Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: najlepsza bramka, akcja ktòra zrywał ci łeb:)
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Stron: 1, 2
StraY
to ja z innej beczki przytocze cuś wink.gif właściwie to całkiem odwrotną sytuace zapodam => obrona Buffona strzału Inzaghiego z 5m po dośrodkowaniu( chyba Seedorfa) w finale LM wink.gif to było COŚ :]
michau000
http://www.soccerclips.net/upload2/07cylrzxoq7g.zip
polecam :shock:

wrzucę tutaj, przy okazji, bo do ciekawych stron www się chyba nie nadaje... gościu jest wręcz niewiarygodny:)
http://mbp1150.free.fr/mbp/niveau-2/archiv...ndAnimation.wmv
Regz
michau000: Zwodziki WYMIATAJ
Tomak
Oo Stary !! Michau000 --> świetny link ... te tricki po prostu WYMIATAJ
MaKaO
Dziwi mnie czemu nikt nie wspomniał o bramce Seedorfa, co biegł i nagle sypnął z prawie połowy boiska... jakieś 50 metròw, na soccerclips.net jest na pewno... :wink:
Regz
Cytat
Dziwi mnie czemu nikt nie wspomniał o bramce Seedorfa, co biegł i nagle sypnął z prawie połowy boiska... jakieś 50 metròw, na soccerclips.net jest na pewno... :wink:

było,było... Norek o niej napisał na poprzedniej stronie :wink:
MaKaO
Umknęło mi biggrin.gif Bramka jest miodna...

Jeszcze polecam ten filmik z fajną muzą laugh.gif
[LINK]
miko
Mam pytanie czy ktoś z was nie ma wkrętki z rożnego Deyny, oraz tego jak jeden z Polakòw mija dwòch przeciwnikòw po koleji zwodem podobnym do krzyżaka było to kiedyś w TVP chyba nawet przy okazji 30-lecia meczu na Wembley.
MaKaO
Jeżeli chodzi o polskie legendy piłkarskie to mam tylko film soccerPro, gdzie Polak dostaje kanał laugh.gif
szubert357
Bramka Jacka Magiery w meczu z Wisłą 4-1 na Legii :twisted:
WBman
A zapodał by kto może linka (jak jest) do brameczki MARKA CITKO jak grał w WIDZEWI ;D w LM co Moline z 40 m przelobował jak ten se chodził po polu karnym...
Coolgun
macie tu tytol filmiku na ktorym jest kilka z wymienionych przez was najpiekniejszych akcji w historii futbolu laugh.gif moze troche przesadzam ale np. strzał Seedorfa z 50 m jest... laugh.gif
tytòł "Maravillas (Ronaldinho, Ronaldo, Riquelme, Denilson, R Carlos, Zidane, Seedorf, Mendieta, Higuita)" mam nadzieje ze znajdziecie np. na www.google.pl 8)
PS. zajmuje 3,35 mb nie umiem wrzucic na serw bo nie jestem bardzo obczajony... :oops:
michal_opole
A pamiętacie bramkę Van Bastena w finale mistrzostw Europy jak cudownie udezyl z woleja z bardzo bardzo duzego kąta :wink:
cwinar
bramka R.Carlosa przed MŚ'98 mecz z Francjaa :shock:
korzen
Ta bramka jest dla mnie potwierdzeniem geniuszu Henrego. Po tym golu stał się moim idolem--> http://www.soccerclips.net/clips/018.zip Geinialna bramka była też własnie Henrego w ostatnim meczu LM Arsenal-Bayern. Kilka osob probowało wmowic mi ze ten gol do ktòrego jest link był przypadkowi. Jestem pewny ze nie.
Draki
nom ta bramka henrego piekna ale tez mi sie podobala ta bramka ronaldinho ostatnio co grala barca z chelsea tez wymiata biggrin.gif
Arkusz
Ktoś wie może skąd mogę ściągnąć tą "akcje" w ktòrej Bowyer pobił się z Dyerem w ostatnim ligowym meczu Newcastle - Aston Villa?
Fajnicki
a pamiętacie bramkę Tomaszewskiego podczas wykopu z bramki, we 100m w `77, to mysle, były jaja, najlepsza bramka

ja nie pamietam, co wiecej jej nie widziałem. Mògbyś może udostępnić, albo wiesz gdzie ja ściągnąć ?smile.gif
Karol Johnn
Bramka Zlatana Ibrahimovica jeszcze w Holandii przed wyjazdem do Jude co skrecil chyba ze 5 gosci jak nie wiecej i bramkarza i strzelil
Karol Johnn
[quote]Ta bramka jest dla mnie potwierdzeniem geniuszu Henrego. Po tym golu stał się moim idolem--> http://www.soccerclips.net/clips/018.zip Geinialna bramka była też własnie Henrego w ostatnim meczu LM Arsenal-Bayern. Kilka osob probowało wmowic mi ze ten gol do ktòrego jest link był przypadkowi. Jestem pewny ze nie.[/quote]

sciagnalem bramke, kurde no masakra co zrobil, ale jakby mial jeszcze raz strzelac pewnie by nie trafil...
michau000
ostatnia bramka Abela Aguilara w Złotym Pucharze CONCACAF. nie wiem ile tam było przypadku a ile geniuszu, ale gol zapiera dech w piersiach(-;

http://www.soccerclips.net/request.php?fil...q0ex6l7vls0.zip tu jest film, ktory u mnie nei chodzi ale Wy mozecie sprobowac
Falcon
Bramka Gerrarda w meczu z Middlesborough(chyba tak się piszę). blink.gif

