Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Solid Cup By Damian232&grzechu92
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4
michu
michu 5-1 Berta

Berta 6-4 michu

W drugim meczu przesadziłem troche z ofensywnym ustawieniem ;p
kristo2323
kristo2323 4:0 Dukekubas

Dukekubas 0:0 kristo2323

grupa D

HunTer 1:0 kristo2323

kristo2323 0:0 HunTer
hajtas
Cytat(Adam.zip @ Jun 3 2007, 17:23:38) [snapback]151518[/snapback]
Mecze wyrównane, o mało co bym nie przegrał także drugiego, zniżka formy :/

zawsze byłeś słaby tongue.gif żarcisko tongue.gif
Bushmen
bushmen 3-3 Adam.Zip
bushmen 3-2 Adam.Zip

oba mecze bardzo wyrownane, jedynie w drugim meczu Adam wyraznie odpuscil, dajac mi wiele swobody pod jego bramka. Jednak moi supergwiazdorzy nie umieli zamienic tego na bramki ;p pozdrawiam
Adam.zip
Cytat(Bushmen @ Jun 4 2007, 16:45:06) [snapback]151746[/snapback]
bushmen 3-3 Adam.Zip
bushmen 3-2 Adam.Zip

oba mecze bardzo wyrownane, jedynie w drugim meczu Adam wyraznie odpuscil, dajac mi wiele swobody pod jego bramka. Jednak moi supergwiazdorzy nie umieli zamienic tego na bramki ;p pozdrawiam

W drugiej połowie drugiego meczu odpuściłem, bo przygasiła mnie Ta bramka… a prowadziłem smile.gif
Bushmen
oj widze, ze kolega Adam ma bardzo krotka pamiec.... Zapomniales jak w 90 minucie (puchar IO) komputer w polu karnym sfaulowal Twojego zawodnika? Co skonczylo sie, moim odpadnieciem z prestizowego turnieju :>
Adam.zip
Wiem te komputery robią takie psikusy wink.gif, zresztą i tak już odpadłem z pucharu, co niezmienna faktu, że wtedy te zwycięstwo mi się należało wink.gif
P.S.: napisałem tylko, że spadła moja motywacja po takiej rybie wink.gif

Adam.zip 3:1 Jurek
Pierwsza połowa moja dominacja, mimo to remis 1:1, w drugiej bywało różnie, ale zwycięstwo jak najbardziej zasłużone
Bushmen

z irasem podobna historia, nie bylo go przez ostatnie pare dni... pozdrawiam
Grzechu92
Termin jest do jutra do 23:59 więc mam nadzieję że jeszcze się razem z Leszczem sprężycie i zagracie te mecze, bo od rozdawania tych walkowerów to już mnie głowa boli.
wru88
berta-wru88 5:2
berta-wru88 2:0
Grzechu92
Niestety kolejny gracz musi zrezygnować z turnieju. Siła wyższa(a konkretnie net) przeszkodził Gallusowi w dalszej grze w tym turze. Związku z tym jego pozostałe 3 mecze są zamienione na walkowery na korzyść jego przeciwników, czyli Berty i burzy-lukasa. Co z Irasem trudno powiedzieć. Nie odzywał się do mnie na gg, ale wątpie aby gracz takiej klasy mógł olać turniej nawet się ze mną nie kontaktując, więc napewno też przeszkodziła mu siła wyższa. Jednak nie mam wyboru i jego pozostałe 6 meczy również musze anulować(walkowery na korzyść przeciwników). Coś gracze ze Śląska mają pecha w tym turnieju(zresztą nie tylko oni). Kolejna sprawa to dwumecz Leszcza i Bushmena, który nie odbył się gdyż gracze podobno mijali się na gg(jakoś nie moge w to uwierzyć, mówiliście że sie umówiliście). Oba mecze zaminiem na bezbramkowe i bezpunktowe remisy. Czy naprawde tak trudno poświęcić 20 minut na 2 mecze?

