Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 2 Liga Path
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ARASS
Cytat(jarek1989 @ Jul 1 2007, 20:20:48) [snapback]159718[/snapback]
a to co niby jest jak nie motor : --->
a zawisza za korupcje wywalona tak jakby bo się wycofali choć według mnie orginalna Zawisza jest w 4 lidze ;D

pozdro biggrin.gif

Sorry nie zauwazylem motoru tongue.gif

ten zespol co sie wycofal to byla hydrobudowa bydgoszcz , zlodzieje i oszusci . Mi chodzi o jedynego prawdziwego ZAWISZE BYDGOSZCZ który występuje już od kilku lat w IV lidze Kuj - Pom . hydrobudowa juz nie istnieje .

P.S. Pisze sie "oryginalny Zawisza" rodzaj meski bo Zawisza był mezczyzna .

Po[Z]dro
RavenFCB
no vypada to bardzo fajne smile.gif Bravo smile.gif

Zrobilem sie sobie 2. Liga polska(ale nie mam kitsy) do Others A i v Erendivise mam Gambrinus liga a v Others B mam 2. Czeska liga .

Moze kdos uploadnout tylko kitsy druzyn 2 ligy ?? (sendspace) .

dzieki smile.gif

P.S: jak kdosz chce mam fajne spiewy dla GKSu Katowice,Pogoni i Piasta Gliwice smile.gif
Liedson +10
zaupladuj, na pewno sie przydadza.
yes pls upload, that will be help for patchmakers of 2nd league OF wink.gif
RavenFCB
oki . jest tam :

Pogon Szczecin
GKS Katowice
Piast Gliwice
Wisla Plock
Odra Opole

http://rapidshare.com/files/40727224/Spiewy.rar.html

sorrry za rapidshare ale tam mam najlepszy upload tongue.gif

moze kdosz uploadnout tylko stroje z tego patcha ?
the-bhoys
No stroje prezentują się bardzo ładnie, tylko te kołnierzyki poprawić i będzie git wink.gif Dzięki Jarek, że zostawiłeś dla mnie tą nieszczęsną Unię biggrin.gif Nie pozostaje nam nic innego jak czekać za patchem smile.gif
jarek1989
Cytat(the-bhoys @ Jul 3 2007, 10:01:02) [snapback]160108[/snapback]
No stroje prezentują się bardzo ładnie, tylko te kołnierzyki poprawić i będzie git wink.gif Dzięki Jarek, że zostawiłeś dla mnie tą nieszczęsną Unię biggrin.gif Nie pozostaje nam nic innego jak czekać za patchem smile.gif

kołnierzyki już poprawiłem biggrin.gif
TOMaSSon 94
I jak się ma patch?
Chciałbym wiedzieć, kiedy on może ujrzeć światło dzienne
Tylko tak się pytam...
PS. Na sceen'ach jest nawet nieźle
jarek1989
Cytat(TOMaSSon 94 @ Jul 5 2007, 13:18:21) [snapback]160723[/snapback]
I jak się ma patch?
Chciałbym wiedzieć, kiedy on może ujrzeć światło dzienne
Tylko tak się pytam...
PS. Na sceen'ach jest nawet nieźle

do końca lipca najprawdopodobniej będzie ;D

fajnie żę ktoś na to czeka biggrin.gif
świstak
Możesz pokazać jak wygląda GieKSa Katowice? smile.gif
TOMaSSon 94
Cytat("jarek1989")
do końca lipca najprawdopodobniej będzie ;D

fajnie żę ktoś na to czeka biggrin.gif

Większą frajdę sprawia zagranie polskimi klubami biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
jarek1989
Cytat(TOMaSSon 94 @ Jul 6 2007, 13:52:45) [snapback]161009[/snapback]
Większą frajdę sprawia zagranie polskimi klubami biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

no tak biggrin.gif a co dopiero 2ligowymi hehe biggrin.gif

pozdro ;D
jarek1989
a więc 24 drużyną jest Zawisza Bydgoszcz biggrin.gif oto OF po małych korektach biggrin.gif

Other A :

Other B :

Other C :

prace z mozołem trwają ..... biggrin.gif

pozdro biggrin.gif

the-bhoys
Będą loga HD dla reszty drużyn?
ARASS
jarek1989 ! Zły herb ! Zawisza jest jeden IV Ligowy i ma herb z [Z]etką na białym tle !!! www.zawiszafans.com w lewym górnym rogu masz . Skład też zły . Tomczak to obrońca , Modry napastnik itd. wonbrz skontaktowal sie ze mna i napisalem mu troche o transferach nowych i odejsciach . Popraw to .

