Dr@gon
Mar 12 2005, 12:07
Ja też niby zaimportowałem pliki z tąhalą, ahali jak nie było tak nie ma

. Sapporo Dome to chyba nawet nie miałem , bo zaimportowałem inny stadion na jego miejsce.
gringo
Mar 12 2005, 12:49
| QUOTE |
| jak sie ustawia 5 na 5? |
Na treningu w formacji dajesz: substitute, pozniej partipication i wybierasz sobie 5 graczy. Wciskasz start i menu przechodzi do 2 druzyny i robisz tak samo.
jak nie zrozumiesz to wal na gg :-P
•volvo
Mar 12 2005, 12:58
Tu jest ta piłka halowa :
http://www.softlab.ece.ntua.gr/~sivann/pub...ed/mitremdl.bin
Do tego jest jeszcze chyba ten plik :
[img]http://volvo95.spymac.net/Filmiki/indoor11.bmp[/img]
Jak zimprotuje plik bin a AFS Explorerze to nic sie nie zmienia ... Mam już wgranego Wolfa i chciałbym ktòrąś piłke zastąpić na halową ...
qazwsx
Mar 12 2005, 13:33
volvo95 : mitremdl.bin podmieniasz za np.ball02mdl.bin a obrazek w graphic studio otwierasz ustawiasz opactivy na 100% i przeciągasz za obrazki w ball02tex.bin
•volvo
Mar 12 2005, 14:05
dzięki qazwsx - już wszystko działa ok :wink:
qazwsx
Mar 12 2005, 14:28
niema za co :wink:
edit: ja niemam nika G tylko Q !!

ale to tylko drobnostka
•volvo
Mar 12 2005, 15:31
No przecież jest q 8)
..::SHADOW::..
Mar 13 2005, 11:11
czy możliwe jest zrobienie scian w hali do pesa 4
:twisted: [/img]
crusader
Mar 13 2005, 11:29
Mi cos parkiet sie nie wgrywa (wywala do OS'a) tam pamietam ze on byl troche wiekszy to zrobilem w dkz'ecie rebuild pliku 0_text wrzucilem ten plik co parkiet wgrywa i mnie wywala
Nie obczajam (reszta hal jest)
qazwsx
Mar 13 2005, 12:03
crusader : zaimportuj najlepiej parkiet przez graphic studio a jeśli dalej będzie wywalać to użyj 3d analyzera www.google.pl i wpisz 3d analyzer :wink:
crusader
Mar 13 2005, 16:58
dobra juz zrobilem jak trza
Robilem takim sposobem:
1)Poprzez DKZ zaimportowalem te pliki do 0_text
2)Dalem rebuild tego pliku
3)Nowopowstaly plik otworzylem poprzez afs explorera
4)Ponownie zaimportowalem pliki tych boisk (robilem tak w przypadku tych hal jak i new_Santaigo Bernabeu - sposob okazal sie skuteczny

)
5)WLaczylem gre i sie uradowalem
Do pilek nie trzeba imporotwac dwoch plikow ?
Tak robilem w przypadku Rotteiro i dzialalo.
Tutaj podany plik do halowki to jeden plik, importuje go i pilki halowj nie widac, wszystkie sprawdzilem.
Mam szukac drugiego pliku czy walczyc z tym jednym ?
[ Link do niego volvo podal wyzej ]
ja zeby wrzucic halowke , zaimportowalem plik mdl i pozniej w GS podmieniłem tylko textury .. Wszystko działa bez zarzutu ;D
| QUOTE |
czy możliwe jest zrobienie scian w hali do pesa 4
:twisted: [/img] |
nie da rady bo nie programu do edycji modelow stadionow
Proszę pomòżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak możecie to podajcie mi linka do stadionu halowego do pesa4 ale już do ściągnięcia!! Ja kliknąłem na tego wyżej i wyskoczyło mi mnustwo linkòw po agliku!!!
| QUOTE |
| Proszę pomòżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak możecie to podajcie mi linka do stadionu halowego do pesa4 ale już do ściągnięcia!! Ja kliknąłem na tego wyżej i wyskoczyło mi mnustwo linkòw po agliku!!! |
http://rapidshare.de/files/1720770/WEmans_...s__PC_.rar.html
Dobra ściągnęło mi się ale podajcie mi instrukcję instalacji proszę!!!! Tamten link co miała być niby instrukcja to wszystko było po angielsku
SWiergi
May 18 2005, 17:01
a skąd dokładnie sciągnąc tą hale powiedzcie wszystko od A do Z ;D
Łopie masz link nad głową!!!! :wink:
SWiergi
May 22 2005, 18:10
podajcie mi tą teksture piłki halowej do pes 4 prosze bo mam plik mitremdl.bin i brakuje mi tej tekstury podajcie mi ja z gory dzieki:D
sprawdzilem ten link ale tam po niemiecku pisze a ja ledwo co polski opanowalem.........
:oops:
Wierzasty
May 23 2005, 11:06
| QUOTE |
| podajcie mi tą teksture piłki halowej do pes 4 prosze bo mam plik mitremdl.bin i brakuje mi tej tekstury podajcie mi ja z gory dzieki:D |
tu jest all what U need:
http://homepage.ntlworld.com/g.mercer1/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.