Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Texturki Butów By L_8 (do Zamknięcia)
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3
kksm
Sam zrób lepsze cwaniaku. Mogą być te co robił z logiem kks,M6 na języku i napisem przybylski.Wyżej masz link do loga.

P.S1 I co działa ci czytnik Lampardzie 8
P.S2 Na języku podczas meczy i w edycji nie widać M6.Wogóle język schowany. Możesz zrobić takie co ma białe ronaldinho i zamiast 10R - 6M oraz herb i napis przybylski
Rossinho
QUOTE(kostek @ Mar 24 2007, 13:04:52) [snapback]133438[/snapback]

Słabizna. Możliwości Photoshopa kompletnie nie wykorzystane. Wklejasz jakieś logo, albo tworzysz jakiś napis - to jest kwestia 3. minut roboty. Przyłożył byś się bardziej. dry.gif

Jak jesteś taki dobry w photoshopie to załóż nowy temat i my cię ocenimy!!!

P.S. Ponawiam prośbę o Nike 10R Rouge, którą napisałem na PW Lampard_8 smile.gif
Lampard_8
Przepraszam was ,ale mnie długo nie było więc nie mogłem zrobić bucików. Zaraz się zabiore do roboty. A to co napisał kostek ,zostawie bez komentarza, bo pewnie sam nie umie tongue.gif laugh.gif

P.S.
Czytnik nadaje się do wymiany sad.gif sad.gif

Trzymajcie texturki :
IPB ImageIPB Image
the-bhoys
Zrobisz mi niebieskie Vapory z herbem Uni Janikowo na pięcie i z napisem Kruszka z boku? Jeśli możesz chciałbym żeby na lizaku był numerek 13, bo w takim właśnie grywam w klubie tongue.gif Będe bardzo wdzięczny jeśli zrobisz ów butki dla mnie... A tu daje herb klubu z Janikowa smile.gif
Herb
Lampard_8
Trzymaj smile.gif smile.gif

IPB Image
the-bhoys
Wielkie dzięki! smile.gif
lukaszek239
Zawaliste teksturki!!

kiedy bedzie tutorial?? huh.gif
kksm
Dzięki, czekam na tutka.
the-bhoys
Dopiero teraz zauważyłem, że na butkach, których poprosiłem żebyś mi zrobił jest błąd tongue.gif Zamiast mojego nazwiska Kruszka jest Kruazka. dry.gif Proszę Cię, abyś poprawił ten błąd. smile.gif
Rossinho
QUOTE(Lampard_8 @ Mar 24 2007, 17:21:54) [snapback]133516[/snapback]

Przepraszam was ,ale mnie długo nie było więc nie mogłem zrobić bucików. Zaraz się zabiore do roboty. A to co napisał kostek ,zostawie bez komentarza, bo pewnie sam nie umie tongue.gif laugh.gif

P.S.
Czytnik nadaje się do wymiany sad.gif sad.gif

Trzymajcie texturki :
IPB ImageIPB Image

Wielkie, naprawdę wielkie dzięki!!! Tego właśnie potrzebowałem. Jeszcze raz thx! laugh.gif
Con-man
Zrobisz dla mnie czerwone Vapoury z herbem Manchesteru United, z numerkiem 7 na lizaku i moim nazwiskiem Powała z boku? Sory, że tak Ci truje, ale robisz naprawdę fajne teksturki, więc stąd moja prośba. tongue.gif Łap herb ManU
Flisak
Może zrobiłbyś taką dziwną teksturkę:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
lukaszek239
QUOTE(Flisak @ Mar 24 2007, 21:28:23) [snapback]133595[/snapback]

Może zrobiłbyś taką dziwną teksturkę:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Przylaczam sie do prosby smile.gif
Nakamura25
Lampard Kiedy będzie turial?? smile.gif
Lampard_8
Co to błędu ,to nie ma błędu tylko jest taka czcionka smile.gif smile.gif
Co do tych dziwnych butów, to może jes zrobie jak dorzucicie zdjęcie pięty.
Co do vaporów MU to zrobie.
A co do Tutoriala to nie wiem ,kiedy będzie. Pisałem ,że może po Świętach Wielkanocnych. Ale napisałem też że są 30% szanse ,że będzie później, nie po Świętach Wielkanocnych. Zależy, naprawdę zależy jak to wszystko się potoczy.