TeDi
+gol R.Carlosa z rzutu wolnego 97 roku
+gol Zidana w finale ligi mistrzòw w 2002 roku
+gol Ronaldinho w meczu z Milanem tego roku
+gol z przewrotki Rivaldo z ligi hiszpańskiej
+gol Ronaldo gdy przeszedł pòł boiska jak grał w Barcelonie
+gol Batistuty z około 35-40m w meczu Fiorentina-Man U
+gol z piętki Del Piero w finale ligi mistrzòw przeciwko BVB w 97 roku
+gol Ronaldinho z MŚ w 2002 r przeciwko Angli

+akcja Redondo gdy podał sobie piętką i ominoł rywala w meczu Real-Man U
+fenomenalna obrona Coupeta(bramkarz Lyonu) gdy obrońca strzelał na własną bramkę i Coupet wybił ją głòwką na poprzeczkę a piłka spadła pod nogi Rivaldo a on skiksował
+obrona Kolumbińskiego bramkarza gdy wybił piłke nogami robiąc pòł salta czy coś takiego to było fenomenalne
+obrona Dudka w finale ligi mistrzòw gdy 2 razy na bramkę strzelał Andrij S. z milanu
kemocik
QUOTE(TeDi @ Jul 23 2005, 21:59:32)
+fenomenalna obrona Coupeta(bramkarz Lyonu) gdy obrońca strzelał na własną bramkę i Coupet wybił ją głòwką na poprzeczkę a piłka spadła pod nogi Rivaldo a on skiksował
+obrona Kolumbińskiego bramkarza gdy wybił piłke nogami robiąc pòł salta czy coś takiego to było fenomenalne
[right][snapback]30715[/snapback][/right]

1. Rivaldo nie skiksował - uderzył z głòwki a Coupet obronił smile.gif
2. kolumbijskiego * smile.gif
TeDi
QUOTE(kemocik @ Jul 23 2005, 22:05:51)
1. Rivaldo nie skiksował - uderzył z głòwki a Coupet obronił smile.gif
2. kolumbijskiego * smile.gif
[right][snapback]30716[/snapback][/right]

sorka za pomyłke, 1 sytuacji tak do końca nie pamiętałem, a 2 możecie mi wybaczyć bo się śpieszyłem.

jeszcze przypomniało mi się:
+gol Juhninho z rzutu wolnego wmeczu Lyon-Bayern M
+gol Davidsa z MŚ 98 potężna bomba z przed pola karnego
+gol M'Bomy z przewrotki w meczu Kamerun-Francja
Bakel
http://rapidshare.de/files/6353011/lachowski.avi.html

Może łba nie zrywa, ale jako żywo przypomina gola Zizou z finału LM z Bayerem.
saper
Podobna nawet bo bramki zizou ;>

Mi sie podbały:

Bramka Becksa z Depor(pozdrawiam) tivo smile.gif okolo 30 metròw do bramki, taki lobik wyszedł.

Van der Vaart liga holenderska taka pietka ze szczupakiem.

Brama Beckhama z Realem kiedy okiwał 3 czy 4 obrońcòw i zajebał pod poprzeczke.
Kjs
Bramka Corridona z PSG w meczu ligi mistrzow tamtego sezonu z Porto smile.gif Uwielbiam niekonwencjonalne zagrania takie jak to smile.gif
Bo0os
Bramka Carew'a z Realem była bombowa, strzał piętką pokonał tak wielkiego bramkarza jak Casilas.No i jeszcze bramka Ronniego w meczu z Chelsea.Przedstawie pare fajnch bramek.Popatrzcie ---->
user posted imageDośrodkowanie, a raczej strzał R.Carlosa który zaowocował pięknym golem.

Jeśli bedziecie chcieli więcej, prosze prosić na PM albo na gg1866758.Mam ich duużo fajnych również z Ronaldonho.
Gimlos
Mi najbardziej podobala sie bramka ( moze nie tyle sama bramka, co cala akcja ) w meczu Juventus-Milan z poprzedniego sezonu, kiedy Del Piero przewrotka podal pilke Trezegeut. Potem przez następne pare tygodni non stop pokazywali ją we włoskich telewizjach : d
Bo0os
user posted image
Bo0os
user posted image
zborek
Dużo pięknych bramek było.ALe z tych nowszych to jedna z najfajniejszych to ta Ronaldinho z Chelsea jak z dzioba walnął oraz też Roniego w meczu z Milanem.Chyba każdy wie o które mi chodzi.

smile.gif smile.gif
Bo0os
user posted image
tak to był piękny gol rolleyes.gif

user posted image
Lanek
Osobiście jako fanowi barcy podobała mi się bramka Ronniego w meczu LM z Milanem. Zbliżał się koniec spotkania, a ja zbierałem się do spania( tongue.gif ). A tu nagle patrze Ronaldinho dostaje piłkę mija w pełnmym biegu Neste i strzela lewą nogą nie do obrony.To było coś biggrin.gif
kostek
1. Bramka Ronaldinho w meczu z milanem bodajże...w 93 minucie smile.gif
2. Przewrotka Rivaldo w meczu Valencią (jest gdzieś tam pokazana ;p)
3. Żurawski z Irlandią Północną bezpośrednia z rożbego wink.gif
patrixes
1 - bramka gerrarda ,niewiem w jakim meczu,ale walnął taka bobme z woleja z 30 m!!
2 - bramka ronaldinho z realem na 2:0
3 - bramka z realem ronaldinho na 3:0
•volvo
Bramka Bergkampa w meczu przeciwko Newcastle smile.gif To jakim zwodem ominął obrońcę - masakra !!!
Bo0os
To jest ta bramka Gerrarda?

user posted image

Jest >>TU<< ich pełno gerrardów!

A tu macie Bergkampa na fajnym telewizorku wink.gif

user posted image

Bergkamp 2 i Bergkamp 2 1/2
Bergkamp3

Pozdro!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.