Po pierwsze chodzi mi ile sobie ustawiacie kasy na początek (chyba 50 000 jest najwiecej). Na jakim poziomie zaczynacie i czy na mecze przedsezonowe zmieniacie sobie np poziom trudnosci lub długość meczu??
Ja ostatnio ustawiłem sobie na 30 000 na początek, a co do meczów przed sezonowych to jedynie zmieniałem czas na 5 minut, bo jakoś takich meczy o nic nie chce mi sie grac, a jak to jest z wami??
michal_f
Feb 7 2007, 23:14
beznadziejny temat, tylko zasmiecasz forum
Skoro cie nie interesuje temat to po co piszesz, jak nikt tu nie bedzie pisał to temat zostanie zamknięty i pojdzie do śmieci. Nie zakładałem tematu dla jaj tylko chcę sie dowiedziec jak inni grają w Master League.
Teraz dopełniając temat ja zacząłem na professionalu na początku z obawy ze z tymi Castolo, Ruskinami i innymi za długo bede sie męczyc dopiero po 2 sezonach przeszedłem na Czempiona. Jeśli ktoś grał na Czempionie od początku jestem ciekaw jak długo siedział w 2 lidze
kemocik
Feb 7 2007, 23:54
Ja teraz zacząłem Ximelezami, Castolami itd... na Czempionie i bardzo trudnym poziomi ML - na początku było tylko 3000

Gram na razie pierwszy sezon, udało mi się kupić Obinnę i wreszcie coś konkretniej wygrałem xD, bop do tej pory to same remisy, porażki i jednobramkowe zwycięstwa

Ciekawe czy starczy kasy na spłacenie pensji
Obinna jest niezły kupiłem go w Pes 5 kiedyś, sprinter. Jestem pełen podziwu, ja chyba tak bym nie wytrzymał, bo wystarczy mi pół pierwszego sezonu, gdzie jeszcze nikogo nie można kupować i omało pada nie rozwaliłem, kur#$y i inne obelgi latały non stop
To nawet reprezentacja Polski w Pes 6 jest lepsza od tych Ordazów i Ximelezów;)
3k kasy na poczatek(tak jak default jest) zadnych meczow przedsezonowych nie grywam(szkoda czasu) do pierwszych negocjacji gralem na 5 min (czempion oczywiscie) potem po 10
awans zaliczylem w trzecim sezonie(chociaz w drugim zajalem 3 miejsce ze strata 2 pkt. i wygralem cup)
k.c.m.a.
Feb 8 2007, 11:17
QUOTE(bumbek @ Feb 8 2007, 11:12:15) [snapback]120586[/snapback]
zadnych meczow przedsezonowych nie grywam(szkoda czasu)
Ja mam inne zdanie, jeśli zależy nam na wykrełowaniu graczy i ulepszenie ich statystyk (tak jest w rzeczywistości) to radze grać mecze przed sezonowe. Np. grają z drużyną gwiazd światowych i wygrywając mecz, statystyki naszych piłkarzy i ich doświadzczenie znacznie wzrasta, jakbyśmy grali 10 meczy w sezonie! Oczywiście jeśli mamy dość młodych i zdolnych zawodników.
QUOTE(k.c.m.a. @ Feb 8 2007, 11:21:40) [snapback]120592[/snapback]
Ja mam inne zdanie, jeśli zależy nam na wykrełowaniu graczy i ulepszenie ich statystyk (tak jest w rzeczywistości) to radze grać mecze przed sezonowe. Np. grają z drużyną gwiazd światowych i wygrywając mecz, statystyki naszych piłkarzy i ich doświadzczenie znacznie wzrasta, jakbyśmy grali 10 meczy w sezonie! Oczywiście jeśli mamy dość młodych i zdolnych zawodników.
W sumie się zgodze, ale wygraj tu taki mecz mając na ataku Castolo i Ordaza

