powiedzieć że lagów nie było no moze oprócz meczu z Bakiem ale jeden mecz da się jeszcze przetrwać.

Inni sobie moze myślą że chcem wywołać jakieś zamieszanie,zwrócić na coś uwagę unsure.gif ale nie nie o to mi chodzi.Może to po prostu przypadek że akurat w tym turnieju gra się na takich lagach.

Co do o tej decyzji to jeszcze sie zastanowię,bo wiem jak źle wpływa takie wycofanie się z turnieju w samym środku.
tyran

Kolejka 1

boleks 0 : 1 tyran
Matiii
Ok,jednak zdecyduje się zostać w lidze dlatego że nie chcem aby to wyglądało że jako niby się poddaję bo to nie ma nic z tym wspólnego wink.gif Pozdrawiam tych którzy mnie do tego przekonali bo najwyraźniej każdy ma takie problemy z niektórymi graczami.
shady1990
Cytat(Matiii @ Sep 5 2007, 19:00:15) [snapback]181771[/snapback]
Ok,jednak zdecyduje się zostać w lidze dlatego że nie chcem aby to wyglądało że jako niby się poddaję bo to nie ma nic z tym wspólnego wink.gif Pozdrawiam tych którzy mnie do tego przekonali bo najwyraźniej każdy ma takie problemy z niektórymi graczami.

Dobrze ze przemyslales wink.gif masz jednak jaja dry.gif
shady1990
Runda pierwsza czy jak kto woli jesienna dry.gif dobiegła konca kazdy rozegrał 13 spotkan

w przemowach nie jestem za dobry wiec podsumuje runde sprawnie i szybko

Pierwsza runda mineła sprawnie ,nie było walkowerów jednak wymagało to ofiary - wycofanie sie switka

W tabeli prowadzi nieznacznie Himen który zdobył 31 pkt

za nim z 28 pkt shearer17 co jak dla mnie nie jest zaskoczeniem iz w tamtej edycji gdyby sie przyłozył napewno były na lepszym miejscu 28 pkt ma takze kolejorz1 który jednak ma gorszy bilans bramek

wiec 2 runda zapowiada sie bardzo ciekawie bo napewno ostatniego słowa nie powiedzieli Esqape ,Tyran czy Cristiano

Zmieniam regulamin nie gramy na strzelone bramki iz przynaje ze byla to głupota z mojej strony w pierwszej edycji

wiec jezeli 2 osoby bd miały w lidze tyle samo pkt o miejscu decyduje besposredni mecz miedzy zainteresowanymi graczami

od jura (kto cche moze grac dzisaij) mozna rozgrywac mecze pucharowe 1 rundy gramy jeden mecz ewentualnie karne gdy bedzie remis zwyciezcy dołacza do Himena ,shearer17 oraz kolejorza1 którzy awansuja bezposrednio

1 runde rozgrywamy przez jeden dzien 6 wrzesnia do 22.00 7 wrzesnia rozpoczynamy grupy

im szybciej zakonczymy puchar tym szybciej zaczniemy runde rewanzowa ligi

SO, ENJOY THE GAME dry.gif
hajtas
Cytat(Matiii @ Sep 5 2007, 17:39:47) [snapback]181741[/snapback]
Nie to nie jest tak,chodzi mi tylko i wyłącznie o te lagi.Chyba nikt nie lubi jak gra haczy a mecz rozgrywa się 30 minut.Mnie to wręcz irytuje.Co do pierwszej edycji to muszę powiedzieć że lagów nie było no moze oprócz meczu z Bakiem ale jeden mecz da się jeszcze przetrwać.

Inni sobie moze myślą że chcem wywołać jakieś zamieszanie,zwrócić na coś uwagę unsure.gif ale nie nie o to mi chodzi.Może to po prostu przypadek że akurat w tym turnieju gra się na takich lagach.
Co do o tej decyzji to jeszcze sie zastanowię,bo wiem jak źle wpływa takie wycofanie się z turnieju w samym środku.

