Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Solid Cup By Damian232&grzechu92
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4
justyn
justyn vs karol_pom 5:1
Grzechu92
Grzechu92 4-0 Leszczu
Leszczu 2-2 Grzechu92

Wspaniałe, pełne dramaturgii i pięknego futbolu mecze, które zadowoliły każdego kibica. Trzymały w napięciu do ostatniej minuty, a trenerzy emocjonowali się nimi niezwykle. Piłkarze wkładali wiele poświęcenia i grali na 200% swoich umiejętności. Spotkania za udane może uznać Grzechu, natomiast Leszczu pomimo że przegrał cieszy się każdą minutą i każdym meczem w tym turze. Żartowałem oczywiście wink.gif

Pomeczowy cytat Leszcza:
"ale chujowe mecze xD"

Dzięki za mecze
Leszczu
Jeszcze przed meczami chciałem być już po nich.
Adam.zip
Adam.zip 2:3 michu
michu 1:4 Adam.zip
Pierwsze starcie zaczęło się od mocnego ataku micha, szybko dwie strzelone bramki przygasiły mnie, w drugiej połowie strzeliłem dwie swoje i mecz był bardzo otwarty, jednakże to michowi udało się strzelić zwycięskiego Gola, chyba zbyt zależało mi na zwycięstwie i zapomniałem w końcówce o defensywie..
W drugim starciu po dość wyrównanym początku, zarysowała się moja przewaga, głównie dzięki wyprzedzaniu podań rywala, myślę że zwycięstwo zasłużone..
snake
Cytat(Grzechu92 @ Jun 13 2007, 20:48:25) [snapback]154192[/snapback]
Pomeczowy cytat Leszcza:
"ale chujowe mecze xD"

To tak jak mój koment do meczów z Adamem. biggrin.gif
justyn
justyn vs berta 0:1

niewiem jakim cudem przegrałem no ale jak pan Taddei nie potrafi strzelić na pustą bramkę to tak jest;/

justyn vs berta 5:0
Dominacja rolleyes.gif
BERTA
Berta 2 -1 adam zip
adam zip3 - 1Berta
burza-lukas
burza-lukas 1 - 0 Leszczu
Leszczu 1 - 2 burza-lukas
Adam.zip
Cytat(justyn @ Jun 13 2007, 23:21:06) [snapback]154250[/snapback]
niewiem jakim cudem przegrałem no ale jak pan Taddei nie potrafi strzelić na pustą bramkę to tak jest;/

Dokładnie wiem o czym mówisz wink.gif

A myślałem, że Berta maźnie jakiś ciekawy opis wink.gif rolleyes.gif
karol_pomarancza
karol_p 2-1 berta
karol_p 2-1 berta

W obydwóch spotkaniach zwycięski gol wpadał w loss time smile.gif.

-----------------------------------------------------------------------------------

karol_p 1-3 kristo2323
karol_p 3-1 kristo2323
Bushmen
Bushmen 3-2 Adam.Zip
Bushmen 4-1 Adam.Zip

W pierwszym meczu, po zmianie stron akcja potyczyla sie blyskawicznie w przeciagu 10 minut padly 4 bramki. Wiltord, Carew, Juninho mieli czerwone strzalki to glownie zadecydowalo o moim zwycięstwie.
Drugi mecz bez histori, wiele moich okazji, nie liczne kontry Adama.

