Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: najlepsza bramka, akcja ktòra zrywał ci łeb:)
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Stron: 1, 2
albin
u mnie nr. 1 jest brama strzelona z wolnego przez bodajże risse? w meczu liverpool - mu. piłka zapier.. aż miło i barthez mogł tylko popatrzeć. ale strzał boski.

ostatnie zwody zlatana w lidze holenderkiej jeszcze:)
i obrona kolumbijskiego bramkarza po dziwnym wygięciu ciała nogami:)
siano
* R.Carlos w towarzyskim meczu z francja przed WC'98
* G.Weah i jego rajd przez cale boisko
* F.Totti z rzutu karnego podczas Euro 2000
* Andrzej Shevchenko podczas meczu z juve w sezonie 01/02
* Kaka w pojedynku z Empoli (12.06.2003)
* Fabio Cannavaro podczas meczu Inter - Regina
StraY
Carlos w Touroni de France( czy jak to się pisze) z wolnego
kemocik
Samo opisywanie nic nie da to trzeba zobaczyć :wink:
http://www.soccerclips.net/ tu macie wspomniany strzal Roberto Carlosa piekny, rajd Giggsa wiele innych pieknych i dziwnych sytuacji pilkarskich tongue.gif
traf_fic
R. Carlos - Francja Brazylia przed MŚ'98
:shock:
T-Mac
Francja - Cameroon
przewrotka Patrika Mbomy (chyba jego tongue.gif )
siano
Cytat
Samo opisywanie nic nie da to trzeba zobaczyć  :wink:  
http://www.soccerclips.net/  tu macie wspomniany strzal Roberto Carlosa piekny, rajd Giggsa wiele innych pieknych i dziwnych sytuacji pilkarskich tongue.gif

dla chetnych moge udostepnic wszystkie wypisane przeze mnie bramki wink.gif
Soul
R.Carlos w towarzyskim meczu z francja przed WC'98 wink.gif
rajd Giggsa smile.gif i uderzenie Carlosa z woleja odbita od ziemi wkrecila sie w same okienko bodajze mecz Realu ze Marsylia ohmy.gif
michau000
Cytat
Cytat
Samo opisywanie nic nie da to trzeba zobaczyć  :wink:  
http://www.soccerclips.net/  tu macie wspomniany strzal Roberto Carlosa piekny, rajd Giggsa wiele innych pieknych i dziwnych sytuacji pilkarskich tongue.gif

dla chetnych moge udostepnic wszystkie wypisane przeze mnie bramki wink.gif

ja jestem chętny smile.gif

a od siebie dodam, że tych pięknych goli było naprawdę baaardzo dużo, ciężko wybrać nawet kilka...
z ostatniego sezonu pamiętam chociażby fantastyczny gol [po wspanialym odegraniu bodajże del piero] marco di vaio z woleja, to bylo chyba w meczu z milanem...
siano
Ty masz blisko to moge Ci na plyte nagrac tongue.gif
zglos sie do mnie na gg czy ircu a ustalimy detale
_kamil_
Raul w meczu z Barcelona, oraz kilka innych w jego wykonaniu, np. z Celta w sezonie 97/98
michau000
Cytat
Ty masz blisko to moge Ci na plyte nagrac tongue.gif
zglos sie do mnie na gg czy ircu a ustalimy detale

haha laugh.gif
moze jednak zarzucisz lina :?: biggrin.gif
Bakel
@ Soul: ten gol Carlosa chyba jednak z meczu ligi hiszpanskiej, zajebisty smile.gif

a pozatym Zlataaaan alias Zoltan wink.gif i jego markowanie strzalu czym polozyl chyba z 5 obroncow plus bramka pieta na Euro w meczu z Wlochami
vd Vaart hehe cialo w pozycji horyzontalnej i bramka strzelona pieta

Seedorf za czasow gdy gral jeszcze w Realu dobre 35-40m

http://www.premiershipgoals.net/goals/smithnorwich.zip <= gol Smitha nieczego sobie
StraY
Cytat
a pozatym Zlataaaan alias Zoltan wink.gif i jego markowanie strzalu czym polozyl chyba z 5 obroncow

Widziałem tą brame jakieś 3 dni temu na Eurosporcie w top ileś tam czegoś tam tongue.gif i rzeczywiście daje rade nieprzeciętnie :!: Megagenialna akcyja :!:
Pablo_el
Marco van Basten z meczu z CCCP bodajze 88
Marco van Basten przwrotka z ligi holenderskiej
Roberto Carlos wolny z Francja

Ogolnie polceam skladanke "mejores.goles.de.la.historia.by.jetli.foros.de.vandal.net" do kupienia w sklepie suprnova wink.gif Wiele ladnych starych brameczek w tym bramka Szarmacha biggrin.gif
Kitek
Cytat
@ Soul: ten gol Carlosa chyba jednak z meczu ligi hiszpanskiej, zajebisty smile.gif

