Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowe Stroje: Sezon 2007/2008
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30
Red Bull
perONE, thx za paczki które tu wrzucasz, naprawde mi sie bardzo przydają.
Moze juz umieszczaleś lub ktos inny (ale ja ich nie znalazłem) - mianowicie poszukuje takich kitspackow: Anglia, Portugalia, Sevilla, Inter, Milan, Ajax
Wookiee
perONE dzieki za Holandie ;p

a czy ktos wie jaki config powinien byc dla strojow Austrii tych nowych bo u mnie sa rozmazane cale ;/
Jamnik
CYTAT(MaTi10 @ Mar 17 2008, 19:44:12) *
Jamnik czytaj uwazniej ja chcialem paczki czyli z fontami chodzi o cale foldery GDB...z gory dzieki jak ktos zarzuci

Ale może komuś innemu kto tej stronki nie zna (raczej mało jest takich biggrin.gif)
MaTi10
Ponawiam prosbe o kitsy Championship,luz chociaz foldery GDB dla druzyn:Southampton,West Bromwich Albion,Preston north end z gory thx
perONE
Cytat(Red Bull @ Mar 18 2008, 01:27:24) *
perONE, thx za paczki które tu wrzucasz, naprawde mi sie bardzo przydają.
Moze juz umieszczaleś lub ktos inny (ale ja ich nie znalazłem) - mianowicie poszukuje takich kitspackow: Anglia, Portugalia, Sevilla, Inter, Milan, Ajax

ANGLIA
AJAX
SEVILLA
INTER
AC MILAN

Cytat(MaTi10 @ Mar 18 2008, 17:32:59) *
Ponawiam prosbe o kitsy Championship,luz chociaz foldery GDB dla druzyn:Southampton,West Bromwich Albion,Preston north end z gory thx

SOUTHAMPTON
WBA
macieq00092
Posiada ktos stroje Hamburga SV najlepiej HD......? =)
stoproTypeK
Cytat(macieq00092 @ Mar 18 2008, 23:17:20) *
Posiada ktos stroje Hamburga SV najlepiej HD......? =)

mam tu paczke strojów ale nie w HD. moze sie przyda wink.gif

http://rapidshare.com/files/100588651/Hamburger_SV.rar.html
mietek_
poszukuje stroju ruchu chorzow caly niebieski!!JESLI KTOS MA TO NIECH DA ALBO LINK!!Z GORY THX
MaTi10
Panowie szukam stroji dla Watfordu jesli byly juz gdzies to sorki;] z gory dzieki
perONE
watford

by Flisak
czubinho
czy moze ktos ma stroje ajaxu z meczu z psv?
Flisak
Cytat(tomek1316 @ Mar 20 2008, 12:30:23) *
czy moze ktos ma stroje ajaxu z meczu z psv?

O ile się nie mylę, to były te
czubinho
nie te
tamte mialy jasno niebieskie spodenki
czubinho
sorry ze tak post pod postem ale to sa te stroje:

http://www.ajax.nl/upload/1181493_657_1194...oord_111107.jpg
macieq00092
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=16969 .......moglby mi ktos powiedziec co jest nie tak w tych strojach, poniewaz po wklejeniu ich do "uni".....dpalam gierke a przy wyborze srtojow one sa takie rozmazane....moze zle maja ustawion "model"....nie wiem....pomoze ktos....pzdr tongue.gif

a i jeszcze.....ma ktos stroje wszystkich druzyn 1-ligowych OE oraz polonie w. ......? najlepiej link:D
czubinho
to ma ktos te stroje ajaxu ??
Flisak
Arminia Bielefeld

GDB Folder:

Energie Cottbus

GDB Folder:

perONE
HOLANDIA 08/09 AWAY

RIVER PLATE 08/09 HOME
artysta germanista
do ajaxiarza: wes sie uspokój troche z tą prośbą o stroje ajaxu bo w każdym temacie w kótrym wrzuca sie kitsy o to prosisz a te 14 postów które masz to chyba wszystkie to prosby o stroje ... luz

EDIT: Mam takie stroje Ajaxu:

czubinho
ok
sorry i dzieki
artysta germanista
Znicz Pruszków:

Tur Turek:

wszystko model=4 collar=no
dupinho
jest juz jakas paka stroi na euro 2008?
perONE
Cytat(dupinho @ Mar 25 2008, 14:07:34) *
jest juz jakas paka stroi na euro 2008?

paczki nie ma jako takiej ale mnostwo pojedynczych folderow jest w tym topicu
rahh
Cytat(perONE @ Dec 6 2007, 15:46:06) *
--> stroje HD dla poszczegolnych lig/reprezentacji
od razu mowie ze paczki sa niekompletne tzn. nie zawieraja wszystkich druzyn
Serie A
Ligue 1
Premiere League
Others
Reprezentacje

podziękowania dla PLayer-AreK, ktory jest autorem paczki, chyba sie ne obrazisz za bez Twojej wiedzy...
P.S LaLiga i Eredevisie nie ma, chyba ze poprosicie Arka i reupload.

mógłby ktoś zrobić reupload? na rapida albo filefront wrzucajcie bo na syfiastym sendspace linki zdychają szybko... Bardzo bym prosił... stroje w HD z lig hiszpanskiej, angielskiej i reprezentacji mi najbardziej zalezy ;/ Jak ktoś nie moze za dużo to chociaż pojedynczo z jednej z lig please x]
rumun7
Siema....Czy mógłby ktoś wykonać stroje reprezentacji Portugali?

