Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Shady's League Edycja 2
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Turnieje WE2002 online
Stron: 1, 2, 3
Matiii
Kolejka 17

Matiii 12:0 Lukasz
esqape
Kolejka 19

esqape 1 - 2 cristiano
boleks

Kolejka 19

HIMEN 1 : 4 boleks
shearer17
Kolejka 17

shearer17 - boleks 2:2
Matiii
Kolejka 18

Cristiano17 1:2 Matiii
esqape
KOLEJKA 23

esqape 4 - 1 lukasz
esqape
KOLEJKA 25

esqape 3 - 2 Shearer

Mecz zaczął się szczęśliwie dla mnie prowadzieniem 2 - 0 , dosyć szybko bo w 15 minut ;P pod koniec shearer strzelał mi gole i wyrównał , pod koniec drugiej połowy strzeliłem na 3 - 2 i zaczełem sie bronić i kontratakowac i się udało wygrać smile.gif
boleks

Kolejka 22

boleks 3 : 1 demodras
tyran
kolejka 23

Baku 1-5 tyran
esqape
KOLEJKA 17

esqape 2 - 1 Tyran
esqape
kolejka 24

esqape 5 - 0 kolejorz1
shady1990
cristiano17 3- 4 kolejorz1

komentarz cristiego:

doliczony czas gry 3-3 popełnilem błąd przed polem karnym a kolejorz to wykorzystał i strzelił na 4-3 i wygrał taka jest piłka gra sie do konca
Matiii
Kolejka 19

Matiii 4:1 Tyran
tyran

Kolejka 24

domodras 1 : 1 tyran
shearer17
Kolejka 15

shearer17 - tyran 5:1
Aem
Aem POL - tyran 3:2
shearer17
Kolejka 20

shearer17 - Aem Pol 3:1
shady1990
TAK JAK ZAWSZE DAJE OSTATNI TERMIN NA ROZEGRANIE MECZYY CZAS DO JUTRA 22.00

Tyczy sie to wszsytkich graczy a predewszsytkim aem ,tyran i kolejorza

poraz kolejny gracze pisza mi ze nie ma zadnego kontaktuz kolejorzem a aem nei odpisuje bd walkowery poprstu

pozdrawiam;)
boleks

Pisałem do kolejorza1 i Aem Pola kilka razy i się nie odezwali.
Matiii
Cytat(boleks @ Sep 18 2007, 20:58:03) [snapback]184839[/snapback]
Pisałem do kolejorza1 i Aem Pola kilka razy i się nie odezwali.

Ja z kolejorzem1 mam identycznie,co do Aem'a to mieliśmy grać ale jak to on sam stwierdził że nie ma sensu bo ma ping ok 250.
Aem
Aem - Christiano17 2:2
Aem
Aem - Demodras 4:1
esqape
Ja do aema ciągle pisze i albo mi nie odpisuje , albo mi pisze że nie ma czasu... tak jest ciągle ;/ i nigdy on sie nawet nie zapyta czy gramy mecza ;]
shady1990
Na prosbe Aem przedłuzam czas rzogrywania meczów do jutra iz dopiero teraz dobrze mu działa net ( a zawsze jak mógł to rozgrywał mecze ,tylko dlatego ze w pierwszeje dycji rozegrał wszsytko bez problemu dałem mu dzien na rzoegranie meczów)

PROSZE TYRANA ORAZ KOLEJORZA ABY TAK ZE WZIELI PRZYKłAD Z AEMA I ROZGRYWALI MECZE

JUTRO KONCZYMY LIGE

I CHOCBY JAROSLAW I LECH K. KAZALI PRZEDłUZYC TERMIN TO Nie PRZEDłUZe
Aem
Dzięki Shady, powolutku kończe wszystkie mecze..

