Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Scoreboard By Teco
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
k-ten
CYTAT(Teco @ nie, 08 cze 2008 - 23:16) *

Pięknie co:P??

Nie.
Nie da się zrobic napisów zamiast tych flag? ='
Teco
Wszystko się da zrobić jak są napisy w klubach to czemu tu by nie można było zrobić...ale to dużo roboty wiadomo...jak wyda Cesc score to może się pobawię jak będą chęci...
Arek.PL
Praca rewelka:)
Może wydasz już score to polsatowskie tongue.gif

Pozdro
czubinho
rewelacja ten scoreboard
k-ten
Ale to nie jego sleep.gif
Teco
No napisałem żeby nie było. Scoreboarda na Euro zrobił Cesc i jak go wyda to przerobie go na Polski kanał (Polsat).
Teco

Kombinowanie z napisami:P
czubinho
swietne kombinacje. czekam na jakis download
Jacmen
Fajne scoreboardy może dał byś download ?
d-note
Napisy świetne. Czekamy na przeróbkę scoreboarda Cesc'a i będzie wymiatanka tongue.gif
Patryk_96
Świetne scoreboardy!
Teco
spokojnie chce zrobić te napisy i troszkę to mi zajmie ale efekt będzie, czekam za wydaniem tego score na Euro i wtedy wydaje paczkę po przerobieniu na polsat i będą napisy - oby pasowały:)bo mogę też dać tą z polsatem ale chyba lepiej poczekać na taki prawdziwy:P
OskaR
A mógłbyś wrzucić sam scoreboard Polsatu(szary, z flagami) ?
Teco
ten co był na początku? to nie ma sprawy... oki...ja napisy już skończyłem muszę tylko wgrać:)
Arek.PL
No wszystko prezentuje się przecudownie smile.gif
czekamy wszyscy z niecierpliwością na download smile.gif

Pozdrawiam
Robson21
mam takie pytanie nie wiem jak wgrac twoje scoreboardy z HD by Teco 2007 POLISH TV sad.gif WGRYWAM ALE COS JEST NIE TAK wyprowadza mnie do windowsa pojawia sie czarny ekran i taka wiadomosc:
Wystapil blad z aplikacja pes.exe i zostanie ona przerwana mozna nacisnac na Debuguj zamknij
co ja zle wgrywam sad.gif
Teco
nie wiem widać coś musisz robić źle ja zawsze spr po kilka razy u siebie...spr czy wgrałeś dobrze plik 151 itp:) albo spr inne paczki
OskaR
CYTAT(Teco @ śro, 11 cze 2008 - 10:05) *
ten co był na początku? to nie ma sprawy... oki...ja napisy już skończyłem muszę tylko wgrać:)

Tak, ten z posta #237 wink.gif
Teco
Nie będę czekał za Cescem(on jeszcze tego nie wydał do pesa 6) więc sam to zrobiłem i oto i jest to na co wszyscy czekali...Score prze konwertowane z Pesa 2008 pod Pesa 6 troszkę się pomęczyłem ale ważne że jest efekt:)

Podziwiać i oceniać:P
E 9
Bardzo dobre logo jak dla mnie wink.gif czekam na down'a. Acha wiesz może pod którym numerkiem kryje się scoreboard z Euro??
Teco
No wiesz zależy o jaki numer pytasz czy numer ułożenia loga czy gdzie wgrać texture:) stworze jakąś paczkę i wydam wtedy:) pewnie będzie to i dziś nawet:)może redakcja zechce dołączyć to do update:) hehe ale na to nie liczę. Pozdrawiam
OskaR
A mógłbyś wrzucić(narazie) tylko ten scoreboard ?
Teco
chyba zostawię go dla siebie:P hehhe
Arek.PL
Podziel się z nami tym pięknym dziełem smile.gif

Pozdrawiam
k-ten
CYTAT(Teco @ czw, 12 cze 2008 - 12:57) *
Nie będę czekał za Cescem(on jeszcze tego nie wydał do pesa 6) więc sam to zrobiłem i oto i jest to na co wszyscy czekali...Score prze konwertowane z Pesa 2008 pod Pesa 6 troszkę się pomęczyłem ale ważne że jest efekt:)

