Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 2 Liga Path
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Flisak
Patch będzie szybciej, jak będą stroje. A nie mogę ich zrobić, bo mi nie pomagacie i nie dajecie fotek. Na chwilę obecną kończę zespół Tur Turek, ale nie mam zdjęć stroju wyjazdowego. Robię też znicz Pruszków i wiem, że domowe są żółte, a away też jak na razie nie znam. Proszę o pomoc!!
krzysiu
zobacz na stronę

www.tur-turek.pl
świstak
Cytat(Flisak @ Aug 9 2007, 17:10:51) [snapback]172333[/snapback]
Patch będzie szybciej, jak będą stroje. A nie mogę ich zrobić, bo mi nie pomagacie i nie dajecie fotek. Na chwilę obecną kończę zespół Tur Turek, ale nie mam zdjęć stroju wyjazdowego. Robię też znicz Pruszków i wiem, że domowe są żółte, a away też jak na razie nie znam. Proszę o pomoc!!

Ja dałem stroje GieKSy (ponoć już zrobione) i Warty na poprzedniej stronie. rolleyes.gif
INTELEKT
Jarek wcześniej w patchu miały byc drużyny takie jak np. Górnik Polkowice, Radomiak (chyba), KSZO, Miedź, może jakieś jeszcze, ostatecznie tych drużyn ma nie byc, a wcześniej na screenach widziałem stroje tych drużyn, mam więc taką prośbę, czy mógłbyś udostępnic stroje tych drużyn których masz, ale których nie będzie w patchu?
jarek1989
KSZO i Miedź będzie smile.gif a Górnik Polkowice może gdzieś mam biggrin.gif pozdro biggrin.gif
zembi
Tam są wyjazdowe stroje Tura (czerwone):
KLIK
Flisak
Cytat(zembi @ Aug 10 2007, 10:28:57) [snapback]172547[/snapback]
Tam są wyjazdowe stroje Tura (czerwone):
KLIK

Już wykonane biggrin.gif
INTELEKT
Jarek ale udostępnisz te stroje Polkowic? Obojętnie przed czy po premierze patcha. Spoko Flisak, to już macie całe komplety Tura i Znicza?
jarek1989
zarzuce jak je mam na dysku smile.gif wraz z wydanie patha biggrin.gif

pozdro biggrin.gif
INTELEKT
Spoko, dzięki.
Flisak
Cytat(INTELEKT @ Aug 10 2007, 14:52:10) [snapback]172636[/snapback]
Jarek ale udostępnisz te stroje Polkowic? Obojętnie przed czy po premierze patcha. Spoko Flisak, to już macie całe komplety Tura i Znicza?

Mam całe Tura, a znicza jeszcze został away wink.gif
Jacmen
Nie mogę sie doczekać patcha powodzenia dobra robota wink.gif
jarek1989
jeszcze 3 komplety stroji i wydajemy biggrin.gif

P.S. potrzeba FOT do zrobienia menu 2 ligi patha ;D wrzucajcie tu coś żeby się nadawało biggrin.gif

pozdro biggrin.gif
TOMaSSon 94
Cytat(jarek1989 @ Aug 13 2007, 22:18:02) [snapback]173852[/snapback]
jeszcze 3 komplety stroji i wydajemy biggrin.gif

P.S. potrzeba FOT do zrobienia menu 2 ligi patha ;D wrzucajcie tu coś żeby się nadawało biggrin.gif

pozdro biggrin.gif

A JAKIE stroje pozostały? Służę fotami wink.gif
jarek1989
Gks Jastrzebie

Pelikan Łowicz

Zawisza biggrin.gif

to wrzuć je tu biggrin.gif i proste biggrin.gif

z góry dzięki biggrin.gif

pozdro biggrin.gif
Felek?@1
na stronie 12 macie linki do stroi pelikana łowicz chyba sa dobre?
Felek?@1
debile slepi jestescie czy co czy moze nie umiecie zrobic tych stroji bo jak z was taki kitsmacherzy to wole zrobic stroje w Edit Mode laugh.gif
Flisak
Cytat(Felek?@1 @ Aug 14 2007, 07:15:16) [snapback]173913[/snapback]
na stronie 12 macie linki do stroi pelikana łowicz chyba sa dobre?

