Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Master League, Jak Gracie....
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Stron: 1, 2
Orange_91
Cytat(zagroo @ Aug 5 2007, 14:32:03) [snapback]170945[/snapback]
a ja mam taki problem ostatnio chcialem sobie rozpocząc nowy sezon w ml i nie moge sam ustawic sobie druzyn w lidze tylko automatycznie sie wybiera ,jak to sie robiło :>?

Mozliwe ze ostatnio zmieniles ofa i nie masz wykupionej opcji ustalania druzyn w lidze.
Windziak
Ja gram już bodaj szósty sezon Wisłą Kraków smile.gif Początki były trudne. Grałem na 3 gwiazdkach bo nie byłem jeszcze doświadczonym graczem i troche za bardzo mnie to denerwowało. Podszkoliłem się, pograłem 2 sezony na 3 lvl, i przeszedłem na 4. Wzmocniłem nieco skład. Kupiłem paru niezłych zawodników takich jak Balaban, Nesmachnyi, Leo, i paru innych. Sprzedałem wszelkie próchno. Świetnie rozwinął się Kuba, Dolha, Małecki, i jeszcze kilku. biggrin.gif Teraz nadal gram na 4 gwiazdkach, ale w składzie są już gwiazdy i gwiazdeczki. Nie mniej jednak są problemy niejednokrotnie z bardzo wzmocnionymi potęgami - ManU, Barca, Real, Chelsea, Inter, Juve, Lazio. W polskiej lidze tylko Legia, Lech, Arka i Zagłębie są czegoś warte. Obecnie po 1.notowaniu w sezonie 2011, jestem w rankingu drużyn na 2.miejscu smile.gif Zaraz za Chelsea biggrin.gif Może niedługo ich wyrypię tongue.gif

Co do mojej taktyki - gram systemem 4-3-3, innym sobie juz nie wyobrazam, zawsze gram z tym pressingiem wzmocnionym, choc ostatnio dziwnie duzo goli tracę. Np. potrafiłem wygrać z Lechią Gdańsk 7:4... :| Prowadząc kolejno 2:0, dałem sobie strzelić 2 gole, i później prowadząc 6:2 kolejne dwa gole... Gram na 10 min.

Jednak za mój największy sukces obecnie uznaję remis 1:1 z ... Arką Gdynia w której grają Matusiaki, Schweinsteigery i inne lolki. Niby wynik nie imponujący ale od 3 minuty grałem w 10, i przegrywałem 1:0. Później w 30 minucie 2 czerwona, w drugiej połowie jeszcze jedna mniej więcej w 70.min i na koniec jeszcze w 90. Grając w 8 strzeliłem gola na 1:1 i co gorsza grając własnie w 8 mogłem strzelić bramkę ale ich golkiper bronił zajebiście biggrin.gif Świetny mecz to był. Cały czas super adrenalina. Pełno moich błędów. Strasznie się cieszyłem jak skończył się ten zasrany mecz

