Cytat
SZAKI bejbe a Ty ile masz lat ze tak do mnie mowisz co? Na wiele mi nie wygladasz albo przynajmniej nie na tyle zebys tak do mnie mowil. I ze raz napisalem sobie slowo (tez zawòd) to juz mi wytykasz ze w kazdym poscie tak jest. Wracajac do stadionow spojrz prawdzie w oczy. Tylko GieKSa ma prawdziwych kibicow na slasku. Kij mnie repreza boli najpierw pokazcie sie z dobrej strony czy potraficie dopingowac wlasny zespol. Czy jestescie z nim na dobre i na zle? Ja na Pogon chodzilem mimo ze dostawali od jakiejs Odry Wodzislaw (bez obrazy) 7:1 czy z Zabrzem na wyjezdzie 9:0. Ciekaw jestem czy Ty bys nadal dopingowal swoj ukochany klub

Repreza to inny klimat bo graja raz na jakis czas...
Dla twojej informacji mam 22 lata i wystarczająco jestem starszy żeby tak mòwić!A pier**** to się panie w burdelu a nie nasz narodowy stadion!Tylko nie mòw że nie jest narodowy, innego nie mamy żeby mogli kibicować na nim kibice nie tylko 1 drużyny(tak jak to jest na pozostałych stadionach)!Po drugie chodź sobie nadal na Pogoń nawet jak będą dostawać i 15:0, chyba wychodzisz po za temat bo tutaj nie ma sensu rozmawiać o kibicach ligowych bo to całkiem co innego!Na śląsku mogą zlikwidować i zdegradować wszystkie drużyny 1,2 i 3 ligowe ale na reprezentacje na śląski i tak przyjdzie mnòstwo osòb mimo że jak to się wyraziłeś: "Tylko GieKSa ma prawdziwych kibicow na slasku. "!Chyba że mam Ci przypomnieć ile było kibicòw na ostatnim meczu reprezentacji na śląskim, bo wcześniej coś napisałeś że na Pogoń więcej chodzi!Nie rozśmieszaj mnie!!!A po trzecie chodziłem na Radzionkòw jak jeszcze pieluszek używałeś!Grali w 3 chodziłem,grali w 2 chodziłem, grali w 1szej chodziłem, teraz są w 3 i nadal chodze!"Czy wygrywasz czy nie................."To jest motto prawdziwego kibica!Teraz już wiesz że nadal bym dopingował swòj ukochany klub nawet jakby przegrywał co mecz!
lazy_bum
Jan 31 2005, 01:49
Cytat
chyba wychodzisz po za temat bo tutaj nie ma sensu rozmawiać o kibicach ligowych bo to całkiem co innego!
IMHO to chodzilo o to, ze stadion PO mistrzostwach bedzie sie marnowal, a nie, ze NA mistrzostwach bedzie swiecil pustkami.
My nie mòwimy o wybudowaniu nowego stadionu na śląsku bo to też była by głupota, ale o rozgrywaniu meczy ME na stadionie śląskim ktòry jak większość wie już dawno stoi!!!!I jak widać skoro go jeszcze nie rozebrali to znaczy że umie na siebie zarabiać i nie marnuje się całkowicie!A co do ME to tylko marzenia bo nigdy ich nie dostaniemy do organizowania!
A ten skròt IMHO to możesz mi wytłumaczyć w prywatnej wiadomości!
Teraz mozemy sie spierac co do dopingu na Slaskim, bo kazdy powazny kibic narzeka na brak synchornizacji, slaba akustyke i te swietne trabki (to chyba hooligani wnosza), nawet pilkarze cos tam mowili ze slabo im sie gra na Narodowym, wiec... cos w tym jest ze jest taki siakis sredni
PS: Nigdy na nim nie bylem, ale bylem np. na poznanskim, i ten ma zajebiste warunki do kibicowania...
http://www.90minut.pl/news.php?id=239709
"Finały ME w 2012 roku opròcz Polski i Ukrainy chcą zorganizować ròwnież wspòlnie Chorwacja i Węgry, a także Grecja,
Włochy."
Na czerwono kraje z ktorymi(moim zdaniem) nie mamy szans w wyscigu o organizacje ME 2012
No no kemot, Azerbejdżan rzeczywiście mocny :wink:
Nie ma co się jarać, moim zdaniem szans nie mamy żadnych. Oczywiście jestem jak najbardziej za, ale patrząc realnie na tą sprawę jestem pesymistą.
A co do Śląskiego, to mecze oglądam bez dźwięku. Tego się wytrzymać nie da. No i jeszcze ta bieżnia.
Kemot, szacuneczek za Poznań :wink: W Gdyni też niczego sobie...
Pozdrawiam.
SZAKI nie o to chodzi ze wychodze za temat. Chodzi mi o kibicow. Nawet kemot potwierdza co ja mowie chodzi o doping. Stadion niech sobie bedzie owszem. Moze i przegiolem ze na Pogon wiecej przychodzi ale zauwaz, że Śląski jest 2 x większy a przychodzi po 25 tys. Sorka ale to na Pogon czasem tyle przychodzi nie mowiac o Poznaniu... pozdro Depor. Nie musze lubic Lecha ani innych chodzi ciagle o kibicow co oni soba reprezentuja. Bo na śląsku to klapa z kibicami troszke...
oczywiscie Azerbejdzan startuje w parze z Turcja, inaczej bym go nie kolorowal
ja jestem na
TAK tylko na czym oni chcą grac w polsce musiało by byc conajmiej 8 klasowych stadinòw...jak OT.ale nawet takie Highbury wystarczy
Cytat
oczywiscie Azerbejdzan startuje w parze z Turcja, inaczej bym go nie kolorowal

