Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Option File By Bronx
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Dahaka
wszystko dziala dzieki wink.gif
Faver
Pomoze mi ktos ?biggrin.gif
Mogl by ktos wzucic save MU odrazu po zalozeniu. U mnie cos sie zwalilo i niemoge kariery MU zaczac.
Poziom : Max
Nie grajmy w trybie sieciowym
Zespoly trybu dopasowania
Transfery : Wiele
Liga anieglska : moze byc 1 lub 2
W miare mozliwosci 50000 pkt biggrin.gifD
z gory dziekuje !!
boczek
http://www.fcb24.com/index.php?id_strony=1...p;id_newsa=6553
prosze może sie sprzyda transfery wszystkich drużyn z la liga
senderbell
MAN United:

Brakuje:

Phillip Bardsley - http://pl.wikipedia.org/wiki/Phillip_Bardsley
Chris Eagles - http://pl.wikipedia.org/wiki/Chris_Eagles
Giuseppe_Rossi - http://pl.wikipedia.org/wiki/Giuseppe_Rossi

Niepotrzebni:

D.Jones 23 lata (OF 21) -> Derby County

Błędy

Shawcross 20 lat (OF 18)
Nani 21 lat (OF 19)
Smith 27 lat (OF 25)
Gigs 34 lata (OF 32)
Ferdinand 29 lat (OF 27)
Van der Sar 37 lat (OF 35)

Wypisałem tych, u których różnica jest 2 lata.
O 1 rok to się wszyscy nie zgadzają.
mike_pes
Faver trzymaj:http://www.speedyshare.com/639338346.html
Ricardo
A do czego służy pliki .flg? Jak to zrobić, bo nie wiem. Porzebuje pomocy.
KSG1946
Cytat(bardocks27 @ Jul 23 2007, 11:57:08) [snapback]166636[/snapback]
A do czego służy pliki .flg? Jak to zrobić, bo nie wiem. Porzebuje pomocy.

masz tam herby klubów i flagi reprezentacji. podmieniasz go w 0_text przez dkz studio
zgredzik90
zajebisty of dzieki czekam na 7 biggrin.gif
Ricardo
A macie może tutka jak się podmienia pliki .flg przez dkz studio??
KSG1946
Cytat(bardocks27 @ Jul 24 2007, 10:55:37) [snapback]166930[/snapback]
A macie może tutka jak się podmienia pliki .flg przez dkz studio??

zrób tak: otwórz dkz, otwórz plik 0_text, znajdź pliki unknown_00535.flg i kliknij na nim prawym przyciskiem myszki, daj import i wyszukaj swój plik 00535 i tak samo zrób z unknown_00536.flg
czekan
Siemano. Mam problem. Mam tego OFa i podmienilem te 2 pliczki w DKZ i wszystko bylo sycie. Ale sie zrypalo. Nie wiem czy to od wgrania scoreborda. Zniknely mi te loga HD. Sa tylko niektorych klubow:/. Robie wszystko od nowa i dalej lipa. Wie ktos moze od czego tak sie dzieje?
KaroLus
Dobry OF, masz jeszcze w planach wydać uni do kitservera?
Aha popraw trochę Lyon, kliku przybyło, kilku odeszło.
http://www.olweb.fr/index.php?lng=en&pid=201001

pozdrawiam wink.gif
Ricardo
Cytat
zrób tak: otwórz dkz, otwórz plik 0_text, znajdź pliki unknown_00535.flg i kliknij na nim prawym przyciskiem myszki, daj import i wyszukaj swój plik 00535 i tak samo zrób z unknown_00536.flg

Kwiatku
, czy trzeba jeszcze coś zrobić??
Ricardo
A czy potrzebny jest kitserver do OF? I jaką wersję trzeba mieć dkz studio, żeby zainstalować te pliki .flg?
mike_pes
Jeśli byś robił uptade to jak możesz zaktualizuj Man City:http://www.mcfc.co.uk/default.sps?pagegid={1CF21E86-174B-420D-916B-04DE6DF5EE70}&siteid=502&teamid=1096
http://www.mcfc.co.uk/default.sps?pagegid=...amp;teamid=1096
świstak
Wrzuci mi ktoś oryginalny plik unknow_00537.flg (z 0_text), bo przypadkowo zastąpiłem go którymś z tych dwóch ściągniętych ściągniętych wraz z OFem Bronxa.
Ujmeny
W moim przypadku po uruchomieniu gry, załadowaniu OF pojawia się czarny ekran. Mam "świeżą" wersję gry. Istnieje jakaś alternatywa dla tego OF (aktualne składy, i reszta elementów gry pozostawiona bez zmian)?
Bronx
Kolejne update...
Option File By Bronx v 6,25:

