Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Styl ubierania
board.issonline.pl > Inne > Ludzie
Stron: 1, 2
Rivaldinho
buty extra cool
spodnie , lubie sztruksy ale only in black colour
bluza ciekawa tongue.gif
twòj styl oceniam na 7,2/10
JAACA
Ja pierdole! Ludzie co Wy nosicie:P
siano
ciesz sie, ze nie nosza roozowych portferli tongue.gif
JAACA
Siano skad wiesz ze mialem rozowy portfel?:> Niestety wymienilem juz go na czarny;)
kostek
styl luźny biggrin.gif czyli jak to się mawia skate...
ulubione firmy...malita napewno biggrin.gif potem moro, stopro, clinic, nie lubie raczej mass (chyba ze koszulki bo mam jedna wink.gif ) nie lubie zbytnio firm typu nike, adidas itp (chyba że korki itp) wink.gif zdro wink.gif
tomek828
to teraz moja kolej :
czarne bluzy z kapturem firma Lonsdale
czarne dzinsy ewentualnie bojowki
glany
flek
koszullki rozne lubie firme peruner

Mortin
QUOTE(::kostek:: @ Feb 22 2006, 18:14:11) [snapback]53784[/snapback]

styl luźny biggrin.gif czyli jak to się mawia skate...
ulubione firmy...malita napewno biggrin.gif potem moro, stopro, clinic, nie lubie raczej mass (chyba ze koszulki bo mam jedna wink.gif ) nie lubie zbytnio firm typu nike, adidas itp (chyba że korki itp) wink.gif zdro wink.gif

a ta malita to firma z pobliskiego ryneczku?tongue.gif
korzen
QUOTE(Mortin @ Feb 22 2006, 17:31:32) [snapback]53804[/snapback]

Rotlf!
Ja lubie bardzo bluzy Croppa wink.gif

freddie88
bez obrazy(dla niektorych) ale czytajac niektore posty mam wrazenie ze jestescie poprostu "wiesniaki" (z calym szacunkiem dla polskiej wsi smile.gif ) . niekotorzy z was sa smieszni , szkoda ze niemacie jeszcze majtek adidasa .a tak wogole to nie jest wasz wlasny styl tylko chec zaimponowania dziewczyna lub swoim kumplom.wiekszosc waszych bluz adidasa to pewnie rynkowki za 25zl.najbardziej jednak denerwuje mnie to jak sie chwalicie za ile kupiliscie bluze , spodnie ... i dumne koszulka minimum 150 zl (chyba 10 zl)
przypomina sie sytuacja z przed kilku lat jak wszyscy podniecali sie metkami albo liczyli szwy na czapce czy jest orginalna ta sytuacja z cenami jest calkiem podobna. sorki jesli kogos urazilem ale to jest moje odczucie.
korzen
QUOTE(freddie88 @ Feb 22 2006, 20:14:39) [snapback]53839[/snapback]

niekotorzy z was sa smieszni , szkoda ze niemacie jeszcze majtek adidasa .a tak wogole to nie jest wasz wlasny styl tylko chec zaimponowania dziewczyna lub swoim kumplom.wiekszosc waszych bluz adidasa to pewnie rynkowki za 25zl.najbardziej jednak denerwuje mnie to jak sie chwalicie za ile kupiliscie bluze , spodnie ... i dumne koszulka minimum 150 zl (chyba 10 zl)

Mądrze mowisz smieszne jest ta netowa napinka za ile kupili. Ale jednak, ja do ubioru przwiazuje bardzo duzą wage, choc moich ulubionych ubran...mam moze dwie sztuki. A reszta to norma wink.gif.
Petersen
Ja tam zawsze noszę dreski, czuję się w nich swobodnie. Do na ważne okazje też dreski tylko wyprasowane w kancik. Dresiki marki adidas, najki i ribok są de best. Te ze straganu mają 4 paski i są tandetne. Noszę na sobie zawsze około pińset złotych.
lukasso
zima,jesien
dzinsy+bluza(sweterek),kurtka,adidasy
lato,wiosna
koszulka,krótkie spodenki,buty riboki
laugh.gif
kostek
QUOTE(Mortin @ Feb 22 2006, 17:31:32) [snapback]53804[/snapback]

http://www.skateshop.andegrand.pl/list.php...x=34&image.y=21

to jest malita tongue.gif
--
ci 'modele' prezetujacy portki jakos straszne w rozkrku stoha huh.gif czekaja na kogos/cos czy co biggrin.gif
Tomak
Stoją tak bo sikają...

