Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Best Issonline Facemaker! Konkurs !
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit
Stron: 1, 2, 3
Pelas
Nie ma co się kłocić ........ oceniali profesjonaliści a oni wiedzą lepiej.
Moje typy.:
1. Man3k
2.Mortin
3. Don Rxf
4. Nord
5 Luke 89 lub Kemo

Igła
Najlepszą twarz gomesa wykonał Mortin. "reszta jest milczeniem"
Rivaldinho
I ja się pokuszę o wytypowanie tongue.gif
1.Mortin
2.kemocik
3.NorD
Czarny
kemocik zdecydowanie IDEALNIE odwzorował pracę smile.gif Nikt nie może do niego podskoczyć. Nie wiem dlaczego tak wysuwacie Mortina czy Man3ka, ponieważ zrobili mało podobne ryjki. NorD, zrobił ładnie ale dał złe włosy, wyraźnie na zdjęciu widać, że ma byc wcięcie i po bokach łyso, tak jak to kemocik odwzorował. don_rfx też zrypał to samo z włosami i zrobił takiego kryminałka (ostre spojrzenie i szeroki ryj tongue.gif )
Damianinho zrobił Gomeza z daunem laugh.gif a oscaar z opatrunkiem na głowie tongue.gif

Co ja robie w dziale PES? tongue.gif W dodatku w robieniu twarzy? biggrin.gif Musiałem się wypowiedzieć, bo faworyzujecie swoich ulubieńców, którzy niestety tym razem zawiedli i jestem pewny, że kemocik wygra konkurs cool.gif Bez kitu jego twarz to prawie kopia, odpalcie sobie na 1 karcie oryginalną twarz a na drugiej ryjki i szybko przechodząc, tak porównujcie.

Pozdro
Karol Johnn
Podpisuje sie pod wczesniejszy post, kemocika gomes najlepszy... najbardziej podobny i fajnie wykonany, brawo. Wlasnie chyba w tym konkursie kierujecie sie za bardzo renoma danego facemakera, ktora uzyskal wczesniej...
Dla mnie obiektywnie kemocika najlepszy i dalej dalej za nim reszta podobnych gomesow...

edit: jeszcze rav jakby wrzucil swojego gomesa wykonczonego(tego co ma w swoim temacie) to moglby powalczyc...
Z całym szacunkiem do reszty, ale kompletnie was nie czaje co wam się w moim nie podoba... nie chce sie wywyzszać, ale troche smiesza mnie wasze typy, ale coż kazdy ma inną wizje.
Pozdro

Z calym szacunkiem ale... twoj nie jest tak podobny jak innych... choc niezly

pzdr
snok3r
nosz...na face'ach sie nie znam ale jednak dorzuce swoje 3 grosze w kwestii konkursu:
smoti: o ile umiem czytac, to nie jest to konkurs na "najladniejszego" czy na "najbardziej podobajacego sie komukolwiek" gomesa lecz na gomesa najlepiej odwzorowanego z podanej fotografii i dletego mowienie ze nie potzrubejesz widziec fotki jest, conajmniej, smieszne(sadze tez, ze jest to glowny powod dl ktorego prace ocenia jury, a nie forumowicze, z ktorych zapewne 90% nawet nie mialaby pojecia jak ten zawodnik wyglada...)

Jocker
Uwierzcie mi, że Norek i T-Mac znają się bardo dobrze na rzeczy i przeanalizowali kazdą część twarzy i poprostu wybrali najlepszą. I jestem przekonany że nie dawali oni awansu za nick.
Gratuluje najlepszym. Dał bym też swoje typy gdybym się na tym znał.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
arq
kazdy ma swoje zdanie ale jakosciowo pod wzgledem bmp i modelu najlepsza twarza jest ta Mortina. Zycze mu zwyciestwa bo ostatnio robi naprawde zajebiste twarze
Smoti
widze ze jak za komuny,nie każdy moze napisac swoje zdanie..nieładnie posty sie usuwa,!!!
norek
QUOTE(Smoti @ Mar 24 2007, 10:39:59) [snapback]133357[/snapback]

widze ze jak za komuny,nie każdy moze napisac swoje zdanie..nieładnie posty sie usuwa,!!!