WAŻNE !!
OD 26 - 27 Marca 2007 roku nie przyjmuję zamówień.
the-bhoys
Dobra nie wiedziałem, że taka jest czcionka
Con-man
Dzienki, że zrobisz mi tek korki. Będe Ci wdzięczny. biggrin.gif
Lampard_8
IPB Image Trzymaj vapory.
Con-man
Wielkie dzięki, korki są naprawde boskie. Mam nadzieje że ich zrobienie nie sprawiły wielkiego problemu. biggrin.gif
Hojrak Red Devil
Czy mógłbym Cię prosić o wykonanie takich samych vaporów z logiem MU w kolorze żółtym i napisem przy łyżwie HOJRAK
Lampard_8
Trzymaj :
IPB Image
Lampard_8
Proszę Moderatora lub Admina ,o zmiane rodzaju tematu z ankiety na normalny temat, a ankietę proszę o usunięcie smile.gif smile.gif
saviolka
ładne te butki coś tam masz pojęcie o robienu ich.tongue.gif smile.gif
P.S następnym razem edytuj posty.
Pelas
bardzo fajnie ci to wychodzi:D xD mógłbyś dla mnie skrobnąć niebieskie vapory z Nickiem Pełas i logiem Barcy??
Hojrak Red Devil
QUOTE(Lampard_8 @ Mar 28 2007, 20:20:57) [snapback]134545[/snapback]

Trzymaj :
IPB Image

wielkie dzięki , zarąbiste buty!!!
Con-man
Proszę Cię abyś mi zrobił Puma V1 Trix GreenWhiteBlack z numerem 7 i logiem realu madryt. O i z psełdonimem Powała ale inną czcionką niż tamta. Bardzo Cię proszę. biggrin.gif A tu logo IPB Image
Hojrak Red Devil
A czy dałbyś rade zrobić czerwone Vapory z żółta łyżwą numerem 7 i napisem ratate z tyłu??
Lampard_8
IPB Image dla Pelasa wink.gif
IPB Image dla Con-mana wink.gif
IPB Image dla Hojraka Red Devila wink.gif

Mam nadzieję ,że sięwam spodobają wink.gif wink.gif
krzysiu
mógłbyś mi zrobić taką teksturę jak zrobiłeś dla Hojraka Red Devila tą ostatnią tylko bez napisów a z piętą w takim kolorze jak znaczek nike??
Hojrak Red Devil

Wielkie dzięki , jesteś super, mam do Ciebie jeszcze jedna prośbę czy mógłbyś zrobić Nike Air Legend R10 w kolorze białym z czerwona łyżwą , a nad nią napis monkey, zamiast napisu R na języku napis B10 logiem Arsenalu??
Con-man
Wielkie dzienki za buciki. biggrin.gif A mugłbyś zrobic takie tylko że czerwone i bez znaczku realu po boku. smile.gif A za butki jeszcze raz dzienkuje. rolleyes.gif
Carmin
co ty za tutorial chcesz zrobic? tutorial pokazujacy jak wkleic jakies logo na gotowego buta?
no ludzie kurwa traktujmy sie powaznie. Gdybys robil buty od poczatku (od samej czystej tekstury) tak jak World-Cup czy tez Capela to owszem, tutka moglbys zrobic. Ale z tego co widze to ty tylko na gotowa teksture wklejasz logo i dajesz jakies filtry rolleyes.gif
Lampard_8
Proszę, oto wasze butki :

IPB Image
IPB Image

Nie denerwuj mnie człowieku, bo robię buty od podstaw ,może nie te paredziesiąt ,które wstawiłem ,ale tutoraiala mam zamiar robić jak zrobić od podstaw. Ale jak nie chcecie to [BEEEP] was i nie robie.

NIE PYTAJCIE SIĘ MNIE O TUTORIALA ,BO NIE ROBIE !! I JAK JESZCZE RAZ MNIE KTOŚ WNERWI TO WOGÓLE KOŃCZE Z BUTAMI I GOŃCIE SIĘ !!
Varies.
QUOTE(Carmin @ Mar 29 2007, 19:22:14) [snapback]134686[/snapback]
co ty za tutorial chcesz zrobic? tutorial pokazujacy jak wkleic jakies logo na gotowego buta?
no ludzie kurwa traktujmy sie powaznie. Gdybys robil buty od poczatku (od samej czystej tekstury) tak jak World-Cup tez Capela to owszem, tutka moglbys zrobic. Ale z tego co widze to ty tylko na gotowa teksture wklejasz logo i dajesz jakies filtry rolleyes.gif