Chyba, że tak. Sorka ale niekumaty w tej sprawie byłem :wink:
Kusik thx za pozdro. Jeśli jednak chodzi o stadion Pogoni to ten sektor gości coś nie teges :wink:(chyba, że już jest nowy - daj znać)
Pozdrawiam.
Cytat
Rosja."
Rosja juz w latach '65-'80 (dokładnie nie pamietam, uczyłem sie na konkurs, ale coś w tych granicach najpewniej lata '70-te ) orgranizowała Igrzyska Olimpijskie...szanse mamy poròwnywalnie tak małe jak pokonanie przeze mnie pudzianowskiego
Pik to lepiej przypakuj i to dość ostro bo kibice w polsce chcą zobaczyć swoją reprezentacje na ME a innej możliwości nie ma jak organizacja tych mistrzostw!
Cytat
Pik to lepiej przypakuj i to dość ostro
pomożesz mi
Cytat
bo kibice w polsce chcą zobaczyć swoją reprezentacje na ME a innej możliwości nie ma jak organizacja tych mistrzostw!
faktycznuie...troche mnie to bawi szczerze mowiac
Cytat
Kusik thx za pozdro. Jeśli jednak chodzi o stadion Pogoni to ten sektor gości coś nie teges :wink:(chyba, że już jest nowy - daj znać)
Pozdrawiam.
Dzieki. Co do tej "klatki" nie ma jej bo wstyd nam przynosila

:D. Tyle ze nikt na wyjazdy praktycznie do nas nie jezdzi wiec sektora dla nich nie ma ewentualnie jak wczesniej 23 albo jak jest ich malo tak jak z Cracovii to ida na to male gowienko za bramka

michau000
Aug 19 2005, 23:22
tak sobie mysle, ze w swietle ostatnich afer korupcyjnych w polskim futbolu i grozacymi nam z tego powodu sankcjami ze strony FIFA, nasze szanse na dostanie tych mistrzostw chyba drastycznie maleja...
No chyba tak

Ale ja i tak bym wątpił czy Polska dostanie te ME czy nie. Dla mnie najważniejsze by było to, że dzięki temu, żę kondydujemy to się coś ruszy na przòd, a mianowicie ulepszanie stadionòw, budowa autostrad i tych podobnych rzeczy, ktòre by pomogły w rozwoju naszego kraju

A jak rozbudowanie by się powiodło i byśmy nie dostali ME w 2012 r to by się nic nie stało, bo mielibyśmy zaplecze i kandydowali do następnej organizacji
Grabos
Aug 20 2005, 08:01
QUOTE(TeDi @ Aug 19 2005, 23:49:40)
No chyba tak

