Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums By Varies.
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Rovix
Zarzuć downloadem i zrób jakiś polski stadionik smile.gif
artysta germanista
ziomy narazie tworzcie polskie stadiony zeby byly wszystkie z oe i bedzie wtedy fajny pacz a potem robcie albo zagraniczne albo inne polskie
Gwidon
proponuje zburzyć to co zrobiłes i zacząc od nowa.

sorry że tak 'ostro' ale przesadzasz troche z proporcjami.
trybuna kryta chyba lekko za wysoka ( jest bardziej płaska :> ),
jupitery zupelnie nie regularne ( pomysl też o nowej teksturze - zrób ją sam- bo tą masz z innego stadionu chyba)
teksturki krzesel przydaly by sie bardziej realne
schody tutaj masz szerokie jak 1/2 sektora krzesełek.

ps. umiesz przesuwać meshe "punktami" ?

ps2. czy mi sie wydaje czy uzywasz funkcji SNAP ?

Dawkii
no to kiedy bedzie ten stadion Areczki??
Varies.
Chyba ostatni skrin przed konwertem:
11A
czesc jak tam bandy dla mnie? i zajebisty stadionik tongue.gif
Varies.
Cytat(alek @ May 27 2007, 12:55:32) [snapback]150077[/snapback]
czesc jak tam bandy dla mnie? i zajebisty stadionik tongue.gif

Jestem przy ukończenu ich ale najpierw musze se konwert stadioniku zalatwic tongue.gif
11A
no dobra spoko a czyli kiedy moge sie ich spodziewac ?
the-bhoys
CRISS, a co będzie z tymi logosami II-ligi?
Varies.
Cytat(the-bhoys @ May 27 2007, 14:24:41) [snapback]150102[/snapback]

No najpierw zajmę się sadionem OK?Logosy mam już zrobione ale tylko kilka drużyn
Varies.
Cytat(the-bhoys @ May 27 2007, 14:24:41) [snapback]150102[/snapback]

No najpierw zajmę się sadionem OK?Logosy mam już zrobione ale tylko kilka drużyn
the-bhoys
Cytat(CRISS123 @ May 27 2007, 14:29:41) [snapback]150104[/snapback]

OK, spoko wink.gif Czekam z niecierpliwością. A co do stadioniku, to powiem jedno, świetny! Pozdrawiam tongue.gif
Dawkii
tadion bomba poprostu el fantastico
Varies.

Jeszcze poprosze fanów arki żeby dali mi loga sponsorów wink.gif
Dawkii
wejdź na www.arka.gdynia.pl bi tam bedziesz miał sponsorów
mati_910
Cytat(CRISS123 @ May 29 2007, 09:20:25) [snapback]150382[/snapback]

Jeszcze poprosze fanów arki ?eby dali mi loga sponsorów wink.gif

http://www.arka.gdynia.pl/?akcja=54 tu masz loga samych sponsorow, ale jest ich okolo 50 (jesli dobrze liczylem smile.gif ) wiec nie chcialo mi sie kazdego wklejac z osobna... mysle ze pomoglem.. pozdrowienia biggrin.gif
Varies.
Cytat(mati_910 @ May 29 2007, 13:11:17) [snapback]150395[/snapback]
http://www.arka.gdynia.pl/?akcja=54 tu masz loga samych sponsorow, ale jest ich okolo 50 (jesli dobrze liczylem smile.gif ) wiec nie chcialo mi sie kazdego wklejac z osobna... mysle ze pomoglem.. pozdrowienia biggrin.gif

ph34r.gif ?o wymiatacie thx for all wink.gif
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Edit:

Kubus91
Niezly stadionik lecz nie podobają mi sie te tekstury ktorych uzyles na krzeselka i ploty :|
mati_910
Criss wez koncz juz ten stadion Arki, hehe tongue.gif bo ja czekam bardzo na ten Stamford Bridge edytowany przez Ciebie smile.gif Joke oczywiscie - dokoncz stadion jak tylko potrafisz najlepiej smile.gif Owocnej pracy...
Damian.
Stadion bardzo dobry , lecz niepodobają i sie tekstury krzsełek. Są takie mało realistyczne.
Varies.
Dajcie teksturki to wam naloze dry.gif
P.S.Wie kto? jak wlaczyc oknienko "menu" co jest po lewej stronie po mi sie wylaczylo :/
P.S.2:Licze ze ktos pomorze...jesli nie to go nie dokoncze...sad.gifsad.gifsad.gif
E 9
Spoko nawet...uzyj innych teksturek krzesełek przede wszystkim bo sa bleee ;p.Druga sprawa to drzewa:one w grze beda mialy te tlo no nie i nie bedzie sie komponowalo z niebem itp.a w nocy to wogole sad.gif.Wez je poprostu obrysuj zeby byly same drzewka wink.gif.Pozdro

Masz tu zajebista teksturke krzesełek.Jak wyglada to mozesz sprawdzic w moim temacie i przy okazji ocenic smile.gif bo prawie nikt nie ocenil screenow sad.gif

Zmien tylko kolorek i gitarka smile.gif
seen
Cytat(E 9 @ May 31 2007, 15:09:30) [snapback]150710[/snapback]
Spoko nawet...uzyj innych teksturek krzesełek przede wszystkim bo sa bleee ;p.Druga sprawa to drzewa:one w grze beda mialy te tlo no nie i nie bedzie sie komponowalo z niebem itp.a w nocy to wogole sad.gif.Wez je poprostu obrysuj zeby byly same drzewka wink.gif.Pozdro

