Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Option File By Bronx
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
neo2114
ogolnie to OF bardzo mi sie podoba, tylko na przyszlosc czekaj na oficjalne potwierdzenia, bo np. Chivu jest jeszcze w Romie. a Edmilson w Barcelonie
neo2114
ogolnie to OF bardzo mi sie podoba, tylko na przyszlosc czekaj na oficjalne potwierdzenia, bo np. Chivu jest jeszcze w Romie. a Edmilson w Barcelonie
przepraszam za ten duplikat, prosze jakiegos moderatora o usuniecie jednego z moich postow
Bronx
Cytat(neo2114 @ Jul 6 2007, 14:03:14) [snapback]161011[/snapback]
przepraszam za ten duplikat, prosze jakiegos moderatora o usuniecie jednego z moich postow

Dzięki, a co do np: Chivu to napisali wyraźnie, że już przeszedł:
Kod
http://www.transfery.info/news-full-4347.html

E 9
Oni piszą ze to juz pewne a tak na prawde Chivu nie jest jeszcze pilkarzem Realu...Najpierw piszą ze Chivu oficjalnie piłkarzem Realu a kilka godzin pozniej ze bliżej mu do Barcelony...a dzis cytowali jego slowa:"Albo zostane w Romie albo bd gral w Interze".Pojebana sprawa Wrzuc go najlepiej spowrotem do Romy
neo2114
a jesli chodzi o Olazabala, to gdybys go juz robil, to chcesz jego podstawowe dane,czy bedziesz to juz mial?
Kriss91
Hmm dziwne :| Jak ja ściągam te logosy to są u mnie jako PNG. Może zapisuj jako "wszystkie pliki" i dodawaj końcówkę ".png" do nazwy. Jak chcesz to mogę zmniejszyć ilość kolorów tym logosom do 128 i zapodać paczkę. Tylko powiedz od razu jakich jeszcze poszukujesz logosów oprócz tych.
Bronx
Cytat(Kriss91 @ Jul 6 2007, 15:32:34) [snapback]161057[/snapback]
Hmm dziwne :| Jak ja ściągam te logosy to są u mnie jako PNG. Może zapisuj jako "wszystkie pliki" i dodawaj końcówkę ".png" do nazwy. Jak chcesz to mogę zmniejszyć ilość kolorów tym logosom do 128 i zapodać paczkę. Tylko powiedz od razu jakich jeszcze poszukujesz logosów oprócz tych.

Więc tak nie będą wszystkie zrobione co napisałeś( z góry dzięki) ale nie mają poniżej 128 kolorów, 64x64.
Bronx
Cytat(Kriss91 @ Jul 6 2007, 15:32:34) [snapback]161057[/snapback]

Więc tak nie będą wszystkie zrobione co napisałeś( z góry dzięki) ale nie mają poniżej 128 kolorów, 64x64.
E 9 zgadzam się z tobą, neo2114 daj mi o nim informacje. Więcej commentów please....
Bronx
Sory za posty ale złapałem zwieche...More comments....
Kriss91
http://www.speedyshare.com/210882440.html
Paczka z poprawionymi logosami.
ScOuT
Tevez w ManU !
neo2114
Oier Olazabal
17 lat
190 cm
78 kg
były bramkarz reprezentacji Hiszpanii U-16,walczyły o niego Real,Liverpool i Levante, wiec cos musi umiec
jest aktualnie 1-szym bramkarzem Barcy B, czyli 3-im calej Barcelony

Przydatne linki:
http://www.fcbarca.com/index.php?goto=kome...&news=17919

Bronx
Cytat(Kriss91 @ Jul 6 2007, 16:11:25) [snapback]161076[/snapback]
http://www.speedyshare.com/210882440.html
Paczka z poprawionymi logosami.

Wielkie dzięki, bardzo dobra paka, odwaliłeś kawał dobrej roboty...

Cytat(dZiKi135 @ Jul 6 2007, 16:12:15) [snapback]161077[/snapback]
Tevez w ManU !

Również.

