Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums By E.adrian & Gooofy
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2
artysta germanista
uzyjemy je na pewno a ja przed imoprtem postaram sie jeszcze o otoczenie jakie jest naprawde;p
przemo14
Stadion wygląda coraz lepiej, podoba mi się.

Pozdro
Patryk1257
Ładnie wyszedł ten stadion rolleyes.gif
Hal
Kiedy można się spodziewać tego obiektu?
happy.gif wink.gif
artysta germanista
no niestety nie dzis bo zapomnielismy o takich strzałeczkach:d ale juz tylko import wszystko zalezy od seena
Hal
Ech...A miałem nadzieje ;DDD
No, cóż...Na następny Polski stadion czekamy... biggrin.gif

artis1990
Juy sie pogubiem w tym temacie ;D

Czyli mam rozumiec...ze na dniach bedzie gotowy Motor?

a jak Zagłębie?

Myślałem, że Zagłębie konczycie ;]

Chyba ze zrobił ktos inny zagłębie, to jak macie link to dawajcie ;D
artysta germanista
Niestety import jest narazie przełożony bo na stadionie trwa remont i postanowilismy ze ie bedze zadnego update tylko stadion zosatanie wydany juz po remoncie a narazie skriny z uwieczniania krzesełek z remontu:

Tak to wyglądało w piątek:

A tak to wygłąda w rhino:

Dzisiaj wybiore sie na stadfion i zobacze ile jest ostatecznie tych krzeselek i oczywscie naniosę to na projekt...ocenki plz
Damian.
No i fajnie wygląda. Rzeczywiście lepiej poczekać na koniec remontu niz wydawac update
Pozdr
seen
No to czekamy na koniec prac xD i na model biggrin.gif
artysta germanista
Dzis z Goofym tak jak mówiłęm zajrzeliśmy na nasz stadion no i teraz krzesełka są juz w takich miejscach:

Prosimy o więcej ocen laugh.gif
GooFy
Ta i nastadionie mało co nie poszła się JEB***C MP4 i Telefon xD A po stadionie jeszcze gorzej było dry.gif To był najgorszy dzień wakacji. Ale stadion będzie lada dzień bo remont już prawie skończony.
Damian.
No stadion wygląda coraz ładniej w Lublinie , projekt oczywiście też
Pozdrowienia
mata-on
Nom fajnie to wygląda, tylko ta bieżnia czy co tam troche źle wygląda, ale ogólnie całkiem fajnie wink.gif
artis1990
No nie moge sie doczekac juz tego stadionu smile.gif? A czy ktoś robi stadion ZAGŁĘBIA SOSNOWIEC :>?
E 9
Brawo jak narazie ładny stadion Motoru smile.gif smile.gif czekam na down'a ;] Acha może spróbowałbys zrobic takie krzesełka jakie probaguje zembi???Takowe są na moim stadionie Jagi i Stadionie Lechii Zembiego wink.gif wyciagnij texturke i zmien kolor na niebieski.Na pewno jeszcze ladniej bd wygladalo rolleyes.gif

POzdrom
TOMaSSon 94
Niezły stadionik się szykuje.
Pozdro
artysta germanista
no i teraz juz calkiem inaczej;p zrobilem bardzo realistyczne otoczenie jeszcze tylko na jednym łuku zostało mi otoczenie:p skriny:

Prosze o oceny ;P
ARASS
Wypaśne otoczenie biggrin.gif Co wam jeszcze zostalo do zrobienia na tym estadio ? Jak skonczycie to beda oceny biggrin.gif

Po[Z]dro
Zagłębiak
Co ze stadionem ? blink.gif
artysta germanista
kurwa mówiłem ze czekamy na seena az wruci z gdańska i zaimportuje
Zagłębiak
Cytat(e_adrian @ Jul 30 2007, 11:09:03) [snapback]168784[/snapback]
kurwa mówiłem ze czekamy na seena az wruci z gdańska i zaimportuje

sorry myślałem o stadionie Zagłębia Sosnowiec .
POZDRO DLA WYKONAWCÓW. rolleyes.gif
artysta germanista
przeciez pisalem wczesniej ze jak Motor bedzie juz po imporcie to zaczne Zagłębie.......kurwa wiec moj post "Jak seen wróci z wakacji" powinien byc odpowiedzią na to pytanie mad.gif
artysta germanista
SORY ZE POST POD POSTEM ALE CZY JEST KTOS CHETNY DO IMPORTU/?? JAK COS GG 3511118
seen
Chyba sie nie doczekamy na import stadionu biggrin.gif tongue.gif
To trwa juz miesiącami ...
PS.Aktualnie importuje Stal, Lechie a potem Techelne smile.gif
seen
Sory za post pod postem, ale czy stadion Motoru kiedykolwiek sie ukaze ?? Ciekawy jestem.
GooFy
Ok Import będzie na 65% a od wczoraj zacząłem się bawić ze stadionem Kszo Ostrowiec i oto efekty:

artysta germanista
dobra panie Wisełka jakoś sobie damy rade i nie podniecaj się,że umiesz importowac stadiony
Denilson1
Świetnie że wziąłeś się za stadion KSZO.Jak chcesz mogę podrzucic foty lub ewentualnie coś podpowiedziec bo jestem często na stadionie kszo.
GooFy
Nie trza fot też tam bywam biggrin.gif
Skończyłem juz wszystkie sektory teraz tylko trawa, drzewa i bajerki

Denilson1
Tu masz plan i foty obiektu
myslę że kolor krzesełek powienien byc jaśniejszy i napis KSZO na trybunie powinien takwyglądac. ale tak to spoko najważniejsze że sie podjałes i za to Ci chwała
ComeBack
Po co robicie stadiony jak i tak ich nie potraficie zaimportowac do gry? blink.gif
POZDRAWIAM;)
seen
Cytat(e_adrian @ Aug 12 2007, 10:22:59) [snapback]173139[/snapback]
dobra panie Wisełka jakoś sobie damy rade i nie podniecaj się,że umiesz importowac stadiony

czy ja się tym podniecam? lol.
Cytat
Po co robicie stadiony jak i tak ich nie potraficie zaimportowac do gry? blink.gif
POZDRAWIAM;)

Święta racja. Stadion Motoru wygląda brzydko , przyłóżcie sie bardziej smile.gif
artysta germanista
Cytat(ComeBack @ Aug 12 2007, 13:37:20) [snapback]173209[/snapback]
POZDRAWIAM;)

po co robisz kitsy jeżeli robisz tylko wymyślone?? blink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.