Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wojak Cup 2
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4
burza-lukas
Ehhh wczoraj umówiłem sie z justynem na mecze 1/4 ale coś nie odezwał się...a z tego co pisał na weol to dzisiaj wyjechał gdzieś na kilka dni...hehe...jak tak dalej pójdzie to do finału dojdę bez grania meczy. rolleyes.gif
shearer17
Właśnie jest pomyłka w tych parach 1/4 to ja mam grać z michem a nie raku ... patrz wyniki 1/8
hajtas
przepraszam WAS za te wpadki ale po prostu zle pary skleiłem:P

Wybaczcie bo dzisiaj ich nie poprawie ponieważ mam pilny wyjazd ( festyn:P)

Dodam Wam 1 dzień z tego powodu. Jjutro obiecuje jak najszybciej te błędy naprawić...

sorki i pozdro
michu
michu 6-1 shearer17

Mecz nie został ukończony shearer17 pod koniec drugiej połowy wyszedł z gry i nie odpowiada na gygy.
hajtas
Cytat(michu @ Jul 14 2007, 22:43:15) [snapback]163724[/snapback]
michu 6-1 shearer17

Mecz nie został ukończony shearer17 pod koniec drugiej połowy wyszedł z gry i nie odpowiada na gygy.

michu wbij scrina z rozmową przed meczem i po meczu...
Postarajcie sie dogadać jakoś...
Macie jeszcze trochę czasu...
najlepiej czekaj teraz na jego ruch - jeżeli sie nie odezwie dostaniesz WO na swoja korzyść
Tylko tego scrina wbija na forum - czy owy mecz sie odbył...

Poprawione zostały również pary 1/4 - jeżeli nadal są jakieś błędy proszę zgłaszać
pozdro

shearer17
Michu sorki za to , ale wczoraj w mojej miejscowości była burza , i jak grałem z tobą to nagle został wyłączony prąd , a później gdy znowu został włączony , komputer nie chciał się włączyć :| , chyba coś się spaliło albo nie wiem ;/ ale myśle że awaria jutro zostanie naprawiona , ale już i tak jest za późno bo miałeś za dużą przewage i już tego nie odrobie , więc nie chce przedłużać turnieju ... ten post został wysłany od mojego kolegi , bo poprostu chciałem wyjaśnić co jest grane ... pozdrawiam i jeszcze raz sorki
burza-lukas
Ten turniej jeszcze trwa ?
Bo nic sie tu nie dzieje jakoś...
Dawać gramy finał kristo2323 - burza-lukas i tyle skoro nikt nie okazuję żadnego zainteresowania to przecież niech to nie stoi tak w miejscu. My z kristo jesteśmy gotowi.
hajtas
Cytat(burza-lukas @ Jul 16 2007, 17:23:39) [snapback]164244[/snapback]
Ten turniej jeszcze trwa ?
Bo nic sie tu nie dzieje jakoś...
Dawać gramy finał kristo2323 - burza-lukas i tyle skoro nikt nie okazuję żadnego zainteresowania to przecież niech to nie stoi tak w miejscu. My z kristo jesteśmy gotowi.

hehe no super ale najpierw połówki zagracie:P

Co TY Burza pierwszy raz tu na IO grasz tura czy jak??? zawsze tak te tury sie ciągną... Ten tur i tak migiem przeszedł grupy i 1/8 - zostało teraz już z górki... ps no właśnie grajcie te swoje mecze do cholerci
do rozegrania zostały jeszcze 2 mecze-już dawno po terminie i teraz jest pytanie do WAS - czy tych panów co nie rozegrali meczy zdegradowac i do finału wtedy by przszły 3 drużyny i zagrali byście każdy z każdym??? Czy pogadac z nimi i przdłuzyc im czas... słuchamy???
michu
Jestem za trzema druzynami w finale. rolleyes.gif
burza-lukas
jutro to ja gram z justynem 1/4 już....dzisiaj były dwa mecze.

