Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 4 i Hala
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Stron: 1, 2
Dr@gon
Ja też niby zaimportowałem pliki z tąhalą, ahali jak nie było tak nie ma sad.gif. Sapporo Dome to chyba nawet nie miałem , bo zaimportowałem inny stadion na jego miejsce.
gringo
jak sie ustawia 5 na 5?

Na treningu w formacji dajesz: substitute, pozniej partipication i wybierasz sobie 5 graczy. Wciskasz start i menu przechodzi do 2 druzyny i robisz tak samo. wink.gif jak nie zrozumiesz to wal na gg :-P
•volvo
Tu jest ta piłka halowa :
http://www.softlab.ece.ntua.gr/~sivann/pub...ed/mitremdl.bin

Do tego jest jeszcze chyba ten plik :

[img]http://volvo95.spymac.net/Filmiki/indoor11.bmp[/img]

Jak zimprotuje plik bin a AFS Explorerze to nic sie nie zmienia ... Mam już wgranego Wolfa i chciałbym ktòrąś piłke zastąpić na halową ...
qazwsx
volvo95 : mitremdl.bin podmieniasz za np.ball02mdl.bin a obrazek w graphic studio otwierasz ustawiasz opactivy na 100% i przeciągasz za obrazki w ball02tex.bin
•volvo
dzięki qazwsx - już wszystko działa ok :wink:
qazwsx
niema za co :wink:

edit: ja niemam nika G tylko Q !! tongue.gif ale to tylko drobnostka smile.gif
•volvo
No przecież jest q 8)
..::SHADOW::..
czy możliwe jest zrobienie scian w hali do pesa 4
:twisted: [/img]
crusader
Mi cos parkiet sie nie wgrywa (wywala do OS'a) tam pamietam ze on byl troche wiekszy to zrobilem w dkz'ecie rebuild pliku 0_text wrzucilem ten plik co parkiet wgrywa i mnie wywala

Nie obczajam (reszta hal jest)
qazwsx
crusader : zaimportuj najlepiej parkiet przez graphic studio a jeśli dalej będzie wywalać to użyj 3d analyzera www.google.pl i wpisz 3d analyzer :wink:
crusader
dobra juz zrobilem jak trza smile.gif

Robilem takim sposobem:
1)Poprzez DKZ zaimportowalem te pliki do 0_text
2)Dalem rebuild tego pliku
3)Nowopowstaly plik otworzylem poprzez afs explorera
4)Ponownie zaimportowalem pliki tych boisk (robilem tak w przypadku tych hal jak i new_Santaigo Bernabeu - sposob okazal sie skuteczny smile.gif )
5)WLaczylem gre i sie uradowalem biggrin.gif
Rymek
Do pilek nie trzeba imporotwac dwoch plikow ?
Tak robilem w przypadku Rotteiro i dzialalo.

Tutaj podany plik do halowki to jeden plik, importuje go i pilki halowj nie widac, wszystkie sprawdzilem.

Mam szukac drugiego pliku czy walczyc z tym jednym ?
[ Link do niego volvo podal wyzej ]
Tomak
ja zeby wrzucic halowke , zaimportowalem plik mdl i pozniej w GS podmieniłem tylko textury .. Wszystko działa bez zarzutu ;D
norek
czy możliwe jest zrobienie scian w hali do pesa 4
:twisted: [/img]

nie da rady bo nie programu do edycji modelow stadionow smile.gif
jano
Proszę pomòżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak możecie to podajcie mi linka do stadionu halowego do pesa4 ale już do ściągnięcia!! Ja kliknąłem na tego wyżej i wyskoczyło mi mnustwo linkòw po agliku!!!
Soxx
Proszę pomòżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak możecie to podajcie mi linka do stadionu halowego do pesa4 ale już do ściągnięcia!! Ja kliknąłem na tego wyżej i wyskoczyło mi mnustwo linkòw po agliku!!!

http://rapidshare.de/files/1720770/WEmans_...s__PC_.rar.html
jano
Dobra ściągnęło mi się ale podajcie mi instrukcję instalacji proszę!!!! Tamten link co miała być niby instrukcja to wszystko było po angielsku
SWiergi
a skąd dokładnie sciągnąc tą hale powiedzcie wszystko od A do Z ;D
jano
Łopie masz link nad głową!!!! :wink:
SWiergi
podajcie mi tą teksture piłki halowej do pes 4 prosze bo mam plik mitremdl.bin i brakuje mi tej tekstury podajcie mi ja z gory dzieki:D
misio
sprawdzilem ten link ale tam po niemiecku pisze a ja ledwo co polski opanowalem.........
:oops:
Wierzasty
podajcie mi  tą teksture piłki halowej do pes 4 prosze bo mam plik mitremdl.bin i brakuje mi tej tekstury podajcie mi ja z gory dzieki:D

tu jest all what U need:
http://homepage.ntlworld.com/g.mercer1/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.