Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 4 i Hala
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Stron: 1, 2
Stęga64
Mam takie pytanko ktòre zadalem juz na innym forum dotyczącym Pesa.
Czy jest mozliwosc wykonania przez jakiegos patchmakera Hali do Pesa 4??
Regz
Dobre pytanie tongue.gif
Pablo_el
do PES3 byl taki projekt ale z tego co wiem upadl smile.gif
walczu
Chale by się dało zrobić, ale wielkość boiska i ilość zawodnikòw by pozostała bez zmian sad.gif
Stęga64
Cytat
Chale by się dało zrobić, ale wielkość boiska i ilość zawodnikòw by pozostała bez zmian sad.gif

laugh.gif Hale laugh.gif

W sumie istnieje taka jedna hala w Zabrzu.. smile.gif
Ja osobiscie cieszyłbym sie gdyby powstałą taka hala nawet gdyby miała taka samą wielkość jak zwykłe boisko...
Pik
Cytat
Cytat

laugh.gif Hale laugh.gif

W sumie istnieje taka jedna hala w Zabrzu.. smile.gif
Ja osobiscie cieszyłbym sie gdyby powstałą taka hala nawet gdyby miała taka samą wielkość jak zwykłe boisko...

to chyba nie jest wielka filizofia, mysle ze Sin by to zrobil, bo co to dlaniego zamiast textur trawy dac parkiet
Kily
A ściany?

Mòwiąć o tej liczbie zawodnikòw i wielkości zawodnikòw to pamiętam, że w fifach 2k2 i 2k3 były pacze zmieniające ilość zawodnikòw i wielkość boiska. Może więc jednak da się to zmienić? ròwnież w PES-e?

Te pacze (8-a-side) tworzył Ariel Santarelli (czy jakoś tak) z SoccerAcces.com, on tworzy chyba coś do PES-a, tak mi się wydaje.
Pik
Cytat
A ściany?

o moj Boże....trawe podałem jako przyklad :!:
Jocker
Mi by sie podobało po 11 tylko ze na hali :wink: Wypasik !
Regz
Kurde! Już nawet FIFA'95 ( LOL smile.gif ) miała kod na "ściany", a w PES-ie nie dałoby się zrobić.... :roll:
Pablo_el
w PES jezcze NIKT nie zmenil cos oprocz textur stadionu wiec hala ze scianami z 5 w polu + bramkarz to daleka przyszlosc smile.gif
walczu
Cytat
Cytat

laugh.gif Hale laugh.gif

Sory za moją dyslekcję. Musicie jakoś to znieść. Aczkolwiek HALA to akurat wiem jak się pisze, ale jak sie szybko pisze to jakos czasem sie mi to zdarza, nie wiem czemy :cry:
norek
mozna miec jedynie zwykle boisko z zolta nawieszchnia biggrin.gif szczerze to wyglada to *ujowo smile.gif
Stęga64
a nie dało by rady band do okoła boiska zrobic...
napewno Ariel gdyby troche posiedział nad Pesem doszedł by do tego jak zrobic w nim hale... 8)
MaKaO
Ja proponuje, żeby osoby, ktòre uczestniczą w dyskusjach na jakiś zagranicznych scenach PES'a popytały się o to, może ktoś krzyknie EUREKA ;]
Stęga64
Pogadalismy se ale wkoncu bedzie ta hala czy nie ??
gutted
Hala w pes4 jest absolutnie nie do zrobienia, dopòki nie bedzie można edytować konstrukcji 3d stadionow, taki "twòr" nie powstanie!!!!!
Do tego doszłaby zmiana liczby zawodnikòw, nie , to jest nierealne. tongue.gif
saper
szkoda ale pomysł świetny
brzezin
sprawe hali trza zostawic konami, jesli oni tego nie zrobia to watpie zeby komus sie udalo na wlasna reke.
swoja droga to watpie zeby sie tym zajeli.

a moze zrobia rozgrywki szostek na betonie? :wink:
w to bym sobie pogral ;D
Kily
Widzę, że wszyscy chcą hali, zatem dodaję pomysł do tematu "Pro Evolution Soccer 5 - propozycje". wink.gif
michau000
pomyślcie jeszcze o tym, że gra na hali rządzi się zupełnie innymi prawami. moim zdaniem cały (genialny) kod (poprawcie mnie, bo nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa) pesa jest przystosowany tylko na boisko. w fifie to wszystko miało ręce i nogi, bo i gra nie była tak rozbudowana (jak na dzisiejsze czasy).
Kily
To jest raczej oczywiste. smile.gif Trzeba by było uwzględnić sufit, i gracze musieliby grać głownie po ziemi, bez tzw. świec. Przydałyby się też np. zagrania o ścianę w celu podania lub minięcia rywala itd.

Michau, ja nie wiem jak t się profesjonalnie nazywa, ale mòwię na to kod źròdłowy.
qazwsx
Pojawiła sie hala do pes 4 !!
o oto link
http://pes-4.de/forum/showthread.php?t=5300 laugh.gif
Regz
Tylko że to jest chyba tylko textura parkietu a nie cała hala... sad.gif
kemot
Regz: nie narzekaj smile.gif Bardzo ladnie to wyglada, choc zmienia gre tylko wizualnie :]
Polduś
No i co macie ten parkiet i.... gracie na nim w korkach :?:
Regz
kemot: nie no, wygląda ładnie, chyba nawet to sobie sprawdze ;D
crusader
hmmm,...
Proponuje w takim razie zaczac prace nad robieniem halowek (ZAJEBISCIE !! biggrin.gif )

Tylko jak?
Mozna bylo by nieby wyeliminowac te koreczki juz w adobe i dac jakis gumoleonik smile.gif

Co sadzicie, dawajcie propozycje - mysle ze warto !