Kod
http://www.speedyshare.com/665290699.html

Please comments...
ScOuT
Swietny OF jak zawsze wink.gif
Hojrak Red Devil
Cytat(świstak @ Jul 27 2007, 13:43:33) [snapback]167936[/snapback]
Wrzuci mi ktoś oryginalny plik unknow_00537.flg (z 0_text), bo przypadkowo zastąpiłem go którymś z tych dwóch ściągniętych ściągniętych wraz z OFem Bronxa.

trzymaj unknow_00537
jarek1989
no bardzo dorby OF- ek biggrin.gif

tylko to znalazłem że :

- w drużynie Boca Juniors po 1 jest w skadzie Riquelme po 2 gra on na bramce ;D a po 3 dwaj bramkarze to środkowi obrońcy ;D a po 4 Roman wrócił z wypożyczenia do Villareal ;D

- gdzie niegdzie byś mógł poprawić te małe szczeguły którymi są numery graczy biggrin.gif

a tak to spoko OF biggrin.gif

P. S.

laugh.gif laugh.gif MÓJ 500 POST laugh.gif laugh.gif
senderbell
Ujmeny, musisz zaimportować skaldy z OF Bronxa do swojego OFa poprzez 'Pes Editor'
Ja mam to samo.
To prawdopodobnie kwestia języka, ale głowy nie dam.
Ujmeny
Cytat(senderbell @ Jul 30 2007, 13:08:25) [snapback]168868[/snapback]
Ujemny, musisz zaimportować skaldy z OF Bronxa do swojego OFa poprzez 'Pes Editor'
Ja mam to samo.
To prawdopodobnie kwestia języka, ale głowy nie dam.

Już znalazłem działającą alternatywę, tj. Milanista's and Mike's option file.
ScOuT
Bronx mam do Ciebie prosbe. W nastepnej czesci OFa zamiast River Plate Santos zeby byly Hearts i Aberdeen.
świstak
Cytat(Hojrak Red Devil @ Jul 30 2007, 11:53:41) [snapback]168813[/snapback]
trzymaj unknow_00537

Dzięki za chęci, ale już sobie poradziłem. smile.gif
pepe
Reyes- do Atletico Madryt:(( jutro prezentacja niestety:/
Bronx
W moim OF'ie już dawno...
świstak
Hmmm. Kepa wrócił z wypożyczenia do Sevilli (w ofie dalej jest w West Ham United). Jestem też prawie na 100% przekonany, że Tavano odszedł z Valencii.
E 9
no tio ja rzuce troszq słów krytyki : A wiec tak...OF słaby z kilku konkretnych powodów...
1.Ktos ci palnie jakis transfer a ty go robisz do OF'a...Radze ci najpierw sprawdz to w kilku zdrodlach...OD kiedy Gouffran jest piłkarzem Arsenalu...od kiedy Rigano gra w Juve???
2.Porobiłes tylko te najwazniejsze transfery i to nie wszystkie...
3.Błędne formacje...Jak ktorys kolega kilka postów wczesniej wspomnial co Riquelme robi na bramce a bramkarze w polu???

Powiem tyle...wejdz na transfermarket.de i rób kazdy zespol po koleii...zobaczysz ze to nie jest takie mile wink.gif wink.gif i przyjemne...roboty od huja przed tobą mam nadzieje ze moje słowa dadzą ci do myslenia i wydasz porządnego OF'a wink.gif rolleyes.gif
szołpas
Cytat(E 9 @ Jul 31 2007, 13:03:57) [snapback]169281[/snapback]
no tio ja rzuce troszq słów krytyki : A wiec tak...OF słaby z kilku konkretnych powodów...
1.Ktos ci palnie jakis transfer a ty go robisz do OF'a...Radze ci najpierw sprawdz to w kilku zdrodlach...OD kiedy Gouffran jest piłkarzem Arsenalu...od kiedy Rigano gra w Juve???
2.Porobiłes tylko te najwazniejsze transfery i to nie wszystkie...
3.Błędne formacje...Jak ktorys kolega kilka postów wczesniej wspomnial co Riquelme robi na bramce a bramkarze w polu???

Powiem tyle...wejdz na transfermarket.de i rób kazdy zespol po koleii...zobaczysz ze to nie jest takie mile wink.gif wink.gif i przyjemne...roboty od huja przed tobą mam nadzieje ze moje słowa dadzą ci do myslenia i wydasz porządnego OF'a wink.gif rolleyes.gif

laugh.gif Dokładnie ;DDDDD siadz przy tym Ofie i przyłoz sie do niego a nie co 2 dni wydajesz Update ;p
Bronx
Nie co dwa dni, zobacze daty, a co do słów krytyki to się zgadza,ale jak jakieś dziecko powie że chce transfer a później jak sie nie zgadza to krytykuje...
A jak ci powiem: "Wrzuć do Realu Robbena, Ballacka, Kake`" to wrzucisz?
Bo prasa podaje że wszyscy są blisko Realu :]