burza-lukas 1 - 2 justyn
justyn 0 - 1 burza-lukas

no i trzeba będzie dograć trzeci...justyn nie mógł dzisiaj.
kristo2323
termin 14 lipca minął dziś już 17 i co tak do końca wakacji będziemy czekać ?????? tutaj tura robić to naprawdę trzeba mieć cierpliwość i całe wakacje wolne bo jeden tur trwa i trwa i końca nie widać .......
burza-lukas
Tak...na głupie dwa mecze trzeba czekać tydzień. unsure.gif
hajtas
Spoko - wiec do finału bez połówki wbijaja kristo2323, michu i justyn bądź burza w zależności kto wygra decydujący mecz.
Tam tez zagracie metoda "każdy z każdym".
Zasada zajęcia miejsca przez gracza taka jak w regulaminie...
poczekamy tylko niech burza zagra ten 1 mecz z justynem i jedziemy z Wojakiem
burza-lukas
To jak gramy finał ? justyn znowu nie mógł zagrać. czekałem cały dzień. I nie było mnie gdzieś przez dwie godzinki a on w tym czasie napisał że może tylko o godz. 19.00 no pech że akurat od 18.00 do 20.00 nie było mnie na kompie...nie mogę przecież od 6.00 do 24.00 siedzieć przy komputerze...chociaż i tak za dużo siedzę bo około 15 godz. dziennie....zróbcie te grupy i gramy ten finał 3-osobowy...bo tak będziemy czekać do świąt Bożego Narodzenia
hajtas
Cytat(burza-lukas @ Jul 17 2007, 20:08:15) [snapback]164676[/snapback]
To jak gramy finał ? justyn znowu nie mógł zagrać. czekałem cały dzień. I nie było mnie gdzieś przez dwie godzinki a on w tym czasie napisał że może tylko o godz. 19.00 no pech że akurat od 18.00 do 20.00 nie było mnie na kompie...nie mogę przecież od 6.00 do 24.00 siedzieć przy komputerze...chociaż i tak za dużo siedzę bo około 15 godz. dziennie....zróbcie te grupy i gramy ten finał 3-osobowy...bo tak będziemy czekać do świąt Bożego Narodzenia

w takim razie TY przechodzisz do finału wraaz z michem i kristem...
już możecie zacząć grac mecze - pamiętajcie każdy z każdym po 2 mecze... wygrywa ten co zdobędzie najwięcej pkt... powodzenia panowie...
justyn
A więc tak : Po tym jak zagraliśmy z burzą 2 mecze (2:1 i 0:1 ) Byłem przygotowany na następny ale niestety pisałem wielokrotnie do niego była godzina ok 19:00 a on napisał do mnie dopiero o ---->

Później pisałem kilka razy:

Zdenerwowałem się ponieważ jeszcze nikt nie wyrzucił mnie z turnieju z powodu nie rozegrania meczów.
burza-lukas
Pierwszy screen odp : Tak zagralismy 2 mecze i wyniki wpisałem. W czasie drugiego meczu przyszedł do mnie stary znajomy który potrzebował numery do kogos a tylko ja posiadalem ten numer...ale nie muszę sie tłumaczyć..całość trwała zaledwie 5 minut i poszedł...od razu napisałem tą właśnie wiadomość ale justyn już się nie odezwał jak zresztą widać na jego screenie.

Biorąc już fakt że wyjechałeś na kilka dni na wycieczkę z kolegą w dzień zakonczenia terminu bodajże a jak sie zjawiałeś żeby zagrać mecze bo były to marna godzinka gdzie akurat mnie nie było....bo nie musze siedzieć całymi dniami 24 na dobę przy kompie...a wszystkie screeny jakie przedstawiasz są poterminowe...zreszta kristo może potwierdzić ze spędzam przy kompie ogrimna ilość i nigdy nie ma ze mna problemu jeżeli chodzi o rozgrywanie meczy...bo tez jest graczem weol.
Tak wiec praktycznie nigdy cie nie ma.
justyn
Cytat(burza-lukas @ Jul 18 2007, 19:11:41) [snapback]165021[/snapback]
Pierwszy screen odp : Tak zagralismy 2 mecze i wyniki wpisałem. W czasie drugiego meczu przyszedł do mnie stary znajomy który potrzebował numery do kogos a tylko ja posiadalem ten numer...ale nie muszę sie tłumaczyć..całość trwała zaledwie 5 minut i poszedł...od razu napisałem tą właśnie wiadomość ale justyn już się nie odezwał jak zresztą widać na jego screenie.