Masz tu zajebista teksturke krzesełek.Jak wyglada to mozesz sprawdzic w moim temacie i przy okazji ocenic smile.gif bo prawie nikt nie ocenil screenow sad.gif

Zmien tylko kolorek i gitarka smile.gif

Moja technika krzesełek biggrin.gif Zycze fajnego stadionu biggrin.gif Zwroc sie do mnie o import biggrin.gif pozdro
tadzik_666
to na kiedy spróbujesz wydać ten stadionik???na razie może być bez kiboli
Varies.
Niedlugo biggrin.gif
Może być taka:

I pomoże ktoś z tym menu??
Kubus91
Taka bedzie zdecydowanie lepsza. Pokaz screeny stadionu z ta tekstura smile.gif
Varies.
Stadion jest ukoczony juz...ale narazie niemam zbyt wiele czasu...jak by ktos chcial ustawic analyze direction to niech zgosi sie na PW.Oczywiscie ten kto sie pierwszy zglosi dostanie stadionik na PW jako trzeci po mnie i seen'ie.Pozdr
P.S.Ja na PW wszycho wytlumacze smile.gif
Gonzo1990
co jest czemu nic nie ma ostasdionie areczki ?? czekam z niecierpliwoscia kiedy bedzie dowload ? pozdro criss123 zajebista robota
wonbrz
co ze stadionem? arka gdynia & lech poznań wink.gif
Varies.
Cytat(wonbrz @ Jun 28 2007, 18:43:27) [snapback]158809[/snapback]
co ze stadionem? arka gdynia & lech poznań wink.gif

Zaraz wysylam do timaka jutro jestem ostatni dzień i 2 tygodnie na wakacjach bez fotoszoba jak ja to przezyje laugh.gif
Varies.
Cytat(wonbrz @ Jun 28 2007, 18:43:27) [snapback]158809[/snapback]
co ze stadionem? arka gdynia & lech pozna? wink.gif

Zaraz wysylam do timaka jutro jestem ostatni dzie? i 2 tygodnie na wakacjach bez fotoszopa jak ja to przezyje laugh.gif

EDIT
Dobra wszystko z mojej strony jest juz DONE!.
Tylko wszechstronny T-Mac wykona pelny import i macie smile.gif.
P.S.Teraz modlcie si? do Timaka biggrin.gif
RicardoQuaresma
Już się pomodliłem do Timaka biggrin.gif:D hehe
Stadion Arki naprawdę świetny,już nie mogę się doczekać bina
mati_910
To moze jak juz Criss nie musisz nic robic przy Arce to zaczalbys edytowac SB jak mi kiedys obiecales? rolleyes.gif rolleyes.gif
kacper_
Co się stało z pracą nad Arką przerwana czy co? A nie chciałbym bo zapowiadał się kolejny ładnie wyglądający stadion z Polski. biggrin.gif
Varies.
Cytat(Felo @ Jul 3 2007, 09:57:36) [snapback]160107[/snapback]
Co się stało z pracą nad Arką przerwana czy co? A nie chciałbym bo zapowiadał się kolejny ładnie wyglądający stadion z Polski. biggrin.gif

Poniweaz T-mac ma jeszcze dwa stadiony do importu moj na koncu tj. trzeci
Robie łks Łomze biggrin.gif
D4vID
a duzo sie zmienilo od poprzednich screenow Arki?
bo jesli cos poprawiles to zarzuc screenem bo nie moge sie doczekac wydania tego obiektu tongue.gif rolleyes.gif
kacper_
Przyłaczam sie do prosby D4vID. biggrin.gif
E 9
Cytat(Felo @ Jul 3 2007, 19:52:06) [snapback]160350[/snapback]
Przyłaczam sie do prosby D4vID. biggrin.gif

Też sie przyłańczam ;D ;D ;D xD

CRISS dawaj screeny nie masz wyboru laugh.gif
Damian.
Co ze stadionem ŁKS-u Łomża?
.:KUNA:.
Screeny,screeny;]!
ARASS
Criss może jakieś screeny z budowy Łomży ?

P[Z]dr
P1u70_WZL
A co z GOSiR-em? Czekam na screeny i stadion tongue.gif
Varies.
Sry niebylo mnie okolo 1 miesiac aprop prosze o wiecej fotek stadionu LKS moze byc plan z gory fanks:D
Varies.
nikt nie czyta ani nic z tego dry.gif dopuki niepojawi się jakiś koment ze strony zdjec to zaczynam od nowa robic lks laugh.gif
artis1990
A co z Arka Gdynia? Czemu pod tematem jest napisane Arka Gdynia? Myślałem, że ktoś się wziął za robote stadionu Arki Gdynia...gdybym potrafił to robic, to sam bym sie wziął za to ;] Nie głupie zajęcie smile.gif pozdro...
ARASS
Arka czeka na import jak jest wyżej napisane dry.gif

Criss poproś kibicow z łomży (jezeli tutaj tacy sa:D) o foty .

Po[Z]dro
Varies.
Witam po bardzo dlugiej przerwie bylo to spowodowane wyjazdem do wloch moglby ktos napisac w skrocie co ciekawego sie wydarzylo smile.gif
ComeBack
Cytat(CRISS123 @ Aug 11 2007, 09:05:36) [snapback]172842[/snapback]
Witam po bardzo dlugiej przerwie bylo to spowodowane wyjazdem do wloch moglby ktos napisac w skrocie co ciekawego sie wydarzylo smile.gif

Guwno
lol...
POZDRAWIAM;)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.