Po[Z]dro
jarek1989
to wrzuć tu foto smile.gif i bęe wiedział biggrin.gif a nie jakieś pretensje ;/ jak nie pasuje to nie ...
GooFy
Motor Lublin Ma być tongue.gif Weszli do II ligi więc zrób. Jeśli chcesz pomogę ci.
Stadion Motoru jes prawie cały.
EDIT: WIDZE ŻE JEST ;]
ARASS

masz leniwcu Ty biggrin.gif

herb z zoltym tlem jest to byly herb Zawiszy Bydgoszcz , od 2003 roku Stowarzyszenie pilkarskie "ZAWISZA" zmienilo herb na [Z]etke na bialym tle i ten herb widnieje do dzis na strojach Zawiszy Bydgoszcz ktory wystepuje w IV lidze . Herb z zoltym tlem nalezal takze do "Zawiszy Bydgoszcz S.A." ktory gral w ubieglym sezonie w II lidze w miejsce kujawiaka wloclawek . Zawisza Bydgoszcz S.A. ( przez kibicow SP Zawiszy nazywany hydrobudową ( nazwa sponsora ) ) to klub ktory juz nie istnieje .Wycofal sie z rozgrywek w zeszlym sezonie pilkarskim i rozwiazal umowe z CWZS Zawisza na posiadanie herbu i nazwy . To tyle biggrin.gif Przedstawilem wam pare ciekawostek na temat mojego ukochanego klubu wink.gif

Po[Z]dro
jarek1989
Cytat(ARASS @ Jul 12 2007, 19:05:34) [snapback]162903[/snapback]

masz leniwcu Ty biggrin.gif

herb z zoltym tlem jest to byly herb Zawiszy Bydgoszcz , od 2003 roku Stowarzyszenie pilkarskie "ZAWISZA" zmienilo herb na [Z]etke na bialym tle i ten herb widnieje do dzis na strojach Zawiszy Bydgoszcz ktory wystepuje w IV lidze . Herb z zoltym tlem nalezal takze do "Zawiszy Bydgoszcz S.A." ktory gral w ubieglym sezonie w II lidze w miejsce kujawiaka wloclawek . Zawisza Bydgoszcz S.A. ( przez kibicow SP Zawiszy nazywany hydrobudową ( nazwa sponsora ) ) to klub ktory juz nie istnieje .Wycofal sie z rozgrywek w zeszlym sezonie pilkarskim i rozwiazal umowe z CWZS Zawisza na posiadanie herbu i nazwy . To tyle biggrin.gif Przedstawilem wam pare ciekawostek na temat mojego ukochanego klubu wink.gif

Po[Z]dro

no to oes-ik już dorobi ten herb biggrin.gif

pozdro biggrin.gif
ARASS
i jak idą prace nad patchem ?

Pozdrawiam
TOMaSSon 94
Przyłączam się do prośby ARASS'a
artysta germanista
no wlasnie jak wam idzie??
TOMaSSon 94
Sądząc po częstotliwości nadawania wiadomości i zrzucania sceen'ów, szybko tego patcha się nie doczekamy...
Ale to tylko moje skromne zdanie biggrin.gif
jarek1989
zdanie zachowaj dla siebie hehe

niedługo go wydamy biggrin.gif

pozdro biggrin.gif
jarek1989
hej biggrin.gif

a więc praca idzie tak (jeżeli to kogoś interesi ) biggrin.gif :

OF- jest skączony tak w 98 % biggrin.gif

kitserver -> brakuje paru kompletów jeszcze ale niedługo będą dorobione biggrin.gif

no i tak to już prawie wszystko biggrin.gif hehe

pozdro biggrin.gif
perONE
a wiec za ile czyt. za ile czasu bedzie sie mozna go spodziewac w 100% ?? tongue.gif
jarek1989
myśle że na początek sierpnia to na bank biggrin.gif

jeszcze zostały małe korekty w ofie biggrin.gif

no i te komplety strojów biggrin.gif

i będzie koniec wkońcu biggrin.gif

P. S.

laugh.gif laugh.gif MÓJ 400 POST laugh.gif laugh.gif
TOMaSSon 94
Mam nadzieję, że wyjdzie już niedługo...
ARASS
Widać że pracujecie w pocie czoła biggrin.gif Czekamy na patcha .

Po[Z]dro

MÓJ 50 POST NA ISS biggrin.gif
TOMaSSon 94
Mam pytanie odnośnie patcha:
Czy ten patch będzie w jakimś stopniu współgrał z OE Patchem PolEvo?
LYJO
QUOTE(TOMaSSon 94 @ Jul 24 2007, 09:31:42) [snapback]166951[/snapback]
Mam pytanie odnośnie patcha:
Czy ten patch będzie w jakimś stopniu współgrał z OE Patchem PolEvo?

napewno nie będzie współgrał z OE ver 3.0
jarek1989
nie będzie wspólpracował bo to path i of robiony od podstaw biggrin.gif hehe
TOMaSSon 94
No dobra mogłem sie domyślić...
Najlepiej zainstalować jeszcze raz PES'a i wgrać ten dodatek wink.gif
jarek1989
Cytat(TOMaSSon 94 @ Jul 24 2007, 18:20:29) [snapback]167085[/snapback]
No dobra mogłem sie domyślić...
Najlepiej zainstalować jeszcze raz PES'a i wgrać ten dodatek wink.gif

w sumie trzeba Of-a tylko zamienić i kitserver biggrin.gif

a co do 2 sprawy NIE mam siły znowu niszczyć OFA bo Pogoń nie ma licencji czy coś :/ albo zaraz nagle cofna licencje Ruchowi i będzie w 2 lidze grać ?? robie patha pod skład który powinien grać i tyle !!