Chyba wiem o jaka bramke chodzi:>, 2000 rok mecz na wyjeździe z Realem Sargossa, wkrętka w bramke z zerowego kąta, z lewej strony, z lewej nogi, zewnętrzną cześcią stopy... :shock: tego się nie zapomina:]
kemot
zdecydowanie najbardziej mi wlasnie ona utkwila, Real gral chyba wtedy w fioletowym komplecie, miodzio brama, no i oczywiscie turniej przed MS '98(Carlos)
Borinho
Najwspanialsza bramka byla druga bramka z cwiercfinalu badz polfinalu ms 1986 ARGENTYNA -ANGLIA Kiedy to Diego Maradona ruszyl z Polowy boisku nie zatrzymujac sie ogral 5-6 obroncow polozyl bramkarza i juz przewracany zdołał odać celny strzal .
Fenomenalna akcja jednego z najlepszych Pilkarzy w Histori.
siano
Cytat
Najwspanialsza bramka byla druga bramka z cwiercfinalu badz polfinalu ms 1986 ARGENTYNA -ANGLIA Kiedy to Diego Maradona ruszyl z Polowy boisku nie zatrzymujac sie ogral 5-6 obroncow polozyl bramkarza i juz przewracany zdołał odać celny strzal .
Fenomenalna akcja jednego z najlepszych Pilkarzy w Histori.

George Weah zrobil tak, z tym, ze biegl z wlasnego pola karnego wink.gif
siano
Cytat
Cytat

Chyba wiem o jaka bramke chodzi:>, 2000 rok mecz na wyjeździe z Realem Sargossa, wkrętka w bramke z zerowego kąta, z lewej strony, z lewej nogi, zewnętrzną cześcią stopy... :shock: tego się nie zapomina:]

jesli ktos bedzie naprawde zainteresowwany moge te bramke udostepnic smile.gif
Majchercio
Chyba nikt nie bedzie miał pretensji jesli brama krzywejnogi(krzynowka) zostanie nawet mianowana najlepsza brama nawet na swiecie!!

TA BRAMKA Z ROMA MNIE POWALILA NA KOLANA PRAWIE SPADLEM Z LOZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no jeszcze ronaldinho ladna strzelil z milanem i jacus z... realem :twisted:
wilimowski
najpiękniejszą bramkę strzelił boski Diego z Angolami biggrin.gif biggrin.gif
saper
Schmeichel ładn
matias
Oczywiscie bramka strzelona piętą na Euro 2004 biggrin.gif i Głowka Tomasza Hajty w meczu z Hiszpanią LoooL biggrin.gif
saper
ale najlepsza bramka to padła jak giggs przebiegł 60 metròw mijając jak tyczki piłkarzy Arsenalu !!!
siano
Cytat
ale najlepsza bramka to padła jak giggs przebiegł 60 metròw mijając jak tyczki piłkarzy Arsenalu !!!

Weah przebiegl cale san siro smile.gif
kostek45
ja mam kilka bramek ktòrych raczej tu nie ma:

w ostatniej lidze mistrzow w meczu chelsea(chyba z arsenalem) Gudjonhsen lutnął z mniej wiecej z rogu szesnatki (troche dalej :shock: ) i po długim rogu przerzucił golkpera .... maskra

a drugo to przewrtoka Rivaldo jeszcze za czasow gry w barcy jak huknął z 16 z przewroty i ta bramka zadecydowala o tym ze barca zagra w Champions League smile.gif piękny gol laugh.gif

ładna była też Żurawskiego w meczu z Irlandią P. bezpośredio z rzytu wolnego

Te bramki jakoś najbardziej pozostaly mi w pamieci ---:.pozdro.:---
korzen
mi sie najbardziej podobały:
-cudowny strzał carlosa w towarszyskim z francja
-strzal carlosa odbity od ziemi w LM
-zwody zidana i ronaldinho

Albo Zidane we finale z Bayerem Leverkusen (to była brama!!!) biggrin.gif
michau000
wybacz kostek, ale pozwole sobie Cie poprawic
imo pierwsza bramka o ktorej mowisz, zostala strzelona przez gronkjaera w meczu z monaco... tak mi sie zdaje, to bylo wtedy kiedy szpakowski wrocil na antene tongue.gif oczywiscie jezeli myslimy o tym samym, ale fakt- piekny gol. nie wiadomo tylko do konca czy rzeczywiscie tak chcial strzelac, ale to chyba nikomu w niczym nie przeszkadza...
a zuraw to chyba z roznego smile.gif ale to pewnie zwykle przejezyczenie :wink:

z historii najnowszej bardzo cieszyla oko bramka larssona [wlasciwie ogolnie szwedow] szczupakiem na euro [bodajze w meczu z bulgaria]