@esqape - pojdz po rozum do głowy to pogadamy normalnie, zreszta przed 15 dziś do ciebie pisałem.. Dziwne?
esqape
a co teraz gadamy nienormalnie?? dziwne , że nic do mnie niedoszło...

i weź z tym rozumem tak do mnie nie pisz bo nie chce sie z tobą kłócić...
Aem
Aem - Boleks 0:1
Aem
Aem - esqape 3:1

Czekam na twoje blyskotliwe uwagi co do meczu i moich "fartow" :]
Aem
Aem - Matiii 2:6
boleks

Kolejka 14

boleks 2 : 1 tyran
tyran
Cristiano17 1-2 tyran
shearer17
shearer17 - lukasz 2:3
shady1990
Tak o to dobiegła konca 2 edycja shady's league

Krótkie podsumowanie ligi:

Po zacietym boju do ostatniej kolejki mistrzem został Himen który zgromadził 59 pkt za nim takze z 59pktami Shearer17 a 3 miejsce zdobyl Esqape z 50 punktami
Niespodzianka napewno było 5 miejsce Matiiiego który w 1 edycji wygral wszystkie mozliwe trofea

spadek : Switek , Kolejorz1

Krótkie podsumowanie Shady's cup:

'Puchary rządza sie własnymi prawami' tak czesto szpakowski muwi gdy komentuje mecze smile.gif

i tu takze sie to sprawdzilo

Niespodzianek nei brakowało juz w pierwszej rundzie neispodziewanie odpadł Esqape i Tyran a z grupy nie wyszedł Himen

To ze shearer17 wygral SC wcale nie ejst jakas nei spodzianka był w gronei faworytów dry.gif

Ciekawie zapowiada sie walka o Shady's Super cup gdzie zmeirzy sie shearer z himenem

po zakonczeniu shady's super cup rozpoczne zapisy do 3 edycji

mysle ze 3 edycja rozpocznie sie w poniedziałek albo we wtorek

gracze któzy utrzymali sie w SL bd tylko potwierdzac swoja chec gry w 3 edycji smile.gifsmile.gif

Pozdrawiam wszystkich smile.gif
Aem
Potwierdzam swoj udział w 3ciej edycji
shady1990
przepraszam za bład w tabeli iz zle wpsiałęm wynik(kazdy moze sie pomylic) czwarte miejsce oraz awans do Ligi mistrzów SL I MLN wywalczył boleks iz zle wpsiałęm mecz boleks - aem któyz akonczył sie wygrana boleksa z aemem a nei jak wstawiłem

ZA PROBLEM PRZEPRASZAM!!!
shady1990
GRATULACJE DLA HIMENA ZA ZDOBYCIE SHADY'S SUPER CUP!!!!!!!!!!!

EDYCJA 2 OFICJALNIE ZAKONCZONA

JUTRO RUSZA 3 EDYCJA I BEDZIE MOZNA ROZGRYWAC JUZ MECZE

A TAKZE LIGA MISTRZóW I PUCHAR UEFA PO ZAKONCZENIU MLN

TEMAT DO ZAMKNIECIA;)
hajtas
shady wyluzuj !!!
daj ludziom chociaż 2 dni przerwy!!!!!! niech odpoczną od tego monitora bo im nie długo oczy z oczów wyjdą biggrin.gif
esqape
Cytat
oczy z oczów wyjdą

Bardzo ciekawe spostrzeżenie ... ;| tylko nie wiem czy nie powinno byc oczy z orbit wyjdą?? ;D laugh.gif

A tak na marginesie Shady Hajtas ma rację... u ciebie kończy sie runda zaczyna sie kolejna... bierz przykład z kristo2323 ... on jedna lige chyba rozgrywa 2 miechy blink.gif
Matiii
Cytat(esqape @ Oct 8 2007, 08:17:47) [snapback]189529[/snapback]
Bardzo ciekawe spostrzeżenie ... ;| tylko nie wiem czy nie powinno byc oczy z orbit wyjdą?? ;D laugh.gif

A tak na marginesie Shady Hajtas ma rację... u ciebie kończy sie runda zaczyna sie kolejna... bierz przykład z kristo2323 ... on jedna lige chyba rozgrywa 2 miechy blink.gif

Rozgrywa tyle dlatego że w jego lidze nie ma dyscypliny i przesuwa termin 20 razy.Tak jak to jest teraz.
shady1990
ja tego taks zybko nei rozpoczynam sami gracze sie pytaja kiedy mzona rozgrywac mecze kolejnej edycji...

a co do wyowiedzi mateigo zgadzam sie w 100% biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.