P.S.

Napisałem to tak w ramach niejasności biggrin.gif jak by co biggrin.gif

pozdro biggrin.gif
TOMaSSon 94
Spokojnie wszyscy mają licencję, tylko została sprawa Górnika Lęczna i Zagłebia Sosnowiec...
PS. Ruch NA PEWNO ma licencję blink.gif
jarek1989
z Ruchem to było na przykład !! a Pogoń raczej nie ma ;/ i jeszcze tam jakieś wątpliwości są wiec nie będe nic zmieniał!!

pozdro biggrin.gif
Ramzik
Ja mam pomysł biggrin.gif Możnaby zrobić of'a, w którym byłyby tylko polskie ligi. Orange Ekstraklasa, II liga itd. tongue.gif Jedyny problem to bardzo dużo roboty z drużynami i strojami biggrin.gif
jarek1989
ta od OE do B klasy ??? świetne naprawde świetne ......
artysta germanista
nie koniecznie od OE do B-klasy.Może to wyglądac tak:

Premier League->Orange Ekstraklasa

Ligue 1 Orange->Polska Druga Liga

Serie A->III liga gr.I

Oe(Eredivisie)->III liga gr.II

LFP->III liga gr.III

Others A->III liga gr.IV

Others B->Klasyczne polskie teamy.np Legia Wisła Widzew

Others C->Najlepsze drużyny z całej czwartoligowej polski

Myślę,że to jest do zorbienia ;D.Najwięcej roboty stroje itp.Ale myślę,że ekipa by się znalazła i na sezon 2008/09 mógłby powstac taki path rolleyes.gif
ARASS
gites taki patch ! biggrin.gif Tylko Polskie drużyny . Ale reprezentacje byłyby nie kompletne oprócz Repry Polski biggrin.gif Dobrze by było chociaż jakby było Eredivisie --> OE ( tak jak jest ) , Others C --> 2 liga , Others B --> pozostałe drużyny ( np. te które spadły z 2 ligi ) i w Others A --> Zawisza . Myśle że byłby to niezły patch`yk wink.gif

Po[Z]drawiam
the-bhoys
Zostawcie wszystko tak jak jest i dawajcie patcha biggrin.gif Ten pomysł Ramzika nie jest zły, ale będzie za dużo roboty i jeszcze więcej czekania wink.gif Pozdro
Ricardo
Jak skończycie robić 2 ligę to szybko dajcie linki, żeby nie wygasły.
jarek1989
wrzuci się na jakiś długoterminowy server biggrin.gif i tyle biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif a o tym ful pathu to może się pomyśli do następnej odsłony PES-a biggrin.gif
jarek1989
skączylem z pomocą wonbrz-a tego OF-a biggrin.gif jest gotów w 99,9 % zostały tylko kosmetyczne korekty biggrin.gif

a o to ważniejsze transfery z tego OF-a które miały niedawno miejsce biggrin.gif ( transfery 2 ligowców zostały porobine wszystkie możliwe biggrin.gif )

oto foty :

jeszcze zostało kilka kąpletów strojów do zrobienia :/ mam nadzieje że niedługo je wykonamy i wydamy tego patha biggrin.gif

pozdro biggrin.gif

barman_2000
taka uwaga w GKS Katowice gra Kapias a nie Kapis, a Mieszczak to napastnik
świstak
Po tych screenach widać kilka błędów. Tak jak kolega powyżej słusznie zauważył nasz obrońca nazywa się Kapias, a nie Kapis, a Mieszczak jest napastnikiem. Oprócz tego Robert Lasek jest lewym pomocnikiem. I jeszcze w Zniczu Pruszków. Ferdinad Chi-fon nie jest ich piłkarzem, bowiem gra w Ameryce (owszem był na testach, lecz będzie grał za oceanem).

Jeszcze jedno. Prasnal już dawno tak nie wygląda. laugh.gif Zobacz go sobie tutaj: http://www.gieksa.pl/mecz.php?nid=4&id_mecz=837 (wejdź w galerię i na pierwszym zdjęciu jest po lewej stronie (w oddali)).
INTELEKT
Super patch się zapowiada chłopaki, wielkie brawa dla twórców, mam nadzieję, że już niedługo wyjdzie.
the-bhoys
Też mam taką nadzieję wink.gif
Ricardo
Żeby ten patch był najlepszy jaki jest od pozostałych patchów. Zapowiada się niezła robota chłopaki, oby tak dalej.
kiesiu
jak mozesz to zarzuć kilka screenów piłkarzy GKS-u Jastrzębie wink.gif
INTELEKT
Jakich stroji wam brakuje?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.