W tym wypadku gra na remis jest nawet korzysta po powinno sie dostać przynajmniej z 1000, przy takiej drużynie.
Z racji że też nie lubie grac meczy przedsezonowych myśle że 5 minut wystarczy na szybkie ich rozegranie, przy czym nasi też troche w statsach się podniosą.
Wg mnie najlepszym sposobem na zrobienie w miare średniej drużyny w 1 sezonie jest po prostu wymiana na średnich zwodników z innych drużyn. Przy wymianie dopłaca sie zazwyczaje 1000-2000 przy np. 30 000 początkowych w połowie sezonu ma sie ponad 11 w miare dobrych graczy jak na początek

nawet nie wiecie jakiego dobrego piłkarza można dostac wymieniajac takiego Ordaza z dopłatą :] Tylko trzeba troche sie naszukać takich co chcą sie przyłączyć, po za tym warto szukać osób które nie mają kontraktu i podpisujac z nimi nie płacimy za podpisanie kontraktu :]
k.c.m.a.
Feb 8 2007, 11:58
Wkurza mnie fakt, że mam zawodnika Reyes'a. Jest w miare dobry i kosztuje 11 560PES, a kiedy przychodzą negocjacie na jego temat, to kluby proponują tylko 5/6 000PES. Rzenada. Można to zmienić?!
Chyba nie, dopiero jak osiągniesz jakieś sukcesy, albo podniesiesz sie w rankingu kubów moze cos zmienić. ja wygrałem Lige Mistrzów i jestem 9 w rankingu i za moich niektórych zawodników proponują mi ceny o 1000-2000 wyższe niż cena zawodnika.
k.c.m.a.
Feb 8 2007, 12:27
A ja wygrałem lige mistrzów i dwa razy puchar L1 i jestem 26 w rankingu!
Nie wiem może to wciąz za nisko, albo to może zależeć od gracza jak gra :> Może rzadko u ciebie gra, ma mało asyst i goli jak na tą pozycję?? Sam nie wiem nigdy nigdzie nie znalazłem jakiejkolwiek zależności... strzelam na oślep
QUOTE(kemocik @ Feb 7 2007, 23:58:17) [snapback]120518[/snapback]
Ja teraz zacząłem Ximelezami, Castolami itd... na Czempionie i bardzo trudnym poziomi ML - na początku było tylko 3000

Gram na razie pierwszy sezon, udało mi się kupić Obinnę i wreszcie coś konkretniej wygrałem xD, bop do tej pory to same remisy, porażki i jednobramkowe zwycięstwa

Ciekawe czy starczy kasy na spłacenie pensji

jak bedzie pusty budzet na koniec sezonu to ni chuja nie splacisz, game over ;D
Massimo
Feb 9 2007, 00:26
Ja już skasowałem save'a bo nie chciało mi się grać

ale szło mi bez problemowo, gdyby nie fakt że w LM 3 razy trafiłem na Chelsea, i 3 razy dostałem po dupie

Na początku ustawiłem sobie Czempiona, poziom negocjacji bardzo trudny, czas 10 min. Grałem Celtikiem w składzie z Ordazami i Castolami ;] Pierwszy sezon poszedł gładko 1 w lidze ale pucharu 2L nie wygrałem. Jak wpadłem do 1L to kupiłem sobie Owen'a już nie pamiętam za ile go wychachmęciłęm ale poszedł tanio, po 2 sezonie byłem 8 w tabeli, w pucharach żadnych większych osiągnięć ;] później po sezionie sprowadziłem do składu, Nakamurę jednak to nie był trafny zakup. Na koniec 4 już sezonu byłem 2!