Pozdrawaim
mati
mati 1:1 wru88
wru88 2:3 mati
Damian232
Hunter 4-2 Damian232
Damian232 0-0 Hunter
Kicek
Kicek 2 - 1 mati
mati 1 - 3 Kicek
Bushmen
Bushmen 2-0 Berta
Bushmen 2-2 Berta
W drugim meczu, zabraklo Juninho. Nie mial kto dogrywac pilek do napastnikow i skonczylo sie tylko na remisie ... sad.gif
Grzechu92
Właśnie zakończył sie termin na rozegranie wszystkich meczów w Solid Cup. Jako że wiekszość z Was nie rozegrał wszystkich spotkań na czas, nie mam zamiaru przedłużać czasu, bo 10 dni to wystarczająco dłużo, ale zamieniam wszystkie nierozegrane mecze na bezbramkowe i bezpunktowe walkowery. Wielu z Was może się to nie podobać, ale jak mam dochodzic do tego komu mam wpisać walkowera na jego korzyść, jeśli nawet nie zajął stanowiska na forum. Nie będę dociekał kto zawinił i przez kogo nie odbył się mecz. Jeśli mielibyście choć trochę chęci i honoru to mogliście spokojnie rozegrać te 14 spotkań w parenaście dni. Nie wierzę że nie mieliście czasu na poświęcenie chociażby 20 minut na 2 mecze dziennie. Wszystkim, którzy rozegrali swoje mecze na czas serdecznie dziękuję. Pokazaliście klasę, potwierdziliścię, że walczycie do końca i każdy tur jest dla Was ważny. Graliście Fair.
Związku z wyżej wymienionymi zdarzeniami, tabela nie ulegnie zmianie i co za tym idzie Mistrzem Solid Cup zostaje justyn. Na gratulację przyjdzie jeszcze czas, gdyż to jeszcze nie wszystko w tym turze. Zwycięzca całego turnieju czyli wspomniany "Dominator" zmierzy się z najlepszym graczem w Zapleczu, czyli Kickiem w specjalnym, niezwykle prestiżowym meczu o Superpuchar Solid Cup. Przypomne, że będziecie mogli wybrać sobie dowolnie wybraną przez siebie drużynę znajdującą się we "wspaniałym" patchu ISS. Gracie tylko 1 mecz z włączoną dogrywką i rzutami karnymi. Na rozegranie tego 1 meczu macie czas do poniedziałku do godziny 23:59. Tuż po rozegraniu ostatniego meczy, podsumuję ten jakże "udany turniej". Życzę Wam powodzenia!!!
Bushmen
Hej organizatorze smile.gif dzieki za bardzo dobry turniej, dobra organizacje i dosc ciekawy system rozgrywania meczy smile.gif Jedno ale, wieczorem gdy rozmawialismy byla mowa o walkowerach na moja korzysc :> Zmieniles decyzje, rozumiem i tak nie chcialem zdobyc mistrzostwa przy zielonym stoliku smile.gif Gratuluje Justyn smile.gif
Grzechu92
Cytat(Bushmen @ Jun 17 2007, 00:05:15) [snapback]154977[/snapback]
Hej organizatorze smile.gif dzieki za bardzo dobry turniej, dobra organizacje i dosc ciekawy system rozgrywania meczy smile.gif Jedno ale, wieczorem gdy rozmawialismy byla mowa o walkowerach na moja korzysc :> Zmieniles decyzje, rozumiem i tak nie chcialem zdobyc mistrzostwa przy zielonym stoliku smile.gif Gratuluje Justyn smile.gif

Podjąłem jednak taką a nie inną decyzję po konsultacji z Damianem232, gdyż walkowerów było by multum, a pożniej zaczęły by się pretensje na kogo korzyść i kto zawinił. A tak każdy został ukarany równo(przynjamniej tak mi się wydaje).
snake
Mogłeś poczekać do końca niedzieli, pewnie wtedy by większość meczów została dogranych, ja np nie miałem czasu w tygodniu.
mati
mati 0-0 HunTer
Hunter 0-0 mati
mati 0-0 Leszczu
Leszczu 0-0 mati

Bezsensu te remisy szczególnie z Leszczu, gościu wyjechał i ma wrócić dzisiaj sam zresztą wczoraj Grzechu na gg napisałeś:
"weim wiem to juz sprawa wyjasnieone beda walkowety" smile.gif
Ale ogólnie turniej udany, organizacja na wysokim poziomie. Oby więcej takich turniejów smile.gif
Grzechu92
Cytat(snake @ Jun 17 2007, 10:12:04) [snapback]154993[/snapback]
Mogłeś poczekać do końca niedzieli, pewnie wtedy by większość meczów została dogranych, ja np nie miałem czasu w tygodniu.

