Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Best Issonline Facemaker! Konkurs !
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit
Stron: 1, 2, 3
rav
rav - plik wysłany.

norek: POTWIERDZONE
switek
switek- plik wysłany.

reS
oscaar - plik wysłany.

Mortin
Mortin - plik wysłany
bilak
chyba za pozno Mortin :|
sory za posta
norek
QUOTE(..::BILAK::.. @ Mar 22 2007, 13:58:26) [snapback]132765[/snapback]

chyba za pozno Mortin :|
sory za posta

Moritn plik wyslal juz dawno a z tego co pamietam poprostu nie poinformowalm mni o tym postem. Pozdrawiam.
Pelas
sorki ale to co pokazaliście to jest chamskie:|......... Jak za komuny:\.....

Ps. Daje głowe uciąć że Moritin wczoraj do 24 nie miał go skończonego i dopiero dziś wysłał a Norek żeś przyjął ten plik bo to twoj "kumpel"

Jeszcze raz powtorze ..... Jak za Komuny:\

22-03-2007 13:43:01----- > tego dnia i o tej godzienie Mortin wysłał ci PW-------- sprawdzone by siano.

W sumie mi to wisi ale Norek sam ustalałęś regulamin...... innym byś pewnie binow nie przyjął
Bo0os
QUOTE(Pelas @ Mar 22 2007, 14:28:01) [snapback]132774[/snapback]

Ps. Daje głowe uciąć że Moritin wczoraj do 24 nie miał go skończonego i dopiero dziś wysłał a Norek żeś przyjął ten plik bo to twoj "kumpel"

nie wiesz jak bylo za komuny, ja tez nie wiem, a nawet jesli to prawda(w co wątpie) to kolega koledze moze pomóc.Tak było bedzie i tak pozostanie smile.gif)

pozdro biggrin.gif
matthew

22-03-2007 13:43:01----- > tego dnia i o tej godzienie Mortin wysłał ci PW-------- sprawdzone by siano.

W sumie mi to wisi ale Norek sam ustalałęś regulamin...... innym byś pewnie binow nie przyjął

całkowicie zgadzam się z Pelas'em. A
powyższy cytat to w 100% potwierdza.
Bo taka jest prawda, że zwykli użytkownicy mają
o WIELE mniejsze prawa. Już klika razy
się o tym przekonałem. wink.gif

Sorry za OT.
bilak
trzeba sparwdzic czy wczesniej norek nie dostal pw z tą twarzą :|
Pelas
z tego co mi wiadomo to niee dostał wcześniej tego bina:|
ryba
Temat powinien byc zamkniety zaraz po skonczeniu sie terminu wyslania pliku czy tam poinformowania o tym.
olo
nie chce nikogo bronic ale jest jeszcze gg...
no ale nie wiadomo.. tongue.gif
rav
Ja mam tylko jedno pytanie ... Kiedy mniej więcej będą ogłoszone wyniki eliminacji?
Voytec
QUOTE(..::BILAK::.. @ Mar 22 2007, 15:20:22) [snapback]132792[/snapback]

trzeba sparwdzic czy wczesniej norek nie dostal pw z tą twarzą :|

Będziecie śledztwo teraz prowadzić? To już jest sprawa między norkiem a Mortinem. Nie wierze że Mortin mógłby się nie wyrobić ze zrobieniem tej mordki na czas. Napewno miał jakiś większy problem i trochę się spóźnił. To norek prowadzi konkurs i od niego zależy co zrobi z tym fantem.

Takie moje zdanie.
don rxf
QUOTE(rav @ Mar 22 2007, 17:58:39) [snapback]132817[/snapback]

Ja mam tylko jedno pytanie ... Kiedy mniej więcej będą ogłoszone wyniki eliminacji?

Rówież jestem ciekaw ;-)
norek

Kolego Pelas jestes normalnie gadzet. Tak ten pan z bajki. Rozumiem zeby rzucal sie ktos kto ma jakiekolwiek pojecie o facemakingu a Twoje jest praktycznie rowne 0. I to tyle z mojej strony. Co do pracy Mortina to kolega ma remont w domu i nie ma stalego dostepu do internetu. Poinformowal mnie o tym a zarazem powiedzial ze w czwartek ma informatyke i dopiero wowczas moze mi to wyslac. Dlaczego nie powiedzialem tego wczesniej? Poprostu nie chcialo mi sie tlumaczyc. Jesli jestes taki cFany to idz popros sianeckiego zeby Ci sprawdzil ze to prawda, z dokladnoscia co do daty i godziny. Jestes dla mnie w tym momencie nikim i tak Cie bede od tej pory traktowal. Plik Moritna jak najbardziej przyjmuje.
Amen. Wyniki eliminacji beda okolo godziny 20. Pozdrawiam.

