Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Of By E.adrian,sawyer,jarek1989&gooooofy
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3
artysta germanista
Ema,postanowiłem z sawyer'em stworyc własny plik opcji.Narazie nie mamy zbyt wiele pomysłów,ale wiemy jedno:

-OTHERS B(Pięc polskich klasycznych teamów)

Do others C nie wiemy co dodac więc liczymy na wasze propozycje wink.gif.No i oczywiście będą najnowsze transfery w ligach europejskich.Dobra zarekomendujcie jakąś lige do others C i zawodników do naszych klasycznych drużyn a ja biorę się za pierwszych zawodników CWKS tongue.gif
Damian.
Dobry pomysl , ale ja raczej nie skorzystam, bo nielubie grac takimi druzynami , ale napewno ktos sie znajdzie kto lubi
Hal
Jak chcesz to ci z chęcią przy nim pomogę smile.gif
Pozdro
Ricardo
Zróbcie to koniecznie. Własny to może być właśnie lepszy biggrin.gif
artysta germanista
Pierwszy piłkarz w Legii Classic-Artur Boruc(Staty z Football Managera)

komentujcie a ja bawie się dalej tongue.gif
BoBaN
Classic Legia>>hmm myślałem że jak Classic to że to będzie Classic z prawdziwego zdarzenia, miałem na myśli zawodników którzy grali w legi mniej wiecej 20 lat temu, to byłby Classic team, bo co po dróżynie z przed 3-5 lat?
Nie wkreca mi sie ten pomysł. Ale to tylko moja opinia. Pozdro:)
artysta germanista
naczy to nie jest tyle co classic Legia tylko tak jakby The best of Legia itp.dorzuce tu jeszcze KOSECKIEGO,DEYNE,KUCHARZA,ZIELINSKIEGO a Boruc chyba zasluguje zeby byc w takim teamie:D
szołpas
Cytat(BoBaN @ Jul 31 2007, 10:15:31) [snapback]169197[/snapback]
Classic Legia>>hmm myślałem że jak Classic to że to będzie Classic z prawdziwego zdarzenia, miałem na myśli zawodników którzy grali w legi mniej wiecej 20 lat temu, to byłby Classic team, bo co po dróżynie z przed 3-5 lat?
Nie wkreca mi sie ten pomysł. Ale to tylko moja opinia. Pozdro:)

dokładnie .. też troche mi sie to nie podoba ;p myslałem ze to własnie bedą ci starsi ci kiedys grali xD
pozdro;)
BoBaN
Cytat(e_adrian @ Jul 31 2007, 11:20:49) [snapback]169201[/snapback]
naczy to nie jest tyle co classic Legia tylko tak jakby The best of Legia itp.dorzuce tu jeszcze KOSECKIEGO,DEYNE,KUCHARZA,ZIELINSKIEGO a Boruc chyba zasluguje zeby byc w takim teamie:D

jeżeli już bedzie kosecki to nie deyna, jezeli deyna to nie boruc.. składanka teamu w okresie 40 lat?tongue.gif nie kreci mnie to;p
artysta germanista
kurcze nie czepiajcie sie a nawet jak masz w tych pathach classicc Holland np.Cruyff i Koeaman 20 lat różnicy,dobra dosyc gadania biore sie za OF
jarek1989
fajnie się zapowiada biggrin.gif mam nadzieję że fajan pracka z tego wyjdzie ;D
artysta germanista
Kolejne skriny tym razem Reissik i Maciej Z biggrin.gif

Chyba wezme się za Boniusia do Widzewa ale nie mam jego gemby,pomoze ktos??
sawyer
W naszym ofie bedzie takze OE terazniejsza biggrin.gif, wiec zrobilem nowy nabytek Zaglebia Lubin:

Ricardo
No to dobrze biggrin.gif
E 9
Ciekawy pomysł na OF'a zobaczymy co wam wyjdzie wink.gif wink.gif czekam na dalsze etapy pracy

PozdrO
jarek1989
no fajnie wygląda biggrin.gif

mam pytanie biggrin.gif robicie pod to jeszcze face&hair servera i stroje ??? biggrin.gif
artysta germanista
no zorbimy jak konczysz juz 2 lige to mozesz nam pomoc:D
jarek1989
moge pomóc ale mianowicie w czym ??smile.gif
adison88
Jak potrzebujecie statow jakich pilkarzy to do mnie na pw mozecie .Jak chcecie ja staty z Fma 2007 biore.
KSG1946
myśle że w others c można zrobić drużyny classic najlepszych zespołów np. real, barca, manchester, itp
sawyer
Ja musze zrobic jeszcze 24 pilkarzy, a ogolne transfery juz skonczylem, ale i tak przede mna duuzo pracy wink.gif, aa wiecie moze jak nazywa sie ten mlody polak co przeszedl do Milanu??
adison88
Michał Miśkiewicz - podpisał roczny kontrakt z AC Milan - z Kmity Zabierzów
sawyer
Dzieki wielkie adison, juz zabieram sie do robienia go wink.gif
Orange_91
Cytat(adison88 @ Jul 31 2007, 15:41:26) [snapback]169327[/snapback]
Michał Miśkiewicz - podpisał roczny kontrakt z AC Milan - z Kmity Zabierzów

