Witam!. Mo?e znacie mnie z innych forów. W?a?nie stworzy?em kolejn? wersj? mojego OF'a, oznaczon? numerkiem 3.75.
Zawiera ona zaktualizowane transfery na Dzisiaj, od?wie?one sk?ady Reprezentacji oraz dru?yny m?odzie?owe za Classics.
Prosz? o commety i ewentualne braki w moim dziele, serdecznie zapraszam do pobierania.Option File by Bronx v 3.75:Kod
http://www.speedyshare.com/862652877.html
PS. Jeszcze raz serdecznie zapraszam do download'u, proponujcie jakie mam doda? kluby w nast?pnej wersjii.
Sory, ?e post pod postem ale tyle wej?? i pobra? OF'a a ?adnych commentów i uwag. Dalej piszcie co doda?, czego brakuje, co zmieni? lub chocia? ogólne oceny.
bobryt
Jun 27 2007, 23:08
boulahrouz / Chelsea -> Bayern
van brockhorst -> feyenoord
suzao --> inter
poza tym jak dla mnie to nowi gracze powinni być wstawieni do składu
a po prośbie mógłbyś wrzucić Juve do SerieA ?
Vanbrockhorst i Suazo do wczoraj się wachali czy przechodzić więc ich nie robiłem a co do Boulahrouza to się zgadza zapomniałem. Wiecie może czy już Wasley Snejder jest już w Valenci?? Co do juve planuje uwzględnić w następnych wersjach spadki i awanse klubów w wszystkich ligach, więc spokojnie. Więcej commentów please...
Suazo --> Inter to juz pewne. Wiec mozesz to dodac. Znakomity OF
Cytat(dZiKi135 @ Jun 28 2007, 10:28:10) [snapback]158550[/snapback]
Suazo --> Inter to juz pewne. Wiec mozesz to dodac.
Wiem ale czekam na jeszcze więcej transferów. Pod koniec tygodnia wydam prawdopodobnie następną wersję gdzie uwzględnie wszystko. Spróbuje tez dodać spadki i awanse klubów. Trzymajcie kciuki. Więcej commentów i uwag bo później będzie za późno oraz proponujcie jake mam dodać kluby w Others A lub B tylko bez przesady
.
.:Dragoon:.
Jun 28 2007, 09:35
Bronx o ile się nei mylę to jesteś z EVOFANS.NET(to nie miałabyć reklama).
Z OF'em wszystko ok,tylko ten Suazo do Interu.
Snejder nie wiem czy już przeszedł więc Ci nie pomogę.
Cytat(.:Dragoon:. @ Jun 28 2007, 10:39:20) [snapback]158555[/snapback]
Bronx o ile się nei mylę to jesteś z EVOFANS.NET(to nie miałabyć reklama).
Zgadza się.
don_daniello
Jun 28 2007, 10:39
Czemu mi ten OF nie chce działać. Wklejam go tam gdzie czeba, czyli do Moje dok./Konami/Pro Evolution Soccer 6\save\folder1 i włączam gre, ładują się te options file i jak ten pasek dojdzie do końca to ekran robi się czarny i zawias, pomaga tylko alt+Tab, co robić z tym wie ktoś.
Nie wiem nie powinno tak się stać.
bobryt
Jun 28 2007, 11:42
Cytat(bobryt @ Jun 28 2007, 12:46:28) [snapback]158621[/snapback]
Za matteo dzięki ale co do Abidala to nie jest jeszcze pewne. Za stronki wielki Dziex.
makaveli88
Jun 28 2007, 12:50
ej pomozcie...kiedy wgrywam jakiegokolwiek OF`a to kiedy ustawiam kamere normal(long, medium, close) to mam dziwna jakas ja, inna niz ta domyslna w pesie zmienia sie jej kat tak jakby, jak mam zrobic ze po wgranym OFie bede mial normalna kamere??
bobryt
Jun 28 2007, 13:54
Dhorasoo --> Livorno
d'alessandro --> Real Saragossa
Hofland z Wolsbuga do Feyenoordu
Makkay równie? Feyenoord (niepotw.)
Fabio Capello - free ko?cz
Vadiim
Jun 28 2007, 14:15
Cytat(makaveli88 @ Jun 28 2007, 13:54:29) [snapback]158671[/snapback]
ej pomozcie...kiedy wgrywam jakiegokolwiek OF`a to kiedy ustawiam kamere normal(long, medium, close) to mam dziwna jakas ja, inna niz ta domyslna w pesie zmienia sie jej kat tak jakby, jak mam zrobic ze po wgranym OFie bede mial normalna kamere??
R1 oraz R2 przesuwasz kat kamery
makaveli88
Jun 28 2007, 14:37
juz mi bronx pomogl ale dzieki vadim rowniez, juz po klopocie
Cytat(bobryt @ Jun 28 2007, 14:58:39) [snapback]158711[/snapback]
Dhorasoo --> Livorno
d'alessandro --> Real Saragossa
Hofland z Wolsbuga do Feyenoordu
Makkay równie? Feyenoord (niepotw.)
Fabio Capello - free ko?cz