Cytat(neo2114 @ Jul 6 2007, 16:13:22) [snapback]161079[/snapback]
Oier Olazabal
17 lat
190 cm
78 kg
były bramkarz reprezentacji Hiszpanii U-16,walczyły o niego Real,Liverpool i Levante, wiec cos musi umiec
jest aktualnie 1-szym bramkarzem Barcy B, czyli 3-im calej Barcelony

Przydatne linki:
http://www.fcbarca.com/index.php?goto=kome...&news=17919

Chyba wystarczy... Mam go zamienić??, czy dodać do składu??
ScOuT
Miccoli w Palermo
neo2114
mozesz go dodac do skladu
Bronx
Cytat(dZiKi135 @ Jul 6 2007, 16:41:33) [snapback]161091[/snapback]
Miccoli w Palermo

No już go dodałem wraz De Michele do Torino. Ale Tevez nie jest jeszcze w ManU...
neo nie ma sprawy.Więcej ocenek OF'a młodzież...[/i]
ScOuT
Hildebrandt w Valencii biggrin.gif
Bronx
U mnie już dawno...
ScOuT
Cytat(Bronx @ Jul 6 2007, 16:50:37) [snapback]161096[/snapback]
U mnie już dawno...

Acha. Nie sprawdzalem wink.gif
Bronx
Cytat(dZiKi135 @ Jul 6 2007, 16:53:42) [snapback]161097[/snapback]
Acha. Nie sprawdzalem wink.gif

Luźno. Więcej uwag oraz ocen plesae...
saper
[codebox]Quido Lanzaat (Ned) DF MSV Duisburg (Ger) CSKA Sofia

Gianluca Galasso (Ita) MF AS Roma (Ita) Bari (Ita)

Ezequias (Bra) LB FC Porto (Por) Leixoes (Por)

Vieirinha (Por) RW FC Porto (Por) Leixoes (Por)

Diogo Valente (Por) RW FC Porto (Por) Leixoes (Por)

Lucien Aubey (Fra) LB Toulouse (Fra) Lens (Fra)

Nuri Sahin (Tur) MF Borussia Dortmund (Ger) Feyenoord (Ned)

Fabrizio Miccoli (Ita) FW Juventus (Ita) Palermo (Ita)

David Di Michele (Ita) ST Palermo (Ita) Torino (Ita)

Alessandro Lucarelli (Ita) CD Reggina (Ita) Siena (Ita)

Guillermo Giacomazzi (Uru) MF Palermo (Ita) Empoli (Ita)

Christian Terlizzi (Ita) MF Palermo (Ita) Catania (Ita)

Boudewijn Zenden (Ned) MF Un-attached Marseille (Fra)

[/codebox]
Bronx
Cytat(saper @ Jul 6 2007, 18:32:26) [snapback]161124[/snapback]
[codebox]Quido Lanzaat (Ned) DF MSV Duisburg (Ger) CSKA Sofia

Gianluca Galasso (Ita) MF AS Roma (Ita) Bari (Ita)

Ezequias (Bra) LB FC Porto (Por) Leixoes (Por)

Vieirinha (Por) RW FC Porto (Por) Leixoes (Por)

Diogo Valente (Por) RW FC Porto (Por) Leixoes (Por)

Lucien Aubey (Fra) LB Toulouse (Fra) Lens (Fra)

Nuri Sahin (Tur) MF Borussia Dortmund (Ger) Feyenoord (Ned)

Fabrizio Miccoli (Ita) FW Juventus (Ita) Palermo (Ita)

David Di Michele (Ita) ST Palermo (Ita) Torino (Ita)

Alessandro Lucarelli (Ita) CD Reggina (Ita) Siena (Ita)

Guillermo Giacomazzi (Uru) MF Palermo (Ita) Empoli (Ita)

Christian Terlizzi (Ita) MF Palermo (Ita) Catania (Ita)

Boudewijn Zenden (Ned) MF Un-attached Marseille (Fra)
[/codebox]

Te transfery to pewne??
Kriss91
Bronx radzę Ci zarejestrować się na www.wevolution.org/forum. Jest tam taki temat: "Summer Transfers 2007". Rozpisanych jest tam dużo transferów. Powinno pomóc wink.gif
Bronx
Cytat(Kriss91 @ Jul 6 2007, 19:09:57) [snapback]161142[/snapback]
Bronx radzę Ci zarejestrować się na www.wevolution.org/forum. Jest tam taki temat: "Summer Transfers 2007". Rozpisanych jest tam dużo transferów. Powinno pomóc wink.gif

Ok, wielkie dzienx. Możesz dla mnie zrobić jeszcze loga bo brakują do OF'a? Jak tak to proszę o Besiktas, Levski oraz Club Brugge... Z góry dzienki.
Kriss91
Dobra cyknę je jutro. Napisz może od razu wszystkich jakich potrzebujesz, żeby zrobić już wszystko za jednym zamachem.
Bronx
Cytat(Kriss91 @ Jul 6 2007, 20:47:43) [snapback]161191[/snapback]
Dobra cyknę je jutro. Napisz może od razu wszystkich jakich potrzebujesz, żeby zrobić już wszystko za jednym zamachem.

