Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wojak Cup - Nr 3
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4
Damian232
Damian232(Rosja) 0-2 Raku(Turcja)

Raku(Turcja) 1-1 Damian232(Rosja)

W pierwszym meczu bramkarz Turcji kilka razy uratował swój zespół.Ale niestety niewykorzystane sytuacje się mszczą i straciłem bramke.Potem strzeliłem w słupek.Raku mnie jeszcze dobił w 2 połowie.I przegrałem 2-0

Początek drugiego meczu należał do Rosji.W 17 minucie Titov wolejem z 3 metrów po dobitce strzela bramke.To turków tylko zmotywowało i przed końcem 1 połowy wyrównują.Potem przewaga Turcji ale nikt niestrzelił bramki.Remis 1-1

Dzięki za mecze i powodzenia
Adam.zip
Adam.zip 4:0 mati

mati 2:3 Adam.zip
Giuly
Giuly 4-2 Damian232
Damian232 2-4 Giuly

W obu meczach miałem przewagę mimo, że mieliśmy tyle samo strzałów. Marnowałem sporo sytuacji i jakoś nie mogłem się skoncentrować na grze.
Pozdro
kristo2323
Serbia – switek 0:2 kristo2323 Turcja

kristo2323 Turcja 1:0 Serbia – switek

Grupa D
ptakms
Adam.zip vs ptakms
Urugwaj vs Polska
1 mecz 2:5
2 mecz 4:0
[size="4"][/size]
ptakms
Hajtas ciezka grupa ale ciesze sie ze jestem z Justynem
justyn
Cytat(ptakms @ May 12 2007, 18:26:15) [snapback]146991[/snapback]
Hajtas ciezka grupa ale ciesze sie ze jestem z Justynem

Zobaczymy czy się będziesz cieszył po meczu ,chociaż Finlandia a Polska to dwa inne bieguny tongue.gif
hajtas
Cytat(justyn @ May 12 2007, 19:43:20) [snapback]147022[/snapback]
chociaż Finlandia a Polska to dwa inne bieguny tongue.gif

niby tak ale tak jak mówiłem brałem drożyny o podobnej średniej... sorki justyn że tak pechowo trafiłeś ale w sumie może akurat okażesz sie czarnym koniem tego tura... tongue.gif Powodzenia biggrin.gif
Damian232
Damian232(Rosja) 2-2 josephinho(Szkocja)

Mecz dosyć wyrównany.Jednak ja strzeliłem 1 bramke ale potem straciłem 2 i musiałem gonić wynik.Zremisowałem w 86 minucie.
josephinho
Grupa B
Josephinho(Szkocja) 2-1 Giuly(Rumunia)
Josephinho(Szkocja) 4-3 Giuly(Rumunia)
Oba mecze byly wyrownane, mimo ze ekipa z Rumuni oddawala wiecej strzalow, Szkoci grali duzo skuteczniej.
Pierwszy mecz: Juz w 2 min stracilem bramke po ladnej akcji przeciwnika 0:1, lecz w 4 min po inwidualnej akcji wyrownalem 1:1. pierwsza polowa do koncowego gwizdka byla wyrownana i obfitywala w liczne strzaly. Na poczatku drugiej polowy objalem prowadzenie po strzale zza pola karnego 2:1. Do ostatniej minuty Rumuni probowali odrobic straty lecz obrona Szkotow wspolpracowala bez zarzutu.
Drugi mecz: Ten mecz rozpoczal sie podobne jak pierwszy. Juz w 2 min po zamieszaniu pod Szkocka bramka stracilem bramke na 0:1. w 6 min rozgrywalem pilke przed polem karny po czym oddalem strzal w dlugi rog rumunskiej bramki 1:1. W 30 min skrzydlem ruszyl Maloney po czym zszedl do srodka i strzelil znow po dlugim rogu 2:1. w 40 min Rumunie wyrownali po pieknym lobie za szesnastki 2:2. w doliczonym czasie gry Kenny Miller wyszedl sam na sam z bramkarzem i nie zmarnowal tej szansy strzelajac bramke na 3:2 dla Szkotow. Druga polowa rozpoczela sie spokojnie, akcje byly zatrzymywane przed szasnastakmi obu ekip. W 80 min fatalny blad obroncow wykorzystal Kenny Miller podwyzszajac na 4:2. W 85 Rumunie strzelaja na 4:3, i ostatnie 5 min bylo bardzo nerwowe, lecz wynik sie juz nie zmienil.