Cytat(Felek?@1 @ Aug 14 2007, 08:40:21) [snapback]173918[/snapback]
debile slepi jestescie czy co czy moze nie umiecie zrobic tych stroji bo jak z was taki kitsmacherzy to wole zrobic stroje w Edit Mode laugh.gif

Dziecko neostrady?? Hmmm, chyba tak. Pierwszy post ok, ale drugi jakiś bezsensowny i do tego taki, który mnie obraża(bo ja robię stroje do patcha). Jakbyś nie zauważył, to stroje umiem robić, nie na darmo mój temat ze strojami jest przypięty mad.gif
ARASS
Cytat(Felek?@1 @ Aug 14 2007, 08:40:21) [snapback]173918[/snapback]

Takie ułomne dzieci już dawno powinny dostać bana na to forum ... Zrób sobie sam patcha i sobie nim graj , nikt nie potrzebuje twoich kretynskich komentow !!! mad.gif Flisak robi świetne stroje wiec jesli sie nie znasz na "kitsmacher`ce" to sie zamknij .

INTELEKT
Cytat(Felek?@1 @ Aug 14 2007, 10:40:21) [snapback]173918[/snapback]

Cytat(Flisak @ Aug 14 2007, 12:03:06) [snapback]173934[/snapback]
Dziecko neostrady??

Nic dodac nic ując, kto wie może to ten w czerwonej koszulce. http://www.youtube.com/watch?v=rsBjBgoFgfU
jarek1989
Felek -> dziecko Neo (np. Post.239 tego tematu) :/ - >

a tu masz dzieło Flisaka !!! z jego tematu !!! ->

i już nie odpowiadaj na nic !!

a po 2 chodziło mi ofoty do MENUUUUUU a nie foty na stroje !!!! biggrin.gif

pozdro biggrin.gif

dawajta fotki biggrin.gif
INTELEKT
Będzie IV ligowa Zawisza, więc może to się przyda http://www.hydro-protest.kibice.net.pl/zdj...onia-gornik.jpg

Tutaj też jest ciekawe zdjęcie, chyba kibice Polonii http://archiwum.legialive.pl/photos/02polonia1_f13.jpg
Felek?@1
ARASS ułomny to byl twoj ojciec ciulu bo cie zrobil i jak byles maly to cie w betoniarce kolysali ;D od ułomnych to wyzywaj se cioto swojich koleszkow noobie.
Felek?@1
PS. Dajcie debile spokoj z tym patchem bo robic nie umiecie a tak sie z tym spieszycie ze zanim go zrobice to juz bedzie PES 7 biggrin.gif
ARASS
Cytat(Felek?@1 @ Aug 16 2007, 08:06:20) [snapback]174586[/snapback]
ARASS ułomny to byl twoj ojciec ciulu bo cie zrobil i jak byles maly to cie w betoniarce kolysali ;D od ułomnych to wyzywaj se cioto swojich koleszkow noobie.

Nie będe Ci juz ublizal bo % mam za duzo i dostal bym najprawdopodobnie bana ktorego byc moze ty dostaniesz za mnie felku biggrin.gif Takie teksty to ja 5 lat temu znalem laugh.gif Wiec idz lepiej chlopczyku pograc sobie w warcaby bo tylko sie osmieszasz tutaj ...

P.S. "noobie" dowiedz sie co to slowo znaczy to pogadamy wink.gif

INTELEKT Zawisza IV ligowy nie ligowa . Zawisza był facetem więc pisze sie w rodzaju męskim .

