Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Głosowanie - Bramka Kwartału!
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Stron: 1, 2, 3
Tomak
QUOTE(Vamikeeper @ Feb 18 2007, 20:56:16) [snapback]123848[/snapback]

Aż się płakać chce patrząc, jak konkurs wygrywa bramka strzelona na poziomie beginner...

Kopsnąć Ci chusteczkę na otarcie łez ?
bluble
czarek
Mooner
Nie udawajmy.. on ma racje... to z lekka głupie, ale się nie czepiam.. chociaż.. troche drażni.. ;/ nei ta głupia nagroda, ale jednak zwycięstwo to zwycięstwo.. to jak piłka nożna.. piłka nożna tez jest formą zabawy no nie?
Gallus
czarek deklasacja biggrin.gif
pawelmarian
Czarek
m3ron
Jak dla mnie 1 miejsce JustMe1987. A dlaczego ??
Bo ja niepotrafie strzelic krzyżakiem :/ a od 2 słupków tym bardziej

Bardzo mi sie też podoba bramka czarka. Mam nadzieje że wygrasz smile.gif

Co do mnie to dzięki za 2 głosy, cieszę się że i moja bramka znalazła się w finałowej 20 (16)

Szkoda że MasterLeague robi taki zamęt i pomimo, że wielu z Nas gra na najwyższym poziomie w pliku z savem jest pokazany poziom trudności kariery "poza meczem". Także i moja bramka została strzelona na TopPlayer. Udowodnić nie mogę, choć można spojrzeć na zachowanie obrońcy, gdy Drogba dośrodkowywał. Nie wiem czy na niższym poziomie po takim zwodzie obrońca idzie za zawonikiem "do końca". Warto też zauważyć jak do niepilnowanego zawodnika na polu karnym dochodzi obrońca. Porównajcie to do zachowania przy bramce Rivaldinho smile.gif

Jeszcze wyraże swoją opinię co do głosowania. Moim zdaniem ciekawszym rozwiązaniem przy 16 bramkach jest wybór przez głosującego pierwszej trójki. 1miejsce 5pkt 2-3pkt i 3-1pkt. Wydaje mi się, że ciekawsze, a i bardziej obiekywne byłyby wyniki, gdyż mamy niewielu głosujących i zbliżone wyniki...
ale to tylko taka moja mała dygresja biggrin.gif
dr_idea
Bezsprzecznie Czarek
Rivaldinho
Głos na :Czarek
Btw. sorry za moją kampanię...
Bez odbioru.
macho_21
długo zastanawiałem sie miedzy czarkiem a Rivaldinho....

głosuje na ...czarka

pozdrawiam
Vamikeeper
QUOTE(Rivaldinho @ Feb 18 2007, 21:28:41) [snapback]123898[/snapback]

Btw. sorry za moją kampanię...

W żaden sposób nie chciałem Cię urazić pisząc to co napisałem. Nie mam również do Ciebie żadnych pretensji, że dałeś gola strzelonego na takim poziomie. Jeśli wygrałbyś ten konkurs szczerze bym Ci pogratulował (byłaby to decyzja użytkowników forum). Jednak uważam, że zasady takiego konkursu powinny być troszkę inne z ograniczeniem poziomu (możnaby nawet zrobić dwa konkursy dla dwóch grup różnych poziomów - niższy i wyższy) wink.gif Mogę jeszcze tylko powiedzieć, że Twoja bramka jest naprawdę ładna, ale jednak tak jak wczesniej mówiłem - gol na poziomie begginer różni się trochę od gola na poziomie top player... I naprawdę nie miej o to do mnie (czy do innych) urazy, że uważam że bramka na najniższym poziomie nie powinna wygrać
Pozdro
Rivaldinho
Kampania nie w sensie uczestnictwo, lecz promowanie ostatnimi dniami mojej bramki w kręgach przyjaciół z forum i #polevo.Kilku forumowiczów prowadziło tutaj antykampanię mającą na celu uglebienie "gola na beginerze".Znalazło się tutaj kilka wypowiedzi które nie powinny akurat być publikowane w tym topicu.
Dziękówa za uwage. happy.gif
Adam.zip
czarek
Tomak
Co w wypadku remisu? Dogrywka? ;]
Andzi
rossonero
Bakel
Głosowanie zostało zakończone. Poznaliśmy zwycięzcę, został nim czarek. To właśnie jego gol strzelony Roberto Carlosem dostanie zaszczytne miano bramki kwartału.
Gratulujemy.

PS. W tym temacie można jeszcze składać ewentualne reklamacje i zażalenia.
Rossonero
Witam !
Tak to ja... WIELKI PRZEGRANY rolleyes.gif
Chciałem bardzo serdecznie pogratulowac zwycięscy konkursu CZARKOWI (zasłużenie wygrałes konkurs wink.gif )

Choć po pierwszym dniu prowadziłem to później zostałem zdetronizowany przez rywali.

