Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Głosowanie - Bramka Kwartału!
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Stron: 1, 2, 3
kksm
CZAREK sie wie congratulation 4 finals users
novastar
Rivaldinho
Mortin
lukasso ;* bo ma ladne nogi wink.gif
Flisak
Czarek
//głos nieważny
chicken_rasta
czarek. bramka kokos.
Rabona też git

//głos nieważny
Rand
Rossonero, za bardzo sprytny strzał z przewrotki smile.gif
Mortin
nie ten temat ...
InverseFX
Czarek zabiv take gol! Peproshem, ale ja ne mogu drobe po polsku govirete.
Edited by Bakel:Głos nieważny
Nelson
Andzi - piękna akcja, piękny gol.
Bardzo poodobały mi się również bramki: czarka, Lesia i JustMe1987
Adi_G
rossonero smile.gif
T-Mac
Rivaldinho
Drożdż
nr.3-Czarek

Wycisnął z Carlosa co najpiekniejsze!
Majstersztyk! wink.gif
had2
czarek (3)

Bomba jak na Carlosa przystało smile.gif

Bravo będziesz miał ten talon hehehe tongue.gif
messinho
są 2 fajne 2 i 14 blink.gif wybieram 2
//Bakel: Głos nieważny
Tomak
Rivaldinho
Kurczak
m3ron
luke
Rossonero

Piękny gol i to na Top player smile.gif
matthew
Lukasso

Pozdrawiam i wracam po dłuższej przerwie wink.gif

P.S. Przy mojej bramce jest poziom REGULAR. W rzeczywistości był
to TOP PLAYER, ale przed rozpoczeciem ML wybierałem opcje
transferów na LOW oraz zmęczenie zawodników na poziom
LOW, co miało wpływ na okreslenie poziomu REGULAR w savie.
don rxf
Rivaldinho
Bakel
Wyniki zaktualizowane wink.gif
lukasso
w czolowce gol strzelony na beginner i long shot laugh.gif
deti
glosuje na czarka po strzelil ladnego gola na wysokim poziomie, a widze ze duzo bramek jest na niskim poziomie i niewiem dlaczego takie bramki wogole sa w 20 powinny byc same na poziomie czempion
adrian007
QUOTE(Bakel @ Feb 9 2007, 15:54:40) [snapback]121012[/snapback]

W trakcie ostatnich kilku tygodni zgłaszaliście swoje kandydatury do konkursu "Bramka kwartału ISSOnline", w którym to do wygrania jest talon na zakupy na kwotę 75PLN ufundowany przez Internetowy Sklep Sportowy. Spośród ponad 150 goli zgłoszonych przez 86 uczestników konkursu, po burzliwych naradach, redakcja wyłoniła finałową dwudziestkę.
Niestety, kilku nominowanych wycofało się, bądź zostało zdyskwalifikowanych. Ostatecznie finałową grupę tworzą gole szesnastu forumowiczów.

Ekipa IO Entertainment w jednoosobowym składzie - lukasso, skleiła 16 goli i w ten oto sposób powstała kompilacja, którą możecie podziwiać w tym miejscu.

YouTube
Głosujemy pisząc posta zawierającego nick gracza.

Wyniki głosowania:

Adi_G
Andzi ||
corleone87 |
czarek ||||||||||||||||
freddie88
JustMe1987||||||
Lesiu |||||
lukasso |||||||
m3ron ||
mogwil
Mooner ||
Rivaldinho ||||||||||||||
ronnie10
rossonero ||||||||||
snajper444
snok3r |

Ostatni głos: don rxf

Cris7
JustMe1987
// głos nieważny
Casillas_94
czarek , kapitalna bramka na bardzo wysokim poziomie , brawoo
PoZdRo
ushat
rossonero, zdecydowanie najładniejsza bramka i oczywiście najwyższy poziom smile.gif