Fotki do menu :

Łap , może coś wam się przyda . Po[Z]dro wink.gif
INTELEKT
Cytat(Felek?@1 @ Aug 16 2007, 10:06:20) [snapback]174586[/snapback]

Cytat(Felek?@1 @ Aug 16 2007, 10:07:41) [snapback]174588[/snapback]
PS. Dajcie debile spokoj z tym patchem bo robic nie umiecie a tak sie z tym spieszycie ze zanim go zrobice to juz bedzie PES 7 biggrin.gif

Żeby dzieciak był mądry to by chociaż posty edytował...

Cytat(ARASS @ Aug 16 2007, 12:30:45) [snapback]174611[/snapback]
INTELEKT Zawisza IV ligowy nie ligowa . Zawisza był facetem więc pisze sie w rodzaju męskim .

Racja, sorry. A co do fot to myśle, że są bardzo dobre, idelanie powinny się nadawac do patcha.
ARASS
Kolejne zdjęcia - wybierzecie co będziecie uważali wink.gif

Po[Z]drawiam wink.gif
jarek1989
no i fajne fotki biggrin.gif myśle że się nadadzą biggrin.gif

pozdro D:
juniorsen
patch zapowiada sie fantastycznie rolleyes.gif ...jedno pytanko czy wszystkie stroje 2 ligowcow wykonywane sa od nowa czy sa tez stroje "stare" np z oe1.0 czy oe2.0
INTELEKT
Jarek dużo jeszcze do zrobienia?
TOMaSSon 94
Cytat(juniorsen @ Aug 16 2007, 20:05:36) [snapback]174819[/snapback]
patch zapowiada sie fantastycznie rolleyes.gif ...jedno pytanko czy wszystkie stroje 2 ligowcow wykonywane sa od nowa czy sa tez stroje "stare" np z oe1.0 czy oe2.0

WTF? blink.gif W "oe1.0" czy w "oe2.0" nie ma drugoligowców dry.gif
A stroje są robione od nowa laugh.gif laugh.gif
Ludziska zacznijta wreszcie myśleć mózgiem laugh.gif
ARASS
Cytat(TOMaSSon 94 @ Aug 17 2007, 10:53:45) [snapback]174930[/snapback]
WTF? blink.gif W "oe1.0" czy w "oe2.0" nie ma drugoligowców dry.gif
A stroje są robione od nowa laugh.gif laugh.gif
Ludziska zacznijta wreszcie myśleć mózgiem laugh.gif

Wyluzuj . Pomyliłeś się lub źle zrozumiałeś tego kolesia . Chodziło mu zapewne o stroje takich druzyn jak Wisła Płock , Arka , Polonia W , Śląsk , Lechia .
TOMaSSon 94
Cytat(ARASS @ Aug 17 2007, 11:52:44) [snapback]174941[/snapback]
Wyluzuj . Pomyliłeś się lub źle zrozumiałeś tego kolesia . Chodziło mu zapewne o stroje takich druzyn jak Wisła Płock , Arka , Polonia W , Śląsk , Lechia .

No ale w końcu stroje są robione od nowa dry.gif
jarek1989
no te stroje jak będą to go wypuszcze biggrin.gif
ARASS
Cytat(TOMaSSon 94 @ Aug 17 2007, 13:01:24) [snapback]174968[/snapback]

blink.gif Nie ja sie pytałem tylko juniorsen . A mój post dotyczył tego że w poprzednich paczach byly druzyny ktore wystepuja teraz w drugiej lidze ...