OMG...przecierz mowil że teksturki bedzie robil od podstaw lub je bedzie edytować ph34r.gif x2.gif

Flisak
QUOTE(Carmin @ Mar 29 2007, 19:22:14) [snapback]134686[/snapback]

no ludzie kurwa traktujmy sie powaznie. Gdybys robil buty od poczatku (od samej czystej tekstury) tak jak World-Cup czy tez Capela to owszem, tutka moglbys zrobic. Ale z tego co widze to ty tylko na gotowa teksture wklejasz logo i dajesz jakies filtry rolleyes.gif

Jak nie wiesz co pisać to nie pisz wcale!!!
Lampard, nie przestawaj z tym!! pliss
the-bhoys
Mogę Cię prosić o wykonanie zielono - żółtych Vaporów? Chciałbym także żeby po boku było moje nazwisko Kruszka, a na pięcie herb Uni Janikowo smile.gif Jeśli możesz chciałbym również numerek 13 na lizaku tongue.gif Jeśli nie posiadasz już herbu klubu z Janikowa ja wkleje go jeszcze raz biggrin.gif
Łap Herb
Hojrak Red Devil
[quote name='Lampard_8' date='Mar 29 2007, 19:29:48' post='134692']
Proszę, oto wasze butki :

IPB Image
IPB Image

dzięki za buty dokładnie o to chodziło.
Hojrak Red Devil
Ponownie mam do Ciebie prośbę, mianowicie;proszę Cię o zrobienie butów Nike Air Legend w kolorze białym ze złotą łyżwą i kolcami, z tyłu umieszczenie loga Ostrovii http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/defc76c355b681ea.html
nad łyżwą napis bothur a na jezyku nr 7.
Z góry dziękuję.
Lampard_8
Wszystko w swoim czasie smile.gif smile.gif Butki zrobie ,ale na jutro smile.gif smile.gif Co do butów, będę robił dalej. Ale daję
"BbL_8w", czyli ostrzeżenie ,które będzie odpowiadało za buty. Oto legenda :

BbL_8w - BootS by L_8 warning
O - Ostrzeżenie
1,2,3... - liczba ostrzeżeń
---------------------------------
1 O - nie robię tuta
2 O - nie będę robił butów od podstaw
3 O - nie będę personalizował butów
4 O - nie będę wrzucał edytowanych butów
5 O - koniec z butami

Narazie drodzy userzy macie 1 ostrzeżenie z 5. Radzę ,co niektórym uważać co piszą.
krolu
QUOTE(Lampard_8 @ Mar 29 2007, 23:22:19) [snapback]134782[/snapback]

Wszystko w swoim czasie smile.gif smile.gif Butki zrobie ,ale na jutro smile.gif smile.gif Co do butów, będę robił dalej. Ale daję

O - Ostrzeżenie
1 O - nie robię tuta
5 O - koniec z butami

Narazie drodzy userzy macie 1 ostrzeżenie z 5. Radzę ,co niektórym uważać co piszą.

sory ziom ale teraz to co napisałeś jest śmieszne, albo i nawet żałosne...Człeniu, myslisz ze jeżeli nie zmienisz koloru w bucie czy go tam nie zeedytujesz, czy tam nie zrobisz od podstaw to sie coś stanie?NIE!zrobie to setka innych uzytkownikow, nawet niekoniecznie tego forum..wiec albo wyluzuj, albo dla świetego spokoju wez ten 5 punkcik wciel w zycie...nara ziomuś i przemyśl...
Carmin
QUOTE(Lampard_8 @ Mar 29 2007, 22:22:19) [snapback]134782[/snapback]

O - Ostrzeżenie
1 O - nie robię tuta
5 O - koniec z butami

co ty kurwa World Cup jestes? myslisz ze bez twoich butow sie nie obejdzie ze po napisaniu tak zalosnego tekstu wszyscy padna na kolana i zaczna wypisywac "krolu nie odchodz robisz swietne buty, jestes najlepszy" .. tego oczekujesz? nie chcesz nie rob, sorry ale te buty ktore narazie robisz wogole mnie nie rajcuja. pokaz cos swojego od podstaw, pokaz ze potrafisz, zdobadz uznanie na scenie i dopiero potem licz na takie slowa jak wymienilem wyzej. jak narazie jestes odoba przezroczysta i mysle ze edycja pesa nie skonczy sie tylko dlatego, ze ty te scene opuscisz..
Lampard_8
Pierdole wasze zajebane forum, odchodze. Dajcie mi kurwa bana czy cośbo mam was w dupie !!!!

