Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Komentarz Z Fify Do Pesa
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2
Milerinho
ja bym mogl zrobic ten komentarz polski z fify do pesa tylko potrzebuje jednej rzeczy

-jakim programem wyciagnac pokolei komentarz z spolszczenia fify

jak bede mial ten program to napewno zrobie komentarz.

apropo linkow ktos chcial to ten

http://files.filefront.com//;6669853;;/

dziala bo wczoraj sciagalem:)
MYSZa7
QUOTE(milerinho @ Feb 26 2007, 14:53:35) [snapback]125995[/snapback]

ja bym mogl zrobic ten komentarz polski z fify do pesa tylko potrzebuje jednej rzeczy

Czekamy z nie cierpliwością biggrin.gif
Pozdro. smile.gif
Milerinho
tylko musze miec ten program bo tak to jak wyciagne te pliki zeby zamienic w pesie
Helu12
Ten komentarz jest wypasssssssssssss............

Gorąco polcam biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

And What a GOL !!!!!!!!!!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Varies.
QUOTE(milerinho @ Feb 26 2007, 14:53:35) [snapback]125995[/snapback]

Chyba musisz wyjąć SoundMaster'em 07 wink.gif

Chelsea_Win
I co milerinho robisz ten koment polski z fify czy cos bo ostatnio stnąl temat.. biggrin.gif
)RaVeN(
Ja tez bym chętnie usłyszał Szpaka w PESie bo mnie borek juz wkur***, ale wydaje mi sie bedzie trudno i bardzo dlugo czasu pewnie to zajmie...
Rovix
I co prace stanęły ??
seba200
Moze ktos napisac jak wgrac ten plik z nowym komentarzem nigdy tego nie robilem , czy jest do tego potrezbny program - DkZ_Studio_091B.rar??, ten wlasnie sciagnalem - z gory dzieki
szolpas
MÓGŁBY KTOŚ JESZCZE RAZ WRZUCIĆ TEN ANGIELSKI KOMENTARZ Z FIFY sad.gif ??? PLZ smile.gif smile.gif

Jest mi on bardzo potrzebny

Edit:dobra już nie trzeba smile.gif na poprzedniej stronie jest na sendspace tongue.gif sory za niepotrzebnego posta dry.gif blink.gif
Xfazi
sciaglem to i co teraz zrobic? bo wrzucilem do dat i nie ma komenta po angielsku. HELP!
Hojrak Red Devil
A zmieniłeś nazwę tego pliku z komentarzem z e_sound na p_sound?
the-bhoys
Może ktoś jeszcze raz wrzucić ten angielski komentarz na jakiś server (tylko NIE Megaupload tongue.gif), bo tamte linki już wygasły sad.gif Z góry dzięki smile.gif
Xfazi
QUOTE(the-bhoys @ Apr 9 2007, 16:07:04) [snapback]137792[/snapback]

Może ktoś jeszcze raz wrzucić ten angielski komentarz na jakiś server (tylko NIE Megaupload tongue.gif), bo tamte linki już wygasły sad.gif Z góry dzięki smile.gif

na sendspace jest:P ale slaby transfer:/ daj mi swoj numer gg to ci powiem jak sciagnac z MU bez toolbara.
Hojrak: nie zmienilem bo nie wiedzialem:P
the-bhoys
QUOTE(Xfazi @ Apr 9 2007, 16:16:09) [snapback]137797[/snapback]

na sendspace jest:P ale slaby transfer:/ daj mi swoj numer gg to ci powiem jak sciagnac z MU bez toolbara.
Hojrak: nie zmienilem bo nie wiedzialem:P

3maj mój numer GG tongue.gif 8965634
Hojrak Red Devil
milerinho robisz ten polski komentarz z fify ?
Milerinho
wychodzi na to, ze nie bo nie mam programu ktorym moglbym wyciagnac pokolei komntarz szpaka. bo pytaalem kilku osob i nikt nie wie jakim programem wyciagnac te pliki z komentarza fify. to bym je wrzucil do pesa. no ale jakos sie udalo komus zrobic angielski wiec mysle ze polski by tez dalo rade wiec jak ktos mi da znac jakim konkretnym programem moge to powyciagac to moge poprobowac powoli robic polski szpaka do pesa biggrin.gif pozdro
p@blo
Cytat(milerinho @ Apr 23 2007, 21:31:00) [snapback]141243[/snapback]
wychodzi na to, ze nie bo nie mam programu ktorym moglbym wyciagnac pokolei komntarz szpaka. bo pytaalem kilku osob i nikt nie wie jakim programem wyciagnac te pliki z komentarza fify. to bym je wrzucil do pesa. no ale jakos sie udalo komus zrobic angielski wiec mysle ze polski by tez dalo rade wiec jak ktos mi da znac jakim konkretnym programem moge to powyciagac to moge poprobowac powoli robic polski szpaka do pesa biggrin.gif pozdro