Tak to jest jak się planuje rozegranie meczy na ostatnią chwilę

Cytat(mati @ Jun 17 2007, 13:47:21) [snapback]155086[/snapback]
mati 0-0 HunTer
Hunter 0-0 mati
mati 0-0 Leszczu
Leszczu 0-0 mati

Bezsensu te remisy szczególnie z Leszczu, gościu wyjechał i ma wrócić dzisiaj sam zresztą wczoraj Grzechu na gg napisałeś:
"weim wiem to juz sprawa wyjasnieone beda walkowety" smile.gif
Ale ogólnie turniej udany, organizacja na wysokim poziomie. Oby więcej takich turniejów smile.gif

Mówiłem już że podjąłem dopiero póżniej tą decyzję, a na rozegranie spotkań mieliście całe 10 dni, więc było mowy o przedłużaniu.
hajtas
Bardzo dobry turniej chłopaki wymysliliście- niecodzienny klucz i w ogóle - BRAWO
Naprawde sie chłopaki nad tym napracowaliście ale... zawsze musi byc te ale nie:P najbardziej to nieuczciwe są te WO bo jęsli koleś ma checi a przeciwnik nie chce grać bo naprzykład boi sie przegrać czy boi sie o swoje pkt to tak naprawdę jeśli poczeka do końca ustalonego czasu na rozegranie meczu zostanie on nierozegrany.Wychodzi na to iż najlepiej wyjdzie sie na tym jak rozegra sie mecze z najsłabszymi zawodnikami-nabije troche pkt a nastepnie oleje tura bo nawet jak cos to zostana nałożone bez punktowe WO.Prosty system gry.
Szczerze to mogliście dać ten 1-2 dni wiecej bo może sie tak wydawać ale te naście meczy to jednak naprawdę jest trochę.
Ale tur udany szkoda żę nie wziąłem udziału w nim ale coż zawiódł system powiadamiania ze są zapisy:P
pozdro tongue.gif
Grzechu92
Cytat(hajtas @ Jun 18 2007, 00:03:17) [snapback]155284[/snapback]
Bardzo dobry turniej chłopaki wymysliliście- niecodzienny klucz i w ogóle - BRAWO
Naprawde sie chłopaki nad tym napracowaliście ale... zawsze musi byc te ale nie:P najbardziej to nieuczciwe są te WO bo jęsli koleś ma checi a przeciwnik nie chce grać bo naprzykład boi sie przegrać czy boi sie o swoje pkt to tak naprawdę jeśli poczeka do końca ustalonego czasu na rozegranie meczu zostanie on nierozegrany.Wychodzi na to iż najlepiej wyjdzie sie na tym jak rozegra sie mecze z najsłabszymi zawodnikami-nabije troche pkt a nastepnie oleje tura bo nawet jak cos to zostana nałożone bez punktowe WO.Prosty system gry.
Szczerze to mogliście dać ten 1-2 dni wiecej bo może sie tak wydawać ale te naście meczy to jednak naprawdę jest trochę.
Ale tur udany szkoda żę nie wziąłem udziału w nim ale coż zawiódł system powiadamiania ze są zapisy:P
pozdro tongue.gif

Tak ale czy tak trudno było napisać na forum, że macie problemy z rozegraniem spotkania. Póżniej zaczęły by się pretensje, "że ten albo tamten zawinił a ja nie". Poza tym taki Justyn albo kristo rozegrali wszystkie spotkania przed terminiem, więc wystarczyły tylko chęci żeby wszystko rozegrać Oni dali radę więc dlaczego nie Wy? Był termin wzynaczony? Był tak więc nie trzeba było odkładać wszystkiego na ostatnią chwilę wiedząc że i tak nie przedłuże terminu(widocznie u Was na ISS taki zwyczaj) Ja mam taką zasadę że zawsze trzymam się terminów i tego również wymagałem od Was.
hajtas
Cytat(Grzechu92 @ Jun 18 2007, 00:16:34) [snapback]155286[/snapback]
Tak ale czy tak trudno było napisać na forum, że macie problemy z rozegraniem spotkania. Póżniej zaczęły by się pretensje, "że ten albo tamten zawinił a ja nie". Poza tym taki Justyn albo kristo rozegrali wszystkie spotkania przed terminiem, więc wystarczyły tylko chęci żeby wszystko rozegrać. Był termin wzynaczony? Był tak więc nie trzeba było odkładać wszystkiego na ostatnią chwilę wiedząc że i tak nie przedłuże terminu(widocznie u Was na ISS taki zwyczaj) Ja mam taką zasadę że zawsze trzymam się terminów i tego również wymagałem od Was.