Biorąc już fakt że wyjechałeś na kilka dni na wycieczkę z kolegą w dzień zakonczenia terminu bodajże a jak sie zjawiałeś żeby zagrać mecze bo były to marna godzinka gdzie akurat mnie nie było....bo nie musze siedzieć całymi dniami 24 na dobę przy kompie...a wszystkie screeny jakie przedstawiasz są poterminowe...zreszta kristo może potwierdzić ze spędzam przy kompie ogrimna ilość i nigdy nie ma ze mna problemu jeżeli chodzi o rozgrywanie meczy...bo tez jest graczem weol.
Tak wiec praktycznie nigdy cie nie ma.

Co z tego ,że siedzisz cały czas na gg jak do mnie nie napisałeś.... rolleyes.gif blink.gif
burza-lukas
Jak nie napisałem jak na twoich screenach jest nawet dowód...no nie przesadzaj...nawet nie wiesz co umieszczasz na forum...zobacz dokładnie a zobaczysz
Nic do Ciebie nie mam ale nie lubie jak ktos na siłę wciska kit i piszę ze nie pisałem do ciebie...tu masz dwa niżej i tamte na twoich screenach są....mi tam obojętnie czy zagrasz czy ja w tym finale ...ale chociaz uczciwości trochę...bo praktycznie w ogóle ciebie nie było...pojawiałeś sie raz na jakiś czas i to na troszku...

W tym pierwszym poście umówiłeś sie ze mną na konkretna godzinę ale w tym czasie umówiłeś się także z Irasem na mecze w pucharze na weol...no graliscie o tej porze bo czytałem potem posty z wynikiem...a do mnie sie nie odezwałeś w sprawie meczu już w ogóle tego dnia...

burza-lukas - justyn 3 - 3

Trzeci mecz zakończony remisem...i justyn musiał już wyjść z domu...
snake
Co jestem na kompie to nie ma moich przeciwników :/ A jak oni są to mnie nie.

Z chęcią rozegram te mecze, ale jakoś brak nam szczęscia.
hajtas
Ej chłopaki co to za problem - jutro jak najwcześniej rozegrajcie te karne to kwestia 5 minut i już będzie wiadomo...Tylko z czasem sie liczcie bo cały tur na WAS czeka...
burza-lukas
Karne :

burza-lukas 7 - 8 justyn

wszyscy celnie strzelali jeden za drugim...dopiero w połowie drugiej serii justyn wyciągnął piłkę kierowaną w dolny prawy róg..dzięki..
hajtas
A wiec do finału przechodzi : justyn
Została Was 3-jka - - mecze juz możecie ze soba grac...
kto pozostał w finale oczywiście w 1 poście pisze...tongue.gif
justyn
justyn vs michu 3:0 i 2:1

W meczach miałem przewagę i zasłużenie wygrałem...Czekam na ciebie Kristo rolleyes.gif
kristo2323
FINAŁ

michu 1:2 kristo2323

michu 1:3 kristo2323

Dzieki za mecze.

hajtas
no to panowie zostało WAS dwóch:)

justyn vs kristo2323
kristo2323
FINAL

justyn 1:2 kristo2323

justyn 2:1 kristo2323
justyn
Winner cool.gif
Hawok
jak winner .... remis w meczach macie ;]
justyn
Cytat(Hawok @ Jul 22 2007, 23:11:17) [snapback]166537[/snapback]
jak winner .... remis w meczach macie ;]

W bramkach wygrałem;] wink.gif
farek
Finał Wojak Cup 2

Do finału rozgrywek w turnieju Wojak Cup 2 awansowało trzech zawodników: michu, kristro2323 i justyn. Dwaj pierwsi uczestniczyli w finale w poprzedniej edycji turnieju. Trzecim finalistą został dobrze znany wszystkim graczom justyn. Jak widać grono pretendentów do tytułu niezwykle wyrównane, więc ciężko wskazać faworyta.