P.S. Mozecie dac jakiegos mini-tuturiala jak wgrac te hale (nie tylko mi sie przyda) smile.gif
Polduś
Ja sobe zainstalowałem tom waszą hale i nawet spoko sie gra :wink: tylko gupie jest to że piłkaże grają w korkach :cry: Więc popracujcie nad halòwkami :twisted: tongue.gif 8)
robinho
czy moglby mi ktos pomuc bo niewiem jak zainportowac ta hale :cry: a readme jest po niemiecku sad.gif i mam pytanie ona zastepuje wszystkie stadiony ??
prosze o pomoc :wink:
gringo
Eno całkiem niezle biggrin.gif na treningu ustawiam sobie 5 na 5 i gram jak w halòwke. A co komu przeszkadza ze piłkarze mają korki ? Tego przecierz nie widać nawet. Jakby jeszcze ta bramka była troche mniejsza... }:->
qazwsx
fajnie że ktoś skorzystał z podanego przeze mnie linka tongue.gif
Stęga64
jak ktos ma ta hale moze podesłac na [email protected] bo link padł sad.gif
Dino
Hehehe podoba mi sie ta hala w po 2 jak sie od sciagny pilka odbila walnela valdesa w glowe tongue.gif jaja ide grac dalej biggrin.gif .
Dr@gon
MI też jak ktoś może to niech mi prześle (link rzeczywiście padł sad.gif ). Mòj adres e-mail to : [email protected].
robinho
czy moglby mi ktos pomuc bo niewiem jak zainportowac ta hale :cry: a readme jest po niemiecku sad.gif i mam pytanie ona zastepuje wszystkie stadiony ??
prosze o pomoc  :wink:

moze mi ktos pomuc :evil:
luny
Zaraz zaraz. Skoro można jednak edytować modele 3d stadionòw to można by się połakomić na jakiś polski stadionik.. :roll: Oczywiście to tylko sugestia ;D
thC!?
Hala w pes4 jest absolutnie nie do zrobienia, dopòki nie bedzie można edytować konstrukcji 3d stadionow, taki \"twòr\" nie powstanie!!!!!
Do tego doszłaby zmiana liczby zawodnikòw, nie , to jest nierealne. tongue.gif

taaa a jak wyjaśnisz stadion ktòry zrobił ariel santarelli ??
robinho
1. Starte das DKZ Studio (Fehlerger
qazwsx
Elo może ktoś umieścić te pliki hali na rapidshare bo ja nieumiem
a chciałbym żeby mieli hale ci ktòrzy niezdąrzyli zassać jej bo ten link już skasowali hamy laugh.gif :evil:
crusader
ludki zamiast chwalic sie ze pilka odbila sie od sciany i walnela valdesa w leb czy w jaja zapodali byscie jakiegos tutorialka !!??

Jak widzicie oczekujacych jest coraz wiecej !

Chcecie miec ciagle na GG pytania jak to a jak tamto zrobic :> ?
zagroo
ja to normalnie afs expolererem zrobilem i nie mam zadnych problemòw...podmieniliem pliki i juz...a ten patch do hali to co to jest?
Teddy
ej może skoro już macie halę i piłki to może moglibyście je wrzucić gdziekolwiek na Rapida albo Lycosa. To raczej nie są wielkie pliki a pomoglibyście innym... pliizzz

BTW Widziałem pytania o to czy nowe bernabeu chodzi z WE8I. Wszystko ładnie gra - importowałem DKZ
kemsi
Hehehe podoba mi sie ta hala w po 2 jak sie od sciagny pilka odbila walnela valdesa w glowe tongue.gif jaja ide grac dalej biggrin.gif .

No nie wiem gdzie ci się tam piłka odbija od ścian? Ja wgrałem sobie tą hale z takim "drewnianym" parkietem i są wszsytkei auty, rzuty rożne itp.
•volvo
Tu macie do ściągnięcia :
http://homepage.ntlworld.com/g.mercer1/pro...adiums_(PC).rar

A tu macie instrukcje co do instalacji i takie tam pierdoły :
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php...22&page=1&pp=30

Mam pytanie : ściągnąłem sobie plik mitremdl.bin [ piłka halowa ] i nie wiem jak wstawić to do PESa smile.gif
robinho
zrobilem tak jak jest tu napisane http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php...22&page=1&pp=30

i gdzie teraz mam szukac tej hali bo ona chyba nie wszystkie stadiony zamienia na hale :?: :?:
•volvo
Zamienia Sapporo Dome na hale - w zależności od ustawionej pogody są ròżne rodzaje hali ...

To co za tymi piłkami ?? smile.gif
Łysy
siema
musisz sciagnac AFS do zmieniania wielksci plikow
zmieniasz wielkosc pliku np. ball02.mdl
i importujesz 8)
jak mozesz wrzuc jeszcze tą pilke halową ! :wink:
kemsi
Hehehe podoba mi sie ta hala w po 2 jak sie od sciagny pilka odbila walnela valdesa w glowe tongue.gif jaja ide grac dalej  .

Z ciebie chłopie to ja nie mogę. Jak u ciebie mogła się piłka odbić od ściany? laugh.gif laugh.gif laugh.gif Może jakąś inną halęściągnełeś laugh.gif laugh.gif
_kamil_
jak sie ustawia 5 na 5?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.