artysta germanista
Jun 7 2007, 14:29
siemka,to juz jest poprostu szczyt głupoty.Nie znam sie na tym ale zaczynam robic stadiony:p.Na pierwszy ogień idzie stadion Motoru Lublin,mojego ukochanego klubu,który został rozpoczęty przez seena a ja nakladam teraz na niego teksturki itp.itd.oto pierwsze screeny:

teraz poprosze was o ocenki i jakies wskazówki i jeżeli ktoś ma to cracka do rhino
PS.Wiem ze tyo nie warez ale 30 zapisów mi nie starczy:p.A i krzesełka sa tylko na tych sektorach
Hmmm..narazie malo na tych screenach widac ale miejmy nadzieje ze wyjdzie ci ladniutki stadionik

.Szkoda ze nie zagraja miedzy soba nasze ukochane druzyny w next sezonie

ale za to sa inne pozytywy my awansowalismy do OE

a wy do II.Ale to takie male odbiegniecie od tematu ;p
PS:Ocen moj stadionik jak mozesz bo strasznie malo osob skomentowalo
Szarzan
Jun 7 2007, 16:00
Nie wiem jak ten stadiona wygląda. Narazie mało zrobione, pokaż screeny jak będzie już więcej wykonane. Owocnej pracy
artysta germanista
Jun 7 2007, 16:29
Troszke malo komentarzy ale narazie nic ciekawego nie bylo a teraz nałożyłem trochje tekstur już to wygląda bardziej kolorowo:D:D.Kolejne skriny:

Od razu mówie,że w rzeczywistosci na tym stadionie jest również tor żużlowy.Teraz tylko chyba zostały jakieś tekstury bramek,lawki rezerwowych,band i zegar no i chyba tyle wciąż potrzebuje pomocy w sprawie stadionu bo nie wiem jak ten zegar nalepic między te reklamy tak troche wyżej.Jak ktoś chce mi pomóc to pw lub gadu:3511118.Bardzo potrzeban jest mi ta pomoc bo doppiero zaczynam a nałożenie niektórych tekstur to łatwizna ale właśnie ten zegar.
Może teraz jakieś komentarzyki czy cós??
Spoko

Jak skończysz to może zrobiłbyś też stadion Śląska bo nie ma ani jednego aktualnego ani tym bardziej z kibicami. Tymczasem powodzenia z tym stadionem
artysta germanista
Jun 8 2007, 07:44
no chyba tak będzie ze moja druga pordukcja to bedzie oporowska lub konwitkorska w stolicy:D.Więcej komentarzyków proszę a oto nastepne skriny

jak widac zamienilewm jednego sponsora na tych reklamach nA łuku i wstawiłem zegar ale chyba jeszcze zmienie go na jakiś inny bardzo was prosze o ocenki i pomoc we wstawieniu krat w koło trybun bo mam z tym problem piszcie na gg 3511118
z gory dzienkowka
Nałóż te reklamy w jakiś logiczny sposób a nie tak że trybuna zasłania pół reklamy
Póki co, wygląda nieźle...
Cytat
(...)moja druga pordukcja to bedzie oporowska lub konwitkorska w stolicy:D (...)
Polonie robi walczu, za Śląsk ostatnio ja się wziąłem.
Po co się dublować?
mata-on
Jun 8 2007, 09:03
Jak na pierwszy raz to bardzo dobrze.
POZDRO
artysta germanista
Jun 8 2007, 09:18
dobra nie b?dziem sie dublowac:D:D:D to ja zrobie stadion PIERWSZOLIGOWIEC NASZE ZAGLEBIE SOSNOWIEC LUB POLNII BYTOM BO MOTOR JUZ KONCE A JAK SIE ZROBI TE DWA TO NA PATHA OE 2007/08 BEDA WSZYSTKIE ARENY DROZYN OE
Edit:Motor oddany w r?ce seena bo ju? w nim zosta?y tylko kraty i imoprt a ja nie wiem czy sie brac za sosnowiec czy za bytom??
Edit2:UUU co? cieniutko z tymi fotami nie ma ich za duzo w necie wiec czekam na propozycje jaki stadion moge zrobic???mowcie jaki polski a moze zagraniczny??
Je?li nie ma to Ruchu Chorzów, a jak jest Ruchu to moze Górnika Polkowice
przemo14
Jun 8 2007, 10:00
Zrób Zagłębie Sosnowiec. Za Polonię ktoś robił tylko nie pamiętam kto.
artysta germanista
Jun 8 2007, 10:01
Ruch jest czyli szukam zdjec stadionu polkowic
Teofilowiak1908
Jun 8 2007, 10:50
widze zegar z LKS-u
Vespa64
Jun 8 2007, 10:59
No fajnie ze kolejne estadio.
Moim zdaniem rób Zagłebie Sosnowiec.
artysta germanista
Jun 8 2007, 11:19
no to przegłosowane robie Sosnowiec,tylko chłopkai jest prośba,a mianowicie fotki tego stadionu bo coś w necie jest ich malo z gpry dzinkx
mam nadzieję że coś niezłego ci wyjdzie