Później kupiłem Henry'ego, o dziwo też tanio go kupiłem i od kiedy miałem go w składzie to każdy następny sezonik 1 w tabeli

później jeszcze kupiłem C.Ronaldo i Ronaldinho BTW. C.Ronaldo po 3 sezonach gry u mnie miał większość statystyk na czerwono

polecam jego kupno, w finale pucharu 1L grałem z Milanem, Cristiano w tym meczu zdobył 8 bramek <lol> później już mi się to znudziło i zacząłem więcej grać Online
ja nawet sie nie targuje o zawodnika jeśli ma 0 gwiazdek (chodzi mi o te przy transferach). Bez sensu przepłacać prawie dwukrotnie, kupuje zazwyczaj przebijając max 1000-2000. Zazwyczaj szukam zawodników z 2 gwiazdkami.
Massimo
Feb 9 2007, 12:04
No ja nie widzę gwiazdek

najwięcej przepłaciłem dwukrotnie za ronaldinho i nie opłacało się

wycenili go na jakieś 21000 ja go kupiłem za ok 51k + dałem mu 4999 renty
k.c.m.a.
Feb 9 2007, 13:25
QUOTE(Massimo @ Feb 9 2007, 12:08:35) [snapback]120889[/snapback]
No ja nie widzę gwiazdek

najwięcej przepłaciłem dwukrotnie za ronaldinho i nie opłacało się

wycenili go na jakieś 21000 ja go kupiłem za ok 51k + dałem mu 4999 renty

Gwiazdki widać w oknie transferowym, jak szukasz zawodników. Naciskasz wtedy strzałke w lewo i prawo. Standardowo masz pokazane wynagrodzenie zawodnika (obok jeog nazwiska)w danym klubie w którym się znajduje, kiedy naciśniesz strzałke w prawo to masz gwiazdki (brak- oznacza prawie rzadne możliwości zakupu danego gracza, *-słabe możliwości, **-średnie możliwości, a ***-b. duże, najczęściej zawodnik jest stary, lub bardzo słaby). Naciskając ponownie strzałke w prawo zobaczysz strzałki : ). Strałka wychylona w góre sugeruje nam, że zawodnik podniesie jeszcze swoje umiejętności, strzałka pozioma sugeruje nam, że zawodnik nie zmieni swoich umiejętności (oczywiście zmieni, ale nie zabardzo. Np. na przełomie sezonu statystyka danej umiejętności podniesie się mu o 1/3 poziomy), a strzałka skierowana w dół. Sami wiecie :]
Dokładnie o te gwiazdki chodzi :] Jakoś nie wybobrażam se przepłacać 2 krotnie za zawodnika, dlatego po pierwszym sezonie zaczynajac z 30 000 mam okolo 12 zawodników :] w większosci z wymiany
Szukam głównie 1-2 gwiazdkowców, tanich i młodych zeby sie szkolili :]
Massimo
Feb 9 2007, 14:35
Ja tego nie widziałem bo miałem ustawiony poziom negocjacji na bardzo trudny ;]
Ja zacząłem Manchesterem United z 50 000 PES ( tak dla zabawy), ale się wciągnąłem i zagrałem chyba 4/5 sezonów. W chwili obecnej mam dużo kasy ( 120 000 PES) i nie wiem co z nią robić, ponieważ wszyscy moi zawodnicy są niemalże doskonali.
w sumie Rand zaloz temat pt. jak ma na imie twoja matka lub czy dany kwiatek mozna hodowac w domu
teamt bez sensu ale jezeli cie to obchodzi jak inni graja to ja gram od poczatku z 50.000 kasy
dlugosc meczu to 5 min
poziom meczu to czempion
poziom trudnosci to normalny
aktualna pozycja to 1 miejsce gram realem madryt
gram juz 2 sezon
a jezeli interesuje cie rowniez moj sklad to mam taki
---------------------Casillas------------------------
Ramos--------Puyol----------Cannavaro--------Carlos
-----------------------Pirlo--------------------------
C.Ronaldo--------------Kaka------------------Robinho
-------------Henry------------Adriano---------------
Ja gram ManU i zaczolem od 50.000
dlugosc meczu to 10 min
poziom meczu to czempion
poziom trudnosci to bardzo trudny
aktualna pozycja to 1 miejsce
poprzedni sezon to praktycznie wszystko wygralem

gram dopiero 2 sezon, bo gram dwoma druzynami w ML, ale ten drugi to graja tam moi koledzy z klasy i mam tam chyba 6 sezon