Ale sie rozpisalem tongue.gif To byla pierwsza i ostatnia tak obszerna relacja z meczu tongue.gif
hajtas
Cytat(josephinho @ May 12 2007, 23:59:57) [snapback]147102[/snapback]
Grupa B
Josephinho(Szkocja) 2-1 Giuly(Rumunia)
Josephinho(Szkocja) 4-2 Giuly(Rumunia)
W 85 Rumunie strzelaja na 4:3, i ostatnie 5 min bylo bardzo nerwowe, lecz wynik sie juz nie zmienil

Ale sie rozpisalem tongue.gif To byla pierwsza i ostatnia tak obszerna relacja z meczu tongue.gif

Skoro było 4-3 to chyba sie pomyliłes bo podałes wynik 4-2 tongue.gif

a co do tych relacji to bardzo dobrze że takie długie - jetem pewien że każdy ( no może prawie każdy) uczestnik czyta taki opisiki wiec nie zniechęcaj sie ... czekamy na więcej ... biggrin.gif

farek
sory że się obijam ale wczoraj mnie cały dzień nie było w domu ale dzisiaj po południu biore się za tebele i postaram sie rozegrać jak najwięcej spotkań.
mati
mati vs buszmen 3:1 i 2:2
josephinho
Grupa B
Josephinho(Szkocja) 5-0 Damian232(Rosja)
Liczba strzalow w tym meczu byla podobna, lecz to ja gralem bardziej poukladany futbol i wokorzystywalem wszystkie nadazajace sie okazje.
josephinho
Grupa B
Josephinho(Szkocja) 0-1 Raku(Turcja)
Josephinho(Szkocja) 3-1 Raku(Turcja)
Mimo ze przeciwnik w obu meczach uderzal czesciej na bramke , jego strzaly nie mogly znalesc drogi do siatki. W pierwszym meczu Turcy dominowali przez caly mecz, oddawajac duzo strzalow najczesciej niecelnych, ja w pierwszym meczu praktycznie nie istnialem... W drugim meczu od samego poczatku ruszylem do ataku czego efektem byla szybko strzelona bramka, po strzeleniu bramki ograniczalem sie tylko do kontratakow, jednak to przeciwnik wyrownal. Pozniej znow odwazylem sie zaatakowac i strzelilem dwie bramki, mimo atakow przeciwnika wynik juz do konca sie nie zmienil
Raku
Cytat(josephinho @ May 13 2007, 13:49:42) [snapback]147225[/snapback]
Grupa B
Josephinho(Szkocja) 0-1 Raku(Turcja)
Josephinho(Szkocja) 3-1 Raku(Turcja)

dodam tylko staty strzałów:
1m: 3-16
2m: 7-19

Po prostu nienawidzę takich meczy nie wiem co się tam działo, ten bramkarz Szkocji to cuda wyprawiał szczególnie w drugim meczu nawet Niaht z pomarańczą strzałką nie mógł ustrzelić na prawdę bardzo dobrych sytuacji. Dawno takich nerwów przy tej grze nie miałem sad.gif...Ale co tam trzeba walczyć dalej

Dzięki za mecze
farek
grupa D
switek (serbia) 1:3 farek (szwaicaria)

mecz wyrównany lecz zadecydowała lepsza skutecznośćsmile.gif

farek (szwaicaria) 2:2 switek (serbia)
mecz również wyrównany. strzeliłem sobie bramke samobójczą potem wyłożyłem piłke rywalowi do pustej bramki i straciłem dwa gole:/ na szczęście udało mi sie wyrównać. w końcówce dopisało mi szczęście, ponieważ przeciwnik miał kilka świetnych sytuacji lecz ich nie wykorzystałtongue.gif
justyn
Justyn-Mati 4:1

