Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szukasz Kitsa? Napisz Tutaj!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41
Grzechu
Witam, ja przyłączam się do prośby wyżej: Poszukuję strojów Juventusu - najlepiej by było gdyby ktoś zarzucił linkiem ze strojami (tymi z Champions League) wink.gif
perONE
JUVENTUS

Nancy nie znalazłem wink.gif
Grzechu
Heh, dzięki wielkie za pomoc, ale mi chodziło o nieco inne stroje Juve. Te stroje, które mi podałeś są spoko, ale na plecach też mają paski, a na nich nazwisko i numer, co dla mnie nie wygląda elegancko. Bardziej chodziłoby mi takie stroje Juve http://pl.youtube.com/watch?v=Qz9sTqgrOwg - to znaczy, przód normalny, a z tyłu takie "czarne tło" i na nich numer i nazwisko wink.gif Ktoś mógłby mi pomóc?
Jamnik
Witam wink.gif

Szukam GDB Folderów drużyn:

- Stoke City
- Beitar Jerozolima
- Lechia Gdańsk
- Śląsk Wrocław
- Polonia Warszawa
- Volendam

Naszukałem się na GA i tutaj na forum, ale GDB folderów nie znalazłem. Stroje mogą być z zeszłego sezonu nawet smile.gif

Pozdrawiam
perONE
STOKE CITY

PL
zomek
szukam stroi Jagielloni na obecny sezon
thierry14
Mam pytanie. Czy wyjdzie jakaś paczka ze wszystkimi strojami na sezon 08/09 ?
perONE
Może tak a może nie.
adamdidol
szukam wyjazdowego kitsa beitaru
CzApA
prosiłbym o paczkę kitsów drużyn z Orange Ekstraklasy na ten sezon, jeśli ktoś ma wink.gif

również chciałbym info czy wyszły już kitsy Anorthosis Famagusty i Beitaru, jeśli ktoś ma niech wrzuci. Z góry dzięki cool.gif

Pozdrawiam biggrin.gif
perONE
CYTAT(CzApA @ Nov 11 2008, 21:24) *
prosiłbym o paczkę kitsów drużyn z Orange Ekstraklasy na ten sezon, jeśli ktoś ma wink.gif

również chciałbym info czy wyszły już kitsy Anorthosis Famagusty i Beitaru, jeśli ktoś ma niech wrzuci. Z góry dzięki cool.gif

Pozdrawiam biggrin.gif

Paczki nie ma.

ANORTHOSIS
CzApA
dzięki za Anorthosis cool.gif
a mogłbyś wrzucic kitsy z Orange Ekstraklasy które masz??

z góry dziekuje tongue.gif

pozdrawiam.
perONE
Paczkę Ekstraklasy mam na poprzednio sezon z OEP 4.0 wiec jezeli chcesz to pobierz uni z tego patcha link
Bartoromero
są może już stroje Wisły Kraków??
perONE
WISŁA by Flisak
Bartoromero
perONE wielkie dzięki za stroje i twarze Wisły:)
Windziak
Poszukuję Lechii Gdańsk i Śląska Wrocław oraz Polonii Warszawa przede wszystkim... ma ktoś jakieś linki?
WKS
CYTAT(e.handlarz @ Sep 21 2008, 14:55) *

by Flisak model nieznany tongue.gif

Piast:

DOWNLOAD PIAST GLIWICE BY Gofy

DOWNLOAD LECHIA GDAŃSK BY Gofy

DOWNLOAD ŚLĄSK WROCŁAW

Stroje Lechii i Piasta są z tamtego sezonu, ale i tak Ci sie powinny przydać. Śląsk, który wrzuciłem to folder zmieszany ze strojami Torina i Gofiego closedeyes.gif

Tu porosilem o stroje e.adriana Lechii i Slaska powinny ci sie przydac wink.gif

przemek_psg
ja szukam GDB Herthy Berlin na ten sezon, znalazłem tu na forum .png ale nie było do nich downloadu, na gamingaccess też gdzieś znaleźć nie mogę...
byłby ktoś z Was uprzejmy i dał mi download smile.gif
Windziak
Dzięki ktoś tam wyżej tongue.gif

Czy można prosić jeszcze o Dysko-Polo ? biggrin.gif tzn. Polonię Warszawę.. tongue.gif
perONE
Nie jestem pewnien czy sa to na sezon 08/09 ale są z tego niemieckiego patcha. Więc wnioskuje, że sa na 08/09

HERTHA BERLIN

sendspace.pl
filefront
Mediafire
przemek_psg
dziękóweczka perONE - o to mi chodziło!