---------------------Kuszczak------------------------
Zambrotta--------Puyol----------Nesta--------Heinze
-----------------------Carick--------------------------
C.Ronaldo--------------Kaka------------------Ronaldinho
-------------Eto'o------------Rooney---------------
Na lawce rezerwowych mam m.in. : Henry, Robinho, Fringsa, Diego
Pozdro
azaris: mnie to interesuje bo jest wiele opcji grania chciałem zobaczyć jak inni grają dla porównania. kto chce może sie wypowiedzieć a kto nie to....nie.
ja aktualnie gram 3 sezon wisłą ( ale zaczynałem z podstawowymi zawodnikami jak Castolo, Minanda itd) i z 10 000.
poziom meczu: Czempion
poziom gry: normal
po 3 sezonie wygrywam większość meczy i chyba zaczne grać od nowa z poziomem gry czempion a reszta tak samo, no może zwiększe se budżet na 15 000
Bartolomeus
Jul 2 2007, 19:24
Meczy przedsezonowych nie gram!
Na początek ustawiam 50000 punktów!
Poziom trudności to Champion a poziom kariery to Bardzo Trudny
MAN UTD:
---------------------------------------------------OCHOA---------------------------------------------------------------------------------------
------------G.Neville--------------Ferdinand------------------Vidic-------------------------Evra----------------------------------------------
-----------Quaresma------------Scholes-----------------Carrick----------------------C.Ronaldo---------------------------------------------
--------------------------------------ROONEY------------SMith----------------------------------------------------------------------------------
ławka:
Kuszczak
Akinfeev
Rafnha
Marcelo
A.Ferdinand
Richards
De Jong
Kerlon
Anderson
Nani
Nasri
Sobis
Park
Obinna
Adu
PS.Nie wiem po co sie chwalicie pozycią w lidze np .Azaris gra na poziom kariery Normalny i pisze ze jest pierwszy a poziom kariery(nie trudnośc) to nie tylko zmęczenie i trudnośc transferów ale również poziom przeciwnika!Jeśli ustawisz na Champion i na Normalny to tylko pierwsze kilka mezcy komputer gra na Championie a później na zmiane np raz na rormalnym a raz na championie!Dlatego ja ustawiam na bardzo trudny bo komputer bezprzerwy gra na championie
senderbell
Jul 2 2007, 20:16
To by wyjaśniało. że czasem łupie się Chalsea 5:0 a innym razem przegrywa z jakims bobkiem i nie wiadomo co się dzieje
Sezon chyba 8 już, poziom champione

Moja 11:
------------------------Cech-----------------------
Essien-------Heitinga-----------Chivu------Lahm
-----------------------------------------------------
--------------------Fabregas------------------------
------------------------------------------------------
C.Ronaldo-----------Kaka-------------Ronaldinho
--------------------------------------------------------
-------------F.Torres----------------Rooney---------
Ławka:
Tevez
Podolski
Berbatov
Nani
Anderson
Pirlo
A.Cole
R.Ferdinand
Quaresma
Joe Cole
Maxi Rodrigez
Joaquin
Cassilas
Ramzik
Jul 11 2007, 16:59
Gram stworzoną przez siebie drużyną. Dopiero zacząłem i nazwałem ją Real Almeria

Poziom trudności: Czempion
Poziom kariery: Normalny
Czas trwania meczu: 10 min.
Kasa na początek: 30 000 PES
Skład:
1.Białkowski
2.Strugarek
3.Napierała
4.Felipe
5.Makelele-kapitan
6.Honda
7.Mahdavikia
8.Daniel Carvalho
9.Krychowiak