Podpisal ale nie bedzie gral w 1 zespole tylko w rezerwach.
adison88
To tez wiem, tak pisalo na onecie chyba smile.gif.
Pelas
nooo panowie brawo za pomysł....: zobaczymy jak wyjdzie w praniu:P
sawyer
To co, mam robic tego Miskiewicza??
GooFy
Ja mogę zrobic Loga HD i pomóc w ofie ale ultimatum... Koniecznie Kszo ostrowiec musi byc tongue.gif
artysta germanista
No to na koniec dnia powiem,że zrobiłem już prawie do końca jednego z beniaminków PREMIERSHIP a mianowicie były klub Grzegorza Trociniaka i Hajty Derby County:P.Zamienione tesz zostały loga innych beniaminków angielskiej ligi oraz nowe (L)ogo.I na koniec skrin:

Jutro dodam kolejnych beniaminków lig eurpoejskich i nowe twarze polskich klasycznych kopaczy(jedna na pewno)komentujcie naszą dotychczasową pracę i dawajcie propozycje co wrzucic do OTHERS C i inne.Z góry dzięki za wasze komentarze wink.gif
mike_pes
Pomysł genialny,szykuje się zawalist of.
Damian.
No i ładnie ale popraw:
- herb Aston Villie(ma inny)
KSG1946
co będzie z tymi classicami w others c??? jak chcecie mogę zrobić kilka takich drużyn
artysta germanista
zastanawiałem się nad tym i stwierdziłem,że to jest dobry pomysł,skoro chcesz pomóc to zglos sie na pw i tam nr gg dam
GooFy
Zrobiłem 2 logosy

adison88
OF jak na dzien czy 2 roboty to dobry biggrin.gif ale musicie ciagle nad nim pracowac , ja mam pytanie moze tak dodac Red Bull Salzburg?
artysta germanista
Cytat(adison88 @ Jul 31 2007, 19:48:52) [snapback]169397[/snapback]
OF jak na dzien czy 2 roboty to dobry biggrin.gif ale musicie ciagle nad nim pracowac , ja mam pytanie moze tak dodac Red Bull Salzburg?

adison myślę,że ten skrin cie ucieszy tongue.gif

Od rana prawie wogle nie odchodze od kompa i robie OF.KOMENTUJCIE
the-bhoys
Bardzo fajnie się zapowiada wink.gif Czekam na następne screeny Waszych prac
adison88
HEhe ,Red Bull Salzburg jest ,super!:D
artysta germanista
Wgrane dwie buzie dla graczy Derby County:

Biorę się za Czarka Kucharskiego-komentujcie

Orange_91
Zmien u Leacocka kolor skory na 3 bo twarz odroznia sie kolorem od szyji.
artysta germanista
Cytat(Orange_91 @ Aug 1 2007, 10:53:03) [snapback]169492[/snapback]
Zmien u Leacocka kolor skory na 3 bo twarz odroznia sie kolorem od szyji.

Dziękuję za ważną uwagę i daje skrina zaeedytowanego Leecocka

GooFy
No dzisz może ja się wezmę do roboty i zrobię jakiś team...
Damian.
Zmien nazwe Sunderlund tylko Sunderland. Pozatym narazie wszsystko w porządku
artysta germanista

Czaaaaaaaarek Kucharski
adison88
Jak narazie OF jest dobry widze ze juz Kucharski w grze!
mike_pes
Super of
Orange_91
Cytat(mike_pes @ Aug 1 2007, 14:19:24) [snapback]169574[/snapback]
Super of

Skad wiesz przeciez jeszcze nawet na nim nie grales? blink.gif
Ricardo
On pewnie sądzi po screenach, ja myślę, że też jest fajny OF. Życzę żebyście go szybko zrobili.
matej
no czekam z niecierpliwością smile.gif
adison88
Cytat(bardocks27 @ Aug 1 2007, 15:00:33) [snapback]169594[/snapback]
On pewnie sądzi po screenach, ja myślę, że też jest fajny OF. Życzę żebyście go szybko zrobili.

Bardocks chyba lepiej zeby wolno i super, niz szybko i niezabardzo . huh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.