Wielkie dzienx.Cytat(BoBaN @ Jun 28 2007, 15:16:33) [snapback]158718[/snapback]
transfery.info polecam
Znam t? stronk?,dzi?ki polecam równie?.
Cytat(Vadiim @ Jun 28 2007, 15:19:23) [snapback]158719[/snapback]
R1 oraz R2 przesuwasz kat kamery

A nie przypadkiem L1 a nie R2
?? Tak mi si? zdaje.
Vadiim
Jun 28 2007, 15:06
Cytat(Bronx @ Jun 28 2007, 15:47:50) [snapback]158734[/snapback]
A nie przypadkiem L1 a nie R2
?? Tak mi si? zdaje. Którymis z górnych napewno, wiec czy to L czy to R to zadna roznica.
W ostatnim czasie nie wyrabian si? z wszystkim, wi?c zaprzstaj na pewnie okres produkcji OF'a. Mo?e to by? ok 2 tygodnie mo?e wi?cej. Jak ju? dokonam aktualizacji to radykalnej. Zamieszczam now? wersj? 4.0. Znalaz?y si? w niej wszystkie nowe transfery proponowane przez Was. Zapraszam do downloadu. Prosze o ocenki.
Option File by Bronx v 4.0 Kod
http://www.speedyshare.com/924429895.html
Milerinho
Jun 29 2007, 14:46
Timo Hildebrand --> Valencia
Shabani Nonda --> Roma
D.Bent --> Tottenham
Caneira Marco (S.Lisbona) -->Valencia
Soldado --> Real M.
Damian.
Jun 29 2007, 15:09
Edmilson -> Newcastle
Abidal -> Barcelona
Tudor -> Hajduk Split
Koenders -> AZ
adison88
Jun 29 2007, 15:30
Mam pytanie a w OF'ie bedzie liga niemiecka ,czy polska na ostatniej pozycji?
Milerinho
Jun 29 2007, 15:45
niemiecka jest
NIE wypisujcie mu poszczegolnych transferow bo to bez sensu.
Masz tutaj wszystkie na ten sezon.Masz każdą lige i szczególy kazdego transferu
http://www.transfermarkt.de/de/aktuell/L1/...hsel/index.htmlPozdro
.::Diego::.
Jun 29 2007, 16:31
Cytat(Bronx @ Jun 28 2007, 21:05:17) [snapback]158925[/snapback]
W ostatnim czasie nie wyrabian si? z wszystkim, wi?c zaprzstaj na pewnie okres produkcji OF'a. Mo?e to by? ok 2 tygodnie mo?e wi?cej. Jak ju? dokonam aktualizacji to radykalnej. Zamieszczam now? wersj? 4.0. Znalaz?y si? w niej wszystkie nowe transfery proponowane przez Was. Zapraszam do downloadu. Prosze o ocenki.
Option File by Bronx v 4.0 Kod
http://www.speedyshare.com/924429895.html
Mógłbyś zrobić OF-a pod Orange Ekstraklasa path.
Chyba że już jest to niech któś zarzuci linkiem, bo starymi składami nie gra sie fajnie
Cytat(E 9 @ Jun 29 2007, 17:11:30) [snapback]159124[/snapback]
NIE wypisujcie mu poszczegolnych transferow bo to bez sensu.
Masz tutaj wszystkie na ten sezon.Masz każdą lige i szczególy kazdego transferu
http://www.transfermarkt.de/de/aktuell/L1/...hsel/index.htmlPozdro
Dzięki.
Cytat(.::Diego::. @ Jun 29 2007, 17:35:22) [snapback]159131[/snapback]
Mógłbyś zrobić OF-a pod Orange Ekstraklasa path.
Chyba że już jest to niech któś zarzuci linkiem, bo starymi składami nie gra sie fajnie

To nie jest możliwe, mam mase zamówień. Więcej ocen proszę mojego OF'a
sawyer
Jun 29 2007, 23:19
No OF nie jest zly aczkolwiek przydaly by sie mlode talenty
szołpas
Jun 30 2007, 08:41
OF dobry

aczkolwiek wolę OF'a od E9

aha zauwazyłem bład w zawodniku z Arsenalu (mowa o Denilsonie) on ma 18 lat a nie 29

