Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Komentarz Z Fify Do Pesa
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2
Kriss91
Wraz z wieścią o polskiej wersji językowej oraz polskim komentarzu w PESie 6 wszyscy wpadli w ekstazę biggrin.gif Sytuacja zmieniła się diametralnie, gdy wreszcie w nasze ręce wpadł egzemplarz najnowszej odsłony naszej ukochanej serii. Mr Borek&Kołtoń przynudzali niemiłosiernie. Rozwiązania na ten problem były różne. Jedni używali muzyki jako zamiennika dla supeeer eeeeeemocjonującego kooomentarza. Inni męczyli się z nim lub po prostu nie zwracali na niego uwagi. Jeszcze inni po prostu wyłączali Gelmana&yyyMana. Są jednak zapewne osoby, którym brakuje okrzyków i westchnień biggrin.gif kogoś zza ekranu.
Z pomocą przyszedł Paulybest1 z forum evo-web. Przekonwertował on anglosaski komentarz z FIFY do PESa 6.
Plik "waży" 120mb.
Bigupload
lub
Filefront

PS. Dałbym o wiele wcześniej te linki, ale wolałem się upewnić na 100%, że to jest działający komentarz z Fify.
Bartolek
Szkoda ze nie polski tylko angielski
kksm
Już do niego gadam na gadu i mówi że zrobi też polski ale to na zatydzień. HA HA biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nowin33
I co kriss dla ciebie jest lepszy ten angielski? biggrin.gif
Kriss91
Na pewno jest o wiele lepszy od tego co "wycudowali" Borek i Kołtoń. A niby czemu miałby być gorszy??
Nowin33
Masz rację tongue.gif od tego komenta Borka i Kołtonia to chyba już gorszego nie może być biggrin.gif no chyba ze mój własny smile.gif
Pro player
Ja na pewno nie przejdę na komentarz Angielski(a to że błędy w komentarzu Polskim bardziej sie wychwyca to normalne!)

jak sie przysłuchacie dobrze temu Angielskiemu komentarzowi to co niby nie ma gaf!-mówie wam!-każdy kto zna Angielski dobrze wam to potwierdzi!!

PS.Chyba ze wam chodzi tylko o "ekstaze" w komentarzu-Może polski komentarz z Fify zrobi na mnie wieksze wrażenie!-ale oni w fifie tez pierdola pierdoły!

A TAK PO ZA TYM ZDRADZAC PESA DO FIFY! blink.gif
Nowin33
Musisz sam przyznac ze ten z pes6 nie jest najlepszy dry.gif a nawet jak w angielskim z fify są błędy to wole z fify
Bo od tego polskiego z pes6 to już mnie głowa boli smile.gif to moje zdanie.
Nowin33
Ściągnołem to wgrałem i jest ok.tylko nie podoba mi się to ze wypowiada nzwiska zawodników dalej Borek dry.gif
Bartolinho_13
Panowie! jak to wgrac ?? smile.gif
Kriss91
Najlepiej jakbyś sobie wkleił plik e_sound do folderu dat. Potem instalujesz to co ściągnąłeś jak DkZ Patch. Jeżeli wgrałeś do Pesa kilka języków to potem zostało ci jedynie zmienić język komentarza na angielski. Jeżeli zaś zainstalowałeś tylko polską wersję, musisz zmienić nazwę e_sound na p_sound.
lukaszek239
A będzie polski komentarz z fify do pes'a??Jak tak, to kiedy?
Kriss91
Jeśli znajdziesz osobę, która:
-jest cierpliwa
-wytrwała
-nudzi jej się (nie ma nic do roboty przez cały dzień)
-zna się na edycji Fify i Pesa
-ma obie gry
-jest dostatecznie powalona, żeby coś takiego robić (a jest trzeźwa)...
...to zapewne będzie polski komentarz do PESa wink.gif

PEACE
matthew
QUOTE(Kriss91 @ Jan 19 2007, 18:15:19) [snapback]114594[/snapback]

