Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowe Stroje: Sezon 2007/2008
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30
maciasssssss
A moglby ktos zrobic stroje Zenitu St. Petersburg najlepiej cale foldery i z linkiem=)) blink.gif
perONE
FINLAND 08/09

DENMARK 08/09

TOGO 08/09

Arek.PL
Cytat(perONE @ Feb 20 2008, 18:37:31) *

Dzięki na pewno się przydadzą smile.gif

Pozdro ;-)
Kempu
A ja potrzebuje strojów Barcy. Tylko te czerwono niebieskie(home) i te niebieskie (wyjazd) też.
Potrzebuję tylko alternative i jakieś różne warianty.
perONE
Cytat(Kempu @ Feb 20 2008, 19:12:56) *
A ja potrzebuje strojów Barcy. Tylko te czerwono niebieskie(home) i te niebieskie (wyjazd) też.
Potrzebuję tylko alternative i jakieś różne warianty.

widac zes z Camp Nou. tak trudno poszukac? 123456 albo i wiecej razy byly dawane w HD i nie w HD, rozne kolorki, wersje, miksy. ph34r.gif

FCB
Kempu
Akurat to co dałeś to mam :/ Ale thx. Oni na prawdę nie mają żadnych innych alternatywnych?
perONE
Cytat(Kempu @ Feb 20 2008, 19:39:55) *
Akurat to co dałeś to mam :/ Ale thx. Oni na prawdę nie mają żadnych innych alternatywnych?

innych?? maja przeciez tylko granatowo&czerwone-niebieskie-pomaranczowe

P.S chyba ze ew. żółte
Arek.PL
Ja mam takie coś jak by Ciebie to interesowało:

>>> DOWNLOAD <<<

Pozdrawiam ;-)
maciasssssss
A moglby ktos zrobic stroje Zenitu St. Petersburg najlepiej cale foldery i z linkiem=))
Rossinho
Cytat(Flisak @ Jan 26 2008, 14:57:23) *
Adidas 07-09

Red

Proszę o fonty do tych numerków i stroje Atletico Madryt z sezonów 2004-05 (jak w pes4)
MaTi10
poszukuje kitsów najlepiej HD ale nie musza byc, dla Panathinakosu Ateny,Bayernu Monachium,Borussi Dortmund,FC Koeln,Olympiakosu Pireus,AEK Ateny,LA galaxy, i czysty template adidasa szukam . z góry wielkie dziekii pzdr;]
MaTi10
PerONE wielkie dzieki za te kitsy BÓG Zapłać;]] pozdro
Kempu
OK. Mogą być. smile.gif
dry.gif A mi chodzilo a stroje coś w stylu Joga Bonito tylko z logiem Barcy. tongue.gif
psiks
A moze juz ktos ma nowe stroje Legionistow z logiem 'telewizji n'
perONE
Cytat(psiks @ Feb 22 2008, 18:29:37) *
A moze juz ktos ma nowe stroje Legionistow z logiem 'telewizji n'

tak no juz blink.gif przeciez dopiero co podpisali umowe
MaTi10
moze Goofi je zrobi czekam na odpowiedz od Niego;] szukam strojii dla Celticu i Rangersów
perONE
Cytat(Madrista100 @ Feb 22 2008, 20:44:28) *
moze Goofi je zrobi czekam na odpowiedz od Niego;] szukam strojii dla Celticu i Rangersów

celtik glezgoł HaDe 07/08
glezgoł rendżers 07/08

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
BUŁGARIA 08/09
GRECJA EURO 2008
MaTi10
Bóg Zapłać PerONE wielkie dzieki;]
maciasssssss
Moglby ktos zrobic stroje Zenitu St. Petersburg najlepiej cale foldery i z linkiem=))
MaDrIsTa-92
Poszukuję strojów Realu Madryt ze stulecia (sezon 2001/2002), bez sponsora, najlepiej w HD, nie z Ligi Mistrzów. Mógłby ktoś je ewentualnie zrobić? TUTAJ są zdjęcia tych koszulek. Bramkarz ma taką samą jak fioletowa, tylko koloru zielonego (ciemnego), spodenki i getry czarne. Pozdrawiam...
MaTi10
na ch** w tylu tematach to piszesz to samo ?? nikt nie odpisal to chyba nikt nie zrobi.. to do maciasssss cos tam bylo oczywiscie;]
perONE
GRECJA 07/09

P.S ma kto stroje Realu Sociedad HD na obojetnie ktory sezon?
mariusz0103
Czy posiada już ktoś stroje Portugalii, Holandii, Szwecji na Euro 2008?
Damian.
Ma ktoś paczkę kitsów La Liga , Ligue 1, Premiership , Serie A , Bundesligi , Eredivisie i znanych zespołów z others A i B?
Pojedynczo nie chce mi sie sciagac smile.gif
Z góry dzięki smile.gif
Pozdr.