10.Jo
11.Pato
ŁAWKA REZERWOWYCH:
12.Ochoa
13.Iraizoz
14.Nelson
15.Ronny
16.Poborsky
17.Viduka
18.Quagliarella
19.Mokoena
20.Janczyk
21.Pedretti
a takie kolejne pytanko mam czy w przerwie która jest w środku sezonu gdzie przez 4 tygodnie można robić transfery czy bawicie się w Save/load. Znaczy czy jak kogoś nie kupicie na kim wam bardzo zależy loadujecie do skutku czy staracie sie grać bez loadów. Mówię tylko o tych 4 tygodniach bo o zwykłe mecze się nie pytam bo raczej bezsensu jest gra gdzie ciągle sie loaduje.
Ramzik
Jul 13 2007, 07:08
Cytat(Rand @ Jul 13 2007, 00:55:47) [snapback]162988[/snapback]
a takie kolejne pytanko mam czy w przerwie która jest w środku sezonu gdzie przez 4 tygodnie można robić transfery czy bawicie się w Save/load. Znaczy czy jak kogoś nie kupicie na kim wam bardzo zależy loadujecie do skutku czy staracie sie grać bez loadów. Mówię tylko o tych 4 tygodniach bo o zwykłe mecze się nie pytam bo raczej bezsensu jest gra gdzie ciągle sie loaduje.
Ja w czasie okienka transferowego czasami bawię się w save/load
A tak nie offtopując:
-Klub: Feyeenord (poprzedni save mi się zepsuł)
-Budżet: 30 000 PES
-Poziom kariery: Normalny
-Poziom trudności: Czempion
Skład niezmieniony, ponieważ zagrałem dopiero parę meczyków. Uwzględnione mam transfery (Makaay, V.Bronckhorst itd.).
Kiedy dla zabawy ustawiłem poziom negocjacji na bardzo łatwy to miałem tylko 10000 Pes do wykorzystania a nie 50 jak zrobic zeby mozna bylo miec na poczatek 50k?
Devilchan
Jul 13 2007, 09:03
----------Curci-----------
-------Coloccini----------
-Kaebi----------Clichy---
-------Mathieu------------
----------------------------
-------Fabregas----------
---------------------------
-Walcott-------Ribery---
--------A.Hleb-----------
--------------------------
------Tevez--Henry----
Ławka Rezerwowych:
Park Chu Young
Djourou
Bilyaletdinov
Dos Santos
Kerlon
Vandenborre
Nurisahin
Lita
Wilhelmsson
Rafael Sobis
2: Rezerwa
Richardson
Senderos
Mierzwiński
Lennon
Emanuelson
Akinfeev
Marveaux
Boruc
Gram Arsenalem Londyn ; - ) Poziom karriery : Trudny
Poziom gry: Czempion
Ja gram Liverpool'em 4 sezon, 10.000 kasy i czempion a skład:
BR: Reina
OP: A. Ferdinand
OŚ: Carragher
OŚ: Agger
OL: Risse
ŚP: Xabi Alonso
ŚP: Gerrard
PP: Ribery
PL: Cesc Fabregas
NŚ: Kuyt
NŚ: Villa
A rezerwa to:
Carson
Senderos
Paletta
G. Neville
Sergio Ramos
Cicinho
Downing
Lennon
Ashley Young
Crouch
Rafael Sobis
Owen
Mooner
Jul 13 2007, 10:27
Gram Lechem Poznań (patch OE). Poziom meczu - Chempion, poziom kariery - bardzo trudny. Zawsze biore sobie najtrudniejszy poziom, nie ma się co pierniczyć, stąd jedyne 1500 na początek... ;]
Tyle, że w 2 lidze siedziałem 3 lata. 1 sezon - 5 miejsce, 2 - 3, 3 - 2 - i w końcu awansowałem.. ;]
W pierwszym sezonie w 1 lidze 3 miejsce, a teraz mam 2010 rok i mam 1 miejsce w połowie sezonu, odpadłem w drugiej fazie grupowej Ligi Mistrzów i gram aktualnie w Pucharze Uefa.
Ranking - 16..

