Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szukasz Kitsa? Napisz Tutaj!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41
Tomas
CYTAT(M19 @ Jul 23 2008, 13:46) *
Szukam folderu GDB ze strojami Barcy na 08/09 wraz ze czcionkami

postr nr 600, prosze - link
KmB
Witam szukam stroju Chelsea domowego na ten sezon tyle ze z niebieskimi getrami mowiac krotko caly niebieski bo szukalem i jak narazie znalazlem tylko z bialymi
bedi
szukam strojow dla torino i sampdori
perONE
TORINO HD
TORINO

SAMPDORIA HD
SAMPDORIA
bedi
dzieki ale chodzilo mi o sezon 08/09 a te sa z 07/08 ale i tak dziekuje z fatyge biggrin.gif
perONE
Poszukuje jak najwiekszej paczki kitsow tylko w rozdzialce wiekszej niz 512x512 ( najlepiej 1024x1024). Sezony tylko 07/08, ewentulanie juz 08/09, Jezeli brak z ktoregokolwiek sezonu moga byc z 06/07. Penetrujac moj kitserver, a jestem maniakiem kitsuff HD brakuje mi:
*Premiership: Aston Villa, Charlton, Middlesbrough, Portsmouth, Sheffield, Tottenham

*LaLiga: Celta, Gimnastic, Murcia, siciedad, Valladolid, Almeria

*SerieA: Ascoli, Chievo, Messina

*Bundesliga: Arminiam Bayern, Bayer, Bochum, Duisburg, Eintracht, Hannover, Hansa, Hertha, HSV, Karlsruhe, Nurnberg, Schalke,                               Stuttgart, Werder, Wolsburg

*Ligue1: Auxerre, Caen, Metz, Le Mans, Lille, Lorient, Nancy, Rennais, Strasbourg, Tolouse, Valenciennes

* Other: Anderlecht, Boca Juniors, Dynamo Kijów, AZ Alkmaar, FC Kopenhaga, Olympiakos Pireus, Panathinaikos, glasgow Rangers, Shakhtar Donieck, Rosenborg, Slavia Praga, Steaua, Spartak Moskwa, Sporting, Zenit, AEK, FC Basel, Besiktas 

a moze bedzie ktos tak mily i zrobi paczke HD wink.gif  Chodzi mi oczywiscie o foldery GDB
KYOSUKE
siemka wszystkim szukam stroju dla dróżyny RedBull jaki kolwiek byle żeby przypominal ze to ta dróżyna jeśli ktos ma to pisać na gg 5673886
perONE
masz kits tej dróżyny
download
Fallen
CYTAT(KYOSUKE @ Jul 25 2008, 18:31) *
siemka wszystkim szukam stroju dla dróżyny RedBull jaki kolwiek byle żeby przypominal ze to ta dróżyna jeśli ktos ma to pisać na gg 5673886
Ja bym Ci poleciłznaleźć drużynę "Słownik ortograficzny"...
Kamlot
Posiada ktoś stroje tych drużyn? -
1. West Bromwich
2. Stoke
3. Hull
4. Nantes
5. Le Havre
6. Grenoble
7. Chievo
8. Bologna
9. Lecce
10. Borussia Moen.
11. FC Koeln
12. Hoffenheim
13. Numancia
14. Malaga
15. Sporting Gijon
perONE
KOLN
BOLOGNA
WBA
NANTES
jano
Szukam pilnie GDB folderu Premier League, najlepiej ze strojami na sezon 08/09. Z gory bardzo dziekuje...wink.gif
FAN PES6
Podpisuje sie pod tą prośbą.
helzing
moglby zrobic ktos stroj bramkarski arsenalu, chodzi mi o ten w zielonym kolorze smile.gif
perONE
mam taki ale tylko w wersji CL (mdl=131 collar=no)

helzing
mi chodzi o te:
http://www.gettyimages.com/Search/Search.a...8&src=quick
perONE
mdl=131 collar=no

helzing
no te sa super, ale czy nie powinny byc jeszcz jasniejsze ?? odrobine
perONE
CYTAT(perONE @ Jul 24 2008, 18:28) *
Poszukuje jak najwiekszej paczki kitsow tylko w rozdzialce wiekszej niz 512x512 ( najlepiej 1024x1024). Sezony tylko 07/08, ewentulanie juz 08/09, Jezeli brak z ktoregokolwiek sezonu moga byc z 06/07. Penetrujac moj kitserver, a jestem maniakiem kitsuff HD brakuje mi:
*Premiership: Aston Villa, Charlton, Middlesbrough, Portsmouth, Sheffield, Tottenham