no spoko ale czy taki turniej pełen WO to turniej mogacy wyłonić prawdziwego mistrza turnieju??? NIE.
A gdybyś dał pare dni czy nawet ten 1 co Ciebie by nie zbawiło juz by było pare WO mnie - im mniej tego tym lepiej - ta zasada sie u WAS nie sprawdza - wrecz przeciewnie.Kolejna wspomniana przez Ciebie sprawa - mówisz że paru zawodników rozegrało swoje mecze w terminie - popatrz na to z innej strony : z tego co widze to jestes rocznik 1992 czyli masz jakieś 15 lat i zero obowiązków prócz posprzątania pokoju i umycia swojego kubka.Wiekszość graczy to osoby dorosłe tj pracujace - uczace się w wyzszych szkołach - osoby w trakcie dorosłego życia - Ty jeszcze nie wiesz co to znaczy dlatego nie potrafisz zrozumiec że naprawde czasami nie ma sie czasu po przyjeżdzie np z pracy czy szkoły zjeść obiadu bo trzeba leciec gdzieś bo czas goni. Ta akurat faza była rozgrywana w czasie gdy 90% uczniów uczy sie aby zaliczyc czy zdac do następnej klasy ponieważ zbliżał sie koniec roku.Wiem ze tam u Ciebie w podstawówce czy gimnazjum jest fajnie i łatwo ale tak nie jest wszedzie... powinienes to przemysleć i znależc powód tak wielu WO zanim je wstawiałes

Oczywiście Panowie sorki ja nie mam zamiaru psuć wam reputacji tego tura czy cos bo faktycznie tur na wysokim poziomie organizowany ja tylko pisze i staram sie bronić tych co nie mogli zagrac nie ze swoich powodów.
Oczywiście znajda sie i tacy co naprawde olali tura i im oczywiście nalezało sie WO bez zastanowienia:)

pozdrawiam
burza-lukas
Więc zasada jest taka...że Ci co zamierzają sprawiać kłopoty nie powinni się zapisywać w ogóle do turnieju...a jest tu parę osób które wręcz pisało "wisi mi ten turniej" - to po co sie zapisujesz graczu jak Ci wisi ? właśnie dlatego wyszło jak wyszło i to nie z winy organizatorów a kompletnej nieodpowiedzialności poniektórych graczy dry.gif
Ja się ciesze z drugiego miejsca zaplecza...to nawet lepiej brzmi np. niż ostatnie z elity lub przed ostatnie...hehe. rolleyes.gif
Grzechu92
Cytat(hajtas @ Jun 18 2007, 00:35:50) [snapback]155288[/snapback]
no spoko ale czy taki turniej pełen WO to turniej mogacy wyłonić prawdziwego mistrza turnieju??? NIE.
A gdybyś dał pare dni czy nawet ten 1 co Ciebie by nie zbawiło juz by było pare WO mnie - im mniej tego tym lepiej - ta zasada sie u WAS nie sprawdza - wrecz przeciewnie.Kolejna wspomniana przez Ciebie sprawa - mówisz że paru zawodników rozegrało swoje mecze w terminie - popatrz na to z innej strony : z tego co widze to jestes rocznik 1992 czyli masz jakieś 15 lat i zero obowiązków prócz posprzątania pokoju i umycia swojego kubka.Wiekszość graczy to osoby dorosłe tj pracujace - uczace się w wyzszych szkołach - osoby w trakcie dorosłego życia - Ty jeszcze nie wiesz co to znaczy dlatego nie potrafisz zrozumiec że naprawde czasami nie ma sie czasu po przyjeżdzie np z pracy czy szkoły zjeść obiadu bo trzeba leciec gdzieś bo czas goni. Ta akurat faza była rozgrywana w czasie gdy 90% uczniów uczy sie aby zaliczyc czy zdac do następnej klasy ponieważ zbliżał sie koniec roku.Wiem ze tam u Ciebie w podstawówce czy gimnazjum jest fajnie i łatwo ale tak nie jest wszedzie... powinienes to przemysleć i znależc powód tak wielu WO zanim je wstawiałes

