u mnie nr. 1 jest brama strzelona z wolnego przez bodajże risse? w meczu liverpool - mu. piłka zapier.. aż miło i barthez mogł tylko popatrzeć. ale strzał boski.
ostatnie zwody zlatana w lidze holenderkiej jeszcze:)
i obrona kolumbijskiego bramkarza po dziwnym wygięciu ciała nogami:)
* R.Carlos w towarzyskim meczu z francja przed WC'98
* G.Weah i jego rajd przez cale boisko
* F.Totti z rzutu karnego podczas Euro 2000
* Andrzej Shevchenko podczas meczu z juve w sezonie 01/02
* Kaka w pojedynku z Empoli (12.06.2003)
* Fabio Cannavaro podczas meczu Inter - Regina
Carlos w Touroni de France( czy jak to się pisze) z wolnego
kemocik
Sep 15 2004, 20:49
Samo opisywanie nic nie da to trzeba zobaczyć :wink:
http://www.soccerclips.net/ tu macie wspomniany strzal Roberto Carlosa piekny, rajd Giggsa wiele innych pieknych i dziwnych sytuacji pilkarskich
traf_fic
Sep 15 2004, 21:05
R. Carlos - Francja Brazylia przed MŚ'98
:shock:
Francja - Cameroon
przewrotka Patrika Mbomy (chyba jego

)
Cytat
http://www.soccerclips.net/ tu macie wspomniany strzal Roberto Carlosa piekny, rajd Giggsa wiele innych pieknych i dziwnych sytuacji pilkarskich

dla chetnych moge udostepnic wszystkie wypisane przeze mnie bramki
R.Carlos w towarzyskim meczu z francja przed WC'98
rajd Giggsa

i uderzenie Carlosa z woleja odbita od ziemi wkrecila sie w same okienko bodajze mecz Realu ze Marsylia
michau000
Sep 16 2004, 17:36
Cytat
Cytat

dla chetnych moge udostepnic wszystkie wypisane przeze mnie bramki 
ja jestem chętny
a od siebie dodam, że tych pięknych goli było naprawdę baaardzo dużo, ciężko wybrać nawet kilka...
z ostatniego sezonu pamiętam chociażby fantastyczny gol [po wspanialym odegraniu bodajże del piero] marco di vaio z woleja, to bylo chyba w meczu z milanem...
Ty masz blisko to moge Ci na plyte nagrac
zglos sie do mnie na gg czy ircu a ustalimy detale
_kamil_
Sep 17 2004, 10:09
Raul w meczu z Barcelona, oraz kilka innych w jego wykonaniu, np. z Celta w sezonie 97/98
michau000
Sep 17 2004, 13:12
Cytat
Ty masz blisko to moge Ci na plyte nagrac
zglos sie do mnie na gg czy ircu a ustalimy detale
haha
moze jednak zarzucisz lina :?:
@ Soul: ten gol Carlosa chyba jednak z meczu ligi hiszpanskiej, zajebisty
a pozatym Zlataaaan alias Zoltan

i jego markowanie strzalu czym polozyl chyba z 5 obroncow plus bramka pieta na Euro w meczu z Wlochami
vd Vaart hehe cialo w pozycji horyzontalnej i bramka strzelona pieta
Seedorf za czasow gdy gral jeszcze w Realu dobre 35-40m
http://www.premiershipgoals.net/goals/smithnorwich.zip <= gol Smitha nieczego sobie
Cytat
a pozatym Zlataaaan alias Zoltan

i jego markowanie strzalu czym polozyl chyba z 5 obroncow
Widziałem tą brame jakieś 3 dni temu na Eurosporcie w top ileś tam czegoś tam

i rzeczywiście daje rade nieprzeciętnie :!: Megagenialna akcyja :!:
Pablo_el
Sep 23 2004, 22:09
Marco van Basten z meczu z CCCP bodajze 88
Marco van Basten przwrotka z ligi holenderskiej
Roberto Carlos wolny z Francja
Ogolnie polceam skladanke "mejores.goles.de.la.historia.by.jetli.foros.de.vandal.net" do kupienia w sklepie suprnova

Wiele ladnych starych brameczek w tym bramka Szarmacha
Cytat

Chyba wiem o jaka bramke chodzi:>, 2000 rok mecz na wyjeździe z Realem Sargossa, wkrętka w bramke z zerowego kąta, z lewej strony, z lewej nogi, zewnętrzną cześcią stopy... :shock: tego się nie zapomina:]
zdecydowanie najbardziej mi wlasnie ona utkwila, Real gral chyba wtedy w fioletowym komplecie, miodzio brama, no i oczywiscie turniej przed MS '98(Carlos)
Borinho
Oct 1 2004, 10:39
Najwspanialsza bramka byla druga bramka z cwiercfinalu badz polfinalu ms 1986 ARGENTYNA -ANGLIA Kiedy to Diego Maradona ruszyl z Polowy boisku nie zatrzymujac sie ogral 5-6 obroncow polozyl bramkarza i juz przewracany zdołał odać celny strzal .
Fenomenalna akcja jednego z najlepszych Pilkarzy w Histori.
Cytat
Najwspanialsza bramka byla druga bramka z cwiercfinalu badz polfinalu ms 1986 ARGENTYNA -ANGLIA Kiedy to Diego Maradona ruszyl z Polowy boisku nie zatrzymujac sie ogral 5-6 obroncow polozyl bramkarza i juz przewracany zdołał odać celny strzal .
Fenomenalna akcja jednego z najlepszych Pilkarzy w Histori.
George Weah zrobil tak, z tym, ze biegl z wlasnego pola karnego
Cytat
Cytat