Jutro napisze podsumowanie całej 1 fazy grupowej. Szkoda że tak marnie to wypadło i o awansach musiały decydować sprawy nie zawsze sportowe. Mówiłem i pisałem że niech zapisują się zawodnicy, którzy chcą grać i są glodni gry, no ale oczywiscie nic nie może być idealnie i znalazło się kilku olewatrów(Josephinho i dr_idea). Jutro odbędzie się losowanie drużyn klubowych do 2 fazy grupowej. W niej zawodnicy zostaną podzieleni na 2 grupy czyli: elita i zaplecze. Elita czyli gracze z 1 i 2 miejsc będą walczyć o czołowe lokaty, zwycięstwo w turnieju oraz jedno z dwóch miejsc w superpucharze Solid Cup, natomiast zaplecze walczyć będzie o kolejne pozycje w turnieju, prestiż, oraz miejsce w "finale finałów" wspomnianym Superpucharze. Mam nadzieje ze nie bedize już tylu problemów co teraz i nie będę musiał co róż wpisywać walkowerów itp. Grajcie fair i pięknie i nie olewajcie turnieju!

pozdro

Wszystkie tabele itp. zaktualizowane!!!
BERTA
Berta 3 - 0 Gallus
Gallus 0-3 Berta

Walkower !! Ponieważ gallus napisał mi na gg że rezygnuje
Grzechu92
Podsumowanie 1 fazy grupowej turnieju Solid Cup

Grupa A

W grupie A bezkonkurencyjny okazał się Bushmen, który zajął 1 miejsce, nie przegrał żadnego spotkania i pewnie awansował do kolejnej rundy. Tuż za nim uplasował się Adam.zip, którego początek turnieju był niezbyt udany, ale w końcówce przyszła lepsza forma i ostatecznie awansował do Elity, choć blisko tego był Leszczu. Temu zawodnikowi zabrakło zaledwie punktu by znależć się w gronie ośmiu najlepszych. Na plus można zaliczyć świętną postawę defensywy prowadzonej przez niego Danii, która w dorobku straconych goli ma ich zaledwie 5. Ostatecznie na pocieszenie pozostaje mu gra w zapleczu. Ostatnie miejsce gwaratujące grę w tzw. 2 lidze Solid Cup zajął Damian232. Jego gra przypomina istną sinusoide. Dobre mecze(zwyciętwo z Adamem.zipem) przeplatał z fatalnymi(porażka 8-1 z Leszczem i 5-1 z Jurkiem92). Jest to zupełny kontrast Leszcza, gdyż gra obronna Damiana232 pozostawia wiele do życzenia. Stracił aż 36 goli co jest absolutnym rekordem w Soldi Cup. 5 miejsce dla Jurka92. Będzie on napewno nie miło wspominał Solid Cup, gdyż do szczęścia i dalszej gry zabrakło 1 punktu. Pozostaje mu jedynie trenować, a byc może w kolejnym turnieju pójdzie mu lepiej. No i wreszcie ostatnie miejsce w tej grupie, które o dziwo przypadło Irasowi. Na boisku zagrał on 4 mecze, a potem słuch o nim zaginął i organizatorzy nie mieli wyboru, musieli wpisać walkowery i cofnąć znanego i utytułowanego gracza na ostatnią pozycję. Podejrzewam że gdyby nie to, tabela grupy A wyglądała by zupełnie inaczej.

Grupa B

To grupa o której można by wiele mówić, jednak nie koniecznie w pozytywnych aspektach. Najlepszy okazał się snake, który jedynie w 2 meczach musiał uznać wyższość swoich rywali, natomiast jego swoje pozosałe mecze tylko i wyłacznie wygrywał, ani razu nie zremisował. Z awansu do Elity mógł cieszyć się również karol_pomarancza, który w swoim dorobku punktowym uzbierał 20 oczek. O jeden mniej mieli kolejno Kicek i Grzechu92. Im pozostaje jedynie walka na 2 froncie. O dwóch ostatnich zawodnikach lepiej zapomnieć. Josephinho i dr_idea lekko chyba uznali że nie mają szans na awans i bez walki, lekko mówiąc olali sobie turniej. Nie mogło obyć się bez walkowerów, których było więcej niż prawdziwych meczów.

Grupa C

Zwyciezcą tej grupy był michu, vice mistrz nie dawno zakonczonego turnieju Wojak Cup. O jego wyższości świadczy zaledwie 1 porażka, oraz najwięcej zdobytych goli w 1 fazie grupowej(28 goli ex aequo ze snakem). Z pewnością jest on jednym z fawortytów tej imprezy i będzie chciał powalczyć o wygraną. Berta z pewnością przed turniejem nie spodziewał się że będzie miał okazje grać w Elicie, a jednak udało mu się to. W dużej mierze zawdzięcza to dwóm Ślązakom, czyli Gallusowi i VinEXowi, którym siła wyższa nie pozowliła grać dalej w turze. Dzięki temu do zaplecza awansowali także burza-lukas oraz wru88, który uzbierał najmniej punktów w turnieju, ale wciąż gra w nim dalej.