Jak radzili sobie w grupach i w fazie pucharowej:

michu- awans do fazy pucharowej zapewnił sobie dopiero po ciężkich meczach barażowych z Hawokiem. W fazie grupowej zajął trzecie miejsce za burza-lukasem i totomiXem. W 1/8 finału pokonał po dwumeczu mavericka744, a w ćwierćfinale bez najmniejszych problemów uporał się z shearerem17.

kristo2323- w fazie grupowej zajął drugiem miejsce za bushmenem, odnotowując 3 porażki. W 1/8 finału łatwo pokonał TotomiXa zaś w ćwierćfinale stoczył trudny, lecz zwycięski pojedynek ze staRvinem.

justyn- jako jedyny z finalistów wygrał swoją grupę. Zostawił za sobą Koshaolina i macho_21. W fazie pucharowej trafił na hajtasa, z którym sobie jednak poradził. Ćwierćfinał w jego wykonaniu był niezwykle emocjonujący. Dwumecz z burza-lukasem nie przyniósł rozstrzygnięcia i potrzebny był trzeci mecz, który również zakończył się remisem. O awansie zadecydowały rzuty karne w których lepszy okazał się finalista turnieju.

W związku z problemami w rozegraniu ostatniego ćwierćfinału, zadecydowaliśmy wspólnie z samymi zainteresowanymy, że finał rozegramy w trzy osoby metodą "każdy z każdym". Wyniki zadecydują o miejscu w tabeli finałowej.

Tak oto prezentują sie wyniki spotkań finałowych:

justyn vs michu 2 - 1
michu vs justyn 0 - 3

michu vs kristo2323 1 - 2
kristo2323 vs michu 3 - 1

kriso2323 vs justyn 2 - 1
justyn vs kristo2323 2 - 1

A oto tabelka:

Najlepszy okazał sie tym razem justyn pokonując filanlistów poprzedniej edycji Wojak Cup. O wyrównanym poziomie finalistów świadczy fakt, iż o zwycięstwie w całym turnieju zadecydowała jedna bramka.

Serdecznie gratulujemy zwycięzcy, a także pozostałym finalistom!! Jest nam niezmiernie miło, że nasz turniej stał pod względem piłkarskim na bardzo wysokim poziomie i brali w nim udział świetni zawodnicy. Cieszymy się również, że mimo kłopotów udało nam sie doprowadzić zmagania do końca i wyłonić najlepszego. Dziękujemy wszystkim zawodnikom za udział i zapraszamy do kolejnej edycji!!

justyn
Dzięki za turniej.
Pozdrawiam.
hajtas
Parę słów od siebie:

Chciałem gorąco podziękować patkowims i farkowi za to iż adminowali swoje grupy i doprowadzili je do końcowych rozstrzygnięć - dzieki ptakums - dzieki faruś... smile.gif
Oczywiście również chcielibyśmy już we trojkę podziękować WAM czyli graczom którzy brali czynny udział w turnieju za gre w Wojak 2

Turniej jak każdy miał pewne nie dociągnięcia i za nie przepraszamy ale cóż jesteśmy tylko ludzmi:P

W poprzedniej edycji winnerowałtongue.gif kristo2323 który tym razem musiał uznać wyższość justyna...
A wiec póki co mamy 2 triumfatorów w Wojaku...Czekamy na 3:P

Mamy nadzieje że turniej podobał sie WAM i oczywiście zagracie w kolejnych jego edycjach smile.gif
dzieki
justyn
Cytat(hajtas @ Jul 23 2007, 14:56:21) [snapback]166731[/snapback]
Parę słów od siebie:

Chciałem gorąco podziękować patkowims i farkowi za to iż adminowali swoje grupy i doprowadzili je do końcowych rozstrzygnięć - dzieki ptakums - dzieki faruś... smile.gif
Oczywiście również chcielibyśmy już we trojkę podziękować WAM czyli graczom którzy brali czynny udział w turnieju za gre w Wojak 2

Turniej jak każdy miał pewne nie dociągnięcia i za nie przepraszamy ale cóż jesteśmy tylko ludzmi:P

W poprzedniej edycji winnerowałtongue.gif kristo2323 który tym razem musiał uznać wyższość justyna...
A wiec póki co mamy 2 triumfatorów w Wojaku...Czekamy na 3:P

Mamy nadzieje że turniej podobał sie WAM i oczywiście zagracie w kolejnych jego edycjach smile.gif
dzieki

Kiedy będe bronił tytułu? ;]
hajtas
Cytat(justyn @ Jul 24 2007, 12:28:25) [snapback]166974[/snapback]
Kiedy będe bronił tytułu? ;]

daj odpocząć tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.