-jest cierpliwa
-wytrwała
-ma obie gry

PEACE

wiem, że Maciek_PL zamierza coś takiego zrobic.
pozdro wink.gif
Laska_1986
QUOTE(Kriss91 @ Jan 19 2007, 18:15:19) [snapback]114594[/snapback]

-jest cierpliwa
-wytrwała
-ma obie gry

PEACE

Ja się zaliczam do grona tych osób... prawie... Nie mam tylko fify. Jednak jeśli ktoś by podrzycił na jakiś serwer pliki dźwiękowe z fify to wziął bym się za to...
Robiłem juz wcześniej takie pathe do Richard Burns Rally http://www.cmr3.pl/forum/viewtopic.php?t=2754 tutaj macie próbkę tego co zrobiłem... Jednak musicie posiadać tą grę, żeby zobaczyc co uczyniłem...biggrin.gif

Pozdrawiam
albin99
jak byłby taki kmomentarz to było by wypaśnie smile.gif
Kriss91
Oo. Tego kiedyś szukałem smile.gif THX
Jednak nie wiem czy starczy Ci zapału na PESa. Jest więcej kwestii w komentarzu piłkarskim.
Jakby co to tu masz spolszczenie do FIFY 2007 (torrent). Sądzę, że są tam pliki, których potrzebujesz.
http://www.sendspace.com/file/3m0scn

PS. To jest tylko spolszczenie, a nie gra jakby co, więc chyba nie ma mowy o jakiejkolwiek karze.
Laska_1986
QUOTE(Kriss91 @ Jan 21 2007, 14:32:14) [snapback]115155[/snapback]

Oo. Tego kiedyś szukałem smile.gif THX
Jednak nie wiem czy starczy Ci zapału na PESa. Jest więcej kwestii w komentarzu piłkarskim.
Jakby co to tu masz spolszczenie do FIFY 2007 (torrent). Sądzę, że są tam pliki, których potrzebujesz.
http://www.sendspace.com/file/3m0scn

PS. To jest tylko spolszczenie, a nie gra jakby co, więc chyba nie ma mowy o jakiejkolwiek karze.

Ostatnio mam dużo wolnego czasu z którym nie mam co dokońca zrobić... tak więc może bym to skończył albo przynajmniej zrobił w większej części, a ktoś inny mógłby to zawsze dokończyć.
Jednak nie o tym chcę napisać...
Torrent ten nie zaciąga... brak sedów itp...:/
Kriss91
Musiałbyś spytać się kogoś z forum FIFY albo założyć temat z prośbą o te pliki. Może wypróbuj także programu uTorrent.
Kempu
Ten z Fify jest o WIELE Gorszy, jest np. wolny pod twoją bramką w polu karnym i TWÓJ Gk wykonuje, a szpaku że to niebezpieczna sytuacja i że z tej pozycji to nawet on by strzelił, PANOWIE nie ma sięczym zachwycać. Tyle zeby B&K mówili z pasją to by było gites!!
BoBaN
moze komentarz w fifie jest chujowy, ale nie przesadzaj, napewno jest lepszy od tego z pesa, bo ten jest tak drętwy ze daj spokój, juz wole posłuchac szpaka niz słyszec coś w stylu Mati...., Mateusz...(?) Roman (?) po kiego wała takie wstawki?