Faktycznie ale macie " WIELKIE " problemy laugh.gif
zapisuje sie - odchodzi- buntuje sie - przychodzi -gra - nie gra - lag laugh.gif

ps. Matiii mówią ze najlepsi potrafią wygrywać w każdych warunkach wink.gif
Matiii
Cytat(hajtas @ Sep 5 2007, 22:00:28) [snapback]181818[/snapback]
Faktycznie ale macie " WIELKIE " problemy laugh.gif
zapisuje sie - odchodzi- buntuje sie - przychodzi -gra - nie gra - lag laugh.gif

ps. Matiii mówią ze najlepsi potrafią wygrywać w każdych warunkach wink.gif

Hehe,pewnie że nie są to problemy,bo to tylko gra dla rozrywki wink.gif Ale jak grać to chyba komfortowo,czyż nie?

Co do warunków to w takich lagach to nawet mistrzowie by nie wygrali tongue.gif
Aem
Jesli chodzi o lagi to ma je zarowno jedna jak i druga strona wiec oboje maja rowne szanse, mistrz powinien odznazac sie tym ze nawet w takich warunkach da rade. No offence ale takie jest moje zdanie :]
Aem
Puchar ligi:

Aem POL - esqape 4:2

Awans: Aem :]
esqape
Lol... aem tak żeś sie podniecił tym zwycięstwem że nawet nie powiedziałeś głupiego ; DZIęKI ... albo thx ;p

Thx za gre i powodzenia dalej xD
Aem
haha nie mam czym sie podniecać, ale ty zawsze probujesz rzucic jakis pseudo smieszny tekst czlowieku.. ;] ty nie mogles podziekowac juz za gre?

Równie dobrze moge ja powiedziec "Aleś sie zalamal pewnie pisales przez lzy tego posta bo nawet nie napisales dzieki za mecz po zakonczeniu spotkania" Loool dobry napinacz forumowy z ciebie

Co chwila ktoś tu wyskakuje z jakimis glupimi tekstami, ech..
shady1990
NIE SMIECIC MI TU TYMI PRZEGADYWANIAMI Esqape zawsze musi dorzucic swoje 5 groszy załosne

przegrałęs to nie placz jescze wczoraj sie smiałęs z matiiego ze chce odejsc a ty sie nie umiesz pogodzic z porazka

DODAWAC TU TYLKO WYNIKI A NIE WASZE DOGRYZLIWE KOMENTARZE

Bo bede wyciagał z tego konsekwencje....
hajtas
Cytat(esqape @ Sep 6 2007, 15:41:01) [snapback]181887[/snapback]
Lol... aem tak żeś sie podniecił tym zwycięstwem że nawet nie powiedziałeś głupiego ; DZIęKI ... albo thx ;p

Jeszcze słowo Esqape mad.gif

Co mnie i innych użytkowników obchodzi ze czujesz sie urażony bo Aem Ci thx nie napisał???!!! możesz mi odpowiedzieć???... mad.gif
esqape
Lol aemku ja dzisiaj wszystkie mecze przegrywam , więc ja nie płacze tongue.gif bo te rozgrywki są o "pietruszke" , a po za tym to takie ciężkie napisać te thx? tego kultura wymaga ;]

A co do ciebie shady to ja nie płacze , i nie będę płakac bo nie ma o co... i jak ty płaczesz jak przegrywasz to nie moja wina... to masz słabą psyche , ale inni nie płaczą...

A co do ciebie hajtas , wiem że jesteś modem i powinienes pilnowac porzątku tutaj , ale kurde no nie musisz sie do wszytskiego wtrącać... napisałem coś do aema i nie sklinałem wogóle więc nie kumam o co ci chodzi ...

No a teraz to już zamykam sprawe i nie chce mi sie już o niej pisać smile.gif
hajtas
Cytat(esqape @ Sep 6 2007, 18:36:24) [snapback]181959[/snapback]
A co do ciebie hajtas , wiem że jesteś modem i powinienes pilnowac porzątku tutaj , ale kurde no nie musisz sie do wszytskiego wtrącać... napisałem coś do aema i nie sklinałem wogóle więc nie kumam o co ci chodzi ...

wtrącam sie bo:

1. muszę ph34r.gif
2. prowokujesz ph34r.gif
3. odbiegasz od tematu forum ph34r.gif

ps. jak chcesz sobie pogadać to napisz do aema na gg i tam sobie podyskutujcie... dry.gif

Pozdro, sorki - taka mam robotę
shady1990
[quote name='esqape' date='Sep 6 2007, 18:36:24' post='181959']
Lol aemku ja dzisiaj wszystkie mecze przegrywam , więc ja nie płacze tongue.gif bo te rozgrywki są o "pietruszke" , a po za tym to takie ciężkie napisać te thx? tego kultura wymaga ;]

A co do ciebie shady to ja nie płacze , i nie będę płakac bo nie ma o co... i jak ty płaczesz jak przegrywasz to nie moja wina... to masz słabą psyche , ale inni nie płaczą...