Grupa D

Wzorowo rozegana grupa. Tylko tu nie musiałem wpisywac walkowerów, a gracze wspaniale wywiązali się ze swoich obowiązków. Wielkie Brawa dla Was!
Wrócmy jednak do rywalizacji. 1 miejsce zajął niezawdodny "Dominator" czyli Justyn. Zdecydowanie można jak narazie uznać go za najlepszego gracza tego tura, uzbierał on najwięcej punktów. Jego nie mniej utytułowany i silny rywal czyli kristo2323 także pokazał klasę i będziemy jego wyczyny oglądać już w Elicie. Jednak największą rewelacją grupy był z pewnością HunTer. Zajął 3 miejsce i jeżeli będize grał tak dalej to ma spore szanse na wygranie Zaplecza. Reszta grupy wyrażnie odstawała od pierwszej trójki. Ostatnie premiowane awansem miejsce zajął mati, walczył on do konca z dukekubasem o miejsce w 2 lidze. Niespodzianką ale za o niezbyt miła jest właśnie 5 lokata dukekubasa, który aspirował o gre na wyzszym poziomie. Outsider tej grupy to boleks i on o turnieju będize chciał szybko zapomniec.

Wylosowane drużyny dla Elity i Zaplecza!!!

Elita
1.Snake-Ajax
2.Berta-Valencia
3.michu-HSV
4.Justyn-AS Roma
5.Adam.zip-Liverpool
6.karol_p-Werder
7.Kristo2323-PSV
8.Bushmen-Lyon

Zaplecze
1.Grzechu92-HSV
2.Leszczu-Liverpool
3.Kicek-Lyon
4.mati-AS Roma
5.wru88-PSV
6.HunTer-Ajax
7.burza-lukas-Valencia
8.Damian232-Werder

Za chwile na 1 stronie gotowę będą tabele Elity i Zaplecza. Już można grać mecze. Czas na rozegranie wszystkich spotkań to 10 dni, czyli do 16 Czerwca do godziny 23:59.
>Iras<
QUOTE(wru88 @ Jun 4 2007, 23:06:24) [snapback]151890[/snapback]
berta-wru88 5:2
berta-wru88 2:0

Byłem w szpitalu, wczoraj wróciłem i udało mi się zagrać z adamem.zip. Oba ecze wygrałem 3:0 i 3:1, jednak forum nie działało i nie byłem w stanie podać tutaj wyników! Chciałem to zrobić rano, teraz patrze i widzę, że dostałem WO... Chyba te 6 pkt dałyby mi awans do dalszej rundy...
Grzechu92
Wiem, że forum nie działało ale przecież masz gadu-gadu to mogłeś mi powiedzieć że zagraliście wczoraj te mecze, napewno nie wpisał bym walkowera. Teraz jest już niestety po fakcie bo losowanie sie odbylo, a gdybys Ty awansował dalej, to sprawa by sie troche pokomplikowala. Wiem, że jesteś porządnym graczem i nie w Twoim stylu olewanie turów, no ale nic innego nie moge zrobic...

Tabele 2 fazy grupowej zrobione. Znalezc je można na 1 stronie!!!
burza-lukas
burza-lukas 0 - 2 Grzechu92

Gra nie układała sie najlepiej graczom Valencii. W pierwszym meczu grali bez Canizareza...nie potrafili skonstruować porządnej akcji. Zero pomysłu !
Grzechu był dziś w świetnej dyspozycji, stąd wynik zakończył sie na jego korzyść.

Grzechu92 2 - 0 burza-lukas

Ta sama sytuacja co wyżej..no tylko z Canizarezem w bramce...mimo to, że więcej oddała strzałów na bramkę drużyna Valencii to były to strzały niecelne..ciągle za mocno uderzane.
michu
michu 3-2 bushmen

bushmen 1-1 michu
justyn
bush-justyn 1:1
wyrównany.

bush-Justyn 4:1

załamała mnie skuteczność busha oraz moja nie skuteczność tongue.gif Do przerwy 2:0 przy strzałach 2:14 wierzycie?