Justyn-Mati 7:1

Edit:

Justyn-ptakms 2:1

Justyn-ptakms 2:1

ps.może grupy umieścić w pierwszych postach???Tak byłoby lepiej.
Pozdrawiam
Grzechu92
Grupa D

Grzechu92(Meksyk) 3:4 michu(Korea)
michu(Korea) 1:1 Grzechu92(Meksyk)
mati
mati vs ptakms 1:0 i 5:2
farek
farek 1:1 Grzechu92
farek 0:1 Grzechu92

mecze wyrównane, duzo gry piłką, mnóstwo walki na boisku.
w drugim meczu nie wykorzystałem 200% sytuacji co sie zemściło natychmiast.
Grzechu92
Było 1-1, a nie 0-0

farek
Cytat(Grzechu92 @ May 14 2007, 12:59:08) [snapback]147431[/snapback]
Było 1-1, a nie 0-0

ależ ja zakręcony jestem. jeszcze sie przecież ciebie pytałem i powiedziałeś mi że 1:1:D
juz poprawiam dzieki:P
Grzechu92
Nie ma spawy. Oby było więcej takich turów na ISS. Wreszcie jest ktoś komu się chce i próbuje ożywić scenę WE2002 na ISS. Brawo!!!
kusik
kusik 2:2 Chris de la Rosa
Jurek92
Grupa C

Jurek92 ( Dania ) - Sledz ( Polska ) 1-1

Jurek92 ( Dania ) - Sledz ( Polska ) 3-0
Giuly
Giuly 4-2 tyran
tyran 0-3 Giuly

ps. je?li mo?na to poprawcie mi nick w tabeli z Giluy ;]
tyran
tyran(Norwegia) 2-0 damian232 (Rosja)

damian232 (Rosja) 3-2 tyran(Norwegia)
po tym meczu norwescy kibice zabili swego bramkarza smile.gif

dzięki i powodzenia dalej
farek
kristo2323 2:1 farek
kristo2323 0:0 farek

remis na pożegnanie z turniejem. pozdrawiam:)
Damian232
Turniej ogólnie spoko ale szkoda że na taką grupe trafiłem.Np.porównując grupe C a moją to jest przecież nie do porównania.
Pozdro
josephinho
Josephinho(Szkocja) 0-2 Tyran(Norwegia)
Josephinho(Szkocja) 1-2 Tyran(Norwegia)

Tak dwoch slabych meczow nie rozegralem juz dawno, nie wiem co sie ze mna stalo. Na poczatko nie moglismy w ogole zaczac, caly czas nekaly nas losty...;/ gdy juz udalo sie rozpoczac gre po prustu gralem jak ,,zoltodziob", nie moglem rozegrac pilki, tracilem czesto w glupi sposob futbolowke. jednym slowem tragedia!!!! W drugim meczu kiedy zaczynalo juz cos sie kleic, nie moglem trafic do bramki przeciwnika, raz trafilem w slupek , nie wykorzystywalem sytuacji sam a sam. Te dwa mecze w moim wykonaniu byly po prostu zalosne sad.gif
PS: chce tylko dodac ze w obydwu meczach moi napastnicy mieli stzalki w dol:/
farek
Cytat(Giuly @ May 14 2007, 20:41:58) [snapback]147553[/snapback]
Giuly 4-2 tyran
tyran 0-3 Giuly

ps. je?li mo?na to poprawcie mi nick w tabeli z Giluy ;]

nick poprawiony. dzieki za zwrócenie uwagi.
Jeśli ktoś spostrzeże błędy w tabeli również prosze zwócić nam uwage.
tyran
obie drużyny weszły na murawę po bardzo długim melanżu
Grzechu92
Gratuluję Kristo i michu awansu. Szkoda bo zabrakło mi niewiele. Czekam na kolejny tur z serii:).
Jurek92
Grupa C

