kristo2323
Jul 5 2007, 14:19
BartekRym 0:2 kristo2323
KAMIL6
10601090
gram za e.adrain
Grupa E
mati 2:1 farekcałkiem inny farek niż w dotychczasowych meczach turnieju. jego gra wyglądała tak jakby myślał na boisku, coś kombinował, strzelał, wrzucał... ogólnie można mówić o powrocie do gry... szkoda że dopiero teraz, kiedy to już praktycznie nie ma szans na wyjście z grupy. jednak zabrakło szczęścia i koncentracji a mati zagrał swoje i zasłużenie zwyciężył 2:1.
mati 0:2 farek
hmmmm... chyba można powiedzieć o swego rodzaju zmartwychwstaniu. w tym meczu grał już ten farek, którego pamiętamy, który niejednokrotnie namieszał w grupach turniejowych lub meczach rankingowych, sprawiając spore niespodzianki. Jak zawsze nieobliczalny. W jednej z pierwszych akcji strzela jakąś kulawą bramkę zza pola karnego Poulsenem i mamy 1:0. Niedługo potem wpada kolejna bramka. Schematyczna wrzutka wykończona przez Tommasona i 2:0. Wtedy postawił na obrone, starał sie neutralizować ataki rywala i liczyć na kontry. Mati naciskał lecz nie mógł sforsowac obrony, a kiedy już mu się to udawało pomagało mi mnóstwo szczęścia, które widocznie również do mnie powróciło(oby na dobre). I tak sie zakończyło spotkanie. z grupy juz nie wyjde ale przynajmniej zakończe turniej z twarzą....
sory mati że mało słów poświeciłem Tobie ale tak jakoś wyszło

pozdrawiam i dzieki za mecze!!
-----------------------------------------------------------------------
Grupa E
farek 2:2 KAMIL6
farek 6:1 KAMIL6tak na pożegnanie z turniejem.
dziekuje wszystkim za rozegrane spotkania i zycze miłej zabawy w Wojak Cup 2!! Tera tylko pozostaje poprowadzić turniej do końca.
pozdrawiam
mati 1:0 kamil
kamil3:2 mati
Farek jeszcze nic straconego jak przegram dwa mecze z snakiem to masz jeszcze szanse na baraże
Cytat(mati @ Jul 5 2007, 23:14:00) [snapback]160906[/snapback]
Farek jeszcze nic straconego jak przegram dwa mecze z snakiem to masz jeszcze szanse na baraże

chyba jednak nie... juz masz wiecej punktów a ja rozegrałem wszystkie mecze... niestety dla mnie to koniec
pozdro
Cytat(mati @ Jul 5 2007, 23:14:00) [snapback]160906[/snapback]
Farek jeszcze nic straconego jak przegram dwa mecze z
snakiem to masz jeszcze szanse na baraże

Uważaj co piszesz, bo dostaniesz 10, a może nawet 20%

Toż to świętość i obraza wagi państwowej
Swoje mecze zagram w sobote, mam nadzieje że przeciwnicy znajdą wtedy czas ...
pozdro.
Cytat(Czarny @ Jul 6 2007, 04:05:59) [snapback]160916[/snapback]
Uważaj co piszesz, bo dostaniesz 10, a może nawet 20%

Toż to świętość i obraza wagi państwowej

Eh Ty Czarny o odkąd pamiętam zawsze ludzia ciśniesz...
Grupa C
macho_21 0-0 boleks
boleks 2-2 macho_21
" To jest już koniec..."
INFORMACJA
Jeżeli
Jurek92 nie rozegra swoich meczy do jutra do godziny 23.59
( a coś czuje że nie rozegra) to wszyscy gracze z tej grupy otrzymają WO na swoja korzyść a On trafi na naszą ''czarną listę''
(tj.zakaz występów w kolejnych edycjach Wojak Cup oraz informacja dla innych organizatorów że jest to konkretny olewator i nie należy go przyjmować do turniejów ponieważ sprawia On tylko kłopoty)
Rozmawiałem z nim wczoraj i poinformowałem Go że jeżeli nie ma jak zagrać czy wyskoczyło Mu coś co nie daje mu mozliwosci rozegrać mecze to niech mi da znać a ja znajdę kogoś innego na jego miejsce.
Jego odpowiedz brzmiała : ok
Na razie nic do mnie nie dotarło.
grupa D !