ponownie Ci przypominam o zakazie grafik w sygnaturach, chyba ze chcesz, żeby ktoś z Adminów dobral Ci sie do tyłka:D
Kriss91
Czy nie zauważyłeś błędu w twoich słowach. Jaka tu wina Szpakowskiego w tym. On przecież dawał tylko głos. To oddział lokalizujący grę jest odpowiedzialny za dopasowanie poszczególnych kwestii. Ja byłbym chętny na polski komentarz z Fify. Owszem pewnie lepiej brzmieliby Borek i Kołtoń gdyby włożyli w to serce, ale jest jak jest.
Mówię jeszcze raz: jestem za biggrin.gif
Laska_1986
uTorrent w ogóle mi nie ciągne... mam zje... sieć... ale jakoś dam rade załatwić te pliki.
A co do błędów w fifie to zawsze można je poprawić jak będzie się je zastępowało w pesie.
Simon
najlepsza jest gra w jezyku angielskim wink.gif nie ma co tracic czasu na zmudna konwersje. czekajmy pare lat az polacy dojda do wprawy w lokalizowaniu i spolszczaniu, komentawaniu itp. w koncu bedzie konkurencje i trzeba bedzie dla pieniazkow podniesc poziom komentarza. potrzeba matka wynalazku smile.gif
Nowin33
Ja dowiadując się jak zrobic zeby komentator się nie mylił zrezygnowałem z wgrywania tych z fify wink.gif
misiek1899
Nowin to może powiesz co zrobić zeby komentarz był dobry ? Bo u mnie np w 10 minucie Borek mówi "DOBRANOC" albo "ROZPOCZYNAMY DOGRYWKE" blink.gif
gavi
Moim zdaniem duet B&K zjeb... robote po maxie. Po1 czasem ich kwestie są nieaderkwatne do sytuacji toczącej się na boisku. Po2 ich komentarz jest jakiś taki bez emocji (w tym aspekcie SZ&SZ są lepsi choć też bez rewelki). Jak pamiętam był taki dodatek (bodajże do pesa5) gdzie był przekonwertowany komentarz z Fify.
pzdr.
Lesiu
QUOTE(misiek1899 @ Jan 24 2007, 20:38:23) [snapback]116122[/snapback]

Nowin to może powiesz co zrobić zeby komentarz był dobry ? Bo u mnie np w 10 minucie Borek mówi "DOBRANOC" albo "ROZPOCZYNAMY DOGRYWKE" blink.gif

wejdź w opcje wybierz jeszcze raz język komentarza na polski i zapisz, i już będzie ok tzn nie będzie takich rzeczy pierdolił
kluivert777
QUOTE(gavi @ Jan 24 2007, 20:54:25) [snapback]116129[/snapback]
Moim zdaniem duet B&K zjeb... robote po maxie. Po1 czasem ich kwestie są nieaderkwatne do sytuacji toczącej się na boisku. Po2 ich komentarz jest jakiś taki bez emocji (w tym aspekcie SZ&SZ są lepsi choć też bez rewelki). Jak pamiętam był taki dodatek (bodajże do pesa5) gdzie był przekonwertowany komentarz z Fify.
pzdr.

hehe, a gdzie można ściągnąć ten dodatek do pes5 z komentarzem z fifki tongue.gif
z chęcią bym zassał tongue.gif
gavi
QUOTE(kluivert777 @ Jan 31 2007, 16:58:45) [snapback]118252[/snapback]

hehe, a gdzie można ściągnąć ten dodatek do pes5 z komentarzem z fifki tongue.gif
z chęcią bym zassał tongue.gif

Poszukaj w archiwum newsów na issonline.pl lub na konkurencyjne stronie smile.gif'
Znajdziesz na bank bo coś takiego (chyba w jakimś super-patchu) było.
pzdr.
gavi
http://pro-evo.pl/news.php?page=35&news=&topic=
tutaj chyba coś takiego jest o czym pisałem w poprzednich postach
pzdr.
kluivert777
QUOTE(gavi @ Feb 1 2007, 22:09:50) [snapback]118680[/snapback]
http://pro-evo.pl/news.php?page=35&news=&topic=
tutaj chyba coś takiego jest o czym pisałem w poprzednich postach
pzdr.