Teraz w lidze jestem dopiero 3 po 9 meczach. Przede mną Legia i Pogoń Szczecin... :/ ale cóż biggrin.gif i tak ich wypierdziele tongue.gif
szołpas
No to tak ... Gram już drugi sezon Benficą smile.gif zaczynałem w drugiej lidze w ktorej w przed ostatnim meczu byłem 3 i miałem 1 pkt straty do Internacionalu ohmy.gif i... nadchodził ostatni mecz własnie z tą drużyną (musiałem wygrac) ... 89 minuta i dalej 0:0 :/ aż wkoncu jedna akcja zadecydowała o losach mojej Benfiki biggrin.gif była to 90 minuta ... niezawodny Nuno Gomes dorwał piłkę w polu karnym i bomba w same okno biggrin.gif ( zajebisty snajper wink.gif ) i już byłem w pierwszej lidze (poniewaz wszedłem z drugiego miejsca ;] .... co do składu to nie robiłem wielkich zmian ;p kupiłem sobie tylko Rivaldo smile.gif
pozdro;)
adamgala
Ja grałem dynamem kijow 4 sezony nakupywałem sobie edu ,wilhelmsona,suazo.... i wszystko 2 miejsce teraz arsenalem doginam i wce mistrzostwo kupilem wilhelmsona znow benayouna,,,,ale cos slabiej mi idzie ???
Arek1974
QUOTE(Mooner @ Jul 13 2007, 11:31:08) [snapback]163066[/snapback]
Gram Lechem Poznań (patch OE). Poziom meczu - Chempion, poziom kariery - bardzo trudny. Zawsze biore sobie najtrudniejszy poziom, nie ma się co pierniczyć, stąd jedyne 1500 na początek... ;]
Tyle, że w 2 lidze siedziałem 3 lata. 1 sezon - 5 miejsce, 2 - 3, 3 - 2 - i w końcu awansowałem.. ;]
W pierwszym sezonie w 1 lidze 3 miejsce, a teraz mam 2010 rok i mam 1 miejsce w połowie sezonu, odpadłem w drugiej fazie grupowej Ligi Mistrzów i gram aktualnie w Pucharze Uefa.
Ranking - 16.. smile.gif
Mecz gram zawsze na 15 minut. Mecze przedsezonowe tez gram, zwykle z 3 se zagram. A co do tego czy loaduje sobie przed transferami to tak.. smile.gif
Aktualnie mam ponad 40000 punktów w kasie..

Tyle.. smile.gif

Zainteresowała mnie jedna rzecz w Twojej wypowiedzi. Wynika z niej, że jak się odpadnie w drugiej fazie grupowej z LM to gra się w Pucharze UEFA ? Wiem, że tak jest w realu, ale jestem zdziwiony, że w PES6 tak jest smile.gif
Ricardo
A ja gram dopiero 1 sezon, ponieważ wczoraj wieczorem zacząłem grać. Gram Chelsea Londyn i mam nawet bardzo dobry klub.
Hojrak Red Devil
Cytat(Arek1974 @ Aug 20 2007, 11:44:32) [snapback]175821[/snapback]
Zainteresowała mnie jedna rzecz w Twojej wypowiedzi. Wynika z niej, że jak się odpadnie w drugiej fazie grupowej z LM to gra się w Pucharze UEFA ? Wiem, że tak jest w realu, ale jestem zdziwiony, że w PES6 tak jest smile.gif

Tak w pes 6 masz odpowiednik pucharu UEFA orginalnie w grze nazywa się WEFA Cup , jak zajmiesz 3 lub 4 miejsce w fazie grupowej Ligi Mistrzów to wtedy grasz ten puchar . pozdro
Arek1974
QUOTE(Hojrak Red Devil @ Aug 20 2007, 11:51:48) [snapback]175830[/snapback]
Tak w pes 6 masz odpowiednik pucharu UEFA orginalnie w grze nazywa się WEFA Cup , jak zajmiesz 3 lub 4 miejsce w fazie grupowej Ligi Mistrzów to wtedy grasz ten puchar . pozdro

Dzięki. Nigdy dotąd nie odpadłem w fazie grupowej (pewnie dlatego, że gram MU - ale na Chempionie, żeby nie było smile.gif a często po jednym sezonie nie chciało mi się go kontynuować i zaczynałem od nowa). Ale dobrze wiedzieć, że coś takiego jest. Nawiasem rzecz biorąc w ML najbardziej wkurza mnie to, że jak wygram sezon albo zajmę 2 miejsce i gram w LM to w grupie często trafiam na zestaw: MU, Arsenal. Chelsea i np. Borussia D. Albo: MU, Chelsea, Liverpool, FC Porto. Najczęściej jednak mam 2 przeciwników w grupie z ligi angielskiej.
WojoTorres
Co do kasy niewiem jak ustawić tongue.gif
Poziom - professional
klub-ManU
Nie jest zbyt cyborgowaty i słaby tongue.gif
Po paru zmianach jest good np:
kupiłem np:
Boa Morte - dość stary ale jary i szybki
Źieńczuk - jestem za wisłą xD
van Der Vart - Młody,stałe fragmenty gry - gol biggrin.gif
Reszty nie pamiętam jutro napisze wink.gif