Hawok 5:2 Hajtas
Hajtas 6:0 Hawok
w 1 meczu bramka z wolnego bardzo ładna ponad 40m od bramki
hajtas 2 - 5 Hawok
Hmmm co tu duzo mówić... Hawok mnie zaskoczył i tyle!!! Wiedziałem ze skoro jest ligowcem to cos potrafi ale zrobił ze mną w tym meczu masakrę - w pierwszej połowie oddałem 3 strzały przy 11 przeciwnika a to juz było 3-0 dla Niego i bez nadziei na 3pkt w tym meczu (dobił mnie strzałem z wolnego z ok 40 m - brama jak nic!!!) Na początku drugiej połowy strzał z głowy Zigica trafia w słupek ale dobitka również jego była nie do obrony.Następnie Rumunie trafiają kolejne 2 bramki i już przegrywałem 5-1. W tym meczu stać mnie było jeszcze jedynie na bramkę z głowy Zigica (202cm)
w 89 minucie ale to tylko było na otarcie łez...
hajtas 6 - 0 Hawok
Hmmm dziwne mecze tak pierwszy jak i drugi...Bardzo dużo okazji strzeleckich Serbów i Rumunów...Tym razem to ja po połowie prowadziłem 3-0 i to ja mecz kontrolowałem.Oczywiście jak przystało na ligowca Hawok nie oddał łatwo skóry i próbował wbijać sie w moja obronę lecz gdy to nie skutkowało bił potężne piłki z dystansu- na moje szczęście nie celne ..
A ja spokojnie kontrowałem strzelając bramki kolejno 4-0,5-0 i 6-0...
już nie wspomnę o 3 słupkach z mojej strony bo po co:P
tak czy siak 3 pkt są moje i Awans też...Zigic pokazał klasę i swoja głowę - strzelił 3 bramki z niej.
Rewanż udany:)
pozdro i dziekuje za mecze Hawok
Powodzenia bo przyda Ci sie w barażach:PPrzypominam że termin na rozgrywanie swoich meczy w grupie kończy sie dzisiaj o godzinie 23.59!
BartekRym
Jul 7 2007, 12:37
Informuję o tym z ogromnym żalem. Niestety jestem posiadaczem łącza radiowego i podczas burzy antena została lekko uszkodzona. Internet działa, aczkolwiek sygnał jest dużo słabszy niż normalnie, więc Internet zwooooolnił. Ta sytuacja uniemożliwia mi rozegranie reszty spotkań w turnieju, gdyż usterka zostanie usunięta najwcześniej za 2 tygodnie. Proszę więc o wpisanie walkowerów w reszcie spotkań, które mam do rozegrania.
shearer17
Jul 7 2007, 14:14
Grupa E
shearer17(Norwegia) - KAMIL6(Turcja) - 4:2
shearer17(Norwegia) - KAMIL6(Turcja) - 0:2
W pierwszym meczu szybko strzeliłem 4 bramki , później zacząłem sie bawić i zlekceważyłem przeciwnika , i strzelił 2 bramki , w drugim meczu totalna klęska , już dawno tak słabego meczu nie zagrałem ... szkoda gadać :/
czekamy na pozostałe spotkanie. Niestety dzisiaj nie ogłosimy par barażowych i reszty fazy pucharowej z powodu naszego pilnego wyjazdu. Jutro postaram sie zrobić to z samego rana, jeśli nie zdążę, to niestety bedziemy musieli poczekac do wieczora ( po południu z hajtasem mamy turniej)
pozdrawiam
Właśnie próbowaliśmy z matim rozegrać mecze ale są takie lagi że nie ma sensu grać bo to wypaczy wynik.
Jeśli można to byśmy chcieli rozegrać ten mecze jutro rano.
Cytat(snake @ Jul 7 2007, 23:23:49) [snapback]161582[/snapback]
Właśnie próbowaliśmy z matim rozegrać mecze ale są takie lagi że nie ma sensu grać bo to wypaczy wynik.
Jeśli można to byśmy chcieli rozegrać ten mecze jutro rano.
Potwierdzam. Jutro na 100 % zagramy
snake 4-3 shearer17
oraz
shearer17 3-0 snake
W drugim meczu czerwona kartka za głupi faul w rogu boiska skutecznie utrudniła mi grę.
Pozdro.
--------------------
snake 3-2 Kamil6
oraz
Kamil6 0-5 snake
Pewnie mnie farek zabije bo to nie moja grupa ale spoko macie czas do jutra do godziny 12 .o 12.oo farek robi aktualizacje...
snake 3-1 mati
oraz
mati 4-3 snake
----------------------------------
Wyręczyłem farka i zaktualizowałem wyniki oraz grupę w której grałem.
Pozdro.
pary barażowe na 1 stronie
ostatnio administrator mojej sieci sprawdza moją cierpliwość... po raz kolejny w ciągu kilku dni wyłącza sygnał i pół miasta nie ma dostępu do sieci przez dłuższy czas. Sytuacja robi się drażniąca i chyba czas pomyśleć nad powrotem na neo bądź coś innego.
Dzieki snake że pomogłeś w potrzebie i mnie wyręczyłeś
...Koshaolin...
Jul 9 2007, 09:28
Mnie nie ma ani w 1/8 ani w barażach po prostu zostałem wycięty
Pewne miejsce w 1/8 powinno mieć 14 zawodników, a nie 12 :/
Sorry każdy może się pomylić, ale sie trochę zdenerwowałem bo zagrałem mecze grupowe w dwa dni później trzeba tyle czekać, a tu jeszcze patrze i mnie nie ma