Oczywiście Panowie sorki ja nie mam zamiaru psuć wam reputacji tego tura czy cos bo faktycznie tur na wysokim poziomie organizowany ja tylko pisze i staram sie bronić tych co nie mogli zagrac nie ze swoich powodów.
Oczywiście znajda sie i tacy co naprawde olali tura i im oczywiście nalezało sie WO bez zastanowienia:)

pozdrawiam

Drogi hajtasie wiem że jesteś dobrym graczem, bardzo Cię szanuję, ale tu akurat zupełnie się z Tobą nie zgodzę. Turniej był pełen walkowerów i wileu może się nie podbać system jego prowadzenia. Jednak co do walkowerów nie miejcie do nas pretensji, gdyż gdyby wszystko zostało sprawnie rozegrane nie było by takiego tematu. W turnieju sukces odnieśli jedynie Ci, którzy rozegrali wszystkie mecze w terminie: justyn, kristo, Kicek, a naprzykład snake, który rozegrał najmniej meczy był na ostatnim miejscu. Wszyscy gracze rozegrali chociazby parę meczy. Gdybym dał tego klasycznego walkowera czyli 3-0 to okazało by się, że turniej wygrałby bushmen co dopiero było by nie uczciwe w stosunku do justyna. Wiem że na ISS panuję tzw. "samowolka" tzn nie ma czarnej listy i zawodnicy mają w pompie czy rozegrają mecze czy nie. Jednak ja uważam że terminy są po to żeby je przestrzegać i nie po to się je ustala. Kolejna sprawa, mówisz że mam mało obowiązków. I tu znów się z Tobą nie zgodzę. Przez cały rok pilnie się uczę, ale akurat Czerwiec jest w miare lużny dlatego postanowiłem zorganizować tura, gdyż jeśli nie miałbym czasu poprostu nie zabierałbym sie za to. Twierdisz że są tu gracze dorośli którzy pracują itp. Jeśli tak to po jasną choinkę zapisywali się do tego tura jeśli z góry wiedzieli że nie rozegrają swoich mecz oraz że nie mają czasu. Mogli choć chwilkę zastanowić czy naprawdę chcą brac w tym udział. Nikt ich do tego nie zmuszał. To ma być odpowiedzialność? Tak postrzegasz dorosłość?

Koniec dyskusji na temat walkowerów, teraz czekam na wynik Superpucharu, napiszę podsumowanie i zakończę turniej.
kristo2323
Ludzie ile chcecie terminów. Miesiąc byśmy zrobili to i tak byście zaczęli 30 grać i terminy przedłużać bo nie wiem co by robić to niektórzy zawsze czekają na koniec terminu i zapiszą sie i nic se nie robia.

Sorry ja i juztyn daliśmy rady rozegrać z każdym mecze wiec chyba można jakoś się dogadać tylko trzeba chcieć.

co do walkowerów jak miał dawać je skoro nie będzie zgadywał kto i kiedy z kim się umawiał kto nie chciał grać a kto chciał ludzie tu zorganizować turniej na tym forum to trzeba być jasnowidzem wróżka i magiem w jednej postaci . Najpierw przed zapisami wywalić tych olewatorów , później terminy dopasować do wszystkich ( najlepiej 12 miesięcy żeby każdy znalazł czas) i na koniec wiedzieć kto z kim jak terminy na gg ustala. A ci co zapisali się i olali i tak nic z tego sobie nie zrobią.

Bardzo dziękujemy wszystkim za turniej szczególnie tym co nie zagrali do końca .
hajtas
Panowie wyluzujcie!!! unsure.gif

WO to nie jest problem tego tura!!!!!!!!!!! TYLKO WSZYSTKICH ORGANIZOWANYCH TURNIEJÓW I Z GROZĄ DLA ORGANIZATORÓW mad.gif

trzeba pomyśleć jak temu zaradzić bo to nic nie da jak będziemy swoje racje wykładać na stół - Każdy ma trochę racji... wink.gif
justyn
Super Puchar.