MASZ COS DO KOGOS TO PISZ NA GADU A NEI RóB TU SMIECI

ja płącze?? no nie wiem nie napisałem ani jedengo uszczypliwego komentarzu nikomu jak przegrałem a i nikt ci nie musi dziekowac za gre moze ale nie musi

jak masz cos zgłowa to nie graj zamykam ta dyskusje i nie bd powtarzał wiecej

CHCECIE SIE PRZEGADYWAC TO NA GADU
Aem
Słowem zkonczenia z mojej strony -
-na Ty pisz do swoich kolegow
-ty tez nie napisales mi 'dzieki' - hmm wyglada na to ze jestes w takim razie zasr.anym bucem bez kultury edit hajtas: 10 % - ktory nie umie przegrywac no nie ?

Zamykam temat z mojej strony, powodzenia dzieciaku.
boleks

Puchar ligi

boleks 3 : 0 lukasz
Matiii
Puchar ligi

Demodras 0:4 Matiii
shearer17
lol wreszcie puchary biggrin.gif:D
shearer17
Grupa B
kolejka 3

shearer17 - matiii 1:3

Pierwsza połowa należała do matiego , szybkie prowadzenie 0:3 , i później musiałem gonić , dużo 100 % okazji nie wykożystanych :/ w drugiej połowie , bramka na 1:3 dopiero w końcówce , więc zabrakło czasu ... ale sam sobie jestem winien źle mi zrobiła ta kilku dniowa przerwa tongue.gif ... ale dzięki i powodzenia dalej dla matiiiego smile.gif
Matiii
Cristiano 4:4 Matiii

Piękny mecz.Najpierw przegyrałem 2:0 mimo kilku bardzo dobrych akcji smile.gif Potem wyrównałem na 2:2 Jednak Cristiano dostał 2 czerowone kartki przez co nastawił się na obronę,ale mimo tego strzelił jeszcze 2 gole tongue.gif Końcówka była moja 2 gole w końcówce zadecydowały o tym remisie :]

shearer17
Grupa B
kolejka 1

shearer17 - Aem POL 4:0

Dobry mecz , pierwsza połowa w miare wyrównana 1:0 dla mnie , w drugiej dołożyłem jeszcze 3 bramki , Aem kończył mecz w 10 po dwóch żółtych kartkach dla Djouru ... w strzałach 21:5 dla mnie , pozdro dla Aem'a i powodzenia w dalszych meczach pozdro wink.gif
Kolejorz1
Grupa A

Kolejorz1 1-1 HIMEN
boleks

Grupa A

boleks 3 : 1 HIMEN
Kolejorz1
Czekam boleks pisz teraz na gg.
Kolejorz1
Grupa A

Kolejorz1 2-0 boleks
shady1990
Grupa B prosze rozegrac do dzisiaj do 22 swoje mecze bo termin minal wczoraj jezeli dzsiaij neizostana rozegrane beda walkowery!!!!!

PS EDIT ; Przemysliwszy sytuacje grupy B psotanowiłęm dac ejscze 1 dzien na rzoegranei iz niewszyscy siedza na kompie w weekendy

wiec chłopaki sprezyc sie no ale bo bd musiał wkoncu wpisac te wo jakos gr A została rozegrana błyskawiczne!!
shady1990
Chciałbym odrazu wyróznic naszego mistrz SL Matiii'ego za wyjscie z grupy LM iz jako jedyny bedzie reprezentował nasza lige w połfinałach LM a wcale łatwych rywali nie miałsmile.gifsmile.gif

ZYCZE POWODZENIA W PóLFINAłaCH!!!
shearer17
Grupa B

kolejka 2

shearer17 - cristiano17 3:2
shearer17
Półfinał 1/2

shearer17 - boleks 2:1
shady1990
Zaczymay rewanze tu macie wyniki pierwszych spotkan :

TERMINARZ

1 kolejka
Kod
Matiii 3-0 switek
demodras 0-3 shady1990
Lukasz 1-6 kolejorz1
boleks 0-1 tyran
esqape 4-0 baku
Cristiano17 3- 2Aem Pol
shearer17 3-5 himen