Chyba wiem o jaka bramke chodzi:>, 2000 rok mecz na wyjeździe z Realem Sargossa, wkrętka w bramke z zerowego kąta, z lewej strony, z lewej nogi, zewnętrzną cześcią stopy... :shock: tego się nie zapomina:]
jesli ktos bedzie naprawde zainteresowwany moge te bramke udostepnic
Majchercio
Nov 11 2004, 11:54
Chyba nikt nie bedzie miał pretensji jesli brama krzywejnogi(krzynowka) zostanie nawet mianowana najlepsza brama nawet na swiecie!!
TA BRAMKA Z ROMA MNIE POWALILA NA KOLANA PRAWIE SPADLEM Z LOZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no jeszcze ronaldinho ladna strzelil z milanem i jacus z... realem :twisted:
wilimowski
Nov 11 2004, 11:57
najpiękniejszą bramkę strzelił boski Diego z Angolami
matias
Nov 11 2004, 12:19
Oczywiscie bramka strzelona piętą na Euro 2004

i Głowka Tomasza Hajty w meczu z Hiszpanią LoooL
ale najlepsza bramka to padła jak giggs przebiegł 60 metròw mijając jak tyczki piłkarzy Arsenalu !!!
Cytat
ale najlepsza bramka to padła jak giggs przebiegł 60 metròw mijając jak tyczki piłkarzy Arsenalu !!!
Weah przebiegl cale san siro
kostek45
Nov 15 2004, 21:11
ja mam kilka bramek ktòrych raczej tu nie ma:
w ostatniej lidze mistrzow w meczu chelsea(chyba z arsenalem)
Gudjonhsen lutnął z mniej wiecej z rogu szesnatki (troche dalej :shock: ) i po długim rogu przerzucił golkpera .... maskra
a drugo to przewrtoka
Rivaldo jeszcze za czasow gry w barcy jak huknął z 16 z przewroty i ta bramka zadecydowala o tym ze barca zagra w Champions League

piękny gol
ładna była też
Żurawskiego w meczu z Irlandią P. bezpośredio z rzytu wolnego
Te bramki jakoś najbardziej pozostaly mi w pamieci ---:.pozdro.:---
korzen
Nov 15 2004, 21:37
mi sie najbardziej podobały:
-cudowny strzał carlosa w towarszyskim z francja
-strzal carlosa odbity od ziemi w LM
-zwody zidana i ronaldinho
Nov 15 2004, 21:39
A widzieliście bramke Mendietty (w barwach Valenci) w meczu z barceloną, jak walnął z woleja w samo okno z za pola karnego po rzucie rożnym.
Albo Zidane we finale z Bayerem Leverkusen (to była brama!!!)
michau000
Nov 15 2004, 22:42
wybacz kostek, ale pozwole sobie Cie poprawic
imo pierwsza bramka o ktorej mowisz, zostala strzelona przez gronkjaera w meczu z monaco... tak mi sie zdaje, to bylo wtedy kiedy szpakowski wrocil na antene

oczywiscie jezeli myslimy o tym samym, ale fakt- piekny gol. nie wiadomo tylko do konca czy rzeczywiscie tak chcial strzelac, ale to chyba nikomu w niczym nie przeszkadza...
a zuraw to chyba z roznego

ale to pewnie zwykle przejezyczenie :wink:
z historii najnowszej bardzo cieszyla oko bramka larssona [wlasciwie ogolnie szwedow] szczupakiem na euro [bodajze w meczu z bulgaria]
pozdro
BartekRym
Dec 31 2004, 20:18
Figo z Manchesterem United na Santiago Bernabeu. Barthez mògł tylko popatrzeć jak Figuś wkręca w samo okienko... Coś pięknego.
lualua
Dec 31 2004, 21:06
Bramka Maniche w meczu BeiraMar w tym sezonie. Kurwnięcie z 35 (TAK!)
i piła po paraboli prosto w okienko.
Bramka becksa w meczu z Grecją pięknie wykonany rzut wolny z niesamowitą rotacją,bramka nadodatek dająca Anglikom bezpośredni awans do MŚ
lualua
Dec 31 2004, 23:31
Aha, jeszcze brama Giulego W poprzedniej CL dla ASM z Realem. Ta piętką po podaniu Ibarry.
Do tego gol z fazy grupowej tej edycji CL. W meczu PSG z Porto gol Corridona tzw. angielką czyli piętą stojąc plecami do piłki a przodem do bramki. No co pięknego to było!
lazy_bum
Jan 1 2005, 16:49
Cytat
wybacz kostek, ale pozwole sobie Cie poprawic
imo pierwsza bramka o ktorej mowisz, zostala strzelona przez gronkjaera w meczu z monaco... tak mi sie zdaje, to bylo wtedy kiedy szpakowski wrocil na antene

