Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Scoreboard By Teco
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Arek.PL
CYTAT(Teco @ sob, 14 cze 2008 - 00:41) *
New produkte hehe:)

lub

To wygląda REWELACYJNIE ! smile.gif

Pozdro !
OskaR
ESPN Piękny, chyba twój najlepszy scoreboard.
Trudno wybrać lepszą wersje z tych dwóch ;P
Teco
To chyba dam na mecz towarzyski:) oczywiście znów zabrałem się za konwerty score z pesa 08 do pesa 6 i potem troszkę pracy i takie efekty:)
Teco

Kolejny konwert:P

i kolejny:P

i nowe Sky:P

i prawdziwe Eurosportu
Arek.PL
SkyHD i ESPNHD miodzio ! ohmy.gif

Pozdro !
Santiago
Może już owe pytanie padło, ale czy można te scoreboardy wrzucić do PESA2008?
Teco
Są one tylko pod Pesa 6:P stety albo niestety:)
Santiago
CYTAT(Teco @ nie, 15 cze 2008 - 14:50) *
Są one tylko pod Pesa 6:P stety albo niestety:)

Szkoda, dla mnie niestety. Powiem Ci że robisz naprawdę dobre ScoreBoardy biggrin.gif
Teco
THX:) paczki score pod Pesa 8 są i jest ich dość dużo chodź w grze jest 1 logo TV
OskaR
Teco mam do Ciebie taką małą prośbę o edycje tego scoreboard'a:

Chciałbym aby było inne logo TV(Canal + Sport 16/9 lub Canal + Sport HD) i kolorek ramek z nazwiskami piłkarzy był inny(może być taki jaki zrobiłeś w tym BBC)

Liczę na odpowiedź i pozdrawiam wink.gif
Jacmen
Świetnie scoreboardy się prezentują w grze, chociaż jedno jest trochę nie dopracowane, ale to szczegół wink.gif
Teco
CYTAT(Jacmen @ pon, 16 cze 2008 - 16:05) *
Świetnie scoreboardy się prezentują w grze, chociaż jedno jest trochę nie dopracowane, ale to szczegół wink.gif

O którym mowa??

Mówisz masz:
Oskar
OskaR
Dzięki, ładnie to wygląda.
Jest jednak jeden problem.
Po wrzuceniu do gry znaczek jest na dole a ramki są całe białe.
Natomiast jak mam wgrany plik unknown00595.bin z twojego packa to są źle rozmieszczone literki i cyferki na scoreboardzie.
Teco
CYTAT(OskaR @ pon, 16 cze 2008 - 16:46) *
Dzięki, ładnie to wygląda.
Jest jednak jeden problem.
Po wrzuceniu do gry znaczek jest na dole a ramki są całe białe.
Natomiast jak mam wgrany plik unknown00595.bin z twojego packa to są źle rozmieszczone literki i cyferki na scoreboardzie.

No bo to jest że na dole on będzie tak jak na obrazku po 2 musisz mieć ułożenie od niego to chyba logiczne.
OskaR
No wiem, ale chodzi mi o to że jak mam to ułożenie od tego scoreboard'a to mam błąd w ramkach bo są całe białe.
Teco
zrobione jest tak jak zawsze...
OskaR
Nie no, w twojej teksturce jest wszystko ok.
Tylko chodzi mi o to czy mógłbyś ten plik odpowiedzialny za układ wszystkiego na ekranie edytować ?
Teco
Ni da rady:P
OskaR
Szkoda ;P

To może pokusisz się o zrobienie takiego(lub podobnego) scoreboard'u z EPL, żeby wszystko było cacy ?
Teco
Może coś wyskrobie w wolnej chwili
Teco
A taka wersja z nudów:

PS:To już wiem czemu Kolega od Score chciał TVN Turbo:) aby to jakoś w grze wyglądało trzeba mieć dobre loga:)

czubinho
swietne tablice
Patryk_96
Bardzo ładne.
Arek.PL
NSport zdecydowanie lepsza bo to turbo do piłki nożnej nie bardzo pasuje smile.gif

Pozdrawiam
Teco
Ten Tvn był tylko na potrzeby nauki dla Zizu:) hehe
Arek.PL
Teco zrobiłeś może jeszcze jakieś nowe score ?
Bo chętnie zagrałbym sobie nową lige ale czekam na twoje score bo prezentują się fantastycznie wink.gif

Pozdrawiam
Teco
czy zrobilem hmm ostatnio zajęłęm się swoim Patchem i produkcją Twarzy <lol2> hehe czyli jak to się ich naumieć...a score coś z tych co są ostatnio ukazałem,może jakaś nowa paczka będzie a takżemam inne na Euro tu go nie pokazywałem...jeszcze:)

Czyli kolejny konwert z Pesa 2008
Arek.PL
No fajne fajne, chyba nawet lepsze niż to co jest na euro smile.gif

Pozdro
Teco
No tylko nie jest realne hehe:) ale jakoś konwert się udał:)
Jamnik
Nom eleganckie scoreboardy. To z TVN Turbo też jest ok smile.gif Z 2 sezony temu (?) były wtorkowe mecze LM na TVN Turbo właśnie