O i jakie on ma staty?! wez je obniz albo zobacz jak jest zrobiony w innych OFach i to sie nietylko go dotyczy bo widziałem wielu tam takich

pozdro;)
.::Diego::.
Jun 30 2007, 09:07
Cytat(Bronx @ Jun 29 2007, 22:00:52) [snapback]159236[/snapback]
To nie jest możliwe, mam mase zamówień. Więcej ocen proszę mojego OF'a
Niestety nie moge ocenić bo mam orange patha a z nim twój of nie działa poprawnie...
.:KUNA:.
Jun 30 2007, 09:36
News:
Rooney ma nowy numer w Man Utd 10;]
Ja poprosze o kitsy do Twojego OFa, bo jeszcze mam kitserver z OEP

I jeszcze map oraz nazwy folderow
adison88
Jun 30 2007, 17:57
Mam pytanie, czy bedzie Polska Liga bo jak tak to ... :/ .
senderbell
Jun 30 2007, 18:12
Polska liga jest w OFie E9, bez sensu by było moim zdaniem ładować ją tutaj.
Dobrze by było jakby połączyli te 2 OFy i zamiast np ligi holenderskiej dać dobrze dopracowną bundeslige....
ale to marzenia ściętej głowy.
Ciągnij dalej Bronx tego OFa - dopracuj bundeslige i popraw byki typu Denilosn - 29lat itp.
adison88
Jun 30 2007, 18:26
O to loozz . Dobrze ze ligi polskiej niebedzie!
Zale?y mi aby pesmaniacy z zagranicy mogli te? korzysta? z mojego OF'a wi?c polskiej ligi nie b?dzie. Zamieszczam kolejn? aktualizacj? mojego OF'a, wraz z pomoc? dzikiego i dragona wprowadzi?em w nim loga HD za co im serdecznie dzi?kuje. Prosz? o ocenki, wskazywanie braków oraz proponowanie (ewentualne) dru?yn zamiast zespo?ów w Others A i B.Option File by Bronx v 4.5:
Kod
http://www.speedyshare.com/789386987.html
PS. Denilson jeszcze nie poprawiony.
senderbell
Jul 3 2007, 12:09
Na zgranicznym forum znalazłem OFa z bundesligą(Other C) i polską ligą zamiast (Others A)
Transfery średnio aktualne - niektóre duże już są inne jeszcze nie.
Bundesliga zaktualizowana - są nowe drużyny w 1 lidze.
Możesz potraktować to jako jakiś punkt zaczepienia.

Tu jest temat z OFem -
KLIKA tu link dla tych którzy nie mogą ściągać z megaupload -
KLIK
W?a?nie wydaje now? wersj? mojego OF'a. Zawiera ona wszystkie aktualne zmiany w ligach uwzgl?dniaj?c spadki i awanse(oprócz Eredivisie). Zostaj? dodane Loga HD(pomino?em ok 5 dru?yn). Oczywi?cie wszystkie transfery dodane. Nie b?dzie dodana liga polska. Serdecznie zapraszam do downloadu i prosz?(bardzo) i ocenki.
Kod
http://www.speedyshare.com/190429672.htm
Kriss91
Jul 5 2007, 09:51
A czy pododawałeś wszystkich nieobecnych w PESie graczy?? Kiedy zamierzasz dodać beniaminków z Eredvise?? Czy nie występuje w twoim OFie dublowanie zawodników?? Na podstawie czego ustawiasz staty nowym zawodnikom (jakaś konkretna strona, przelicznik z FM czy po prostu na czuja??

). Jeśli odpowiedzi na te pytania będą pozytywne to chyba się skuszę na OFa

.
PS. Co robi niejaki Carlinhos w reprezentacji Polski??

PS2. Henry powinien mieć chyba nr 14 w Barcie, a Toure 13 (-do tego mogę się mylić).
co do Henrego się nie mylisz ....: powinien mieć 14 a Yaya powinien mieć 17...:
co do ofa....: wielka lypa że nie ma OE :......:| myślę,że dużo ludzi myka na Orange patchu.... sam of w sobie nie jest zły.... ale ja se nie na nim długo nie pograłem:D xD
Kriss91
Jul 5 2007, 10:33
No wiesz Pelas. Ja na przykład na dłuższą metę nie trawiłbym OE, chyba że mógłbym mieć dwa PESy na dysku (tak poza tym to widziałem na to sposób na jakimś zagranicznym forum ). Wolę mieć np. Bundesligę niż polską ligę średniaków.
Cytat(Kriss91 @ Jul 5 2007, 10:55:40) [snapback]160685[/snapback]
A czy pododawałeś wszystkich nieobecnych w PESie graczy?? Kiedy zamierzasz dodać beniaminków z Eredvise?? Czy nie występuje w twoim OFie dublowanie zawodników?? Na podstawie czego ustawiasz staty nowym zawodnikom (jakaś konkretna strona, przelicznik z FM czy po prostu na czuja??