Pozdro ,powodzenia.
Grzechu92
Grzechu92 0-1 Kicek
Kicek 2-0 Grzechu92

W pierwszym meczu jeszcze ataki wychodziły zespołowi HSV i mieli pare sytuacji na strzelenie gola, jednak mający w tym spotkaniu(jak i w dwumeczu) przewage Lyon zdobył gola i zasłużenie wygrał spotkanie. Drugie spotkanie to całkowity nokaut Lyonu. Hamburg nie potrafił przebić się przez defensywe Francuzów i nie oddał żadnego strzału na bramkę. Inaczej było z Lyonem który co róż zaskakiwał golkipera HSV, i tylko cudem zespół Grzeha przegrał mecz tylko 2-0.

Dzięki za mecze

Grzechu92 2-1 Damian232
Damian232 0-3 Grzehu92

W obu meczach miałem przewage, choc w pierwszym meczu Damian pierwszy zdobył gola i byłem zmuszony gonić wynik. Udało się wykorzystać dogodne sytuacje i w efekcie wygrać spotkanie. Drugi mecz to już absolutnie moja dominacja, sporo akcji, które zostały zamienione na rezulatat 3-0. Szczególnie trzecie bramka niezwykle kuriuzalna, gdyz bramkarz za mocno się rozpędził, mój napastnik przejął piłkę i nie miał problemu z umieszczeniem futbolówki w siatce. Dwa zwycięstwa i jakże cenne 6 punktów.
Kicek
Kicek 5 - 2 Damian232

Na pocz?tku damian mnie przycisn?? i a? sie troche przestraszy?em biggrin.gif strzela na 1-0. Po chwili jest 1-1 i lost.
Po loscie strzela na 2-1 i to koniec jego dobrej gry. Od tego momentu zaczynam przewazac na boisku i strzelam te bramki az do piatej(1 karny i czerwo - chyba przy czwartej)

Kicek 3 - 1 Damian232

w strza?ach 18 - 7 . Ogólnie moja przewaga.
burza-lukas
Kicek 3 - 1 burza-lukas

burza-lukas 0 - 3 Kicek
kristo2323
Elita

Adam.zip 1:2 kristo2323

kristo2323 2:1 Adam.zip

Dzięki za mecze
wru88
damian232-wru88 0:0
damian232-wru88 0:4
Grzechu92
Grzechu92 3-1 wru88
wru88 3-2 Grzechu92
burza-lukas
burza-lukas 3 - 1 HunTer

HunTer 1 -1 burza-lukas

Oba mecze bardzo ładne i wyrównane. W strzałach przewaga HunTera
justyn
justyn vs adam.zip 3:4 2:1
nie wiem jakim cudem przegrałem w 1 meczu ;/

dzięki ,powodzenia.
Adam.zip
Cytat(justyn @ Jun 7 2007, 20:51:47) [snapback]152499[/snapback]
justyn vs adam.zip 3:4 2:1
nie wiem jakim cudem przegrałem w 1 meczu ;/

dzięki ,powodzenia.
A ja nie wiem, jakim cudem przegrałem drugi wink.gif
Bramka na wage 3pkt w pierwszym meczu.
justyn
justyn vs kristo2323 2:0 ; 1:0
karol_pomarancza
adam.zip 1-1 karol_p
karol_p 1-2 adam.zip

wru88
Kicek-wru88 3:1
wru88-kicek 1:0
Kicek
Kicek 5 - 2 HunTer
HunTer 2 - 4 Kicek
Leszczu
Leszczu - Damian232
2-0
2-2 (mój gol w ostatniej minucie)
Leszczu
Leszczu - Kicek
0-4
3-0
burza-lukas
burza-lukas 2 - 0 wru88
wru88 0 - 1burza-lukas