bo narazie całkiem ok czekam na niego niecierpliwie
Cytat(kostek @ Jun 8 2007, 09:45:07) [snapback]152584[/snapback]
za Śląsk ostatnio ja się wziąłem.
Czyli będziesz poprawiał ten stadion co poprzednio zrobiłeś (ten bez kibiców)?

Jakby co to służe fotkami i informacjami. Teraz stadion wygląda zupełnie inaczej niż w twojej ostatniej pracy.
artysta germanista
Jun 8 2007, 13:16
Od jutra spróbuje się wziąc za Sosnowiec,ale nie umiem jeszcze za bardzo budowac trybuny i jezeli mam zaczac to jest mi potrzeban pilna pomoc pisac na gg 3511118 =] a za chwile wkleje projekt band do stadionu Motoru
Nie znam się na stadionach, ale już sama perspektywa stworzenia stadionu naszego Motoru jest ciekawa.
Vespa64
Jun 8 2007, 15:19
http://stadiony.net/stadium.php?s=605 Tu masz fotki stadionu Zagłębia.
Pozdro
artysta germanista
Jun 13 2007, 15:52
niedlugo zaczne ucze sie dopiero mam jakies problemosy z trybunami napewno wydam to zaglebie ale narazie very sory
Vespa64
Jun 23 2007, 21:37
Co z Motorem ??
I jak z motorem i zagłębiem?
RavenFCB
Jul 2 2007, 20:55
czesc
Jak se stadionem Motoru ? Czeka na Import ? Ja tiez robim stadiony i mozu pomoc s importem (ale nie transparency ,to by zrobil Gwidon czy kdo

)
pozdro
sorry za jazyk jestem czechem

(Chachar z Banika)
Zagłębiak
Jul 3 2007, 08:49
Cytat(e_adrian @ Jun 8 2007, 12:23:08) [snapback]152651[/snapback]
no to przegłosowane robie Sosnowiec,tylko chłopkai jest prośba,a mianowicie fotki tego stadionu bo coś w necie jest ich malo z gpry dzinkx
masz foty
http://stadiony.net/stadium.php?s=605
artysta germanista
Jul 7 2007, 11:52
Cytat(RavenFCB @ Jul 2 2007, 21:59:01) [snapback]160039[/snapback]
czesc
Jak se stadionem Motoru ? Czeka na Import ? Ja tiez robim stadiony i mozu pomoc s importem (ale nie transparency ,to by zrobil Gwidon czy kdo

)
pozdro
sorry za jazyk jestem czechem

(Chachar z Banika)
no mówie Motor czeka na import a Rven jak chcesz to mi pomoz,a Zagłębie dopoki nie wyjdzie Motor nie zaczne robic
No w stadionie Motoru trzeba jeszcze duuużo rzeczy poprawic xD
artysta germanista
Jul 7 2007, 16:01
Odezwa? si? do mnie Rven.Na?o?y?em ostatnie teksturki,poprawilem jeszcze pare rzeczy,które uzna?em jeszcze za b??d i da?em Ravenovi projekt,któty poza:kratami,schodami i klatk? dla kibiców go?ci by? gotowy do importu.Jednak Raven powiedzia?,?e na tym stadionie nie b?dzie nic widac

.Nie wiedzia?em co mam o tym myslec i raven poradzi? mi ?ebym zrobi? ten stadion od nowa,ale ja tego nie zrobie =].Seen powiedzia? ?e zaimportuje mi jak sko?cze go juz w 100%,ale ja nie umiem tych trzech rzeczy:D.Pozostaje jeszcze pomoc Z?biego

,który te? odezwa? si? do mnie na gg i zaoferowa? pomoc.Tak wi?c dzi? wieczorem lub jutro rostrzygn? si? losy czy stadion Motoru zostanie wydany do gry
Pro Evolution Soccer 
.A narazie daje screeny z budowy stadionu poprawilem pare tekstur i czekam na te trzy rzeczy ktorych brakuje no i import:
Po d?ugich przemy?leniach zmieni??m kolor toru ?u?lowego