Jurek92 (Dania) - Chris de la Rosa (Chorwacja) 1-1

Jurek92 (Dania) - Chris de la Rosa (Chorwacja) 1-1
Raku
Grupa B

Raku 3-1 Giuly
Raku 1-0 Giuly

thx za mecze smile.gif
hajtas
PRZYPOMINAMY ZE TERMIN ROZGRYWEK GRUPOWYCH KOŃCZY SIE JUTRO O 23.59 [/size="5"]
josephinho
No, Raku i Tyran sprezajcie sie bo to od waszych meczow zalezy czy wyjde z grupy... tongue.gif
hajtas
hajtas (Bulgaria) 8 - 0 sledz (Polska)

Mecz w sumie udany dla Bulgarów ale nie bylo tak latwo jak wynik wskazuje...Duzo klepki w srodku boiska a dlugie podania groznie zagrazaly bramce Polaków jak i Bulgarów.Na pierwsza bramke nie trzeba bylo dlugo czekac juz w 5 minucie Berbatov z glówki uderza tuz obok slupka ( bramkarz bez szans).Kolejno dlugie podania lamaly obrone Polaków co skutkowalo kolejnymi bramkami.Sledz nie rezygnowl jednak tak latwo z ataku na moja bramke.Sklepal pare ladnych akcji które mogly znalezc swiatlo mojej brami ale na moje szczescie tak sie nie stalo. Ciesze sie bo to moje pierwsze pkt w tym turze biggrin.gif

pozdrówka
Chris de la Rosa
Chris de la Rosa (Chorwacja) 0 : 2 (Polska) Sledz
Chris de la Rosa (Chorwacja) 0 : 2 (Polska) Sledz

Generalnie szybko stracone bramki bardzo dobra gra sledzia w srodku pola i gra obronna rowniez bardzo dobra ... nie mialem za wiele do powiedzenia w
ataku

Chris de la Rosa (Chorwacja) 2 : 2 (Bulgaria) hajtas
Chris de la Rosa (Chorwacja) 0 : 3 (Bulgaria) hajtas

spore lagi ale hajtas tez je mial wiec rywalizacja byla feir play smile.gif w pierwszym meczu sporo sytulacji z obu stron... moglem nawet wygrac gdybym mial troche wiecej szczescia... Drugi mecz zacza sie od sytulacji sam na sam lecz bramkarz bulgarow swietnie sie ustawil i hajtas mnie zkontrowal i po jeszcze glupim bledzie w srodku pola karnego strzelil do bramki... Nastempnie szybko mnie dobil zanim zdolalem sie otrzasnac.... i juz bylo po meczu smile.gif

to koniec mojej przygody z tym turniejem ale bylo milo smile.gif Pozdro smile.gif
hajtas
Cytat(Chris de la Rosa @ May 17 2007, 01:22:36) [snapback]148058[/snapback]
to koniec mojej przygody z tym turniejem ale bylo milo smile.gif Pozdro smile.gif

nam również - wielkie dzięki że się z nami bawiłeś - ale nie zapomnij ze masz jeszcze 1 mecz do rozegrania:D

pozdrówka i 3 m sie mistrzu:P
Jurek92
Gracz o nicku kusik wogole sie do mnie nieodzywa. Niewiem co jest grane. Od paru dni sie probuje z nim skontaktowac i nic. Niemoge rozegrac meczu. To jest KPINA i SKANDAL. Prosze o pomoc. Mysle ze z hajtasem uda nam sie dziiasj mecz rozegrac
Bushmen
bushmen 3-2 Adam.Zip
bushmen 3-1 Adam.Zip

mecze byly rezegrane dosc dawno i jakos zapomnialem wpisac wynikow smile.gif
Jurek92
Grupa C