*LaLiga: Celta, Gimnastic, Murcia, siciedad, Valladolid, Almeria

*SerieA: Ascoli, Chievo, Messina

*Bundesliga: Arminiam Bayern, Bayer, Bochum, Duisburg, Eintracht, Hannover, Hansa, Hertha, HSV, Karlsruhe, Nurnberg, Schalke,                               Stuttgart, Werder, Wolsburg

*Ligue1: Auxerre, Caen, Metz, Le Mans, Lille, Lorient, Nancy, Rennais, Strasbourg, Tolouse, Valenciennes

* Other: Anderlecht, Boca Juniors, Dynamo Kijów, AZ Alkmaar, FC Kopenhaga, Olympiakos Pireus, Panathinaikos, glasgow Rangers, Shakhtar Donieck, Rosenborg, Slavia Praga, Steaua, Spartak Moskwa, Sporting, Zenit, AEK, FC Basel, Besiktas 

a moze bedzie ktos tak mily i zrobi paczke HD wink.gif  Chodzi mi oczywiscie o foldery GDB

ponawiam

CYTAT(helzing @ Jul 29 2008, 14:06) *
no te sa super, ale czy nie powinny byc jeszcz jasniejsze ?? odrobine

moze i powinny ale co to za roznica? przeciez i tak są dobre wink.gif

EDIT: dzieki orendż wink.gif moze cos znajde  

Orange_91
Nie mam tak pojedynczo żeby Ci zuploadować ale masz tutaj jakąś paczkę może znajdziesz coś czego Ci brakuje.
http://www.pesforum.de/trikots/52371-hd-tr...esc-meggys.html
helzing
CYTAT(perONE @ Jul 29 2008, 13:57) *
mdl=131 collar=no

A takie banalne dla niektorych pytanie, jak dograc te stroje i ustawic jako pierwsze dla bramkarza ?? A moze ktos by mi to zrobil i wrzucil tylko plik, razem z tamymi pozostalymi strojami arsenalu albo moze byc tez same te.
djclanv1r00z
CYTAT(helzing @ Jul 30 2008, 12:55) *
A takie banalne dla niektorych pytanie, jak dograc te stroje i ustawic jako pierwsze dla bramkarza ?? A moze ktos by mi to zrobil i wrzucil tylko plik, razem z tamymi pozostalymi strojami arsenalu albo moze byc tez same te.

wrzucasz do folderu "ga" tak jak na ścieżce :

D:\PES 6\kitserver\GDB\uni\Premiership\Arsenal\ga

podpisujesz strój jako : all i wklejasz właśnie do tego folderu oraz tworzysz notatnik o nazwie : config smile.gif

do tego notatnika wpisujesz :

mdl=131
collar=no

zamykasz notatnik zapisujesz zmiany i robisz setup kitservera i instal na nowo i masz już go w grze smile.gif

P.S. :

ga - pierwszy strój bramkarski
gb - drugi stój bramkarski

itd wink.gif

pozdro cool.gif
rozenbow33
Ma ktos może stroje reprezentacji Szkocjii na sezon 08 albo 07??? cool.gif
djclanv1r00z
CYTAT(rozenbow33 @ Jul 30 2008, 17:54) *
Ma ktos może stroje reprezentacji Szkocjii na sezon 08 albo 07??? cool.gif

3maj : http://www.sendspace.com/file/0p2u1k

pozdro cool.gif
GooFy
A ja mam dosyć nietypową porśbę... A mianowicie Ma ktoś kitsy Anglii z World Cup 06 ? cool.gif
djclanv1r00z
CYTAT(.GooFy @ Jul 31 2008, 12:15) *
A ja mam dosyć nietypową porśbę... A mianowicie Ma ktoś kitsy Anglii z World Cup 06 ? cool.gif

to chyba te : http://www.sendspace.com/file/gqu7x2

pozdro cool.gif
Rossinho
Drodzy kitsmakerzy mam do Was pytanko: czy potrafiłby ktoś zrobić konwert stroju z pesa 2008 do pesa 6? Albo chociaż zrobić kits do pesa 6 na podstawie teksturki z pesa 2008? Chodzi o ten strój: Gremio pes 08 bez log Gremio, bez napisu z tyłu "X11" oraz zamiast koloru niebieskiego kolor żółty (mniej więcej jak opaska). Jeżeli podjąłby się ktoś wykonania to proszę napisać na pw żeby nie robić syfu tutaj.
Zywy
Szukam kitsów Polonii Warszawa z sezonu 08/09 a jak nie ma to z sezonu 07/08. Najlepiej cały folder czy GDB
djclanv1r00z
CYTAT(Zywy @ Aug 3 2008, 14:08) *
Szukam kitsów Polonii Warszawa z sezonu 08/09 a jak nie ma to z sezonu 07/08. Najlepiej cały folder czy GDB