A i jeszcze jedno zeby sensowne wyjasnienie napisal mi jakis inny uzytkownik wowczas nie robilbym problemow z jednodniowego przesuniecia. Nara.
kemocik
I dobrze norek, głupia by była taka dyskwalifikacja...
Chociaż bezsensem z twojej strony było napisanie posta o bezwzględnym terminie do 24, a później usunięcie go...
Pelas, BILAK - nie bawcie się w PIS (Gronkiewicz :DDDD), bo na dobre z tym nie wyjdziecie tongue.gif
Czy chcieliście pozbyć się największego faworyta? Trochę zły sposób; najlepiej by było zrobić po prostu lepszą twarz od niego...
Tyle z mojej strony XD

Pozdrawiam.
bilak
ale nie rozumiem czemu Ty powiedziałeś o mnie ja naisalem tylko ze za późno zanim norekl napisal ze już mu wysłał a pozniej napisalem ze nie można powiedzieć bo niewiadomo czy wcześniej Mu nic nie wysyłał
Ja bym nie chciał żeby Mortin nie brał udziału w drugim etapie bo on jest dla mnie neutralny i nic do niego nie mam a wręcz przeciwnie by byla kolejna fajna twarz biggrin.gif
majcher_
QUOTE(norek @ Mar 22 2007, 18:53:22) [snapback]132866[/snapback]

Kolego Pelas jestes normalnie gadzet. Tak ten pan z bajki. Rozumiem zeby rzucal sie ktos kto ma jakiekolwiek pojecie o facemakingu a Twoje jest praktycznie rowne 0. I to tyle z mojej strony. Co do pracy Mortina to kolega ma remont w domu i nie ma stalego dostepu do internetu. Poinformowal mnie o tym a zarazem powiedzial ze w czwartek ma informatyke i dopiero wowczas moze mi to wyslac. Dlaczego nie powiedzialem tego wczesniej? Poprostu nie chcialo mi sie tlumaczyc. Jesli jestes taki cFany to idz popros sianeckiego zeby Ci sprawdzil ze to prawda, z dokladnoscia co do daty i godziny. Jestes dla mnie w tym momencie nikim i tak Cie bede od tej pory traktowal. Plik Moritna jak najbardziej przyjmuje.
Amen. Wyniki eliminacji beda okolo godziny 20. Pozdrawiam.

A i jeszcze jedno zeby sensowne wyjasnienie napisal mi jakis inny uzytkownik wowczas nie robilbym problemow z jednodniowego przesuniecia. Nara.

ty dla mnie tez jestes zerem, i tak od tej pory cie bede traktowal... a jak dostane bana to po prostu bedzie niesprawiedliwosc... tak jak juz gdzies pisalem naduzywasz wladzy, a jak dostane bana to bedzie tego dowod. bo napisalem dokladnie to co ty do pelasa. dajesz ludziom bany za byle gowna i ja teraz pewnie tez dostane... i wali mnie to

NARESZCIE SIE WYGADALEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
norek
Witam. Twarze konkursowe wysłało 22 uczestników. Jak to w eliminacjach bywa ktoś musi odpaść, ktoś musi zostać. Nie sądziłem, że fotka sprawi tak wiele kłopotów. Poniżej prezentuję pracę, które otrzymałem:
IPB Image
Komisja w składzie: norek, T-Mac oraz maciek_ssi zadecydowała, że do kolejnego etapu przechodzą:
1. don rxf POTWIERDZONE
2. kemocik
3. Luke89
4. Mani3k POTWIERDZONE
5. Mortin POTWIERDZONE
6. NorD POTWIERDZONE

Zasady rundy finałowej są identyczne jak tej eliminacyjnej. Jedyną zmianą jest termin wykonania zawodnika. Twarzyczkę oddajemy do 28.03.2007. Oto fotka finałowa:
IPB Image
Pelas
dziex all za konkurs:D i powodzenia wszystkim........

bobex77
troche inne ustawienia ( głowy ) powinny byc przy moim Gomesie ( załaczylem specjalny obrazek, chyba ze go nie dostałes norku..) no ale to nie ma teraz znaczenia.
Tak poza tym to na awans IMO załuzyli Igła i vojtec
Gomes od NorDa najlepszy cool.gif
pozdro
norek
QUOTE(bobex77 @ Mar 22 2007, 19:35:22) [snapback]132883[/snapback]

troche inne ustawienia ( głowy ) powinny byc przy moim Gomesie ( załaczylem specjalny obrazek, chyba ze go nie dostałes norku..) no ale to nie ma teraz znaczenia.
Gratuluje tym ktorzy przeszli do nastepnego etapu
pozdro

Male sprosotowanko, wszystkie mordy sa na jednakowych ustawieniach.
majcher_
Igła wg. mnie zrobił mordę, która zdecydowanie nadaje sięna finał. W porównaniu np. z don'em Igła zrobił trochę lepszy ryj.