). Jeśli odpowiedzi na te pytania będą pozytywne to chyba się skuszę na OFa

.
PS. Co robi niejaki Carlinhos w reprezentacji Polski??

PS2. Henry powinien mieć chyba nr 14 w Barcie, a Toure 13 (-do tego mogę się mylić).
No więc tak...Ja myśle, że wszystkich dodałem ale rynek transferowy się zmienia z dnia na dzień więc będą kolejne aktualizacje. Co do beniaminków z Eredivisie to narazie szukach ich herbów w HD tak samo jak Murci, Almeiri, Disburga, Karlsruche, Hansy czy Panathionakosu. A statsy ustawiam na podstawie internetowych statystyk, różnych gier piłkarskich, OF'ów a jak mi nie pasują gdyż uważam, że dany zawodnik jest lepszy czy gorszy to polegam na własej wiedze. Co do Carlithosa to Mocno Przepraszam ale zapomniałem to poprawić(już mi to wskazywano). Henrego też poprawie, wszystkie te zmiany będą w następnej wersjii. Proszę o ewentualne uwagi oraz oceny.
Kriss91
Jul 5 2007, 17:12
Mogę Ci zrobić te logosy, których szukasz. Powiedz tylko 3 rzeczy:
-jakie teamy weszły do Eredivise
-jaką ilość kolorów mają mieć logosy??
-czy logosy mają mieć jakąś konkretną paletę kolorów??
PZDR
Do Eredivise na razie nie ma zadnych ale moze pozniej beda

Ma ktos moze kitsy do tych beniaminkow ?
Kriss91
Jul 5 2007, 21:18
Siemq bronx przeglądalem twego OF i musze przyznac ze bdb

tylko...ktoś ci musial podac albo sam zrobiles nie zrealizowane transfery.PRzykład tio np.Gouffran w Arsenalu.On jeszcze klubu nie zmienil dalej gra w Ligue 2.
Acha z tego co zauważyłem masz juz troszq beniaminkow i z tym wiarze sie moja prosba:Mógłbys wrzucic foldery stroii GDB Napoli,Genoi,Almerii,Murcii,VAlladorid i co tam masz.Wrzuc tio co masz

PLIS...Z gory Bóg Zapłac
neo2114
Jul 6 2007, 10:56
czy moglbys w nastepnej wersji OF-a zamienic w Barcy Rubena na Olazabala?
Cytat(Kriss91 @ Jul 5 2007, 18:16:01) [snapback]160822[/snapback]
Mogę Ci zrobić te logosy, których szukasz. Powiedz tylko 3 rzeczy:
-jakie teamy weszły do Eredivise
-jaką ilość kolorów mają mieć logosy??
-czy logosy mają mieć jakąś konkretną paletę kolorów??
PZDR
Cytat(dZiKi135 @ Jul 5 2007, 18:37:52) [snapback]160830[/snapback]
Do Eredivise na razie nie ma zadnych ale moze pozniej beda

Ma ktos moze kitsy do tych beniaminkow ?
Cytat(Kriss91 @ Jul 5 2007, 22:22:27) [snapback]160895[/snapback]
Dziki ma rację. Kolory logosów nie mogą mieć więcej niż 128 czy jakoś tak. Ta pierwsza część co zamieściłeś była by dobra ale te logosy sa w BMP a muszą być w PNG/GIF. Ale dzięki za wszystko, Inter i 2 pozostae już są ok. Cytat(E 9 @ Jul 6 2007, 11:46:52) [snapback]160953[/snapback]
Siemq bronx przeglądalem twego OF i musze przyznac ze bdb

tylko...ktoś ci musial podac albo sam zrobiles nie zrealizowane transfery.PRzykład tio np.Gouffran w Arsenalu.On jeszcze klubu nie zmienil dalej gra w Ligue 2.
Acha z tego co zauważyłem masz juz troszq beniaminkow i z tym wiarze sie moja prosba:Mógłbys wrzucic foldery stroii GDB Napoli,Genoi,Almerii,Murcii,VAlladorid i co tam masz.Wrzuc tio co masz

PLIS...Z gory Bóg Zapłac

Dzięki za pochwały proszę o więcej. Co do stroi to gdy wszystkie ligi pozbieram tzn. składy itp itd to wydam całego kitservera i face oraz hair. To będzie taki mój mały Patch na nowy sezon, ale nic nie obiecuje(szukam ludzi do pomocy, można się zgłaszać).Cytat(neo2114 @ Jul 6 2007, 12:00:26) [snapback]160961[/snapback]
czy moglbys w nastepnej wersji OF-a zamienic w Barcy Rubena na Olazabala?
Pomyslimy... Proszę o więcej commentów i ocenek...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.