Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums By Varies.
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
nieto
Panowie może któryś z was zarzuci ten download ze stadionem Arki Gdynia. Bardzo, bardzo proszę o to !!!!
Varies.
DObra.Mam problemy z importem Arki...Jest to problem dużej ilosci meshow.Połacze i zobaczymy...Narazie downloadu nie ma.
artysta germanista
CYTAT(VaRiEs @ Dec 24 2008, 10:09) *
DObra.Mam problemy z importem Arki...Jest to problem dużej ilosci meshow.Połacze i zobaczymy...Narazie downloadu nie ma.

Varies a potrafisz importowac? Bo ja mam gotowy do importu stadion Motoru Lublin. Podjąłbyś się? jak cos to piszn a moje gg 12766202
Varies.
tzn. importowac potrafie,ale...zwalczac bledow juz nie...moze jak ktos opanowal to do perfekcjii to moze sie podejmnie?Jak ktos umie pisac na PW
Tolox11
Check you pm
Varies.
Tolox zaproponwoal pomoc smile.gif.NIestety mnie zostala tlko trybuna pólnocna. Sprężę się i w pare dni moze dorobie reszte smile.gif.

@ Daro969 - Arki...wink.gif
Daro.
No narazie fajnie to wygląda... wink.gif Ale czyj to stadionik?
Tolox11
Very nice, good to know you can work on it and also with the return of koordi to zrob polski stadiony. I dont know nothing about make stadiums, just one guy of evoweb that offer me to import stadiums in case someone needs that help. Hope for the future polish stadium makers can do as good stadiums as those done before, specially for new stadiums that many polish teams will have.

Salu2

koordi
no wreszcie , mam robić na nowo stadion arki czy ty już go do końca zrobisz , odp
Varies.
dokoncze.

na trybuny dodam barierki, dzewa i dorobie dwie pozostałe smile.gif
Jacmen
Fajnie się zapowiada czekam na koniec ;d
Tolox11
hello varies im trying to send you a pm with pictures of arka gdynia stadium, but is full and i cant, can you check that please.

edit, ok i uploaded so dont worry about pm. are a lot pics of arka gdynia stadium, hope help you.

http://files.filefront.com/Arka+Gdynia+Fot...;/fileinfo.html

Salu2 / pozdro

Varies.
Ma ktoś może flagi Arki ? Byłbym wdzięczny gdyby ktoś zarzucił wink.gif
unikat
CYTAT(Varies. @ Jun 11 2009, 08:59) *
Ma ktoś może flagi Arki ? Byłbym wdzięczny gdyby ktoś zarzucił wink.gif

Napisz do Daro ,albo ja może jakoś dam rade wykonać flagi Arki
Daro.
Varies.: Ja Ci mogę na południe zrobić. smile.gif Ale takie normalne do PESa czy o jakiś innych rozmiarach?
Varies.
normalne,jak to PES 6 smile.gif
Varies.

Ma ktoś może barkierki 3ds ?Tylko nie na rapida tongue.gif
Varies.
Ostatnie skriny.Została 1 trybuna,ktora praktycznie jest odzwierciedleniem tego łuku.

GooFy
Hell Yeah !
Tolox11
Is looking great, well done Varies, just 1 maly doubt, i see green some parts, will be in the game in green too?
blazek72
no stadionik zajefajnie sie zapowiada , powodzenia w dalszej pracy życzę smile.gif
Varies.
Tolox11 - It won't be green,becouse it's alpha transparency
Varies.
Jakieś zdjęcia zegara moze ktoś posiada ?

By Varies_pl

By Varies_pl

By Varies_pl
By Varies_pl

By Varies_pl

Macie link do albumu na imageshack.us : http://profile.imageshack.us/user/varies_pl/images .
Odwiedzajcie,czasami bede wrzucal tam fotki, ktore nie konieczne bede w tym temacie ; )
Tolox11
Is looking very good, nice job Varies  happy.gif
MaTi10
Fajnie Variat smile.gif
Jacmen
Świetnie czekam na kolejne screeny ;p
Varies.

Comments!

ps.Potrzebuje jakiejś foty zegara.Te czarne meshe to miejsca na flagi
Daro.
Wszystko fajnie, fajnie... ale kto Ci zrobi konwert tego stadionu? wink.gif
Varies.
Tolox11 pisał na PM,że zaoferuje pomoc wink.gif
-
Zawieszam prace na czas wyjazdu,gdzieś tak do konća Lipca (może wcześniej)
Varies.
Podoba si ?

Mam nadzieję,że dzis uporam się z Górną wink.gif
Elboro
Elegancko biggrin.gif
Tolox11
Great work, is looking awesome  wink.gif Ladny stadiony.
Ryu
Pewnie, że się podoba. tongue.gif Czekamy na nowy stadionik. wink.gif

Varies.
Kolejne.

Tolox11
Jeszcze raz you make an excellent work, is looking very good, and is almost done. Thanks a lot mate.
MaTi10
Very gut dżob biggrin.gif
Varies.
O dzieki biggrin.gif.Wie ktoś w czym tkwi problem ?

Z góry serdeczne dzięki za pomoc biggrin.gif
Varies.
Joł.
Mam dla Was wersję beta stadionu Arki wink.gif ,Full prawdopobobnie w przyszlym tygodniu smile.gif .
DOWNLOAD

*Adboards by Daro smile.gif
*Stadium converted by AlehTrumpet big thx smile.gif
*Stadium's preview by Tomi smile.gif
ps.Widać,że jest pare bugow, w pełnej wersji bedzie wszystko naprawione wink.gif
GooFy
Dla mnie bomba, Nie skorzystam bo niemam OE. Sam stadionik technicznie rewelacyjny.
JustMe1987
Tak jak wspomniales jest jeszcze troche bugow ale i tak dobrze ze byl ktos kto go wyskrobal i ktos kto zaimportowal. Jak go dopracujecie i dacie publike to bedzie miodzio wink.gif
Milerinho
Jak wyjdzie FULL moge sie za niego wziasc smile.gif
Kubbas
Pięknie Wariacie ; )

Może walnij coś z Portugalii z unmadeów ;>
paweł90
Czekam na pelna wersje. Jesli po ukonczeniu stadionu Arki masz zamiar jeszcze cos robic to proponuje nowy stadion Zaglebia Lubin
Daro.
No, no... czekamy, czekamy. A ja w międzyczasie poprawie trochę te bandziory. tongue.gif
mati_910
i jak z tym mzks-em? ;D
Kamilbialego
proszę o reup bety arki, bo nie mogę pobrać
U1203et
Jak najbardziej polecam. Mam doświadczenie z tą firmą i jestem bardzo zadowolona z ich usług. Profesjonalnie i rzetelnie.

Ubot3030 - Polecam: http://robobat-polska.pl/mazda-idealna-na-...dz-sie-dlaczego
auto insurance quote
cheap car insurance quotes comparison <a href="https://autoinsurancequotescomparison.us.com">get multiple auto insurance quotes</a> cheap auto insurance quotes auto insurance quotes comparison
Buy Custom Essay
essay rewriter <a href="https://writers.us.com">writers</a> essay writers freelance writers
aarp car insurance
esurance auto insurance quote <a href="https://cheapcarinsurance.us.org">cheap auto insurance</a> cheap car insurance cheap car insurance
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.