burza-lukas 3 - 1 Damian232
Damian232 1 - 5 burza-lukas
justyn
Justyn vs Karol_pom. 3:0
BERTA
Berta 3 - 2 michu
michu 0 - 2 Berta
Bushmen
Bushmen 5-0 Karol_pomarancza
Przed meczem, moj kolega musial umyc garnki oraz spakowac walizki, co go wyraznie bardzo rozproszylo smile.gif W 25 minucie Carew strzala na 4-0 konczac mecz. W drugiej polowie caly czas spogladalem na zegarek, zeby najszybciej skonczyc mecz. ;] Pod koniec Carew pokazal w jakiej jest formie (cos ala John Arne Rise) mijajac doskonalym balansem ciala paru obroncow, podwyższając na 5-0.
Bushmen 1-1 Karol_pomarancza
1 polowa bardzo nudna w strzalach 3-3 malo okazji. W 2 polowie w srodku boiska, Karol bezsensownie sfaulowal czego wynikiem byla czerwona kartka. W 60 minucie Fred sprytnie strzelil w okienko a Reinke okazal sie bezradny. Na moje nieszczescie moj najlepszy snajper Carew nie blyszczal w tym meczu a golikper Werderu znakomicie bronil strzaly Juninho i Wiltorda. W 80 minucie, kiedy myslalem, ze jest juz po meczu Diego strzelil z dobrych 25 metrow w mojego bramkarza, jednak to okazalo sie dla niego zbyt duzym wyzwaniem sad.gif

dzieki za mecze.
Grzechu92
Grzechu92 1-2 mati
mati 3-2 Grzechu92

Oba mecze byłem w stanie wygrać, ale moi "napastnicy" marnowali takie sytuacje, że szkoda gadać. Mati z zimną krwią wykorzystał okazję i wygrał dwumecz.

Jutro będzie aktualka tabeli!!!
snake
snake 2-2 Justyn
Justyn 4-7 snake

w 1 meczu dałem dupy i Justyn w ostatniej minucie strzelił na dwa do dwóch.
W 2 meczu nie było lepiej, prawie po każdym moim golu padał gol Justyna, ale to ja strzeliłem troche więcej bramek smile.gif
Ajax walczy! smile.gif

PS. Czy to hokej czy to jeszcze we2002? tongue.gif
justyn
Cytat(snake @ Jun 10 2007, 21:39:47) [snapback]153518[/snapback]
Justyn 4-7 snake

Było 4:6 wink.gif
snake
A karny? tongue.gif
Przez większą część meczu prowadziłem 6-3, później strzliłeś na 4 i ja w samej końcówce z karnego w środek na 7

...
justyn
Cytat(snake @ Jun 10 2007, 23:21:53) [snapback]153560[/snapback]
A karny? tongue.gif
Przez większą część meczu prowadziłem 6-3, później strzliłeś na 4 i ja w samej końcówce z karnego w środek na 7

...

aha sorry maj mistejk :PPP
kristo2323
michu 1:2 kristo2323

michu 0:3 kristo2323
burza-lukas
mati 4 - 1 burza-lukas
burza-lukas 2 - 1 mati
kristo2323
Bushmen 0:0 kristo2323

Bushmen 0:1 kristo2323

Snake 2:2 kristo2323

Snake 1:1 kristo2323
mati
mati 3:0 Damian 232
Damian 232 1:3 mati
justyn
justyn vs michu 2:0 1:1
Grzechu92
Grzechu92 0-1 HunTer
HunTer 3-2 Grzechu92

Oba mecze pod dyktando HunTera. Nie miałem w nich za wiele do powiedzenia, gdyż mój rywal świetnie grał w obronie i niezwykle ciężko było mi się znależć w jego polu karnym i stworzyć sobie sytuację. Przeciwnik miał za to sporo okazji, które wykorzystał i wygrał zasłużenie dwumecz. W rewanżu bodaj od 56 minuty grałem w 10 i dopiero wtedy zdobyłem 2 bramki, ale i tak przegrałem 3-2.

Dzięki za mecze
kristo2323
Berta 3:2 kristo2323

Berta 1:0 kristo2323
Adam.zip
Adam.zip 6:1 snake
Snake 1:5 Adam.zip
Cóż, w pierwszym meczu już w 25 minucie było 3:0, praktycznie wszystkie bramki Croucha (mecz życia )
W drugim snake’a musiał zniechęcić wolny z około 40m i Gol, chociaż w tym spotkaniu pokazał więcej charakteru i często kąśliwie się odgryzał, jednak w dalszej części meczu motywacja całkowicie spadła, więc wynik nie mógł wyglądać inaczej…
Poza tym było widać znaczną różnicę drużyn…
A oto dwie ciekawe brameczki z drugiego spotkania smile.gif

P.S.: Cała Polska dzisiaj śpiewa Tinky Winky jest z widzewa biggrin.gif wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.