Dokladnie, jest identycznie jak za komuny to co niestosowne poprostu sie wycina, tak jak i ja to zrobilem. Posty ktore nie oceniaja twarzy a tylko i wylacznie prowadza bezsensowne dyskusje zostaly usuniete. I skonczcie gadac ze to zakomuny tamto za komuny bo jak sie domyslam nie bylo jeszcze was w planach kiedy takowy ustroj panowal.
Varies.
moj typ finalowy biggrin.gif :

1.Mortin

2.NorD

3.Mani3k lub Kemocik

P.S:Norek i jak kiedy final? mellow.gif

kemocik
Nie jestem w stanie wykonać mordy dziś... Proszę o jeden dzień więcej... Po prostu miałem zajęty weekend, a w tygodniu wiadomo jak to jest ;/
Pozdrawiam...

Zresztą sam norek mówiłeś na kanale, że czas do środy ;/ ;D
norek
QUOTE(kemocik @ Mar 27 2007, 22:33:55) [snapback]134327[/snapback]

Nie jestem w stanie wykonać mordy dziś... Proszę o jeden dzień więcej... Po prostu miałem zajęty weekend, a w tygodniu wiadomo jak to jest ;/
Pozdrawiam...

Zresztą sam norek mówiłeś na kanale, że czas do środy ;/ ;D

Tak jak mowilem tak i jest;) Juz osoby z finalu prosily mnie zebym przedluzyl termin wiec nie widze najmniejszego problemu aby czas nadeslania plikow minal dzisiaj o godzinie 24:00. Pozdrawiam.

PS. kemocik i luke89 do roboty!
luke
Przepraszam, ale niestety nie bede w stanie wykonać tej twarzy, ponieważ mam bardzo zajety tydzien (szkola, nauka, prawo jazdy, zajecia pozalekcyjne).

PS Szóste miejsce nie jest złe smile.gif
norek
QUOTE(luke89 @ Mar 28 2007, 19:47:25) [snapback]134539[/snapback]

Przepraszam, ale niestety nie bede w stanie wykonać tej twarzy, ponieważ mam bardzo zajety tydzien (szkola, nauka, prawo jazdy, zajecia pozalekcyjne).

PS Szóste miejsce nie jest złe smile.gif

No cóż. Trudno, dziekuje za udział i wyjaśnienie. Pozdrawiam.
kemocik
kemocik - plik wysłany
Ufff, na szybko zrobiłem tą japę ;/
: DDDDDDDDDDDD
norek
Zapewne duza czesc z Was czekala na rozwiazanie konkursu na Najlepszego Polskiego Facemakera.
W tym momencie powinien szczelic szampan i fanfarom nie powinno byc konca....ble ble ble....
Przejdzmy do rzeczy, poziom finalu byl naprawde wysoki i nie wystarczyla 2 osobowa ekipa aby wybrac kolejnosc na podium. Cztery sposrod pieciu nadeslanych prac mialy niesamowicie zblizony wyglad zarowno pod wzgledem modelu jak i tekstur. No ale mamy ta niewdzieczna role ze ktos wygrac musi. W skladzie, ktroy ocenial prace byly nastepujace osoby: T-Mac, norek, whan, kusik, Ghost, manner oraz lukasso.
Podium wygląda następująco.

1 MIEJSCE: MORTIN (16 punktów)
2 MIEJSCE: KEMOCIK (11 punktów)
3 MIEJSCE: NORD (8 punktów)
4 MIEJSCE: MANI3K (7 punktów)
5 MIEJSCE: DON RXF (0 punktów)

IPB Image

Wygranym gratuluje, a przegranym...hmm czy można tak nazwac naprawde wspanialych facemakerów? To pytanie zostawie bez odpowiedzi. Odnośnie nagród zgłoszę się osobiście do każdego z panów i wszystko sobie ustalimy. Dziekuje za tak liczny udział w turnieju no i mam nadzieje ze kolejna edycja przyniesie rownie duzo emocji.
Pelas
wspaniały poziom i załużone zwycięstwo Mortina..........
osobiście dla mnie zaskoczeniem jest facjata Manka....... liczyłem na więcej....