no to musiałem sie trochę zdenerwować jeszcze raz sorry.
Baraż
michu 2-2 Hawok
Hawok 2-3 michu
shearer17
Jul 9 2007, 11:50
Hmmmm ... chyba sie obraże za to -scherer17 hehe nie no żartuje ... Kiedy mecze 1\8 ??
Cytat(shearer17 @ Jul 9 2007, 12:54:08) [snapback]161825[/snapback]
Hmmmm ... chyba sie obraże za to -scherer17 hehe nie no żartuje ... Kiedy mecze 1\8 ??
heh juz poprawiam:P
jeszcze jedna para barażowa rozegra swoje 2 mecze i ruszamy...mają czas do 22.00
BARA?
mati 3:2 maslo-p
maslo-p 1:4 mati
pary 1/8 na pierwszej stronie
totomiX
Jul 9 2007, 19:04
Chce zlozyc oficjalna rezygnacje z dalszego udzialu w turnieju. Powodem rezygnacji jest wyjazd pod namioty do Darlowa, ktorego wczesniej nie moglem przewidziec dlatego, ze wszystko zalezalo od pogody. W meczu 1/8 oddaje WO na rzecz Kristo2323. Pozdrawiam.
burza-lukas
Jul 9 2007, 22:59
Tam z tymi parami 1/8 jest coś nie tak chyba. W regulaminie sa inne ustawienia graczy a zastosowano inne ?
hajtas
Jul 10 2007, 00:08
Cytat(burza-lukas @ Jul 10 2007, 00:03:34) [snapback]161994[/snapback]
Tam z tymi parami 1/8 jest coś nie tak chyba. W regulaminie sa inne ustawienia graczy a zastosowano inne ?
która para???
być może zaszła pomyłka zaraz sprawdze...
edit:
Sprawdziłem klucz jak dla mnie nie widzę błędu.
burza o którą pare Ci chodzi???
1/8
staRvin 0 : 1 Kashaolin
staRvin 1 : 0 Kashaolin
dogrywka
staRvin 1 : 0 Kashaolin
macho_21
Jul 10 2007, 11:53
1/8
VS

macho_21 vs mati 2:3rewanż:macho_21 vs mati 3:2dodatkowe spotkanie :macho_21 vs mati 4:2awans do 1/4 :
macho_21
1/8
michu 2-2 maverick744
maverick744 2-5 michu
1/8można się załamać....
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
shearer17 (Norwegia) 3:0 Raku (Szkocja)szybki gol przeciwnika na początku, moja odpowiedź - strzał, piłka od wewnętrznej strony spojenia, bramkarz się gdzieś zamotał, jeszcze obrońca dołączył i jakiś cudem nie było bramki na 1:1... późnij bezskutecznie moim zespołem próbowałem coś zrobić pod polem karnym przeciwnika a przeciwnik kontrował...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
shearer17 (Norwegia) 0:3 Raku (Szkocja)tutaj moja wyraźna przewaga, do przerwy było już 3:0 a później się zaciąłem, nie szło strzelić bramki Norwegom,
Myhre - cyborg

shearer17 (Norwegia) 5:3 Raku (Szkocja)ehhh nie mam widać kondycji na taki maraton meczów, nerwy też mam za słabe, zdecydowana przewaga przeciwnika