2 kolejka

Kod
Matiii 1-2 boleks
himen 3 - 1 esqape
tyran 2-5 shearer17
switek 0-3 Lukasz
shady1990 2-4 cristiano17
baku 2-0 Aem Pol
kolejorz1 1- 1demodras

kolejka 3

Kod
Aem Pol 4-3 matiii
shearer17 2-3 kolejorz
esqape 9- 2shady1990
cristiano17 4- 0 baku
Lukasz 0-3 tyran
boleks 3-0 switek
demodras 0- 6 himen

kolejka 4

Kod
matiii 3-4 Lukasz
kolejorz1 1-1 cristiano17
switek 0-3 demodras
shearer17 2-0 boleks
himen 4-0 Aem pol
shady1990 2-4 baku
tyran 1-1 esqape

kolejka 5

Kod
cristiano17 2-2 matiii
Lukasz 0- 0 himen
baku 2-5 demodras
esqape 2-1 Aem Pol
boleks 2- 0 Kolejorz1
tyran 3-0 sWitek
shady1990 2-3 shearer17

kolejka 6

Kod
matiii 0-2 tyran
shearer17 5-0 baku
himen 1-1 boleks
switek 0-3 kolejorz1
demodras 1-1 Aem Pol
cristiano17 3-2 esqape
Lukasz 3-2 shady1990

kolejka 7
Kod
esqape 1-3 matiii
boleks 1-1 shady1990
Aem Pol 2- 3shearer17
demodras 2-4 cristiano17
himen 3-0 switek
kolejorz1 3-2 tyran
baku 2-1 Lukasz

kolejka 8
Kod
Matiii 1-1 kolejorz1
Lukasz 4-3 Aem pol
shady1990 1-0 switek
tyran 0-2 himen
shearer17 1-1 cristiano17
esqape 1-0 demodras
baku 0-4 boleks

kolejka 9
Kod
matiii 8-0 shady1990
switek 0-3 esqape
kolejorz1 4-2 Aem Pol
himen  5-0 baku
boleks 0-2 demodras
shearer17 9-3 Lukasz
cristiano17 1-1 tyran

kolejka 10
Kod
himen 3 -3 matiii
boleks 3-2 cristiano17
tyran 3-0 baku
shady1990 0-1 kolejorz1
Lukasz 3-5 esqape
demodras 0- 8 shearer17
Aem Pol 3-0 switek

kolejka 11
Kod
baku 0-6 matiii
demodras 1-0 tyran
cristiano17 0-4 himen
shady1990 1-0 Aem Pol
switek 0-3 shearer17
Lukasz 1-1 boleks
esqape 1-2 kolejorz1

kolejka 12
Kod
matiii 1-0 demodras
baku 3-0 switek
cristiano17 2-6Lukasz
shearer17 1-3 esqape
tyran 6-1 shady1990
kolejorz1 1-1 himen
boleks 1-1 Aem Pol

kolejka 13
Kod
Matiii 0-3 shearer17
Aem Pol 1-2 tyran
esqape 1-1 boleks
Lukasz 1-2 demodras
kolejorz1  4-4 baku
himen 8-0 shady1990
switek 0-3 cristiano17
shearer17
Kolejka 23

shearer17 - demodras 2:1
esqape
KOLEJKA 20

esqape 6 - 0 Matiii
esqape
Kolejka 16

esqape 1 - 1 demodras
boleks

Kolejka 24

lukasz 0 : 1 boleks
esqape
KOLEJKA 26

esqape 5 - 2 shady
esqape
esqape 1 - 1 boleks

Ziom strzelił mi w ostatniej minucie meczu ;/ To sie nazywa pech!
shearer17
Kolejka 26

shearer17 - Matiii 2:1
shearer17
Kolejka 21

shearer17 - Cristiano17 2:0
boleks

Kolejka 15

Matiii 1 : 1 boleks
shearer17
Kolejka 14

shearer17 - himen 2:1
shearer17
Kolejka 16

shearer17 - kolejorz1 2:1
Matiii
Kolejka 25

Matiii 4:2 Demodras
esqape
Kolejka 15

esqape 6 - 2 Baku

Kolejka 16

esqape 2 - 2 himen
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.