Jeszcze Amiens oraz lige Holenderską ale tam nie wiem jakie weszły więc jak bys się jakoś dowiedział to ją też proszę....
Z góry big thanks.. Commenty proszę OF'a....
http://en.wikipedia.org/wiki/Eredivisie_2007/2008

5 sekund w googlach...
KSG1946
do ligue 1 nie awansowalo amiens tylko caen... huh.gif
Bronx
Cytat(alter @ Jul 6 2007, 23:17:28) [snapback]161241[/snapback]

Oczywiście...

Cytat(kwiatku @ Jul 7 2007, 00:01:18) [snapback]161252[/snapback]
do ligue 1 nie awansowalo amiens tylko caen... huh.gif

Na jedej z Francuskich stron było, że awansowało Amiens unsure.gif . Poprawie to...
neo2114
hej Bronx, mozesz mi powiedziec czy robisz transfery Pesfan Editorem czy w grze?
Bronx
Cytat(neo2114 @ Jul 7 2007, 10:40:08) [snapback]161278[/snapback]
hej Bronx, mozesz mi powiedziec czy robisz transfery Pesfan Editorem czy w grze?

Zależy...
neo2114
a wiesz, ze przez Pesfan Editor mozna przenosic poszczegolnych graczy z ofa do ofa?
Bronx
Cytat(neo2114 @ Jul 7 2007, 13:09:59) [snapback]161325[/snapback]
a wiesz, ze przez Pesfan Editor mozna przenosic poszczegolnych graczy z ofa do ofa?

Oczywiście, ale mam stare OF'y i tak musze piłkarzom uaktualniać statsy, wiek, kluby...Więc to mi dużo nie daje ale zawsze coś.. Więcej ocenek OF'a please...
neo2114
jak bys mogl to dodaj rowniez Garetha Bale(nieaktualne,przenioslem z innego ofa- dodaj sobie tez go)
a jak tam Olazabal?
Kriss91
Logosy:
http://www.speedyshare.com/555379841.html
Niektóre, o które prosiłeś były już w poprzedniej paczce więc już ich nie wrzuacałem. Dodałem jeszcze logo Aston Villi i Interu z gwiazdką jako gratis.
Bronx
Cytat(neo2114 @ Jul 7 2007, 13:52:06) [snapback]161350[/snapback]
jak bys mogl to dodaj rowniez Garetha Bale(nieaktualne,przenioslem z innego ofa- dodaj sobie tez go)
a jak tam Olazabal?

Pomyśle...

Cytat(Kriss91 @ Jul 7 2007, 20:48:31) [snapback]161520[/snapback]
Logosy:
http://www.speedyshare.com/555379841.html
Niektóre, o które prosiłeś były już w poprzedniej paczce więc już ich nie wrzuacałem. Dodałem jeszcze logo Aston Villi i Interu z gwiazdką jako gratis.

Za wszystko wielkie dzięki...
Kriss91
Jak tam update OFa??
Nowe wersje (lepsze) logosów:
http://www.speedyshare.com/562673575.html
Bronx
Cytat(Kriss91 @ Jul 9 2007, 18:28:43) [snapback]161906[/snapback]
Jak tam update OFa??
Nowe wersje (lepsze) logosów:
http://www.speedyshare.com/562673575.html

Pracuje...Dzięki za logosy, jak mógłbyś to zrób jeszcze FC Kohln...
Kriss91
Może Ci się bardzo przydać:
http://z4.invisionfree.com/PES_Player_Database/index.php?c=2
Jest tu wiele statów graczy.
Logo:
http://www.speedyshare.com/796583136.html
zizek
Cytat(neo2114 @ Jul 7 2007, 12:09:59) [snapback]161325[/snapback]

Przecież nie można przenosić pojedyńczo piłkarzy tylko wszytkich z jednego ofa do drugiego ofa!! blink.gif

Do edycji PES 5 był PESOFEDITOR i tam można było przenosić pojedyńczo piłkarzy

No ale skoro twierdzisz że można przenośić poszczególnych graczy z ofa do ofa to napisz jak bo bardzo mi na tym zależy

Bronx jak coś to mogę ci pomóc w uaktualnianiu of bo sam codziennie robię uaktualnienia w swoim of.