PS: avek Twój wymiata! najlepszy futbolista na ziemi! tongue.gif
bartek-brt
A wiec tak, szukam trykotów (najlepiej GDB):
-Lecha Poznań
-AEK'u
-Walii
-Brugge
-Najlepiej cała paczka Eredevisie bo nie widzi mi sie sciąganie pojedyńczo:)
perONE
AEK Ateny
19ElNino20
Szukam stroi Ruchu na sezon 08/09.
gozda
Dołączam się do prośby o stroje Lecha Poznań. Nie interesuje mnie strój domowy bo on już jest tu:http://pes2008editing.blogspot.com/2008/10/lech-pozna-0809-home-kit-by-flisak.html
Interesują mnie tylko stroje:away oraz gk1 i gk2
perONE
CYTAT(gozda @ Nov 22 2008, 21:04) *
Dołączam się do prośby o stroje Lecha Poznań. Nie interesuje mnie strój domowy bo on już jest tu:http://pes2008editing.blogspot.com/2008/10/lech-pozna-0809-home-kit-by-flisak.html
Interesują mnie tylko stroje:away oraz gk1 i gk2

A widzisz jakie to dział? huh.gif
mietek_
Poszukuje calego folderu gbd malagi z góry dzieki
perONE
MALAGA GDB

sendspace.pl
Filefront
Mediafire
Windziak
Polonia Warszawa? Są takowe w ogóle???
Twelvii
Witam szukam strojow Wigan i Hull City,Hull kiedys gdzies widzialem ale teraz nie widze sad.gif
Twelvii
Wigan Juz mam poprosze was moze o WBA I Hull city
perONE
HULL CITY
sendspace.pl
filefront
mediafire

WBA
sendspace.pl
filefront
mediafire
NETHERLAND
Poszukuje stroji na sezon 08/09: CLUB BRUGGE, FC KOPENHAGEN, SLAVIA PRAHA, PANATHINAIKOS, ROSENBORG, DYNAMO KIYEV,STEUA BUCAREST
perONE
PANATHINAIKOS
sendspace.pl
mediafire
filefront

DYNAMO KIJÓW
sendspace.pl
mediafire
filefront

STEAUA
sendspace.pl
mediafire
filefront
NETHERLAND
Dzięki perONE
Twelvii
Wielkie dzieki PerOne smile.gif
Krzysiu12
CYTAT(Windziak @ Nov 23 2008, 12:53) *
Polonia Warszawa? Są takowe w ogóle???

są biggrin.gif

Polonia Warszawa.rar
mariusz0103
Czy zrobił już ktoś może naszej reprezentacji NIKE, bo chyba każy już wie , że od nowego roku będzie naszym sponsorem nike biggrin.gif
Sinet18
Ma ktoś może stroje CSKA Moskwa sezon 08/09?
perONE
Coś dużo waży.
CSKA
Sinet18
Dzięki perONE na Ciebie zawsze można liczyć wink.gif
Lechhu91
Witaaam wink.gif Poszukuje strojee na sezon 2008/2009 takich druzyn jak : Polonia Warszawa, Lechia Gdańsk, Piast Gliwice, Śląsk Wrocław, Odra Opole, GKS Katowice, Arka Gdynia, Cracovia, PGE GKS Bełchatów, Polonia Bytom, Górnik Zabrze, Korona Kielce, Legia Warszawa, Odra Wodzisław, Ruch Chorzów, Widzew Łódź, Wisła Płock, Zagłębie Lubin

Z gory dzieki Pozdrawiam
Krzysiu12
CYTAT(Lechhu91 @ Nov 29 2008, 13:08) *
Witaaam wink.gif Poszukuje strojee na sezon 2008/2009 takich druzyn jak : Polonia Warszawa, Lechia Gdańsk, Piast Gliwice, Śląsk Wrocław, Odra Opole, GKS Katowice, Arka Gdynia, Cracovia, PGE GKS Bełchatów, Polonia Bytom, Górnik Zabrze, Korona Kielce, Legia Warszawa, Odra Wodzisław, Ruch Chorzów, Widzew Łódź, Wisła Płock, Zagłębie Lubin

Z gory dzieki Pozdrawiam

poczytaj może troche tematów z kitsami!!!! stroje Polonii Warszawa dałem strone wcześniej!!
Lechhu91
Dzieki za pomoc ... czesc strojii mam ale czesc nie ;/

Pomozesz??

Pliiss ... wink.gif

Oto brakujace stroje
- GKS Katowice
- Arka Gdynia
- Cracovia Kraków
- GKS Bełchatów
- Polonia Bytom
- Korona Kielce
- Odra Wodzisław
- Ruch Chorzów
- Widzew Łódź
- Zagłębie Lubin

Chodzi mi o stroje na sezon 2008/2009

Pozdro biggrin.gif
Krzysiu12
CYTAT(Lechhu91 @ Nov 29 2008, 16:45) *
- Ruch Chorzów
Pozdro biggrin.gif

Ruch Chorzow.rar
Lechhu91
Dzieki ;] masz jakies jeszcze z tych co podalem?? :>
mietek_
Lechuhu91 a jakie druzyny z ekstraklasy masz chodzi mi o foldery gbd?
Lechhu91
Polonia Warszawa, Lechia Gdańsk, Piast Gliwice, Śląsk Wrocław, Odra Opole(nie wiem czy na sezon 2008/2009), Arka Gdynia(domowa), Legia,Lech biggrin.gif:D, ŁKS, Wisła Kraków
mietek_
Poszukuje calych folderow GBD druzyn
Znicz Pruszkow
Podbeskidzie bielsko-biala
Górnik Leczna
maga byc z tamtego sezonu ale lepiej jak by byly z obecnego z gory dzieki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.