http://www.slide.com/r/666BVULt6T-6bWBl4xV...&view=large

Dzięki z góry:)
MaTi10
Cytat(rumun7 @ Mar 25 2008, 18:48:29) *
Siema....Czy mógłby ktoś wykonać stroje reprezentacji Portugali?

http://www.slide.com/r/666BVULt6T-6bWBl4xV...&view=large

Dzięki z góry:)

Daj działające zdjecie wrzuc np. na imageshack.us czy cos innego;]
perONE
TURCJA 08/09

USA 08/09
mariusz0103
RIVER PLATE 08
Hasło do rozpakowania River Plate: www.juegoscl.cl
BELGIA 08
Tylko bramkarskie są nowe. Belgia 08 home i away wyglądają tak:Belgium-foto

Ktoś wcześniej pytał o fotki Portugalii:Portugal-foto
mietek_
poszukuje stroju eggiptu!!
To cofnij się parę stron w tym temacie :]
Orange_91
Cytat(mietek_ @ Mar 28 2008, 14:34:34) *
poszukuje stroju eggiptu!!

Proszę stroje ,,eggiptu"
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=17997
artysta germanista
czy jest ktoś chętny aby wspólnie ze mną skleić pakę uni dla wszysatkich lig i krajow na nastepny sezon? ale stroje tylko z tradycyjnej przedzialki a nie HD.Chetni pisać na PW. Chodzi mi o cos takiego co keidyś dkonał Whan
Flisak
Dwie wersje Hiszpanii
Spain Update

Romania 08/09

Spain

model 113, collar no

Keeper blue

Keeper away

Home

Away

perONE
HISZPANIA 07/09

RUMUNIA 08/09

lodzik2c
witam moglby ktos podac dzialajacy link do kit tutoriala Goofiego?? znalazlem ale link wygasl unsure.gif
kasey
Witam szukam strojów dla Karlsruher SC oczywiscie HD ale bezskutecznie. Proszę o pomoc.
mietek_
witam szukam stroju ruchu chorzow caly niebioeski!!
MaTi10
czy Ty zdrowy jestes?? po kilka razy piszesz w kliku tematach i nikt nie odpisuje to znaczy ze nie mają ZAL;///
Rossinho
PORTUGAL
Jakie jest hasło do tych kitsów Portugalii??
Jeżeli ktoś ma to wrzućcie lepsze biggrin.gif
mariusz0103
Węgry 08/09

Belgia 08/09

Clasic Argentina
perONE
PORTUGAL 08/09

BAYERN CL KIT
mariusz0103
Czy posiada ktoś stroje Argentyny na sezon 08/09 domowy z białymi spodenkami i wyjazdowy z czarnymi spodenkami rolleyes.gif
Flisak
Cytat(mariusz0103 @ Apr 4 2008, 02:32:29) *
Czy posiada ktoś stroje Argentyny na sezon 08/09 domowy z białymi spodenkami i wyjazdowy z czarnymi spodenkami rolleyes.gif

Weź sobie te stroje i pozmieniaj w GDB Managerze ustawienia tak, aby spodenki z home były na away i odwrotnie
model=113 collar=no

mariusz0103
Cytat(Flisak @ Apr 4 2008, 10:15:48) *
Weź sobie te stroje i pozmieniaj w GDB Managerze ustawienia tak, aby spodenki z home były na away i odwrotnie
model=113 collar=no

Może to zabrzmi głupio ale nigdy nie korzystałem z GDB Managera i nie mogę załadować stroi do tego programu. Poprosiłbym o szczegółowe instrukcje jak ten program obsługiwać, którą wersję mam ściągnąć itp. Kiedyś takie rzeczy były na pro evo a teraz nigdzie nie mogę znaleść.
demiano7
Jeśli nie potrafisz to otwórz strój domowy i strój wyjazdowy w photoshopie albo paincie i poprostu wytnij i skopiuj spodenki wink.gif unikniesz zabawy z nieznanym Ci programem wink.gif

p.s. juz Ci zrobiłem te stroje wink.gif trzym argentyna
dupinho
ma ktos stroje turcji na euro?
mariusz0103
Cytat(demiano7 @ Apr 5 2008, 08:41:39) *
Jeśli nie potrafisz to otwórz strój domowy i strój wyjazdowy w photoshopie albo paincie i poprostu wytnij i skopiuj spodenki wink.gif unikniesz zabawy z nieznanym Ci programem wink.gif

p.s. juz Ci zrobiłem te stroje wink.gif trzym argentyna

Wielkie dzięki. Ale przyznam szczerze, że już kiedyś próbowałem w paincie przerabiać stroje ale po załadowaniu do gry nie chciały działać.
mariusz0103
Cytat(dupinho @ Apr 5 2008, 12:10:54) *
ma ktos stroje turcji na euro?

Wystarczy cofnąć się o kilka tamatów wcześniej lub skorzystać z wyszukiwarki na naszym forum albo odwiedzić GAMING ACCESS DOWNLAND ZONE
TURCJA 08/09?
demiano7
Cytat(mariusz0103 @ Apr 5 2008, 18:16:48) *
Wielkie dzięki. Ale przyznam szczerze, że już kiedyś próbowałem w paincie przerabiać stroje ale po załadowaniu do gry nie chciały działać.

a zapisywałeś w odpowiednim formacie? ja te stroje przerobiłem w PS i na 100000% działają wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.