Ale ja i tak bym wątpił czy Polska dostanie te ME czy nie. Dla mnie najważniejsze by było to, że dzięki temu, żę kondydujemy to się coś ruszy na przòd, a mianowicie ulepszanie stadionòw, budowa autostrad i tych podobnych rzeczy, ktòre by pomogły w rozwoju naszego kraju

A jak rozbudowanie by się powiodło i byśmy nie dostali ME w 2012 r to by się nic nie stało, bo mielibyśmy zaplecze i kandydowali do następnej organizacji
[right][snapback]32947[/snapback][/right]
Dokładnie, a w Polsce każda modernicja czegokolwiek przyniesie pozytywne efekty
Crawler
Aug 20 2005, 08:06
Tylko żeby nie było (

) że jak nie uda się teraz to sobie odpuścimy bo PZPN se pomyśli że jak teraz się nie udało to już nie będzie startować kiedy indziej.
dziku77
Sep 19 2005, 22:00
Fajnie by było zrobić w Polsce ME,ale jakoś w to nie wierzę
onix_the_chosen
Nov 16 2005, 20:24
Ja jestem za. Oczywiscie aktualnie jezeli chodzi o nasza infrastrukture, komunikacje, stadiony i zaplecze wypadamy marnie, ale jezeli dostaniemy ME 2012 to mysle ze wyrobimy sie ze wszystkim na czas, bo napewno nas stac na zorganizowanie takiej imprezy. Ogolnie jezeli chodzi o miedzynarodowe imprezy w naszym kraju jestesmy wysoko oceniani pod wzgledem organizacyjnym, wiec jezeli chodzi o to, to nie ma sie o co obawiac. Przykladem moze byc Tour de Pologne albo Zakopane w skokach. Wiadomo jednak, ze wszystko rozbija sie o pieniadze ...............
korzen
Nov 16 2005, 20:55
Wiadomo jak jest w Polsce. Infrastruktura delikatnie mowiac fatalna. Ale jezeli dostalismy sie do wielkiej tròjki, to widocznie PZPN dostarczył wystarczająco wiarygodne dokumenty przedstawiające nasz kraj w 2112 ;-)
może ktos z was slyszal jak Portugalczycy mieli fatalną infrastrukture przed losowaniem Euro04 i jakos dopieli swego
a ja jestem sceptycznie nastawiony do tego pomyslu
jako mieszkaniec jednego z 6 wybranych miast obawiam sie, ze wybudowany (w zasadzie zmodernizowany) obiekt sie najnormalniej w swiecie zmarnuje.
po ewentualnych mistrzostwach Stadion Olimpijski przestanie goscic pilkarzy, a oddany zostanie dla zalosnych panoow jezdzacych na motorkach.
Wrocławski Slask potega pilkarska nie jest i nie zanosi sie na to, aby nia zostal. Zainteresowanie pilka w miescie jest stosunkowo nikle, ludzie wola siatkoowke, pilke reczna, w dupe jebany zuzel.
Stadion wiec bedzie tylko pustym obiektem, ktoory moze czasem posluzy za obiekt, gdzie rozegrany bedzie siakis mecz towarzyski naszej reprezentacji b.
lazy_bum
Nov 17 2005, 11:05
QUOTE(korzen @ Nov 16 2005, 20:59:44)
widocznie PZPN dostarczył wystarczająco wiarygodne dokumenty przedstawiające nasz kraj w 2112 ;-)[right][snapback]44295[/snapback][/right]
Nie wiem czy byli pod wrażeniem Polski 2112. Myślę, że bliżej do 2012 i do kwaszyzmu. (-;
QUOTE(SZAKI @ Feb 3 2005, 15:43:07)
Pik to lepiej przypakuj i to dość ostro bo kibice w polsce chcą zobaczyć swoją reprezentacje na ME a innej możliwości nie ma jak organizacja tych mistrzostw!
[right][snapback]10808[/snapback][/right]
Taka jest niestety smutna prawda

.
Z tego wszystkiego najśmieszniejsze jest to, że co chwile mòwią "Zrobimy nowe autostrady, zrobimy nowe stadiony", ale mòwią już tak od ładnych paru lat i jak na razie to nic z tego nie wyszło, a w organizacji ME jesteśmy razem z Ukrainą, a oni raczej mają lepszą organizację i pewnie większość meczy toczyła by się u nich... Jednak nam pozostaje mieć dobre nadzieje...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.