Pozdro
neo2114
najpierw stworz sobie jakiegos zawodnika w grze(takiego,ktory do niczego ci nie bedzie potrzebny) albo przetransferuj pesfaneditorem jakiegos zbednego grajka. zaladuj ofa do ktorego chcesz przeniesc zawodnika przez open of, a tego z ktorego chcesz wziac zawodnika przez open of2. teraz kliknij 2 razy w tego niepotrzebnego. pokaza sie staty, a w prawym dolnym rogu przycisk import(of2). nacisnij i wybierz zawodnika z tamtego ofa, ktorego chcesz miec w swoim. teraz wystarczy 2 razy kliknac i zawodnik juz podmieniony! tylko nie zapomnij zapisac zmian happy.gif

a odnosnie ofa Bronxa to czekam z niecierpliwoscia na upadte, bo of naprawde znakomity
Bronx
Cytat(Kriss91 @ Jul 9 2007, 19:04:34) [snapback]161911[/snapback]

Dzięki wielkie...

Cytat(zizek @ Jul 9 2007, 19:25:16) [snapback]161914[/snapback]
Przecież nie można przenosić pojedyńczo piłkarzy tylko wszytkich z jednego ofa do drugiego ofa!! blink.gif

Do edycji PES 5 był PESOFEDITOR i tam można było przenosić pojedyńczo piłkarzy

No ale skoro twierdzisz że można przenośić poszczególnych graczy z ofa do ofa to napisz jak bo bardzo mi na tym zależy

Bronx jak coś to mogę ci pomóc w uaktualnianiu of bo sam codziennie robię uaktualnienia w swoim of.

Pozdro

Jak będę potrzebował pomocy to się odezwę... Ale dzięki za oferte...

Cytat(neo2114 @ Jul 9 2007, 20:31:43) [snapback]161928[/snapback]
najpierw stworz sobie jakiegos zawodnika w grze(takiego,ktory do niczego ci nie bedzie potrzebny) albo przetransferuj pesfaneditorem jakiegos zbednego grajka. zaladuj ofa do ktorego chcesz przeniesc zawodnika przez open of, a tego z ktorego chcesz wziac zawodnika przez open of2. teraz kliknij 2 razy w tego niepotrzebnego. pokaza sie staty, a w prawym dolnym rogu przycisk import(of2). nacisnij i wybierz zawodnika z tamtego ofa, ktorego chcesz miec w swoim. teraz wystarczy 2 razy kliknac i zawodnik juz podmieniony! tylko nie zapomnij zapisac zmian happy.gif

a odnosnie ofa Bronxa to czekam z niecierpliwoscia na upadte, bo of naprawde znakomity

Dzięki za commenty, więcej proszę...
zizek
Cytat(neo2114 @ Jul 9 2007, 20:31:43) [snapback]161928[/snapback]

Dziękówa!!!!

O to mi chodziło.

Bronx jak coś to wal śmiało

Pozdro i jeszcze raz wielkie dzięki neo2114!!
.:CR7:.
Bronx, kiedy wydasz kolejną wersję OF-a?? i czy w niej bedą beniaminkowie z każdej ligi?? ;>
Bronx
Na razie gromadze transfery, następną wersję wydam prawdopodobnie ja ukończe wszystkie beniaminki...(zostało 4). Ocenki OF'a proszę...
Bronx
Wydaje kolejną wersję OF'a, właściwie jest to update. Naniosłem poprawki oraz wszystkim klubom dodałem loga HD. Znalazło się też AS Caen ale jeszcze nie skończone tak samo jak Eredivisie oraz 3 klu Hiszpański(bodajże Real Valladoid). Dziękuję za pomoc Krissowi 91, większość log jest jego autorstwa. Zapraszam do pobierania i OCENIANIA.

Option File by Bronx v 5.0.5 :

Kod
http://www.speedyshare.com/495987745.html
ScOuT
Kapitalny OF. Loga Krissa tez swietne biggrin.gif
Kriss91
Heh małe sprostowanie. Niektóre loga były moje, niektóre zaś innych makerów (których Bronx użył to już nie wiem, na razie). Wszystkie zaś logosy zostały poddane mojej obróbce (zmiana ilości kolorów, i kilka mniej ważnych rzeczy).
Bronx
Cytat(Kriss91 @ Jul 10 2007, 17:23:43) [snapback]162188[/snapback]
Heh małe sprostowanie. Niektóre loga były moje, niektóre zaś innych makerów (których Bronx użył to już nie wiem, na razie). Wszystkie zaś logosy zostały poddane mojej obróbce (zmiana ilości kolorów, i kilka mniej ważnych rzeczy).

No może tak tongue.gif . Dzięki za pomoc jeszcze raz. Ocenki proszę...
neo2114
Bardzo fajny of. Dzieki, ze zrobiles Olazabala, GK Skills troche przesadzone(tyle samo co Valdes), ale ogolnie bardzo fajnie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.