ZAMKNIJCIE TEMAT !!
Varies.
QUOTE(Carmin @ Mar 29 2007, 23:42:23) [snapback]134800[/snapback]

co ty kurwa World Cup jestes? myslisz ze bez twoich butow sie nie obejdzie ze po napisaniu tak zalosnego tekstu wszyscy padna na kolana i zaczna wypisywac "krolu nie odchodz robisz swietne buty, jestes najlepszy" .. tego oczekujesz? nie chcesz nie rob, sorry ale te buty ktore narazie robisz wogole mnie nie rajcuja. pokaz cos swojego od podstaw, pokaz ze potrafisz, zdobadz uznanie na scenie i dopiero potem licz na takie slowa jak wymienilem wyzej. jak narazie jestes odoba przezroczysta i mysle ze edycja pesa nie skonczy sie tylko dlatego, ze ty te scene opuscisz..

Ja bym proponowal przynajmniej 20% ale to tylko propozycja dla usera Carmin.

Lampard_8 nie odchodz bo świetnie edytujesz teksturki i je robisz od podstaw.

ComeBack
"..i po ostatniej samicy.." a nie mowilem, ze kolo nie robi butow od podstaw biggrin.gif
POZDRAWIAM;)
seen
Jak nie chcesz robic butów to nie rób. Nikt Ci nie rozkazuje zebys je robil
D4vID
Moim zdaniem gosciu jest walniety i specjalnie sprowokowal taka sytuacje zeby nie robic tutka (bo nie umie) ph34r.gif
R10 REdDEVil
zal, zal, zal, zal....tylko to słowo sie nasuwa biggrin.gif ;] przemysl to...........troszke gwiazdorstwa tu wyszlo......

PS: zmien nazwe tematu...... ty nie ROBISZ tekstur tylko je EDYTUJESZ.....
Lampard_8
QUOTE(D4vID @ Mar 30 2007, 16:01:33) [snapback]134898[/snapback]

Moim zdaniem gosciu jest walniety i specjalnie sprowokowal taka sytuacje zeby nie robic tutka (bo nie umie) ph34r.gif

Sam jesteś walnięty i sam nie umiesz robić butów. Tylko jak cię ktoś prosi żebyś mu wyedytował buta to chyba to się robi. Poproś mnie o buta to ci zrobie. A nie bądź taki pewny że nie umiem butów robić. Bo to jest wnerwiające jak większość ci nie wierzy i ci mówi że nie umiesz robić butów. Tylko jak ktoś myśli że z jednego zdjęcia da się buta zrobić to powodzenia. PIsze : podeszwa, pięta, but z góry, but z obu stron. I ci zrobie.

QUOTE(R10 REdDEVil @ Mar 30 2007, 16:21:41) [snapback]134904[/snapback]

zal, zal, zal, zal....tylko to słowo sie nasuwa biggrin.gif ;] przemysl to...........troszke gwiazdorstwa tu wyszlo......

PS: zmien nazwe tematu...... ty nie ROBISZ tekstur tylko je EDYTUJESZ.....

O jakim ty gwiazdorstwie pieprzysz.
R10 REdDEVil
o takim ze..... myslisz ze juz na tyle wyrafinowanym i cenionym "boot"makerem.... i po takim czyms myslales ze beda blagac cie o zostanie...i zaakceptuja twoje warunki:D zalll..

chyba sie jednka przejechales.....i to byl twoj blad ktory innych do ciebie z niechecil.......;]
krolu
Carmin dobrze napisał....
Jezeli juz to neich zmieni nazwe tematu bo ja jakos nie widziałem ŻADNEJ twojej tekstury, a przypomne temat brzmi: Texturki Butów By L_8....
i nie mow że forum jest zjebane bo tym samym obrażasz każdego użytkownika..
Napisałeś też: "Bo to jest wnerwiające jak większość ci nie wierzy i ci mówi że nie umiesz robić butów."-no to kurwa udowodnij każdemu ze je umiesz robić a nie pajacujesz i wklejasz jakieś denne napisy...
pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.