Jeszcze nie sprawdziłem czy działa ale wielkie dzięki za pomoc biggrin.gif
pozdro wink.gif
Kriss91
Trzymajcie lepszy komentarz z FIFY by Nack (praktycznie wszystkie kwestie są z FIFY. Nazwiska też).
DOWNLOAD
MIRROR #1
MIRROR #2
Bartolek
QUOTE(Kriss91 @ Feb 9 2007, 11:51:19) [snapback]120883[/snapback]

Trzymajcie lepszy komentarz z FIFY by Nack (praktycznie wszystkie kwestie są z FIFY. Nazwiska też).
DOWNLOAD
MIRROR #1
MIRROR #2

po polsku czy angielsku ??
Kriss91
Angielski, ale kilka razy lepszy od poprzedniego.
Chelsea_Win
A będzie wg Polski komentarz z fify do PES6?? tongue.gif
MYSZa7
zarombisty ten komentarz!polecam!
dikhet
ja tez polecam. jakbym naprawde ogladal sky sports. polski nie wypali bo szpaku bedzie mowil nie do meczu.
lons
Nie wiecie czy dziala ten komentarz jak sie ma Super Patcha???? bo w ogole nie mam komentarza i mam nadzieje ze jak tez komentarz sciagne to juz miec bede biggrin.gif
Pelas
Ten koment jest boski:D Polecam

lons- spróbować zawsze można. Osobiście się dziwie że grasz na tym syfie ale to twoja sprawa:D

lons
QUOTE(Pelas @ Feb 14 2007, 23:49:13) [snapback]122672[/snapback]

Ten koment jest boski:D Polecam
lons- spróbować zawsze można. Osobiście się dziwie że grasz na tym syfie ale to twoja sprawa:D

No niestety nie działa.Jedna wielka kupa.Jak mozna cos robic mowie tu a superpatchu a taka podstawa jak komenatarz to nie ma.Zero profesionalizmu.Juz mnie wkurza ten super patch.Pozdroo
lons
A jednak działa mi komentarz z Fify na Superpatchu:) i normalny tez ha! Mały triczek i wszystko chodzi elegancko i na online tez:) biggrin.gif Pozdroooo
rosiaktotti
Komentarz z PESa jest owiele lepszy tzlko brak im entuzjazmu jak gralem w Fife do Szpak takie cos (cos ta i nagle )mam nadzieje ze nie skreci sobie karku) a w Pesie jest profesjonalny komentarz tylko nudny !!
lons
QUOTE(rosiaktotti @ Feb 18 2007, 09:36:44) [snapback]123680[/snapback]

Komentarz z PESa jest owiele lepszy tzlko brak im entuzjazmu jak gralem w Fife do Szpak takie cos (cos ta i nagle )mam nadzieje ze nie skreci sobie karku) a w Pesie jest profesjonalny komentarz tylko nudny !!

Ja uzywam angielskiego komentarza z fify i jest o nieba lepszy.Nie jest nudny i facet ma zajebisty akcent plus emocjonalnie komentuje.Moim zdanie ten z Fify w wersji angielskiej jest bez porownania lepszy biggrin.gif
MYSZa7
najgorsze jest w tym komentarzu to,że na początku jakiś inny gostek wyskakuje mi,że wita nas na relacji meczu w telewizji Sky Sport huh.gif
SWiergi
Najlepszy Komentarz w Pesie jest Hiszpański biggrin.gif Sczególnie po strzeleniu gola smile.gif
MYSZa7
QUOTE(SWiergi @ Feb 18 2007, 12:33:49) [snapback]123736[/snapback]

Najlepszy Komentarz w Pesie jest Hiszpański biggrin.gif Sczególnie po strzeleniu gola smile.gif

Francuski też jest zajebisty szczególnie jak mówią "so szo szo". biggrin.gif
Chelsea_Win
moze ktos zarzucic jeszcze raz linkami do tego komentarza bo zdaje sie ze te, ktore byly na poczatku wygasly.
Na FileFront: Nie ma takiej strony | Megaupload: Plik jest tymczasowo niedostepny | SendSpace: Nie ma pliku, wiec wszystko wskazuje na to ze wygasly. Z gory dzieki wink.gif
Smagi
Ponawiam prośbę o nowy link!!!!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.