oczywiscie jezeli myslimy o tym samym, ale fakt- piekny gol. nie wiadomo tylko do konca czy rzeczywiscie tak chcial strzelac, ale to chyba nikomu w niczym nie przeszkadza...
Przyznal sie, ze dosrodkowanie mu ,zeszlo', ale fakt bramka piekna.
Falcon
Jan 19 2005, 08:42
Przewrotka Trevora Sinclaira z 16 metròw
lazy_bum
Jan 20 2005, 11:47
Cytat
Przewrotka Trevora Sinclaira z 16 metròw
To ja dodam przewrotke Mieciela po 90 minucie z podania ZTCP bramkarza z za pola karnego. Niech sie Rivaldo schowa. q-:
Jocker
Jan 25 2005, 17:38
Fajny był gol Beckhama z połowy boiska :shock:
moim zadaniem to jest troche bezsensowne takie pisanie nie może ktos zamieści jakies linki do tych bramek bo to nie ma sensu jak ktos napisze fajna bramka a inny sobie ją chyba musi zobrazowac
pozdro dla fanòw piłki
culles
Jan 27 2005, 16:36
JAY JAY OKOCHA
www.soccerclips.net
Coolgun
Feb 1 2005, 15:59
A widzieliście bramke Ruuuuuuuuuuuuda:D kiedy przebiegl pol boiska z nieprawdopodobną szybkością i jeszcze zdązył wygiąć noge aby poslac pilke w dlugi rog fenomen
dzenda_dzenda
Feb 1 2005, 16:30
Zinedine Zidane jak w polu karnym zamieszal chyba z 4 i uderzył lewą nogą nad bramkarzem, Beckham bramka z połowy(lobik), Carlosik jak z lewej linii bramkowej spod chorągiewki na pełnym spidzie bramę jebnął pod poprzeczke, Roberto Carlos raz jeszcze BOMBA (rzut wolny) z około 40-iluś metròw jak grali z... :roll: niepamiętam tego

, piętka Corradiego .Brameczka Barosa jak był sam na sam z bramkarzem położył go i poczekał jeszcze na obrońcę ktòrego zlobował :shock: ,BOMBY Maniche'a...mega potężne no i jeszcze musze wspomnieć o bramie van Bastena z woleja na mistrzostwach Europy jak zlobował bramkarza...a jak trener Holendròw to zobaczył to się załamał

(ze szczęścia) no to tyle
papa
1.Rivaldo w meczu z Valencją przewrotką w 90 min.
2.Ronaldinio z Sevilla po podaniu od Valdesa minął kilku rywali i strzelił z 25m(około) od poprzeczki.
3Ronaldo w meczu z Valencją minął chyba z 7 rywali i pięknie strzelił.(jeszcze w barwach Blaugrana)
a pamiętacie bramkę Tomaszewskiego podczas wykopu z bramki, we 100m w `77, to mysle, były jaja, najlepsza bramka
Niewiem czy pamiętacie (ja tylko z TV :wink:) ale fajna brama była co strzelił :
RICARDO VIJA (wiem że sie wija czyta... ) jak grał chyba w Totenham w pucharze Anglii z kims tam w latach 60 albo 70...

, troche dawno ale bramka była niezła... gość w tłoku wymieszał na obszarze 5 m kwadratowych 5 gości, okiwał bramkarza i strzelił bramke....
Ostatnio podobnie strzelił ze 3 miechy temu Ronaldinho w reprze Brazylii.
Van Basten - Ajax w mecz Den Bosh :wink: Liga Holenderska ..Dość dawno ..
Z nożyc w same okienko :wink:
NO! Tą bramkę zna chyba każdy !!!
tylko czy nie była to raczej przewrotka ?
Cytat
NO! Tą bramkę zna chyba każdy !!!
tylko czy nie była to raczej przewrotka ?
No taka nożyco - przewrotka :wink: Wiadomo że po tym strzale upadł na ziemie
Carlos 98' (rzut wolny),Van basten (przewrotko nozyczki w okienko) seedorf w meczu z juventusem z 40 metrow :twisted:
_DEVIL_
Feb 11 2005, 17:52
8) JA ino jedna bramke napisze chociaz bylo ich wiele moja ukochana bramka byla bramka strzelona prze Luisa Figo podczas meczu Portugalia - Anglia wygranego przez Portugalczykow 3:2 ...Figo tak sobie leko kopnol z odajze 30pare metrow i omalo co kamery nie rozpierdo......lila z okienku bramki ............Seaman tak fajnie patrzyl na pilke gdzie leci!!!!!!!Miòd!!!!!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.