Sorry, ale głupie pytanie = głupia odpowiedź...
pitbull229
a tak na marginesie to ja bym w takich spodnach nie chodzil tongue.gif najczesciej nosze zwykle prtki czasem jeansy , bluze jakas z kapturem podkoszulke i buty nike
Fidos'ek
hehe smile.gif czy ktos ma gacie za 50zl? przyznac sie... bo ja mam kurtke z lumpu, mniejwiecej ta sama wartosc to sie zamienimy biggrin.gif
grodzik
ja tem chodze w spodniach dresowych, koszulka bez rękawów, bluza z kapturem (najczęściej everlasta,pitbulla)
buty adidasa lub nike.a co do tych skateów to nie chodze w takich spodniach!!!! tongue.gif
jano
Ja nosze Bluzę z kapturem, buty od chińczyków, a spodnie luźne że mi spadają z dupy. biggrin.gif
rav
Jeansy (jakieś ciemne), koszulka z krótkim rękawem, adidasy do tego i wybijam na 'miasto' wink.gif
Gienia
Jeansy lub Sztruksy, jakaś koszulka z krótkim rękawem Nike(najczęściej z rynku od pani Zosi biggrin.gif), buty do kosza białe Adidasa. Ogólnie to żaden skates, ani zaden rockmen, poprostu schludnie tongue.gif , ładnie i do koloru.
Często zakładam mój zegareczek Swatcha za 250 zł.

PS. Post numer 100 biggrin.gif biggrin.gif
Mortin
QUOTE(adam_gienia @ Aug 5 2006, 19:30:15) [snapback]82843[/snapback]

Jeansy lub Sztruksy, jakaś koszulka z krótkim rękawem Nike(najczęściej z rynku od pani Zosi biggrin.gif), buty do kosza białe Adidasa. Ogólnie to żaden skates, ani zaden rockmen, poprostu schludnie tongue.gif , ładnie i do koloru.

PS. Post numer 100 biggrin.gif biggrin.gif

lol , jaki szpan z tym zegarkiem tongue.gif wiesz, co gdzie mieszkasz, moze cie odwiedze i powiedzmy, ze pozycze sobie ten zegarek ? tongue.gif
ogolnie ubieram sie schludnie, lubie rzeczy bardziej przylegajace przy ciele, ale nie przesadnie... oczywiscie buty musza byc reeboka, innych nie zaloze tongue.gif hmm na 'gore' nie zakladam ubran typu adidas itd, tylko raczej house, cropp, deep, to samo ze spodniami
pozdro
Bo0os
only produkty rynkowe od pana ździszka, serio...tanio...modnie...i chuj wi co jeszcze biggrin.gif

przynajmniej można kupić tam bluze everlasta za 75 zł smile.gif nieużywaną, pewnie z przemytu ale co tam

skarpetki też kupuje na rynku i majtki
Gienia
lol , jaki szpan z tym zegarkiem tongue.gif wiesz, co gdzie mieszkasz, moze cie odwiedze i powiedzmy, ze pozycze sobie ten zegarek ? tongue.gif

hehe, już kiedyś chcieli mnie napi***dolić za wożenie(nie wiem jak to sie pisze) z tym zegarkiem.
kostek

Po przeczytaniu tego zdania, myślałem, iz pierdolnę. ph34r.gif r1.gif r2.gif
Capitan Tsubasa
Ja latam na golasa, i do kazdego przechodnia macham pidnolem !! Ale zegarek zawsze mam na reku ... Casio za 15zl na bazarku wink.gif
switek
LATO: krotkie spodenki i koszulka najczesciej w jasnym kolorze firma niewazna ale lubie ciuchy z Diversa.
ZIMA: Jeansy(firma niewazna byle by dobrze wygladaly) bluza albo z kapturem lub jakas rozpinana (lubie luzno:P) i czapeczka z daszkiem. Co do butów na nogach to preferuje kazdy rodzaj tylko musza byc wygodne i jakos wygladac. pozdro
MksPogon
od lat bagy jeansy kontra leginsy
Kakaesiak
Skinheads !

Kojarzycie "dzieci" taki styl ubioru?
siano
Tak synu, kojarzymy.
lukasso
QUOTE(Kakaesiak @ Sep 4 2006, 10:34:55) [snapback]87769[/snapback]

Skinheads !

Kojarzycie "dzieci" taki styl ubioru?