PS Moim zdaniem wszystkie bramki z TOP 16 powinny być strzelone na Top Playerze...
premierinho
justme1987..
wymiata smile.gif circle.gif square.gif triangle.gif x2.gif
walek
Czarek rolleyes.gif
Marcin-Silver
CZAREK!! Ależeś uje.. ta brame CARLOSEM GR TALONU!! Ja jako pierwszy widziałem tą brame na filmiku od niego i strzał cudo od razu wiedziałem że najlepszy!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
wali-góra
super bramy....
tkobus56
Głosuję na Czarka. Piękny gol! Ok. 40 metrów okno. Super!!!
// Głos nieważny ze względu na datę dołączenia
oscarinho10
rossonero zdecydowanie (tuz za jest rivaldinho) ale podkreslam dla mnie no 1- rossonero
bramka niekonwencjonalna i chyba niezwykle rzadko spotykana
kucyk
Rivaldinho
Bakel
Wyniki zaktualizowane.
Przypominam, że czas na oddawanie głosów mija jutro o 23.59.
Głosy oddane przez użytkowników zarejestrowanych w lutym br. zostały unieważnione.
BartekRym
Rivaldinho. Skurczybykowi się udało zajebiście załadowac.
jooozek
Rivaldinho \o/
Rafalinsky
czarek - carlao, brak pytan do tej bramki... smile.gif
czarek
czesc, nie chodzi o to, że napaliłem się na tą nagrodę, ale 1 głos został mi chyba odjęty niesprawiedliwie. mianowicie Przemek23 zarejestrował się 11.01 a mowa była o tych z lutego smile.gif
Bakel
QUOTE(czarek @ Feb 17 2007, 21:25:32) [snapback]123617[/snapback]

czesc, nie chodzi o to, że napaliłem się na tą nagrodę, ale 1 głos został mi chyba odjęty niesprawiedliwie. mianowicie Przemek23 zarejestrował się 11.01 a mowa była o tych z lutego smile.gif

Racja. Głos zwrócony.
Ja nie wiem czemu się tak krępujecie tej nagrody?;p To nie paczka tamponów. ;p
ArekŁDZ
Rivaldinho
Bakel
Mój głos wędruje do JustMe1987. Krzyżak, dwa słupki i gol - niespotykane połączenie.
Bart_io
Rivaldinho
switek
Rivaldinho
Klimek
czarek
Songo Q
Rivaldinho, jezd on!
Beny13
Rivaldinho
mati
Rivaldinho
czarek
to ja może wtrące swe 3 słowa. Rivaldinho, gratuluję zwycięstwa, choc nie wiem, czy było zasłużone i do końca uczciwe wink.gif - takie mam wrażenie wink.gif , jak już mówiłem te 75 zł. nie byly głównym celem zabawy, w której wziąłem udział, ale chęc sprawdzenia, jakie tutaj panują zwyczaje . Teraz już wszystko obczaiłem, jest nie najgorzej, acz mogłoby byc lepiej tongue.gif

Pozdro :thanks: wszystkim którzy na mnie głosowali i dostrzegli jak carlos potrafi p i e r d o l n a c nie tylko na żywo ale i w wirtualnej kopance. Szkoda też tych kilku anulowanych głosów, ale cóż, Bakel był organizatorem i on ustalał zasady tego konkursu. Czuję lekki niedosyt, przegrywając na ostatniej prostej, właściwie - na przed/ostatniej stronie tego tematu (strona nr 5 tongue.gif ). Pozdrowienia. Mam nadzieję, że zostanie zorganizowany podobny konkurs (tylko niech nie będzie to nagroda pieniężna, bo zamiast 150 zgłoszeń było 3 razy więcej laugh.gif ), bo konkursy zawsze robią na forum dobrą atmosferę

P.S. Bakel - przewidujesz jakiś upominek za 2 lokatę ?
P.S. Nie oznacza to, ze się poddałem, głosowac biggrin.gif
Vamikeeper
Aż się płakać chce patrząc, jak konkurs wygrywa bramka strzelona na poziomie beginner... Normalnie swój głos oddałbym na lukasso, ale przy takiej sytuacji mój głos wędruje do czarka.
Jeszcze tak na koniec konkursu: wybór niektórych bramek do finałowego etapu po prostu mnie trochę rozśmieszył, nie mówię, że moje bramki powinny wygrać, czy coś takiego ale po prostu ja wybrałbym inne gole. Mam nadzieję, że w następnym konkursie uda mi się coś osiągnąć smile.gif I tak na koniec, życzę ci czarku zwycięstwa wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.