pozdro
BartekRym
Figo z Manchesterem United na Santiago Bernabeu. Barthez mògł tylko popatrzeć jak Figuś wkręca w samo okienko... Coś pięknego.
lualua
Bramka Maniche w meczu BeiraMar w tym sezonie. Kurwnięcie z 35 (TAK!)
i piła po paraboli prosto w okienko.
>pit<
Bramka becksa w meczu z Grecją pięknie wykonany rzut wolny z niesamowitą rotacją,bramka nadodatek dająca Anglikom bezpośredni awans do MŚ laugh.gif
lualua
Aha, jeszcze brama Giulego W poprzedniej CL dla ASM z Realem. Ta piętką po podaniu Ibarry.
Do tego gol z fazy grupowej tej edycji CL. W meczu PSG z Porto gol Corridona tzw. angielką czyli piętą stojąc plecami do piłki a przodem do bramki. No co pięknego to było!
lazy_bum
Cytat
wybacz kostek, ale pozwole sobie Cie poprawic
imo pierwsza bramka o ktorej mowisz, zostala strzelona przez gronkjaera w meczu z monaco... tak mi sie zdaje, to bylo wtedy kiedy szpakowski wrocil na antene tongue.gif oczywiscie jezeli myslimy o tym samym, ale fakt- piekny gol. nie wiadomo tylko do konca czy rzeczywiscie tak chcial strzelac, ale to chyba nikomu w niczym nie przeszkadza...

Przyznal sie, ze dosrodkowanie mu ,zeszlo', ale fakt bramka piekna.
Falcon
Przewrotka Trevora Sinclaira z 16 metròw
lazy_bum
Cytat
Przewrotka Trevora Sinclaira z 16 metròw

To ja dodam przewrotke Mieciela po 90 minucie z podania ZTCP bramkarza z za pola karnego. Niech sie Rivaldo schowa. q-:
Jocker
Fajny był gol Beckhama z połowy boiska :shock:
wałek
moim zadaniem to jest troche bezsensowne takie pisanie nie może ktos zamieści jakies linki do tych bramek bo to nie ma sensu jak ktos napisze fajna bramka a inny sobie ją chyba musi zobrazowac
pozdro dla fanòw piłki biggrin.gif
culles
JAY JAY OKOCHA

www.soccerclips.net
Coolgun
A widzieliście bramke Ruuuuuuuuuuuuda:D kiedy przebiegl pol boiska z nieprawdopodobną szybkością i jeszcze zdązył wygiąć noge aby poslac pilke w dlugi rog fenomen laugh.gif
dzenda_dzenda
Zinedine Zidane jak w polu karnym zamieszal chyba z 4 i uderzył lewą nogą nad bramkarzem, Beckham bramka z połowy(lobik), Carlosik jak z lewej linii bramkowej spod chorągiewki na pełnym spidzie bramę jebnął pod poprzeczke, Roberto Carlos raz jeszcze BOMBA (rzut wolny) z około 40-iluś metròw jak grali z... :roll: niepamiętam tego biggrin.gif, piętka Corradiego .Brameczka Barosa jak był sam na sam z bramkarzem położył go i poczekał jeszcze na obrońcę ktòrego zlobował :shock: ,BOMBY Maniche'a...mega potężne no i jeszcze musze wspomnieć o bramie van Bastena z woleja na mistrzostwach Europy jak zlobował bramkarza...a jak trener Holendròw to zobaczył to się załamał laugh.gif (ze szczęścia) no to tyle tongue.gif
papa
drako1
1.Rivaldo w meczu z Valencją przewrotką w 90 min.
2.Ronaldinio z Sevilla po podaniu od Valdesa minął kilku rywali i strzelił z 25m(około) od poprzeczki.
3Ronaldo w meczu z Valencją minął chyba z 7 rywali i pięknie strzelił.(jeszcze w barwach Blaugrana)
mihalo
a pamiętacie bramkę Tomaszewskiego podczas wykopu z bramki, we 100m w `77, to mysle, były jaja, najlepsza bramka
WBman
Niewiem czy pamiętacie (ja tylko z TV :wink:) ale fajna brama była co strzelił :

RICARDO VIJA (wiem że sie wija czyta... ) jak grał chyba w Totenham w pucharze Anglii z kims tam w latach 60 albo 70... biggrin.gif , troche dawno ale bramka była niezła... gość w tłoku wymieszał na obszarze 5 m kwadratowych 5 gości, okiwał bramkarza i strzelił bramke....

Ostatnio podobnie strzelił ze 3 miechy temu Ronaldinho w reprze Brazylii.
Vadim
Van Basten - Ajax w mecz Den Bosh :wink: Liga Holenderska ..Dość dawno ..

Z nożyc w same okienko :wink:
Regz
NO! Tą bramkę zna chyba każdy !!!
tylko czy nie była to raczej przewrotka ?
Vadim
Cytat
NO!  Tą bramkę zna chyba każdy !!!
tylko czy nie była to raczej przewrotka ?

No taka nożyco - przewrotka :wink: Wiadomo że po tym strzale upadł na ziemie smile.gif
norek
Carlos 98' (rzut wolny),Van basten (przewrotko nozyczki w okienko) seedorf w meczu z juventusem z 40 metrow :twisted:
_DEVIL_
8) JA ino jedna bramke napisze chociaz bylo ich wiele moja ukochana bramka byla bramka strzelona prze Luisa Figo podczas meczu Portugalia - Anglia wygranego przez Portugalczykow 3:2 ...Figo tak sobie leko kopnol z odajze 30pare metrow i omalo co kamery nie rozpierdo......lila z okienku bramki ............Seaman tak fajnie patrzyl na pilke gdzie leci!!!!!!!Miòd!!!!!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.