Podziwiać i oceniać:P

Ta czerwona ramka wokół Polsatu wszystko spaplała.
Jakbyś ją usunął...byłoby kozacko.
OskaR
CYTAT(Teco @ czw, 12 cze 2008 - 14:29) *
chyba zostawię go dla siebie:P hehhe

Nie wygłupiaj się tongue.gif
ronaldo_9
Zajebiste to to, choć możesz jeszcze NA ŻYWO dodać pod logo polsatu.
Teco

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
kksm
10/10 C U D O. Błagam o download POLSATU z czerwoną ramką żeby śmigało pod OE v4.0.
ronaldo_9
CYTAT(kksm @ czw, 12 cze 2008 - 16:53) *
10/10 C U D O. Błagam o download POLSATU z czerwoną ramką żeby śmigało pod OE v4.0.

Dołączam się do tych błagań.
Arek.PL
Wersja 3 najlepsza, błagam o download tongue.gif

Pozdro !
Teco
Dziś będzie obiecuję:)
k-ten
Wel...teraz wygląda tak jak wyglądac powinno ;-)

Gratulacje, czekam na download smile.gif
Teco
TECO HD SCORE 13:1 + EURO 2008 SCORE
Priev:
czubinho
kiedy down??
Teco
TECO HD SCORE 13:1 + EURO 2008 SCORE

Download:
Pobierz

Komenty Mile widziane:)
ronaldo_9
Zajebiście, jeszcze lepiej że obecnie przy POL jest 1 smile.gif
OskaR
Bardzo fajny, tylko mi się pierwszy nie podoba(nie pasuje mi do Exibition), ale z tym już sobie poradzę ;P
Teco
no wiem wiem ale chcieliście na szybkiego to macie:P może coś zrobię na towarzyski:)
ronaldo_9
Nigdy wszystkim nie dogodzisz. Ale to głównie o Euro chodziło.
Teco
no tak jest zawsze:) wiec już sie przyzwyczaiłem:(
czubinho
jak to sie ku**a wgrywa
prosilbym o obszerna instrukcje
czubinho
sorry ze post pod postem, ale poszukuje calego pliku dat z oe v.4
ma ktos?
Arek.PL
Jakość powala ohmy.gif
Bravo i dzieki za DOWNLOAD !

Pozdrawiam
Teco
CYTAT(tomek1316 @ pią, 13 cze 2008 - 06:57) *
jak to sie ku**a wgrywa
prosilbym o obszerna instrukcje

Instalacja score by Teco:(

1. Odpalamy GGS, następnie zakładka File, open i szukamy pliku 0.text w folderze gry i naciskamy przycisk otwórz, wyskakuje komunikat naciskamy YES.
2. Teraz w polu „Search file” wpisujemy numery plików jakie mamy w ściągniętej paczce w folderze 0.text. Np.: 535 – są to napisy,536 – loga, 593 do 608 – ułożenie score.
3. Kiedy wpisaliśmy np.: 593 i nacisnęliśmy enter, na wyszukanym pliku robimy prawy i import a file i szukamy pliku 593 z paczki i tak z każdym numerem po kolei.
4. Teraz zajmiemy się e.textem (wersja ang) i znów zakładka File, open i szukamy pliku e.text w folderze gry i naciskamy przycisk otwórz.
5. Wpisujemy w polu „Search file” 151 i prawy import na wyszukanym pliku i szukamy pliku 151 z paczki.
6. Aby zobaczyć scoreboardy (trzeba w interlace mieć zaznaczone ps2)
7. Jeśli wszystko zostało wgrane jak należy możesz cieszyć się wgraną paczką score.
Sebinhoo
Nooo musze przyznać że scoreboardy wyglądają powalająco wink.gif

Brawo i dzieki !
Teco
Może będą jakieś update smile.gif jak mi się zachce a teraz chyba sobie odpocznę:P
Teco
New produkte hehe:)

lub
Sebinhoo
Oba wyglądają mistrzowsko wink.gif
czubinho
swietne scoreboardy . dzieki za pomoc teco.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.