awans:
shearer17--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ehhhh te dwa pierwsze mecze, takiego pecha dawno nie miałem...
dzięki za mecze, gratulacje awansu, powodzenia dalej
justyn 2-3 hajtas
hajtas 0- 2 justyn
Awans do 1/8 : justyn
snake odezwa?by? sie kiedy na gg
burza-lukas
Jul 11 2007, 22:06
bushmen jesteś....pisałem do Ciebie. Wyjechałeś gdzieś na wakacje ? Czas już mija i trzeba rozegrać mecze.
hajtas
Jul 11 2007, 23:14
panowie bushmen i snake chyba sobie małe jaja robią!!!
Ludzie weźcie sie zmobilizujcie i zagrajcie tą 1/8 to przecież 2 macze tylko bo przez WAS cały tur stoi w miejscu...
Macie czas do jutra do godz 23 inaczej do dalszych rozgrywek przechodzi kicek i burza...
burza-lukas
Jul 12 2007, 21:26
Niestety Pan bushmen najwyraźniej gdzieś wyjechał...nie będziemy tego przedłużać w nieskończoność...WO proszę na moja korzyść.
Kicek jak jesteś to się odezwij ...
/jeśli dzisiaj nie zagram z nim to obiecuje że jutro to zrobie od razu po przyjściu z pracy (po 14:00)
Faza może pójść dalej omijając nasz mecz.
Pozdrawiam.
hajtas
Jul 12 2007, 22:53
Cytat(snake @ Jul 12 2007, 22:47:23) [snapback]162980[/snapback]
Kicek jak jesteś to się odezwij ...
/jeśli dzisiaj nie zagram z nim to obiecuje że jutro to zrobie od razu po przyjściu z pracy (po 14:00)
Faza może pójść dalej omijając nasz mecz.
Pozdrawiam.
Snake - regulaminowy czas na rozegranie meczy skończył sie wczoraj...
Przedłużyliśmy Wam czas do dzisiaj, również nie zagraliście głupich 2 meczy!!!
Ostatni raz wydłużamy WAM czas na wasza prośbę ... do jutra do godziny 22... jeżeli nie zagracie tych meczy do kolejnej fazy przechodzi kicek z tego wzgledu iż to on zgłosił swoja gotowość na zagranie meczy w regulaminowym czasie...
Faza 1/4 rusza bez WAS póki co.
Pary 1/4 są w 1 poście - już swoje meczyki możecie grać...
Sorki Macho 21 ale bedziesz musiał przynajmniej do jutrzejszego popołudnia poczekać na swojego rywala ...
pozdrawiam
Kicek 4-1 snake
snake 5-1 Kicek
Bardzo emocjonujące mecze.
W 2 meczu dałem rade

Pomogła mi czerwona kartka w końcówce meczu dla Kicka.
Pozdro.
Bushmen
Jul 13 2007, 16:03
Hejka krejzole, Generalnie w srode spalil mi sie zasilacz. Dzisiaj udalo mi sie naprawic awarie, dopiero tak pozno bo codzinienie od 6 do 17 pracuje... Czekam na mojego przeciwnika dzisiaj caly dzien. Pozdro, sorry za problem.
hajtas
Jul 13 2007, 17:47
Cytat(Bushmen @ Jul 13 2007, 17:07:37) [snapback]163232[/snapback]
Hejka krejzole, Generalnie w srode spalil mi sie zasilacz. Dzisiaj udalo mi sie naprawic awarie, dopiero tak pozno bo codzinienie od 6 do 17 pracuje... Czekam na mojego przeciwnika dzisiaj caly dzien. Pozdro, sorry za problem.
wybacz stary...nie mogę (choć jesteś jednym z faworytów) naginać cierpliwości i nerwów przeciwników a już nie wspomnę o regulaminie... 1/4 już ruszyła...rozumiem że coś sie tam Ci przytrafiło ale cóż...sorki Bushmen
Musieliśmy wraz z kumplami organizatorami podjąć decyzje i podjęliśmy - WO dla przeciwnika w meczach z Tobą
Pozdrówka Cytat(snake @ Jul 13 2007, 17:04:06) [snapback]163230[/snapback]
Kicek 4-1 snake
snake 5-1 Kicek
Bardzo emocjonujące mecze.
W 2 meczu dałem rade

Pomogła mi czerwona kartka w końcówce meczu dla Kicka.
Pozdro.
Miło żę tym razem dotrzymaliście słowa:)
A więc rywalem macho 21 jest snake
panowie jedziemy z tą 1/4 a potem półfinały:)...
Bushmen
Jul 13 2007, 21:19
Ok, spoko szkoda ze opuściłem turniej

sila wyższa... jeszcze raz sry.
kristo2323
Jul 13 2007, 22:20
kristo2323 1:2 staRvin
kristo2323 2:0 staRvin
dzieki za mecze
Jest mały błąd w 1\4 nie gram z Raku tylko z sherer17
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.