Transfermarkt.de tylko temu ufaj, choć i oni czasem popełniają błędy.
mike_pes
Według mnie niesłusznie go krytykujecie .Może wy wydajcie of i wtedy porównamy,bo tak to każdye jest mądry
Ricardo
Alter, ale Kaka nie jest w realu. I nie dojdzie pewnie to tego transferu, ponieważ Milan nie chcę sprzedać jego. Rozumiesz?
Cytat(bardocks27 @ Aug 1 2007, 12:31:49) [snapback]169530[/snapback]
Alter, ale Kaka nie jest w realu. I nie dojdzie pewnie to tego transferu, ponieważ Milan nie chcę sprzedać jego. Rozumiesz?

Chyba nie zrozumiałeś mojego posta ohmy.gif
Ricardo
Ale Milan nie chce oddać Kaki do Realu, chociaż mogli by dać. Byłoby nieźle.
świstak
bardocks... To była ironia ze strony altera, który chciał pokazać, że Bronx daje sobą manipulować...
E 9
Cytat
Według mnie niesłusznie go krytykujecie .Może wy wydajcie of i wtedy porównamy,bo tak to każdye jest mądry

A ja to nigdy OF'a nie wydalem blink.gif blink.gif RZAL huh.gif A krytyka jest potrzebna jesli ona ma sens a w tym przypadku ma co sam bronx potwierdzil...
A co do tego co pisał alter to ludzie wczytujcie sie w posty on podał przyklady ze jak ktos mu napisze ze Kaka juz przeszedł to czy on to zrob ph34r.gif .

Sry za OT.
Bronx
Ja to od razu wiedziałem, że to ironia...
dzidek
Siemka. Mam pytanie.
Zamierzam zrobić(poprawić) OF. Ściągnąłem któryś OF z forum(tam gdzie jest dużo młodych zawodników) i nie spodobały mi się składy i statystyki hiszpańskich drużyn.
Chcę je zmienić/poprawić, ale muszę wiedzieć czy byliby chętni. Tzn. czy mam dla kogo to robić.
Zapewniam, że składy będą jak najbardziej prawdziwe.
Więc?
dzidek
A i jeszcze jedno.
Fajnie by było, gdyby ktoś dostarczył loga i koszulki beniaminków: Valladolidu, Almerii i Murcii rolleyes.gif
jarek1989
po pierwsze edytuj posty biggrin.gif a po 2 może wląśny temat sobie zrób smile.gif o OF-ie biggrin.gif

pozdro; D
dzidek
Cytat(jarek1989 @ Aug 1 2007, 17:28:40) [snapback]169655[/snapback]
po pierwsze edytuj posty biggrin.gif a po 2 może wląśny temat sobie zrób smile.gif o OF-ie biggrin.gif

pozdro; D

Wszystko ładnie pięknie, tylko....
Po pierwsze: musiałbym od nowa robić transfery(od 01.10.2007)
Po drugie: Naprawdę potrzebuję tylko te 3 drużyny z La Liga, bo część transferów jest właśnie do nich

Jeśli jest taka możliwośc, prosiłbym kogoś tylko o te 3 drużyny, resztę sam zrobię rolleyes.gif - oczywiście-jak już wspominałem-tylko La Liga:D
Bronx
Ale mi temat zaśmiecacie... tongue.gif
Ricardo
Byś dał jakieś screeny z twego OF'a ?
dzidek
Cytat(bardocks27 @ Aug 1 2007, 22:36:26) [snapback]169756[/snapback]

Co byś chciał zobaczyć?
dzidek

Doszedłem do wniosku, iż po prostu zmodyfikuję OF na własny użytek. Jeśli ktoś chce, mogę mu pocztą wysłać-do tej pory jest Barca, Real i Valencia zrobione... .
Cytat
Ale mi temat zaśmiecacie...

Oj już nie przesadzaj;p
dzidek

Doszedłem do wniosku, iż po prostu zmodyfikuję OF na własny użytek. Jeśli ktoś chce, mogę mu pocztą wysłać-do tej pory jest Barca, Real i Valencia zrobione... .
Cytat
Ale mi temat zaśmiecacie...

Oj już nie przesadzaj;p
BTW: Gdybyś chciał, wszelkie transfery w Primera Division mogę Ci wypisać. Patrzyłem na Twój OF i chociażby w Valencii jest bałagan... dry.gif
dzidek
Wybaczcie za potrójny post-nie wiedziałem, że tutaj "PODGLĄD" jest równoznaczny z wyślij huh.gif
Bronx
Tą ligę Hiszpańską to możesz podać, ale ci się posty powieliły, screeny zapodaje...

PS. Eto nie ma głowy bo mój kitserver ładuje się 5 sekund przy pierwszym graczu a mi się nie chciało czekać... laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.