Moim faworytem jest zdecydowanie Mani3k. Wg. mnie robi on w tym momencie najlepsze mordy na świecie. Trzymam kciuki!
Damian.
Dz za konkurs.Wygra luke89 :]
rav
Żeby nie było - chcę jedynie wyrazić moją własną opinię. Do uczestników nic nie mam, niektórych znam i lubię, więc nie obrażać się, jakby co.

don rxf - jak dla mnie, to słabo. Miewałeś lepsze produkcje.
kemocik - zaraz po don rfx'ie. Jakiś taki mało podobny.
luke89 - dużo lepiej niż dwie wcześniejsze twarze, ale to nadal nie jest to.
Mani3k - spodziewałem się lepszej mordy.
Mortin - gdyby nie baniak to by było gut.
NorD - najlepsza praca. Świetnie odwzorowany. Pokazałeś, co potrafisz.

Mimo, że kolejność alfabetyczna, to także kolejność jakościowa mordek. NorD mnie zajebiście pozytywnie zaskoczył smile.gif Wymiatasz, model perfekcyjny.
.::Diego::.
coż liczyłem na troche więcej... trudno
powodzenia dla reszty
osobiście podoba mi sie praca rava najbardziej smile.gif

EDIT
a faworyt do zwycięstwa to stanowczo Mani3k, tym bardziej że fotka najbardziej pod niego
bilak
nie rozumiem czemu C.Ronaldo nie awansowal :|
no ale cóż zycze wszystkim powodzenia wink.gif

BTW. Nord zajebiscie Ci on wyszedl
chatek
IMO Igła powinien awansować smile.gif ale coż wy tak wybraliście smile.gif
a tak wg. mnie to 3 najlepsze twarze wykonali:
1. NorD
2. Luke89
3. Igła
whan
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Nie mogłem sie powstrzymać.

mordy Norda i puziola ładne ;
zembi
norD, mortin, mani3k, luke89, voytec, igla, diego, c.ronaldo i ewentualnie rav - te twarze moim zdaniem najlepsze. A na podium jak dla mnie: 1 - NorD, 2 - Mortin , 3 - Igla <<< jestem zaskoczony, ze nie weszła do finału!! blink.gif
olo
QUOTE(zembi @ Mar 22 2007, 11:04:12) [snapback]132896[/snapback]

norD, mortin, mani3k, luke89, voytec, igla, diego, c.ronaldo i ewentualnie rav - te twarze moim zdaniem najlepsze. A na podium jak dla mnie: 1 - NorD, 2 - Mortin , 3 - Igla <<< jestem zaskoczony, ze nie weszła do finału!! blink.gif

smiem twierdzic ze to jest pan Igla a nie pani Igla biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

dla mnie tez najlepsza morda Norda cool.gif
kemocik
Niektórym polecam spojrzeć do drugiego tematu i zapoznać się z fotką z jakiej robiliśmy tą mordę i do niej przyrównywać podobieństwo wink.gif
Nie będę się bawił w gify, ale myślę, że moja morda i Mortina są dość podobne i wiernie odwzorowują facjatę Gomesa z fotki tongue.gif
Kilka mord też mi się podoba choć niektóre z tych znajdujących się w finale troszkę dziwnie wygląda o_O
Liczone było podobieństwo do fotki (wyraźnie zaznaczony punkt) ;]

Niektóre prace to po prostu : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kilka osób zaskoczyło mnie in -

Pozdrawiam biggrin.gif
Jak dla mnie najlepszą mordę zrobił Mortin, następny jest NorD.
sawyer
Może donowi nie wyszla twarzyczka...ale dla mnie on jest najlepszy biggrin.gif razem z T-Mac'iem biggrin.gif. No ale najlepsza twarzyczka to Nord'a wink.gif
kostek
To i ja sobie pozwolę...