Mecz gram zawsze na 15 minut. Mecze przedsezonowe tez gram, zwykle z 3 se zagram. A co do tego czy loaduje sobie przed transferami to tak..

Aktualnie mam ponad 40000 punktów w kasie..
Tyle..
widze że praktycznie wszyscy biorą na początek drużyny ze składem w miare dobrym (tego lecha to ja nie liczę

) a czy ktoś w ogóle gra jak ja podstawowym składem z Ordazem, Ximelezem, Ivarovem, Castolem i innymi wymyślnymi i cienkimi zawodnikami?? ja zaczynam od nowa bo nudzi nadmiar świetnych zawodników w druzynie.
Poziom meczu: czempion
poziom gry: bardzo trudny
kasa: 30 000
Drużyna Wisła ( ale bez jej zawodników zamiast tego zawodnicy od Konami jak Ordaz itd)
Może jeszcze narysuję tabelkę z moim składem poprzednim
---------------Weise------------------
---Clichy----Onuoah----M.Taylor---
---------------------------------------
-------------N.De Jong--------------
A.Young------------------O.Serrano
---------------Zidan------------------
Jo-------H.Almeida-----Dos Santos
na ławce m. in.
Walcott
Park chu Young
Niculae
Pato
Nemeth
Kerlon
Ribery
Maxwell
Aissatti
Muntari
Zapata
Zoro
Loco
Jenner
Kranjcar
Vagner Love
Dempsey
batman
Jul 13 2007, 13:56
Ja gram własnym zespołem
trudność meczu: Czempion
trudność trybu kariery:Bardzo Trudny
zaczynałem chyba 5000 albo 7500 pkt nie pamiętam dokładnie
mam 4 sezon
Skład:
------------------Ustari----------------------------------
------Senderos----Luisao©----------Akoto----------
-----------------------------------------------------------
-------------------------------Vrzogic--------------------
---------------Nigel de Jong-----------------------------
--------------------------------Barnetta------------------
-------------------------------------------------------------
Rafael Sobis-------------------------------Martins-------
--------------------Wallner---------Tevez---------------
Rezerwa:
AL Habsi(bramkarz)
Vanden Borre
Tamas
Pepe
Nuri Sahin
Castillo
Babel
Mancini
Mutu
Muntari
Ne
Park Chu Young
De Guzman
Aaron Lennon
Kerlon
Ribery
Alexandre Paro
Elder Granja
.:KUNA:.
Jul 13 2007, 14:17
Ja gram mufc i narazie nic nie zmienilem;](kupilem tylko teveza)
adison88
Jul 22 2007, 15:02
U Mnie:
Sporting Lizbona 2013 rok
--------------------------Rensing----------------------------
--Wallcott------------------------------------------Lennon
-------------------- Kevin-Prince Boateng---------------------
Zmeczenie zawodnikow :TAK
ITD.
Bardock
Jul 23 2007, 12:19
------------------------------Riou---------------------------------------
-Zoro---------------Jargan-----------Ferdinand--------------Mathieu-
--------------------------Haestad----------------------------------------
---------------Park------------------------------------------------------
--------------------------------------Nasri--------------------------------
-----C.Ronaldo---------------------------------------------Rooney-----
----------------------------Smith-----------------------------------------
Team : ManU
Rok : 2013
Kasa na początek : 10000 PES
Czas : 5 min.
Poziom trudności meczu i kariery : najwyższy
Miejsce w Master League : 1
Pozdro.
szołpas
Jul 30 2007, 22:34
Mam problem ... mianowicie nie wiem kim zagrac ML

prosze was o to abyscie ewentualnie podesłali jakies pomysły

chodzi o to żeby to nie była jakas tam super "galaktyczna" druzyna i żeby sie tak szybko nie znudziła

