Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wojak Cup - Nr 3
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4
kristo2323
Bushmen 1 : 0 kristo2323

Bushmen 1 : 4 kristo2323

dzieki za mecze
Bushmen
dzieki rowniez, mecze ciagly sie strasznie, trwaly z godzine caly glownie za sprawa dziwnych przycieci.... myslalem ze nigdy nie skonczymy tych 2 meczy ;]

Polecam na przyszlosc klik
michu
michu 2-1 justyn

justyn 3-3 michu
farek
Wielki Finał WOJAK CUP!!

Kod

kristo2323 vs michu

pamiętajcie ze w finale również gramy dwa mecze. Powodzenia panowie!!
kristo2323
kristo2323 3:0 michu

kristo2323 3:1 michu

Dzieki za mecze

Fajny turniej nawet sprawnie poszedł bravo organizator oby więcej takich , szkoda że pucharu nie ma heheeh
farek
Finał Wojak Cup

kristo2323 3:0 michu
kristo2323 3:1 michu

Zwycięzcą pierwszej edycji Wojak Cup Zostaje kristo2323!!

Kilka zdań na koniec.
Przede wszystkim w imieniu moim i hajtasa chciałem podziękować wszystkim uczestnikom tego turnieju. Przebiegał on dość sprawnie, nie licząc kilku przełożeń terminów. Było to pierwsze nasze tego typu przedsięwzięcie i cieszymy się, że udało nam się doprowadzić to do końca. Oczywiście mieliśmy sporo problemów ale ostatecznie udało sie wyłonić zwycięzce. Mam nadzieję, że zostanie on zapamiętany jako turniej, w którym dobrze się bawiliście, mogliście rywalizować z innymi i nie pozostawił po sobie przykrych wspomnień. Najważniejsza była zabawa, przez którą możemy doprowadzić do odbudowy sceny IO w dziedzinie WE2002.
Jeszcze raz dziękuję wszystkim uczestnikom i gratuluje zwycięzcy!!

hajtas
Witam - tak sie złożyło żę właśnie w tej chwili neta dostałem ( szkoda żę dopiero teraz ) ale cóż złośliwość żeczy martwych...
Parę słówc ode mnie:
Turniej uważam za udany ( jak na 1 raz:P) ale cóż jak zwykle nie obyło sie bez naszych błędów za co bardzo przepraszam ja i Farek.Wy jako gracze myślicie żę turniej znaczy drużyny, grupy i ten mój kontrowersyjny ( niby podstęp) z Jurkiem92 to wsio było umówione...- a tu jednak tak nie było. Na początku kiedy zaczynaliśmy Wojaka zobowiązaliśmy sie do zrobienia czegoś, co by Was zainteresowało a zarazem stworzyć coś co by Wam dostarczyło ciekawej ( mam nadzieje że miłej ) zabawy.
Wiemy żę to nie wyszło tak jak miało ale i tak jesteśmy zadowoleni i w niedalekiej przyszłości planujemy zrobić Wojak Cup 2 ale to tylko przypuszczenia:P
Będzie nam miło jeśli zaliczycie ten turniej do udanych
Obiecujemy że kolejne będą lepsze
Jeszcze raz za niedogodności przepraszamy
aaaaaaaaaa i bym zapomniał GRATULUJE CI KRISTO2323 OKAZAŁEŚ SIE NAJLEPSZY biggrin.gif

ZASŁUŻYŁEŚ NA TO tongue.gif

gratuluje również Michowi za również ( choć juz nie tak) 2 miejsce

PANOWIE BYLIŚCIE NAJLEPSI Z NAJLEPSZYCH tongue.gif

POZDROWKA
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.