Justyn(Roma) vs Kicek(Lyon) 2:1

Mecz dosyć wyrównany lecz to Roma była bardziej skuteczna.Dzięki za cały turniej.
kristo2323
Ja mam propozycje co zrobić żeby takich sytuacji nie było albo choć trochę sie zmniejszyły. Należy zrobić listę olewatorów turniejowych i zapisywać tam osoby co olewają tury . Kiedy zaczną sie zapisy to ignorować zapisana osobę z listy olewatorow i porostu może to troszkę przekona innych graczy na przyszłość zęby nie zapisywać sie tylko i wyłącznie do tura z zasady i dla jaj jak gdzieś kiedyś to przeczytałem.

Wiem że to całkiem nie pomoże ale co nie co da na początek. Bo tak szczerze to jeśli nie ma żadnej konsekwencji po zapisaniu sie do tura i olaniu go to co może taki organizator ? Nic nie może nie dosyć ze coś zrobił i sie stara to jeszcze najazdy ma i w ogóle musi sie użerać z graczami ,ale to temat jest rzeka wiec muszą tu zajść zmiany odgórnie bo taki organizator to po za tym że świetnie to wymyśli i zorganizuje nie może nic i tyle na ten temat .....
hajtas
...
Grzechu92
Turniej Solid Cup zakończony!!! Justyn w podwójnej koronie!!!

"To już jest koniec nie ma już nic". Tak jest własnie zakończyliśmy zmagania graczy w Solid Cup. Najlepszy w turnieju okazał się justyn, który po mimo paru wpadek, potwierdził iż jest w świetnej formie i w najważniejszych momentach nie zawodzi. Tuż za jego plecami jako vicemistrz uplasował się znany wszystkim ze zwycięstwa w Wojak Cup- kristo2323. Pomimo walki do samego końca w tym turze, musiał się nacieszyć tylko srebrnym medalem. Walka obu Panów była ozdobą grupy, ale rywalizacja o 3 miejsce była również emocjonująca i niezwykle ciekawa. Ostatecznie brązowy medal wywalczył Bushmen, który o 1 punkt wyprzedził Adama.zipa, którego gra również zasługuję na uznanie.
Równocześcnie w tym samym czasie rywalizowały ze sobą zawodnicy z tzw. 2 ligi Solid Cup, czyli "Zaplecza. Wileką klasę i kuszt piłkarski pokazał Kicek, który zostawił w oddali goniący go peleton. Najbliżej jego upalsował się burza-lukas, który pomimo słabego początku z meczu na mecz rozkręcał się coraz bardziej. Tak jak w Elicie tak i tu do samego końca nie było wiaomo kto zajmie ostatnie miejsce na podium. Ostatecznie lepszy był mati który wyprzedził Grzecha92 lepszym bilansem bezpośrenich meczów.
Jak na każdy szanujący się tur przystało i w naszym nie mogło zabrknąć niezwykle prestiżowego meczu o Superpuchar w którym rywalizowali ze sobą zwycięzcy Elity i Zaplecza, czyli justyn i Kicek. I znów pomimo heroicznej walki Kicka do końca, lepszy był "Dominator", który wygrał 2-1 i w efekcie zgarnął wszystko co było do zdobycia w tym turnieju.

Jako organizator chciałbym podziękować wszystkim graczom, którzy wzięli udział w turnieju. Mam nadziję że w choć małym stopniu dobrze się tu bawiliście i zapamiętacie ten turniej na długo. Szkoda że nie obyło się bez walkowerów i olewatorów no ale to też jest specyfika turniejów, niestety. Mam nadzję że oraganizacja też była nie najgorsza, choć błędów się nie ustrzegliśmy. Jeszcze raz dzięki i dozobaczenia na wirtualnych boiskach.

pozdro

Gratulacje dla justyna

Czas na podsumowanie tura i nagrody

Pierwsza trójka turnieju Solid Cup(Elita)

1.justyn
2.kristo2323
3.Bushmen

Pierwsza trójka Zaplecza

1.Kicek
2.burza-lukas
3.mati

Superpuchar Solid Cup

Zwycięzcą zostaje justyn
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.