Z lotu birda:D

Poprawiona trybuna kryta(w?a?ciwie okna zamiast reklam-wg mnie wygl?da lepiej)

Budynek klubowy narazie z frontem i dachem(my?l? nad tekstrur? ?ciany)

Reklamy i w tle hala Startu Lublin s?siaduj?ca ze stadionem(usun??em tablice,poniewa? stwierdzi?em ze jest wykonana na niewymiarowej meshy)
Ajaajaj... Niemogę się go doczekac. Jutro musimy tam wyskoczyc po te foty ;]
ComeBack
Jul 7 2007, 16:56
Jeszcze jakis czas temu mozna by powiedziec ze fajny stadion ...obecnie moge powiedziec ze to tylko stadion stadion...slabe textury, a co do modelu sie nie wypowiadam bo nieznam obiektu...zobacz jak stadiony robi Seen, T-mac, Zembi czy Gwidon...
POZDRAWIAM;)
artysta germanista
Jul 7 2007, 17:03
no wiem jutro z GooFym wybieramy sie na stadion popykac jakies fotki zeby texturki porobic i jutro powinno to wyglądac troszke lepiej.pozdrawiam może więcej ocen.....??
Damian.
Jul 7 2007, 17:30
Fajny stadion. Coraz lepiej ci to wychodzi. Zajrzyj na PW
artysta germanista
Jul 10 2007, 14:29
Bardzo ładnie wygląda teraz tylko żużel , pare bajerków i Import ;]
Damian.
Jul 10 2007, 15:30
No bardzo ładny stadion.Oby tak dalej.
Pozdr
artysta germanista
Jul 10 2007, 15:44
Od tego momentu Goofy robi ze mną stadiony.Motor juz konczymy i oczywiscie niedługo bierzemy sie za Zagłębie Sosnowiec
Tablica...prosze o oceny
Damian.
Jul 10 2007, 16:41
No tablica fajna. Tylko czemu na tablicy jest herb gosci?
Pozdr
artysta germanista
Jul 10 2007, 17:15
Zmieniłęm kolor żużla dzięki tekxturce Goofiego:D
Jezeli mamy sie nie bawic w zbędne szczególiki to do importu zostało tylko nałożenie tekstur na te ogordzenie co dzieli trybuny od boiska i toru oraz te ogorodzenia miedzy sektorami.Ale do tej drugiej rzeczy nie mamy zadnej teksturki.Oraz problem z postawieniem meszy xD.
Jeżeli ktoś chciałby nam pomóc w dokończeniu stadionu prosimy o kontakt gg:3511118(e_adrian)lub 908557(Gooofy)
Prosimy o więcej ocen!!!
wonbrz
Jul 10 2007, 18:47
No, stadionik całkiem całkiem

, już się doczekać nie mogę

, niedługo będą wszystkie I ligi, to trzeba teraz robić II ligi
Cytat(wonbrz @ Jul 11 2007, 02:51:20) [snapback]162242[/snapback]
No, stadionik całkiem całkiem

, już się doczekać nie mogę

, niedługo będą wszystkie I ligi, to trzeba teraz robić II ligi

Wlasnie, zamiast robic San Siro po 100 razy, lepiej zrobic inne (taki przyklad tylko). Idzie Ci bardzo dobrze

.
No całkiem fajnie wygląda, chociaż bez rewelacji. Kolejną ocenę dam po ewentualnym imporcie.
p.s nie przesadzasz trochę z reklamą swojego tematu? myślę, że kto będzie chciał z pewnością tu zajrzy. pzdr
artysta germanista
Jul 11 2007, 11:34
Kolejne screeny tym razem z nałożonej tekstury krat między sektorami.Z takich trudniejszych rzeczy pozostała nam mesza do krat oddzielających trybuny od toru żużlowego i boiska

Prosimy o jakies ocenki,ewentualnie rady:D.Pozdrawiamy i dziekujemy za wcześniejsze komentarze
Damian.
Jul 11 2007, 11:37
Fajny , podoba mi si?. Czekam na konwert
Na 80% jutro będzie gotowy. Dziś wstawię jeszcze tylko kraty i kosmetyczne poprawki.
artysta germanista
Jul 11 2007, 15:26
ComeBack
Jul 11 2007, 15:48
Postaraj sie o lepsze textury i bedzie git xD
POZDRAWIAM;)
No nie jest źle choc ogrodzenie tragedia xD
W moim temacie są bandy dla Motoru Lublin wraz z Downloadem. Jak chcecie, to je użyjcie

BTW. Stadion ładny.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.