Jurek92 ( Dania ) - kusik ( Grecja ) 1-1

Jurek92 ( Dania ) - kusik ( Grecja ) 2-5
Bushmen
bushmen 4-1 Justyn
bushmen 3-1 Justyn
Cos dominator nie w formie smile.gif za to "JOHN ARNE RISE forma jak sie patrzy" ;D
kusik
sledz 2-5 kusik
justyn
Cytat(Bushmen @ May 17 2007, 17:35:04) [snapback]148125[/snapback]
bushmen 4-1 Justyn
bushmen 3-1 Justyn
Cos dominator nie w formie smile.gif za to "JOHN ARNE RISE forma jak sie patrzy" ;D

xD

mecze wyrównane lecz moja skuteczność +dobre formy Carewa i Risse ;/ =porażka.
skuteczność mad.gif ph34r.gif
farek
Więc sytuacjna nie jest najlepsza... My tu ludzi poganiamy z graniem a tu zonk z naszej strony:/ Otórz hajtas ma teraz problemy z netem(padł jakis tam serwer w jego sieci u administratora) i nie ma teraz dostępu. Nie może on więc zająć sie tabelami i własnymi meczami. W związku z tym jesteśmy zmuszeni do przedłużenia terminu rozegrania spotkań grupowych do soboty do godz 23:59 tongue.gif.

Jeśli wszystko sie uda to możliwe ze rozegra on mecze z mojego komputera...

Wiem że teraz zaczną sie posty że ten nasz turniej to jakieś nieprofesionalne GÓWNO ale coż... takie zycie.
Przepraszamy za niedotrzymanie terminów i prosimy o cierpliwość.

Cytat(Jurek92 @ May 17 2007, 14:20:18) [snapback]148083[/snapback]
Gracz o nicku kusik wogole sie do mnie nieodzywa. Niewiem co jest grane. Od paru dni sie probuje z nim skontaktowac i nic. Niemoge rozegrac meczu. To jest KPINA i SKANDAL. Prosze o pomoc. Mysle ze z hajtasem uda nam sie dziiasj mecz rozegrac

w tej sytuacji masz jeszcze troche czasu. spróbuj sie z nim jeszcze dzisiaj skontaktować, jeśli sie nie odezwie to napisz do mnie na gg ja coś bede również próbował. zaczekamy do soboty i wtedy bedziemy myśleć co trzeba z tym zrobić jezeli nadal sie nie bedzie z nim kontaktu.
michu
Cytat(farek @ May 17 2007, 18:09:09) [snapback]148172[/snapback]
Więc sytuacjna nie jest najlepsza... My tu ludzi poganiamy z graniem a tu zonk z naszej strony:/ Otórz hajtas ma teraz problemy z netem(padł jakis tam serwer w jego sieci u administratora) i nie ma teraz dostępu. Nie może on więc zająć sie tabelami i własnymi meczami. W związku z tym jesteśmy zmuszeni do przedłużenia terminu rozegrania spotkań grupowych do soboty do godz 23:59 tongue.gif.

Jeśli wszystko sie uda to możliwe ze rozegra on mecze z mojego komputera...

Wiem że teraz zaczną sie posty że ten nasz turniej to jakieś nieprofesionalne GÓWNO ale coż... takie zycie.
Przepraszamy za niedotrzymanie terminów i prosimy o cierpliwość.
w tej sytuacji masz jeszcze troche czasu. spróbuj sie z nim jeszcze dzisiaj skontaktować, jeśli sie nie odezwie to napisz do mnie na gg ja coś bede również próbował. zaczekamy do soboty i wtedy bedziemy myśleć co trzeba z tym zrobić jezeli nadal sie nie bedzie z nim kontaktu.

farek nie mów że nie możesz uaktualnić 3 gr. jak tak sprawa stoi to mnie możesz z turnieju wypisać tongue.gif
kusik
farek swietnie, ze czytasz temat. Jakies 2 posty pod "skarga" Jurka sa wyniki naszych spotkan. smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.