Mimo że nie wygrałem to zabawa i emocje były świetne. Mam nadzieje że będzie więcej tego typu atrakcji na issonline.pl

Oczywiście nie zapomniałem o tych którzy głosowali na moja bramke i dlatego tego miejsca BARDZO BARDZO dziekuje nastepującym użytkownikom

*Pelas - lucasso - Viperdiesel - kemocik - antek(choć głos był nie zaliczony) - al-Djahar - Snok3r - Rand - ushat - luke89 - Adi G - oscardinho10 - Andzi * WIELKIE DZIEKI CHŁOPAKI

Bardzo dziękuje również ludzia z redakcji issonline.pl którzy wybrali moją bramke strzeloną SuperPippo Inzaghim do konkursu wink.gif

No cóż tym razem sie nie udało ale na tym nie się nie zakończy będziemy walczyć dalej wink.gif

Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich

Bravo czarek !!!

Forza Milan Forza Inzaghi

czarek
Damian - Woo-Cash - majcher_ - patryk90 - kusik - lala6000 - rosiaktotti - Mooner - Przemek23 - tadzik_666
kksm - Drożdż - had2 - deti - Casillas_94 - walek - Marcin-Silver - Rafalinsky - Klimek - Vamikeeper - pmcsp
Gallus - pawelmarian - dr_idea - Rivaldinho - macho_21 - Adam.zip + rurymaster - Flisak - chicken_rasta - InverseFX - tkobus56 (głosy anulowane) DZIĘKUJĘ WAM MOI DRODZY

Witam !
Tak to ja... WIELKI PRZEGRANY rolleyes.gif
Chciałem bardzo serdecznie pogratulowac zwycięscy konkursu CZARKOWI (zasłużenie wygrałes konkurs wink.gif )

Rossonero - nie jesteś przegrany. Sam udział w Top 16 to już zwycięstwo a tym bardziej podium.
Dziś było III a jutro może byc I

Pozdrawiam cool.gif biggrin.gif
Mooner
Bhahah czarek i co? ty pechowcu.. tongue.gif nie chciałeś zwyciężyć.. tongue.gif masz za swoje cwaniaczku.. tongue.gif
Ciesze się, że moja bramka zyskała uznanie w oczach dwóch uzytkowników... dzieki.. ;]

pozdro dla JustMe1987 i pesiarza.. biggrin.gif
matthew
Gratuluje zwyciestwa czarkowi. Tym bardziej, że
nie wygrała konkursu bramka na Begginer tylko Top Player.
ja co prawda dostałem całe 0 głosów,
ale mówi sie trudno. wink.gif

pozdrawiam wink.gif
czarek
QUOTE(Mooner @ Feb 19 2007, 21:09:17) [snapback]124154[/snapback]

Bhahah czarek i co? ty pechowcu.. tongue.gif nie chciałeś zwyciężyć.. tongue.gif masz za swoje cwaniaczku.. tongue.gif
Ciesze się, że moja bramka zyskała uznanie w oczach dwóch uzytkowników... dzieki.. ;]

pozdro dla JustMe1987 i pesiarza.. biggrin.gif

no wygrac nie chciałem, tylko dobrze zabawic, a reszta to przy okazji smile.gif czemu pechowcu, bo wciąż nie potrafię tego rozkminic rolleyes.gif

ronnie nie martw się - dostałeś 1 wielki głos od Bakela - udział w Top 16
Bakel
Kulisy konkursu: dwaj uczestnicy, w tym ronnie10, przysłali save do nie tych goli o które chodziło tongue.gif
Nic dziwnego, że dostal 0 głosów tongue.gif
matthew
QUOTE(Bakel @ Feb 19 2007, 22:10:48) [snapback]124172[/snapback]

Kulisy konkursu: dwaj uczestnicy, w tym ronnie10, przysłali save do nie tych goli o które chodziło tongue.gif
Nic dziwnego, że dostal 0 głosów tongue.gif

dałem do mpg nr 2 - gol Maniche'a.
A może chodziło Wam o inna? tongue.gif
no coż, sorry, mam za swoje.

pozdro wink.gif
Bakel
QUOTE(ronnie10 @ Feb 21 2007, 17:03:56) [snapback]124532[/snapback]

dałem do mpg nr 2 - gol Maniche'a.
A może chodziło Wam o inna? tongue.gif
no coż, sorry, mam za swoje.

pozdro wink.gif

Generalnie chodziło mi o wolej Drogby wink.gif
matthew
QUOTE(Bakel @ Feb 21 2007, 21:51:09) [snapback]124631[/snapback]

Generalnie chodziło mi o wolej Drogby wink.gif

Ah, w takim razie przepraszam wink.gif wg mnie też była najlepsza
z moich goli. trudno.
pozdro wink.gif
Rivaldinho
Coś nagrody pocieszenia nie widać za moje skromne drugie miejsce, skandal !
lukasso
wygrales mozliwosc pisania postow na najwiekszym serwisie dot. pesa&we
mało? huh.gif
Florian
Czy w najbliższym czasie przewidujemy jakiś kolejny konkurs??
Rivaldinho
To nie będzie miało sensu, nie ma szans coś lepszego ustrzelić od tych przewrotek lukasso w jego najnowszej kompilacji.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.