Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Of By E.adrian,sawyer,jarek1989&gooooofy
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3
sawyer
Prosze : http://www.speedyshare.com/266511558.html
szołpas
Kod
Dzieki
rolleyes.gif
p@blo
sawyer dobra robota.
sawyer
Po krotkiej przerwie daje nastepne screeny tongue.gif

e_adrian ma duuuuzo pracy z tymi klasycznymi druzynami, wiec nie mam pojecia kiedy da screeny...w others A za Juve dalem Stutgart wink.gif, ale musze jeszcze sklad zrobic tongue.gif, a no i jeszcze musze zrobic sklady beniaminkow ligi holenderskiej i hiszpanskiej biggrin.gif
p@blo
OF zapowiada sie calkiem fajny
sawyer
Szkoda ze jest tak male zainteresowanie naszym ofem, widocznie nasza praca idzie na marne :/, moze czekacie na screeny z klasycznymi druzynami, ale moglibyscie docenic narazie moja prace, no ale coz :/, do niczego was nie zmuszam
KSG1946
stroje beniaminków będą w kitserverze czy zrobisz je w edit mode??
sawyer
Oczywiscie w kitserverze wink.gif, tylko ze niewiem czy wydamy kitserver razem z v.1, bo watpie zebysmy znalezli czas na zrobienie tego, moze uda nam sie to zrobic w v.2 wink.gif
jarek1989
się możę go zrobi biggrin.gif hehe biggrin.gif

dobra robota sawyer biggrin.gif

pozdro biggrin.gif
KSG1946
Cytat(sawyer @ Aug 15 2007, 14:55:56) [snapback]174371[/snapback]
Oczywiscie w kitserverze wink.gif, tylko ze niewiem czy wydamy kitserver razem z v.1, bo watpie zebysmy znalezli czas na zrobienie tego, moze uda nam sie to zrobic w v.2 wink.gif

nie ma sensu się spieszyć. lepiej wydajcie v1 jak najbardziej dopracowaną a w v2 zrobicie poprawki które wyjdą w praniu tongue.gif a tak wogóle to szykuje się świetny of biggrin.gif

Cytat(sawyer @ Aug 15 2007, 11:52:34) [snapback]174288[/snapback]
e_adrian ma duuuuzo pracy z tymi klasycznymi druzynami, wiec nie mam pojecia kiedy da screeny...

z tego co zauważyłem to e.adrian dostał bana więc chyba za szybko tych screenów nie zobaczymy... huh.gif
sawyer
Siemka, musze was zmartwic, bo postanowilismy razem z e_adrianem ze nie dokonczymy of'a z dwoch powodow:
-nie mamy statsow zawodnikow klasycznych
-jestesmy w ch** zmeczeni, a nie ma kto nam pomoc bo goofy robi swojego of'a, jarek robi druga lige

Co prawda zrobilem uni do of'a i 3/4 transferow, ale nie mamy zadnych informacji o pilkarzach klasycznych...a e_adrianowi sie za bardzo nie che....ja bym mogl jeszcze go robic ale nie mam z kim :/, jak bylby ktos chetny to niech wali na gg(4685555), co prawda jestem zmeczony tym ofem ale moge sie jeszcze poswiecic tongue.gif, pozdro
jarek1989
czyli koniec robotki ?? :/ u to lipa :/ w sumie patha skaczyłem tylko na stroje czekam żeby dożucić do kitservera biggrin.gif i na server i finito smile.gif
Jacmen
Mogę pomóc wam z ofem sam robiłem swojego i mam trochę doświadczenia ale jak sie dowiedziałem ze niedługo wyjdzie Orange Ekstraklasa 3 przestałem robić. Jak co to napisze na gg sawyera wink.gif
KSG1946
ja też jestem chętny do pomocy bo spodobał mi się pomysł z tymi klasycznymi drużynami i mogę troche ich porobić
sawyer
No to jak sa chetni, a jarek skonczyl patcha to mozna kontynuowac prace, ale e_adrian sie wycowal bo go to nudzi...bedzie robil swojego of'a :/....zgloscie sie na gg - oczywiscie chetni biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.