czekam na wasze sugestie ;pppppp
szołpas
Jul 30 2007, 23:30
Dzięki i czekam na inne propozycje :DDDDD
Proponuje FC Porto. Nie jest Galaktyczna nie jest też słaba, ma młodych dobrze rozwijających się graczy;) w ml ci sie nie znudzi tak prędko;p
szołpas
Jul 31 2007, 09:43
Cytat(BoBaN @ Jul 31 2007, 00:03:42) [snapback]169142[/snapback]
Proponuje FC Porto. Nie jest Galaktyczna nie jest też słaba, ma młodych dobrze rozwijających się graczy;) w ml ci sie nie znudzi tak prędko;p
No tak tylko nie mam ligi portugalskiej

a nie chce tak grac ze np. Porto w lidze Angielskiej

ani mieszanych druzyn

noo piszcie cos jeszcze ... hehehe ;p
pozdro;)
Zajebiscie sie gra Realem Madryt i Manchesterem United
chatek
Jul 31 2007, 09:52
Ja proponuje Newcastle, Tottenham, West Ham, Lens, Auxerre, Bordeux, Saragossa, Atletico Madryt, Deportivo La Coruna, Palermo, Sampdorie, HSV, Herte Berlin, itp.
Troche tego dużo ale to fajne drużyny a co najważniejsze nie takie potęgi którymi wygrywa się ze wszystkimi i nie mają tylu gwiazd co np. Real, Barca, Man Uth, Chelsea itp.
pozdro
jarek1989
Jul 31 2007, 11:15
ja grałem Milanem, Intrerem, Realem, Barcą, CSKA, Liverpoolem a teraz mi się znudziło tymi mocnymi to wziołem Legie

na poziomie champion oczywiście

pozdro
Ostatnio moim Lechem wygrałem ten Puchar Uefa, do którego sie dostałem odpadając z LM..

A no i pierwsze miejsce w lidze mam.. :] Mój Lech już jest tak dobry jak chociazby taka Roma czy nawet Man U.. Takich po prostu mam zawodników.. ;]
Ale najlepiej się mi grało te 3 lata jak grałem w 2 lidze.. ;] było najciekawiej.. teraz z lekka mi się już to znudziło... ;]
Ja osobiście polecam grę drużynami z "dolnej pułki" czyli chociażby Villareal , Porto , Sporting , AJAX , PSV , West Ham , Tottenham , Saragossa , Atletico . Polecam grę też stworzonym zespołem z talentami lub zespołem standardowym czyli drużyną z castolami . ximenezami itp itd
Cytat(batman015 @ Aug 4 2007, 15:24:35) [snapback]170681[/snapback]
Ja osobiście polecam grę drużynami z "dolnej pułki" czyli chociażby Villareal , Porto , Sporting , AJAX , PSV , West Ham , Tottenham , Saragossa , Atletico . Polecam grę też stworzonym zespołem z talentami lub zespołem standardowym czyli drużyną z castolami . ximenezami itp itd

Zdecydowanie Castolami i Ximelezami jest najlepiej :] grałem tak ale na czempionie jesli chodzi o mecz a poziom gry to normal. Po 4 sezonach sie znudziłem

może wkrótce spróbuje zagrać tak samo tylko że poziom gry b. trudny, tylko nie wiem ile se kasy na początek wrzucić...
narazie gram Newcastle i musze powiedzieć że fajnie sie gra (poziom czempion i b. trudny) tylko że w sumie Newcastle nie jest tak słaby na jaki wygląda i narazie wszystkich młócę. A jak sie doda najnowsze transfery to można spokojnie porównać tą drużynę z Romą.
a ja mam taki problem ostatnio chcialem sobie rozpocząc nowy sezon w ml i nie moge sam ustawic sobie druzyn w lidze tylko automatycznie sie wybiera ,jak to sie robiło :>?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.