Rand pliska dodaj mnie do znajomców ja Cie dodałem XD
Jak coś to gg:4969610 (Daj swoje jak chcesz tongue.gif ;>
Pz.W.T
WojoTorres
Aha i czytając to się skapłem że zaczynacie w 2 lidze ML!!!
Czemu?!
Ja 4 karierke zaczynam znowu w 1 bo mi 2 nie chce sie przechodzić wink.gif :>
WojoTorres
Aha sorry że 3 raz z rzędu ale zapominałem... tongue.gif
Mecze przedsezonowe po za tym że dają dużo zabawy biggrin.gif tongue.gif To:
Strzelasz bramki do rankingu,dostajesz pkt jakieś xD możesz wymyślać swobodnie nowe formacje...
A i pytanko.
Da się w ML grać trening?
Tolek
Da się w ML wolny trening (obok "pracuj nad formą"). Jeśli chodzi o trenowanie zagrywek to musisz zapisać dane drużyny z ML a potem wczytać w treningu.
cyc011
Poziom kariery i poziom trudności - normalny
Początkowe pienądze - 5000
Długość meczu - 15 minut
Drużyna: FC Porto
Rok - 2012

Skład:

bramkarz: Ustari
obrona: Marcelo - Palmieri - A. Ferdinand - Maxwell
pomoc: Pirlo (DP) - Fabregas (OP) - C. Ronaldo - Quaresma
atak: Park Chu Young - Tevez

większość to cyborgi, fajnie się nimi gra tongue.gif
marcin_p
Cytat(cyc011 @ May 1 2008, 12:15:57) *
Poziom kariery i poziom trudności - normalny
Początkowe pienądze - 5000
Długość meczu - 15 minut
Drużyna: FC Porto
Rok - 2012

Skład:

bramkarz: Ustari
obrona: Marcelo - Palmieri - A. Ferdinand - Maxwell
pomoc: Pirlo (DP) - Fabregas (OP) - C. Ronaldo - Quaresma
atak: Park Chu Young - Tevez

większość to cyborgi, fajnie się nimi gra tongue.gif

Skoro mowisz ze sa to juz cyborgi to zmien poziom trudnosci na wyzszy a bedziesz czerpal jeszcze wieksza radosc z gry rolleyes.gif
cyc011
Cytat(marcinpiast11 @ May 1 2008, 20:21:13) *
Skoro mowisz ze sa to juz cyborgi to zmien poziom trudnosci na wyzszy a bedziesz czerpal jeszcze wieksza radosc z gry rolleyes.gif

Mhm, tak zrobię w najbliższym oknie sezonowym wink.gif
Beny13
Poziom karkiery i gry : normalny
Kasa; 50000
Klub: Manu

Obecnie gram tak

VDS

Dani Alves(Neville)----R.Ferdinand(Pique)---N.Vidic(M.Richards)-----Evra

Hargreaves(Toure,Carrick)

Anderson ( Scholse,Fletcher(nie gra prawie w ogole),Kerlon(tak samo jak Fletch)

C.Ronaldo(Nani)-----------------------------------------------------------------G.Bale(Park,Giggs)

-------------------------------- Tevez(Manucho)----------------Rooney

aa jeszcze na rezerwie Kuszczaka mam

A Planuje sprowadzic Benzeme Berbatova i Ochoe
Pesmaniak11
ja gram juventusem skład 3-6-1

buffon

de ceglie(andre santos) -jansen-chiellini

sissoko

błaszczu   marchisio      giovinco

ben arfa       diego         

villa

rezerwa : manninger,rafinha,ekdal,ibrahim ba,d silva,krkic,stuuridge,g.rossi,iaquinta,benzema

gram na padzie 

poziom: CZEMPION

poziom trybu kareiry : CZEMPION

gram na 5 min mam 6 sezon 
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.