Pzdr biggrin.gif

MATT2012
CYTAT(Teco @ wto, 17 cze 2008 - 23:06) *
A taka wersja z nudów:

PS:To już wiem czemu Kolega od Score chciał TVN Turbo:) aby to jakoś w grze wyglądało trzeba mieć dobre loga:)

Jest szansa na download tego scoreboardu z N??? biggrin.gif
Robson21
Your download has failed. You have an invalid session set. Click here to try your download again.
takie cos mi wyskoczylo jak chcialem sciagnac scoreboard polsatu:D
Arek.PL
Mistrzu kiedy nam dasz dostęp do swoich świetnych prac tongue.gif

Teco
Szansa będzie zawsze:P, a paczka coś pewnie nowego sklece bo na tą chwile zajmuje się swoim patchem i twarzami i troszkę mi to zajmuje:P

Brałeś ten link czy inny??
Robson21
[/quote]

bralem ten
Robson21
[/quote]

ten
Teco
No to przecież on działa...bez żadnego problemu można paczkę ściągnąć
Robson21
CYTAT(Teco @ pią, 13 cze 2008 - 10:23) *
Instalacja score by Teco:(

1. Odpalamy GGS, następnie zakładka File, open i szukamy pliku 0.text w folderze gry i naciskamy przycisk otwórz, wyskakuje komunikat naciskamy YES.
2. Teraz w polu „Search file” wpisujemy numery plików jakie mamy w ściągniętej paczce w folderze 0.text. Np.: 535 – są to napisy,536 – loga, 593 do 608 – ułożenie score.
3. Kiedy wpisaliśmy np.: 593 i nacisnęliśmy enter, na wyszukanym pliku robimy prawy i import a file i szukamy pliku 593 z paczki i tak z każdym numerem po kolei.
4. Teraz zajmiemy się e.textem (wersja ang) i znów zakładka File, open i szukamy pliku e.text w folderze gry i naciskamy przycisk otwórz.
5. Wpisujemy w polu „Search file” 151 i prawy import na wyszukanym pliku i szukamy pliku 151 z paczki.
6. Aby zobaczyć scoreboardy (trzeba w interlace mieć zaznaczone ps2)
7. Jeśli wszystko zostało wgrane jak należy możesz cieszyć się wgraną paczką score.

GGS game Graphic Studio?
Teco
No chyba to logiczne...oj ludzie...
Robson21
CYTAT(Teco @ wto, 24 cze 2008 - 17:41) *
No chyba to logiczne...oj ludzie...

ja sie tylko pytam
Teco
tylko po co jak to oczywiste...
Robson21
sad.gif Nie rozumiem wszystko ladnie pieknie tylko przy e.text wyskakuje mi takie ostrzezenie i nie moge wgrac:
Warning
The new file contents differ from the selected one import anyway ?
Yes No
klikam na No nic sie nie dzieje klikam na Yes nastepne ostrzezenie
File still to big ...
try insertit textures one by one in BMP format?
Yes No
klikam yes
.Oops..
There's not enough room that file here
Teco
File still to big - nie wgrasz tego przez ggs bo plik wgrywany jest za duży...wgraj przez DKZ i będzie dobrze...
Robson21
dkz studio przy probie e_text importu pliku unknow_151 :
The size of that file that you want to imports is too large
To be able import it,it's necessary to create a new AFS
Once you're done importing all files ,choose "save a" for save as a new AFS
Robson21
super juz mam nie trzeba smile.gif
Wookiee
Hey TECO potrzebuje pomocy !!!
sciagnalem z jakiegos forum paczke boardow 14 in 1
i teraz git... kazda liga ma inny board, ML tez, World Cup itd.

ale teraz w meczu towarzyskim mam board z EPL a chce miec ta sama co mam w Ligue 1 czyli z CANAL+
i teraz:
to warzyski to 00593.bin, a Ligue 1 to 00599.bin tak ??
i jak wrzuce 599 na 593 i zapisze to i tak w meczu nadal jest board z EPL w towarzyskim ;/
juz nie mam sily do tego ;/
Teco
wystarczy wgrać plik 599 za 593 w 0.text i musi działać nie ma bata:)
Wookiee
no wlasnie tak robie i ni cholery nie dziala ;/ ciagle ta sama jest tablica... ;/

a robie jak nalezy bo przez DKZ to juz miliony plikow wrzucalem ;]

EDIT:

LoL o_O dobra juz dziala teraz dopiero skminilem ze przed meczem mialem ustawione tam w menu ML 1 zamiast towarzyski.... -.- #
Teco
widzisz mówiłem że musi działać..tongue.gif
michal1994
siema ma ktos scoreboard z EPL na obecny sezon? z gory dzieki :]

Przestań pisać posty w nieodpowiednich tematach. Nie widzisz, że ten temat jest nieaktywny od dłuższego czasu? Założyłeś już temat w, którym o to zapytałeś i to wystarczy, nie musisz pisać o tym w kilku tematach.///Orange_91
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.