Orange_91
Cytat(Damianinho @ Feb 28 2008, 18:11:44) *
Ma ktoś paczkę kitsów La Liga , Ligue 1, Premiership , Serie A , Bundesligi , Eredivisie i znanych zespołów z others A i B?
Pojedynczo nie chce mi sie sciagac smile.gif
Z góry dzięki smile.gif
Pozdr.

A może być podzielone na ligi? Jeśli tak to tutaj masz paczkę:
http://www.pesforum.de/trikots/52248-kling...ck-07-08-a.html
Damian.
Cytat(Orange_91 @ Feb 28 2008, 18:17:12) *
A może być podzielone na ligi? Jeśli tak to tutaj masz paczkę:
http://www.pesforum.de/trikots/52248-kling...ck-07-08-a.html

Tak rolleyes.gif Dzieki bardzo smile.gif
Pozdr
MaTi10
szukam kitsow dla druzyn TSV Monachium,FC Sankt.Pauli,WKS Slask Wroclaw,Polonia Warszawa,Paczke dla Reprezentacji Narodowych (najnowsze stroje),Hearts Of Midythiolan czy jakos tam;p z gory serdecznie dziekuje pzdr
Flisak
Chelsea 08/09

Liverpool 08/09

all mdl=113, chelsea home & liverpool 3rd collar=yes

bartek1946
a posiada może ktoś stroje Legii z logiem N ??
artysta germanista
Cytat(bartek1946 @ Mar 9 2008, 11:58:13) *
a posiada może ktoś stroje Legii z logiem N ??

by GoFy

model=44 collar= yes

myślę,że Cię to urządzą ? wink.gif

niedługo będzie gk
miloszowen
poszukuje paczki ze stroiami red bull salzburg ale takiej w ktorej beda stroje na lige mistrzów
stoproTypeK
Cytat(miloszowen @ Mar 10 2008, 09:21:38) *
poszukuje paczki ze stroiami red bull salzburg ale takiej w ktorej beda stroje na lige mistrzów

ja mam ale niestety nie z ligi mistzrow
andrzejl07
moglby mi ktos wrzucic stroje zenitu?
perONE
aRIP ni proznuje

LIVERPOOL 08/09

CHELSEA 08/09
macieq00092
Ja poszukuje kitsy OE najlepiej wszystkich teamow OE....link=) a tak przy okazji to moze jeszcze kisty Zenitu St. tongue.gif
Red Bull
Przejrzałem ostatnie 12 stron wątku, znalazłem wiele fajnych paczek ale brakuje mi jeszcze takich:

1. Holandia

2. Anglia

3. Portugalia

4. Sevilla

5. Inter

6. Milan

7. Ajax

Poszukuje paczek ww zespołów, ale nie w HD.

Z góry thx jeśli ktoś wrzuci któreś z nich
ZGRywus
Mam głupie pytanie ale zadam czym roznia sie stroje w HD od tych nie w HD ?
Flisak
Cytat(Pihszou @ Mar 15 2008, 16:50:20) *
Mam głupie pytanie ale zadam czym roznia sie stroje w HD od tych nie w HD ?

HD to stroje w wysokiej rozdzielczości. Te nie HD mają rozmiary 512x256 lub 512x512 px
ZGRywus
Jeszcze tylko pytanie mam zamiar ściągnąć paczkę stroi HD i żeby one działały trzeba coś zmieniać w Kitserverze? Czy wystarczy tylko wrzucić je tam ?
Wookiee
witam

poszukuje paczek ze strojami na euro 2008
Szwajcaria
Czechy
Holandia

najlepiej jakby byly w HD ale jak nie ma to normalne ;p
Flisak
Cytat(Pihszou @ Mar 15 2008, 17:14:20) *
Jeszcze tylko pytanie mam zamiar ściągnąć paczkę stroi HD i żeby one działały trzeba coś zmieniać w Kitserverze? Czy wystarczy tylko wrzucić je tam ?

Wszystko robisz normalnie.
macieq00092
Poszukuje kitsow kubow Orange Ekstraklasa....posiada ktos takie.....lub zna link...pzdr=) ??? mellow.gif
ZGRywus
Może w temacie z Orange ekstraklasa patch znajdziesz łap link: http://board.issonline.pl/index.php?showto...straklasa+patch
Pompey
ma ktoś kitsy Portsmouth bo te co mam mają na ramieniu kółeczka a oni mają ten znaczek ccc
MaTi10
Poszukuje paczki strojów dla FA Premier Leage i Coca Cola Championship(2 liga angielska) z gory wielkie dzieki
Jamnik
http://billy.weshareit.net/
MaTi10
Jamnik czytaj uwazniej ja chcialem paczki czyli z fontami chodzi o cale foldery GDB...z gory dzieki jak ktos zarzuci
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.