WoW
ja nie znam
powiedz o co chodzi z tym skinheads

smile.gif
popiol
To moze i ja cos napisze, zaczne od "gory" tongue.gif Chodze bez czapki (od niedawna, dokladnie od tych wakacji robie wloski na zel tongue.gif ), koszulka - najlepiej jakas luzna, firma mniej wazna, oby fajnie sie prezentowala, jak jest chlodno to wiadomo bluza, albo prosta albo rozpiana na zamek, jedna mam tez z kapturem. tongue.gif No i oczywiscie jeansy, takie normalnie, nie skate smile.gif no i obowiazkowo biale skarpetki, a buty aktualnie nosze takie: KLIK No i to by bylo na tyle, dodam tylko ze z czasem zmienilem styl, bo byl moment (podstawowka) ze chodzilem w dresach... pozniej mialem pare rzeczy ze skate shopu (jeansy clinica, buty firmy 'podium', smycz tez mialem clinica, ale prawie jej nie nosilem), kiedys nosilem tylko ciemne skarpetki, a teraz biale tylko, wiec sie sporo zmienilo z biegiem czasu tongue.gif A teraz jak jest cieplo to jakies fajne spodenki i koszulke wrzucam i jazda... biggrin.gif A do grania w noge (stoje na bramce tongue.gif ) mam takie halowki: KLIK tu na zdjeciu sa korki, a ja mam halowki, ale wyglad ten sam smile.gif pozdro wink.gif
siano
fajne buty, swieca sie jak witryna sklepu z klockami LEGO
lookass
No szczerze mówiąc to te buty troche się za bardzo ŚWIECĄ huh.gif
popiol
na zdjeciu tak, ale w realu sa calkiem inne... dry.gif
RuDi
Hmm bluza wole cos w rodzaju koszulka na bluze, troche luzniejsze ale bez przesady. Spodnie jeans tak jak z bluza wole troszke luzniejsze ale nie jakies worki biggrin.gif, buty aby byly wygodne wink.gif. Ogolnie aby bylo schludnie, nie lubie jak ubranie na mnie wisi tongue.gif

QUOTE(siano @ Sep 4 2006, 11:42:28) [snapback]87787[/snapback]

fajne buty, swieca sie jak witryna sklepu z klockami LEGO

Rotfl biggrin.gif
Capitan Tsubasa
O zesz stary jakie filce... ph34r.gif

Zastanawiam sie, jak mozna za przeproszeniem, KURWA w czyms takim sie pokazac. Przeciez to tandeta do bolu. Jakies plomienie na zlotej piecie ... nie, nie to nie dla mnie blink.gif
popiol
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Sep 4 2006, 11:59:51) [snapback]87795[/snapback]

O zesz stary jakie filce... ph34r.gif

Zastanawiam sie, jak mozna za przeproszeniem, KURWA w czyms takim sie pokazac. Przeciez to tandeta do bolu. Jakies plomienie na zlotej piecie ... nie, nie to nie dla mnie blink.gif

z tego co mi wiadomo to jest temat o stylu ubierania, a nie o komentowaniu tego jak sie kto ubiera, to ze tobie sie nie podobaja to nie znaczy ze mi tez, jakby mi sie nie podobaly to bym nie kupowal, i potwarzam poraz kolejny ze na zdjeciu sie tak one swieca ze az plomien jest rozmazany, w realu zlupelnie inaczej to wyglada, niewiesz to nie gadaj, nie kupilem tych butow po to zeby sie tobie podobaly, tylko ja w nich chodze i jeszcze jak do tej pory mnie nikt nie wysmial, co najwyzej sie ogladaja, a pare osob nawet mowilo ze sa fajne... dry.gif Mi tez sie np. nie podoba styl co niekotrych, ale jakos ich nie krytykuje !
siano
ej no, ja tam lubie LEGO
Nelson
Jeansy, przeważnie jakieś wytarte (niektóre bardziej, inne mniej).
Bluzki, nie wiem jak opisać.
Skarpety, jakie czyste.
Buty, tylko firm sportowych.
siano
Zapomniales o opaskach Nike i tych gumowch pierdolnikach na nadharstku!
Tomak
QUOTE(siano @ Sep 4 2006, 14:30:31) [snapback]87807[/snapback]

biggrin.gif

Skarpety. Ciemne, czasem zdarzają się dziurawe ;]
Buty. Taki typ deskorolkowy. Reebok, Lotto - Styl Dżijunit ;] Do kosza - Converse'y ;p A do nogi Umbro X400 ;p
Koszulki. Luźne, najlepiej trochę za duże biggrin.gif Firma obojętnie, choć preferuję takie z Cropp, lub G Unit ;p
Bluzy. Wielkie, dużo za duże ;p Styl Cropp i G Unit ;p
Spodnie. Luźne, coś typu 'krok w kolanach' ale bez przesady ;p

PS. Nie jestem fanem 50 Centa. ;]
Nelson
QUOTE(siano @ Sep 4 2006, 14:30:31) [snapback]87807[/snapback]

A no rzeczywiście, ale przeważnie je noszę na meczu.
siano
a widzisz, tom nie wiedzial.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.