07/08 : http://www.sendspace.com/file/gf13k2

pozdro cool.gif
potter
Sa juz jakies kitsy Zielonych z Saint Etienne na nowy sezon ? tongue.gif
Red Bull
Czy ktoś ma stroje FC Sevilla na sezon 08/09
Varies.
Stoke,Hull,WBA 08/09 ma ktoś smile.gif
malomowny18
Witam

Szukam stroi Śląska Wrocław oraz Olympique Lyon na nowy sezon 08/09 do PES 6

Pozdrawiam
zuraw12
CYTAT(Red Bull @ Aug 4 2008, 19:16) *
Czy ktoś ma stroje FC Sevilla na sezon 08/09

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=29246

Szukanie nie boli
djclanv1r00z
CYTAT(malomowny18 @ Aug 4 2008, 22:08) *
Witam

Szukam stroi Śląska Wrocław oraz Olympique Lyon na nowy sezon 08/09 do PES 6

Pozdrawiam

przecież już o Lyon prosiłeś ??!! i narazie widze że tylko home jest który został tam już wrzucony !!:)

a Śląska jeszcze nie zrobiono ale mam nadzieję że niedługo będzie smile.gif

CYTAT(zuraw12 @ Aug 4 2008, 22:15) *

pomaganie też nie boli smile.gif

pozdro cool.gif
malomowny18
Ano prosiłem o Lyona, ale tamten podany nie działa ( jest strasznie rozciągnięty ), możliwe że źle mam w configu coś wpisane.
A Posiada ktoś chociaż uniform Śląska W. z poprzedniego sezonu?
Red Bull
QUOTE(zuraw12 @ Aug 4 2008, 22:15) *

fake link - przenosi do strony głównej downloadu...
domyślam się jednak że jest to link do strojów w HD, który znam. jednak ja poszukuje kitsów Sevilli w normalnej rozdzielczości, bo przez HD mam lagi huh.gif
djclanv1r00z
CYTAT(malomowny18 @ Aug 4 2008, 22:52) *
Ano prosiłem o Lyona, ale tamten podany nie działa ( jest strasznie rozciągnięty ), możliwe że źle mam w configu coś wpisane.
A Posiada ktoś chociaż uniform Śląska W. z poprzedniego sezonu?

masz Śląsk z tamtego sezonu : http://www.sendspace.com/file/h4d0of

pozdro cool.gif
juniorsen
Prosze o stroje SAint Etienne na s. 08/09 wink.gif
mietek_
Ej co jest nie moge pobrac pliku sevila 08-09 wchodzi mi na ga i dalej nie mam dowlands tak samo mam z strojami hoffmen czy jakos tak beniaminka bundesligi!co mam zrobic??
malomowny18
djclanv1r00z Dzięki wielkie
kaberlem
szukam stroju Atletico Madryt na sezon 08/09
perONE
CYTAT(kaberlem @ Aug 6 2008, 12:31) *
szukam stroju Atletico Madryt na sezon 08/09

download
kaberlem
możesz dać linka gdzieś indziej a nie na gamingacces?
MYSZa7
Mógłby ktoś dać PORZĄDNE kitsy Realu na ten sezon?
Rossinho
MYSZa7 -> mimo iż jestem kibicem Atletico Madryt to mam moim zdaniem najlepsze stroje Realu - od aRIP'a daje download:
Real Madryt by aRIP z nowymi fontami biggrin.gif
A w zamian proszę o wszystkie kitsy Lecha Poznań jakie macie...
kaberlem
szukam nowych stroi dla PSG
lodzik2c
CYTAT(kaberlem @ Aug 7 2008, 09:01) *
szukam nowych stroi dla PSG

http://sharebase.de/files/RO6TTeAj1y.html psg by Torin
Kowalek
Szukam kitosw Brazyli nowych
Flisak
CYTAT(Kowalek @ Aug 7 2008, 12:51) *
Szukam kitosw Brazyli nowych

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=24847
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.