PS.Ja ze swojej strony osobiście chciałem przeprosić za zamieszanie jakie wywołałem podczas elminacji w sprawie mordki Mortina ........choć i wystarczyło powiedzięć że Mortin nie miał w tym czasie neta

PS2. Aby więcej takich konkursów
T-Mac
norek to kiedy dzielimy sie tymi fantami ?? biggrin.gif
gratulacje panowie
Kr4W!3C
Zgadzam sie totalnie z tymi ocenami Mortin zrobil Best Ever Gratuluje ! smile.gif
don rxf
Dzięki za konkurs byłem najgorszy, ale przynajmiej dobrze się bawiłem wink.gif Mortin jesteś najlepszy
pozdro
Mani3k
Gratulacje Mortin!
Ale z tym Kemocikiem to przegieliście na maxa, śmiac mi sie chce... albo ktos nie dowidzi, albo ja nie potrafie robic mord.
Cya
.::Diego::.
QUOTE(norek @ Mar 29 2007, 20:50:00) [snapback]134756[/snapback]

IPB Image

nord, mortin i kemocik - modele wręcz perfekcyjne no i ... niemal identyczne smile.gif
sądze że mortin wygrał najlepszą jakością bo modele cała trójka zrobiła zajebiste ph34r.gif
whan
no cóż jedna morda to nieporozumienie... wink.gif

Reszta ładna. Głosowałem tak: kemek, Mortin, Nord.
kemek bo z fizycznego pkt widzenia jego praca była najlepsza... wink.gif
wali-góra
zaskoczyla mnie praca don rxf myślałem że to on wygrą szczerze mówiąc ale patrząc na tą prackę stwierdzam że więcej potrafi...
kostek
Gratulacje Mortin smile.gif

Gdybym ja miał głosować to:
1. kemocik
2. Mortin
3. NorD
Fuji
wg mnie sprawiedliwie ocenione prace wink.gif biggrin.gif no i Gratki dla Mortina wink.gif
BoBaN
Gratulacje dla Mortina ale też dla całej reszty! Twarze na wysokim poziomie, każdy zasłużył na wielkie brawa!
krolu
ciężki wybór...facjatka najlepsza Mortina i Kemocika, zaś włoski najlepsze jak zawsze u Manka...brawa dla zwycięzcy smile.gif
whan
QUOTE(Mani3k @ Mar 29 2007, 19:03:07) [snapback]134765[/snapback]
Gratulacje Mortin!
Ale z tym Kemocikiem to przegieliście na maxa, śmiac mi sie chce... albo ktos nie dowidzi, albo ja nie potrafie robic mord.
Cya

chyba raczej to 2 ohmy.gif

troche ma wodogłowie kemkowy, to przyznam... ale nie jest gorszy od puziolowego wink.gif
Mani3k
Tak to jest jak sie kieruje sympatią, a nie obiektywizmem... Szacunek dla Mortina i Norda bo nie raz pokazali, że są świetni, ale Kemocikowi... [powiem to szczerze] daleko do mnie.
Pozdro
kemocik
QUOTE(Mani3k @ Mar 29 2007, 21:03:07) [snapback]134765[/snapback]

Gratulacje Mortin!
Cya

Zgadza się - brawo Mortin!
Mani3k - mam Cię przeprosić, że tak wybrali? Ja bym się nie czepiał jakbyś był przede mną, choć twarz w twoim wykonaniu wygląda, wg mnie, dziwnie...

Dzięki za drugie miejsce - naprawdę się nie spodziewałem, bo mordę sklejałem jak najszybciej (żeby zdążyć przed 12) wink.gif Robiłem ją na trochę innych ustawieniach w edit mode stąd ryj taki podłużny ;]
Ja bym na dwa pierwsze miejsca typował Norda i po nim Mortina, chociaż Nord zrobił trochę za bardzo zblurowaną teksturę włosów i na siłę wyostrzał jakieś syfy na prawym policzku (których na focie nie widać) smile.gif

Jeszcze raz graty Mortin i dzięki za drugie miejsce ! tongue.gif

Pozdrawiam.
matthew
Wg mnie wszystko ok, tylko to Mani3k
powinien dostać miejsce numer 2.
pozdro wink.gif
Mani3k
Moze i dziwnie, ale na 2 napewno nie zalsugiwales jak juz to Nord wykonal lepszego... i to on powienien zajac 2 miejsce...

