ComeBack
Mar 30 2007, 15:44
QUOTE(krolu @ Mar 30 2007, 15:39:11) [snapback]134909[/snapback]
Carmin dobrze napisał....
Jezeli juz to neich zmieni nazwe tematu bo ja jakos nie widziałem ŻADNEJ twojej tekstury, a przypomne temat brzmi: Texturki Butów By L_8....
i nie mow że forum jest zjebane bo tym samym obrażasz każdego użytkownika..
Napisałeś też: "Bo to jest wnerwiające jak większość ci nie wierzy i ci mówi że nie umiesz robić butów."-no to kurwa udowodnij każdemu ze je umiesz robić a nie pajacujesz i wklejasz jakieś denne napisy...
pozdrawiam
Racja...juz dawno pislame zeby zmienil nazwe tematu..poza tym tez mysle, ze tutka nie zrobi bo poprostu nieumie
POZDRAWIAM;)
Lampard_8
Mar 30 2007, 16:04
JEBE WAS WSZYSTKICH !! ZAMKNIJCIE TEMAT !!
R10 REdDEVil
Mar 30 2007, 16:04
pozadroscic...kultury

ZEGNAJ....i nie wracaj....
Lampard_8
Mar 30 2007, 16:11
Oto możesz być pewny, już nigdy tu nie wróce, bo chamów zbyt dużo.
grzesio1712
Mar 30 2007, 16:13
już dawno na Pro-Evo ci pisałem, że Adidas Predator nie są twoje tylko zeedytowane, ale sie upierałeś że sam je wykonałeś, dopiero na tym forum napisałes ze zeedytowane, więc... ŻEGNAJ
ja nie pisze ze umiem robic buty jak nie umiem!!
nara frajerze
lukaszek239
Mar 30 2007, 20:35
Nie chcesz robić tutoriala, bo nie umiesz i dlatego zawsze miałeś jakąś wymówke, że nie możesz itp. Bierzesz inne teksturki i edytujesz dajesz napisy i zmieniasz kolory :/ I mówisz, że to są twoje. Nie wiem czym chciałeś się popisać.
WIĘC ŻEGNAJ
Porównałem ledwie kilka "twoich" teksturek z produkcjami World Cupa i niestety nie różniły się niczym. Chciałeś zrobić błyskotliwą karierę na forum, nie wyszło w dodatku teraz w żałosny sposób próbujesz się bronić. Może przynajmniej nauczyłeś się, że tylko pracą można coś zdziałać. pa
Carmin
Mar 30 2007, 21:10
QUOTE(CRISS123 @ Mar 30 2007, 15:39:34) [snapback]134887[/snapback]
Ja bym proponowal przynajmniej 20% ale to tylko propozycja dla usera Carmin.
Lampard_8 nie odchodz bo świetnie edytujesz teksturki i je robisz od podstaw.
wez mnie colo nie rozpierdalaj. % dla mnie? za to ze napisalem prawde dotyczaca super uzytkownika L_8 ? buehhe dobre
wezcie zamknijcie ten temat bo rzal.
Gość w temacie chciał zaszpanować teksturami które w żaden sposób nie były jego a teraz jeszcze ktoś go broni i obraza userów tego czcigodnego forum. RZAL ;/ zamknijcie ten temat a gościa zbanować i koniec sprawy.
Nara Lampard_8 goń sie leszczu!
Varies.
Mar 31 2007, 06:50
QUOTE(Carmin @ Mar 30 2007, 22:14:00) [snapback]134995[/snapback]
wez mnie colo nie rozpierdalaj. % dla mnie? za to ze napisalem prawde dotyczaca super uzytkownika L_8 ? buehhe dobre
wezcie zamknijcie ten temat bo rzal.
nie tu

.Bo we wszystkich topicach coś piszesz glupiego np.w temacie T-Mac'a.Poprostu widać że byles wszczesniej na jakims forum i to dlugo

.
co do L_8 texturki porownalem i co wszystkie World-cupa lub Capeli

.Jedyne ktore zrobileś to dla mnie Adasie F10.temat zamknijcie
Temat do odstrzału. Zgadzam sie z Carminem po dłuzszym namysle. L_8 myslisz ze nie ma lepszych od Ciebie na scenie ?? to sie mylisz.
Do Siana - odstrzel temat.
Zamykam. Procenty lecą do Lampard_8
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.