Gdybym miał wybrać sześć prac to:
-kemocik, podobieństwo, dobra tekstura, przyzwoite włosy. (Skrin przekomiczny, jak dziecko dałna wygląda z tym wielkim łbem, względem koszulki :DDDDDDD)
-Mortin, moim zdaniem najlepsza praca. Największe podobieństwo, świetna tekstura. Włosy troche inne niż na fotce...
-NorD, dobra jakość, podobieśtwo ujdzie. Włosy na minus.
-luke89, duże zaskoczenie. Dobra jakość, podobieństwo ok, ale również z włoskami sobie nie poradził Nie są takie, jak na fotce.

Te cztery prace zdecydowanie ponad resztą. Jako dwie kolejne:
-Igła, troche zły model łba, ale reszta ok.
-Mani3k, tylko dlatego, że reszta to już się kompletnie nie nadaje. Bardzo słaba twarz jak na jego możliwości. Podobieństwa IMO brak, BMP średnie...

Słabo wypadli bobex i don rxf - znacznie poniżej swoich możliwości...
TyMiN
Mortin Najlepiej to zrobił biggrin.gif (ale sie nie znam xD) hah
szolpas
Według mnie:
1.NorD
2.Mani3k
3.Mortin i Igła
biggrin.gif
walek
Według mnie:
1. NorD
2. C.Ronaldo
3. Mortin
NESC
Moim zdaniem najlepszą twarz zrobil Luke, potem Mortin i Nord
olivier
No cóż moim zdaniem najlepszą mordę zrobił Mani3k potem Nord i bobex.
don rxf
Mortin, Mani3k, norD ;-)
matthew
1. Nord !!!
2. Mani3ek
3. Mortin

P.S. Gdzie jest Igła ?? Nie rozumiem..
Jego twarz powinna być w finale, porównajcie
do fotki! Także rav i C*Ronaldo..
Smoti
ale tu jadka:P:P:P
Mortin,Mani3k,Nord...wyrozniam Igłe,zaskoczył mnie pozytywnie smile.gif
Bartezz
Gratuluje przejsca do finału.

ps. Chyba jestem na ostatnim miejscu xDD biggrin.gif.
Ale to moja druga twarz i liczy się zabawa biggrin.gif

POZDROWIENIA
szYMsz92
No cóż... żałuję, że się nie dostałem do finału, mam nadzieję, że w przyszłości zostanie zorganizowany kolejny konkurs (niekoniecznie z nagrodami). Gdybym miał teraz poprawiać swoją pracę to wiedziałbym już co poprawić, ale już raczej za późno wink.gif

Pozwolę sobie na ocenę tych twarzy, które awansowały (Heurelho Gomes to mój ulubiony bramkarz smile.gif):

don_rxf - ładna jakość, ale moim zdaniem podobieństwo stoi na niezbyt wysokim poziomie.
Kemocik - fajna tekstura, bardzo podobny do fotki, ale łeb strasznie wielki ;-)
luke89 - to samo co u @don_rxf: ładna jakość, podobieństwo znacznie gorzej.
Mani3k - robiłeś duużo lepsze twarze wink.gif
Mortin - świetna twarz, najlepszy ze wszystkich.
NorD - nieco gorzej niż @Mortin, ale też bardzo dobrze.

Moim zdaniem wspomniany wcześniej Igła zrobił dobrą twarz, ale nie aż tak dobrą, żeby przeszła do finału.
To jest moja opinia, więc proszę nie naskakiwać na mnie, jeżeli ktoś ma inne zdanie. Myślałem, że poziom konkursu będzie nieco wyższy i zobaczymy tu więcej ładnie wykonanych twarzy.
Voytec
Gratuluję laureatom i udanej zabawy życze nad mordką finałową.
luke
Gratuluję moim współkonkurentom twarzyczek, a zarazem dziękuję za docenie mojej skromnej twarzy smile.gif Jednak na moje oko niektórzy facemakerzy robili te mordki trochę na odczep się (może z braku czasu), a przykładem może być voytec i bobex. Jak dla mnie najbardziej podobnego do fotki wykonał Mortin (mimo tych niejasności z oddaniem pracy w terminie), bardzo ładne są również Mańka i Norda, Igła też się powinien zakwalifikować. No ale cóż taka komisja smile.gif

Jeszcze raz dziękuję za wybranie mnie do tego jakże zacnego grona.
kemocik
Widzę, że niektórzy nie wiedzą jakiej fotki używaliśmy...
IPB Image
Jak coś macie krytykować to spójrzcie na fotkę, a później na twarz i wtedy oceniajcie ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.