Jarek będzie jakiś bootpack do tego patcha ?
INTELEKT
Cytat(TOMaSSon 94 @ Aug 17 2007, 15:01:24) [snapback]174968[/snapback]

Ale chyba nie wszystkie
jarek1989
mieliśmy już wcześniej stroje 2 ligowców z tamtego sezonu wink.gif i teraz są dorabiane na ten sezon np. GKS Jastrzębie, Tur Turek i tak dalej biggrin.gif

a nie które są dorabiane biggrin.gif

pozdro biggrin.gif
INTELEKT
Ile jeszcze kompletów zostało do zrobienia?
jarek1989
4 Pelikana biggrin.gif

4 Zawiszy biggrin.gif

2 GKS Jastrzębie biggrin.gif

czyli razem 10 biggrin.gif

pozdro biggrin.gif
jarek1989
jak kogoś to interesuje to już uploaduje powoli patha biggrin.gif czekam jeszcze na te kilka kompletów stroji biggrin.gif

P. S. nie wiem czy wrzuce stadiony 2 ligowe bo nie wiem kogo są autorstwa a mam je na dysku nie podpisane (tzn autora nie ma ) i nie wiem co teraz zrobić z tym ?? sad.gif
Jacmen
To napiszesz że nie wiesz z kąd pochodzą stadiony i tyle przeprosisz za ich pożyczenie a autorom z góry dziękujesz wink.gif
T-Mac
a moze napisz jakie masz to ludzie ci podpowiedza czyje to prace
jarek1989
jak pisze przy tych stadionach np tak : "POL - Stadion GKS ul.Bukowa" to skąd mam wiedzieć kogo to ?? :/

to jak T-mac moge te wasze fejsy ??? smile.gif
LYJO
QUOTE(jarek1989 @ Aug 20 2007, 15:21:54) [snapback]175954[/snapback]
jak pisze przy tych stadionach np tak : "POL - Stadion GKS ul.Bukowa" to skąd mam wiedzieć kogo to ?? :/

to jak T-mac moge te wasze fejsy ??? smile.gif

akurat autorem stadionu GKSu jest RavenFCB, pepik z Ostravy smile.gif
Jest zalogowany na ISS smile.gif
INTELEKT
Może byc bez stadionów, albo zrób tak jak T-Mac mówił. Jeszcze tylko kitsy Pelikana zostały?
Flisak
Cytat(INTELEKT @ Aug 22 2007, 21:00:53) [snapback]176842[/snapback]
Może byc bez stadionów, albo zrób tak jak T-Mac mówił. Jeszcze tylko kitsy Pelikana zostały?

Pelikan został właśnie skończony biggrin.gif Lada chwila będzie patch wink.gif
INTELEKT
No to dzisiaj premiera? biggrin.gif
Ricardo
No to ja nie mogę się już tego doczekać, ciekawo jak będzie wyglądał ten of.
jarek1989
i nadszedł ten wielki dzień ;D oto wydaję 2liga patha ;D (narazie bez pysków bo nie dostałem nadal odpowiedzi ;/ )

oto downoload (FileFront) :

BALSS & STADIUMS : http://files.filefront.com//;8359717;;/

KITSERVER-640-noGDB : http://files.filefront.com//;8359287;;/

OF i READ Me PL : http://files.filefront.com//;8360258;;/

Plik PES6.exe : http://files.filefront.com//;8360399;;/

UNI :

UNI part1 : http://files.filefront.com//;8360193;;/

UNI part2 : http://files.filefront.com//;8367816;;/

UNI part3 : http://files.filefront.com//;8384018;;/

mam nadzieję że wam się spodoba ;D

nasz trud który włożyliśmy w tą prace ;D

najprawdopodobniej dnia 1 września zrobie aktalizację składów ;D po okienku transferowym ;D jeżeli mi się zechce ;D i najprawdopodobniej z tą aktalizacją będzie jeszcze to menu które jest tworzone ;D

jeśli są jakieś problemy z instalacją to piszcie w temacie biggrin.gif

i miłego grania z 2 LIGĄ !!! biggrin.gif

P.S. jeżeli kogoś nie uwzględniłem w Read ME to z góry przepraszam smile.gif

2 P.S. o face się już z 2 tygodnie temu pytałem!!! to mi powiedziano że się zastanowią i udzielą odpowiedzi smile.gif więc czekam smile.gif

pozdro biggrin.gif
INTELEKT
Aj no zgodę na fejsy mogłeś już dawno załatwic zamiast czekac do ostatniej chwili wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.