Dlaczego Mani3k tak daleko... BO OCZY BYŁY PROSTO... laugh.gif
kobuz
QUOTE(Mani3k @ Mar 29 2007, 20:41:50) [snapback]134789[/snapback]

Tak to jest jak sie kieruje sympatią, a nie obiektywizmem... Szacunek dla Mortina i Norda bo nie raz pokazali, że są świetni, ale Kemocikowi... [powiem to szczerze] daleko do mnie.
Pozdro

Hehehe tak dawno nic nie napisałem ale zdarza mi sie przeglądać forum i teraz no naprawdę nie moge wytrzymać. Chyba trochę za mało masz w sobie pokory. Bo ogólnie praktycznie zawsze prezentujeszsz wysoki poziom w swoich pracach. I jestes jak na razie bardziej uznany niz kemocik, ktoremu zdarzaja sie nieudane twarze (choć bardzo rzadko)

Kolejność dalbym dokladnie taką samą jak wyniklo z glosowania jurorów

kemocik zajal drugie miejsce bo zrobił zdecydowanie najlepsze bmp (czego bym sie nie spodziewał, bo zawsze modele byly jego mocniejsza strona, może dlatego ze często robil z dupnych fot) Moim zdaniem gdyby troch poszerzyl mu baniak wygrałby. Włosy zrobił gorsze niz Ty ale lepsze wrażenie, tak na pierwszy rzut oka, wywiera ryj kemocika.

Co człowiek to opinia i może ktos powie ze jednak skrzywdzono ciebie ale jestem pewien, ze zarzucanie jurorom ze kierowali sie sympatią jest oszczerstwem.

Zreszta w polfinale tez nie zrobiłeś lepszej mordy niz kemocik

EDIT Tak więc nie neguje wcale, ze kemocikowi troche brakuje do ciebie (chocby ze wzgledu na ilosc świetnych mord w twoim dokonaniu, kemocik takich genialnych mial chyba mniej) ale kazda z jego konkursowych mordek prezentowala wyzszy poziom niz twoja
luke
Zasłużone zwycięstwo Mortina, zasłużone miejsce 2 i 3. Niepotrzebne pretensje Mańka i moje 6 miejsce (napiszcie to biggrin.gif )... Tak wyglądał konkurs w moim mniemaniu smile.gif
don rxf
Moim zdaniem Mani3k ma racje ! zrobił lepszą twarz niż Kemocik i ma prawie 2x mniej głosów, trochę mnie to dziwi.
Kr4W!3C
moim zdaniem maniek sie nie potrzebnie kluci... Nie umie przegrywac.... ma dziwna brode tego kolesia i jego twarz w tym wypadku nie dorownuje kemocikowej...
kusik
mani3k śmieszny jesteś. kemocik dał nam jurorom (do tego znajomym) po 2 piwa i dlatego jest drugi. Naucz sie przegrywać chłopaku. Ja sie nie znam na robieniu mord. Może modele i inne srele robisz lepiej, ale na 1 rzut oka praca kemka wydaje się lepsza (i tak na niego nie głosowałem).

"Dlaczego Mani3k tak daleko... BO OCZY BYŁY PROSTO..." - RiB
Carmin
maniek nie przejmuj sie. stary mimo ze nie wygrales tego konkursu to i tak masz nie ziemskie uznanie (przynajmniej w moich oczach) i napewno jestes lepszym fm od co niektorych (nie bede wymienial dokladnych nazw uzytkownikow) smile.gif

yy a ta morda don r. to jakas kpina, prawda ?
Damian.
Zasłużona wygrana Mortina.
Kemocik zasłużóne 2 miejsce
Nord - zrobił go super tylko jego bmp wydaje sie bladsze.
.::NorD::.
To teraz ja trochę ponarzekam. Skąd wiedziałem że mortin wygra ... heh . Proponuje przystawić do każdej mordki zdjęcie i dokładnie przeanalizować każdy detal, u mortina chociażby nos w dolnej parti nie wyszedł (min. dziurki) a końcówki ust są za długie . Kemocik mnie pozytywnie zaskoczył ale czegoś jeszcze brakuje , Mani3k zrobił wg mnie najlepsze kłaki . Ja zje.. włosy ale już nawet nie miałem czasu robić textury od nowa bo chciałem oddać na czas ( takie usprawiedliwinie ;-] ).
Ps. i nie wnioskował bym po tych zawodach że Mortin jest najlepszy bo patrzać na finałową mordę poprostu cięzko zaargumentować wg mnie jego zwyciestwo .
Tyle.
zembi
A więc najpierw tak. Moim zdaniem wyniki konkursu bardzo objektywne. Ja coprawda zrobiłbym malo roszadę pomiędzy NorDem a kemocikiem, ale faktycznie te dwie twarze musiały być cięzkie to ocenienia która lepsza, bo obydwie fantastyczne. Mani3k zawalił model, chociaż bmp miał ładne, ale widać z porażką pogodzić się nie może:

QUOTE(Mani3k @ Mar 29 2007, 21:03:07) [snapback]134765[/snapback]

Gratulacje Mortin!
Cya

QUOTE(Mani3k @ Mar 29 2007, 21:41:50) [snapback]134789[/snapback]

Pozdro

QUOTE(Mani3k @ Mar 29 2007, 21:52:49) [snapback]134793[/snapback]

Moze i dziwnie, ale na 2 napewno nie zalsugiwales jak juz to Nord wykonal lepszego... i to on powienien zajac 2 miejsce...

Dlaczego Mani3k tak daleko... BO OCZY BYŁY PROSTO... laugh.gif

unsure.gif wyluzuj Mani3k smile.gif będzie druga edycja, może zajmiesz wyższe miejsce unsure.gif
Mani3k
Jeszcze chcesz sie pożalić? Śmiało...
Mortin
szczerze powiedziawszy nie spodziewalem sie, ze wygram.. nie bylem do konca zadowolony z mojej mordki, gdyz wydawalo mi sie, ze miewalem lepsze.. ale to wszystko wina norka, bo dal taka fote, a nie inna biggrin.gif

Chcialbym teraz podziekowac jurorom, za wybranie mojej mordki na zwycieska.
Pozdrawiam wink.gif
Voytec
QUOTE(norek @ Mar 29 2007, 19:50:00) [snapback]134756[/snapback]

Zapewne duza czesc z Was czekala na rozwiazanie konkursu na Najlepszego Polskiego Facemakera.
W tym momencie powinien szczelic szampan i fanfarom nie powinno byc konca....ble ble ble....
Przejdzmy do rzeczy, poziom finalu byl naprawde wysoki i nie wystarczyla 2 osobowa ekipa aby wybrac kolejnosc na podium. Cztery sposrod pieciu nadeslanych prac mialy niesamowicie zblizony wyglad zarowno pod wzgledem modelu jak i tekstur. No ale mamy ta niewdzieczna role ze ktos wygrac musi. W skladzie, ktroy ocenial prace byly nastepujace osoby: T-Mac, norek, whan, kusik, Ghost, manner oraz lukasso.
Podium wygląda następująco.

IPB Image

Wygranym gratuluje, a przegranym...hmm czy można tak nazwac naprawde wspanialych facemakerów? To pytanie zostawie bez odpowiedzi. Odnośnie nagród zgłoszę się osobiście do każdego z panów i wszystko sobie ustalimy. Dziekuje za tak liczny udział w turnieju no i mam nadzieje ze kolejna edycja przyniesie rownie duzo emocji.

Ale mowa rolleyes.gif

Teraz ja wtrące swoje dwa grosze.

Pierwsze miejsce Mortina? Jak najbardziej zasłużone. Fantastyczny model. Świetna tekstura i włoski. Co do drugiego i trzeciego miejsca. Drugą lokate powinien jak dla mnie zająć NorD. A na trzecim miejscu........................Mani3k. Tak, Mani3k powinien zająć trzecie miejsce. IMO praca Mani3k'a i kemocika na bardzo zbliżonym poziomie pod względem podobieństwa. Mani3kowi podobieństwa do fotki odejmują wyprostowane oczy. Natomiast bmp troche lepsze zrobił Mani3k i jak zauważył NorD - najlepsze włoski w konkursie Mani3ka. A to również brane jest pod uwagę, prawda?

Jeżeli panowie postanowią wydać te mordki to do PESa wgram sobie Morinową mordkę z Mani3kowymi włoskami biggrin.gif

3majcie się panowie wink.gif
olo
a jak dla mnie
1.Kemocik
2.Mortin
3.Nord

dla mnie troche glupipe posty sa w stylu, ze Mortin wygral bo ma znajomosci... ludzie.. przeciez w komisji bylo 7(?) osob...
pzdr dla normalnych wink.gif
Hayalet
Mortin > reszta

i tak pierwsze miejsce sie ino liczy więc o co to całe zamieszanie...

w sumie to nie wiem po co ten temat jeszcze "żyje".
norek
1 edycja konkursu przeszla do historii. Temat zamykam. circle.gif square.gif x2.gif triangle.gif l1.gif l2.gif r1.gif r2.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.