Ten program to
SoundMaster 07
Milerinho
to teraz jest problem bo nie mam juz tego pelnego spolszczenia na kompie bo mialem formata wiec jak by ktos dal mi link albo wrzucil komentarz na filefronta to bym ruszyl z robota biggrin.gif
p@blo
spolszczenie fify
Milerinho
tylko ze torrent bedzie mi sie sciagal tydzien bo na torrentach mialem trasfer 2-3 max 4 kb/s
Kempu
Wejdź na www.softland.idl.pl tam znajdziesz linki.
Hojrak Red Devil
Milerinho odezwij sie na moje gg 4983034
OskaR
Móg?by kto? wrzucic jeszcze raz ten komentarz z FIFY ,bo ze snedspace nie moge sciagnac sad.gif

Edit:
Nieaktualne ,juz udalo mi sie sendspace'a pobrac
gavi
i jak idą prace?
bolek
Widz? ?e nie tylko ja jestem takim idiot? by przerabia? oko?o 10 000 plików z polskim komentarzem fify do PES6 xD przerabiam go zaledwie tydzie? a ju? mi si? chce rzyga? sleep.gif' mo?e kiedy? sko?cz? xD, a jak kto? kto przerabia te? ten komentarz ma list? które pliki za które zamieni? to prosz? o podanie biggrin.gif na razie na prób? wstawi?em sobie tylko nazwiska z Barcy i co jak co dzia?a biggrin.gif
Helu12
Mogł by ktoś podać link do tego Sound Mastera bo wszędzie szukalem i nic
Kriss91
Kilka sekund szukania:
http://files.filefront.com/Sound_Master_07...;/fileinfo.html
Nie wiem czy dokładnie o to chodziło tongue.gif
Hojrak Red Devil
Cytat(gavi @ May 5 2007, 21:55:18) [snapback]145031[/snapback]
i jak idą prace?

Prace idą w miare możliwe że do początku wakacji sie wyrobimy.
Helu12
Jush z tego sciagalem...instaluje i bląd nie wlancza sie
Rovix
I co lipka ?? :/

PS. Można E_sound z fifki na cuś innego smile.gif z góry dzięki
k0rdian
Czekam na polskie komentarze z fify, bo z kometarze z PES'a znam już chyba na pamięć a tym bardziej dobija mnie to kiedy słyszę w połowie meczu "Do widzenia państwu" dry.gif W takim momencie to ja już leże na podłodze :/
Sam się za to chcicałem wziąć (za przerabianie komentarzy), ale co ja zrobie, jak ja nawet fify nie mam jeszcze :/
Hojrak Red Devil
Cytat(k0rdian @ May 24 2007, 00:18:44) [snapback]149479[/snapback]
Czekam na polskie komentarze z fify, bo z kometarze z PES'a znam już chyba na pamięć a tym bardziej dobija mnie to kiedy słyszę w połowie meczu "Do widzenia państwu" dry.gif W takim momencie to ja już leże na podłodze :/
Sam się za to chcicałem wziąć (za przerabianie komentarzy), ale co ja zrobie, jak ja nawet fify nie mam jeszcze :/

No wiesz jeżeli tobie w połowie meczu mówi do widzenia to nawet jak będziesz miał Szpakowskiego w pesie to on też to będzie mówił.
Lesiu
Cytat(k0rdian @ May 23 2007, 23:18:44) [snapback]149479[/snapback]

To już było wałkowane tysiąc razy zapisz jeszcze raz jezyk polski w opcjach
szołpas
Moglby ktos wrzucic jeszcze raz ten komentarz ? bo wszedzie linki wygasly :/
mdk66
No właśnie ^^
OskaR
Cytat(sZ0lpAs @ Jun 2 2007, 21:14:55) [snapback]151321[/snapback]
Moglby ktos wrzucic jeszcze raz ten komentarz ? bo wszedzie linki wygasly :/

Z Sendspace'a mozesz pobrac w godzinach poludniowych (przynajmniej mi sie tak udalo)
Kubus91
Bardzo prosze o odswiezenie linka z angielksim komentarzem z Fify do PES-a. Z góry dzieki wink.gif
Pzdr.
buku
i będzie polski komentarz z fify?
Hojrak Red Devil
bedzie
z tad sciagniesz
buku
kiedy?
barman_2000
Jest już ale wersja nie ostateczna z blędami, jakbyś przeczytał ten temat co Ci Hojrak dał linka to byś wiedział
michal1994
mam pytanie, wewalilem ten komentarz angielski wlaczam gre i mam 2, poslki i angielski, jak wylaczy poslki?
unikat
A ja mam pytanie czy ktoś woglę robi wersje 100% bo nie wiem podobno w OE v5 ma być to prawda?
WKS
CYTAT(Rzepa7 @ Nov 28 2008, 15:45) *
A ja mam pytanie czy ktoś woglę robi wersje 100% bo nie wiem podobno w OE v5 ma być to prawda?

Z tego co przeczytalem to tak ma byc wersja 100% w patchu EKSTRAKLASA PATCH v5 OE juz nie ma smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.